Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: عادل آذر در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما اضافه کرد: نظام بودجه ریزی کشور 20 سال است که از ریل خارج شده است و نابسامانی دارد.

به گزارش تسنیم وی گفت: در این نابسامانی دولت، مجلس، کارشناسان و ناظران سهم دارند.
رئیس دیوان محاسبات کشور افزود: گزارش تفریغ بودجه سال 95 باید حداکثر تا نیمه بهمن در صحن علنی مجلس قرائت شود و تهیه این گزارش در مراحل پایانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عادل آذر گفت: زمانی که هیئت عمومی دیوان محاسبات به گزارش تفریغ بودجه رای دهد خلاصه این گزارش در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرائت و گزارش تفصیلی آن برای عموم اعلام می شود.

وی افزود: روند انحراف از بودجه در دولت یازدهم و دوازدهم ثابت بوده است و در مقایسه با دولت نهم و دهم در بخشی از بندها کاهش و در بخشی بندها افزایش یافته است.

رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: دلیل ارائه گزارش تفریغ بودجه اطلاع رسانی به مردم و آسیب شناسی در نظام بودجه ریزی است و اگر مدیری تخلف کرده باشد به دادسرا احضار و درباره انحرافات بودجه پاسخگو می شود.

عادل آذر افزود: افزون بر اینکه ارائه گزارش تفریغ بودجه زمانبندی سالانه دارد اما گزارش های فصلی نیز درباره تفریغ بودجه تهیه می شود که اگر تخلفات جدی باشد به پرونده تبدیل و به دادسرا ارسال می شود.
وی گفت: اکنون اگر تخلفی مشخص شود و مسئولان دولت تغییر کرده باشند نیز برای آنها پرونده تشکیل می شود و رئیس جمهور، وزرا و بقیه مسئولان باید پاسخ دهند.

رئیس دیوان محاسبات کشور افزود: نوع نظام بودجه ریزی کشور مشخص نیست و این یکی از گرفتاری های ما در حوزه ساختاری بودجه ریزی است.

عادل آذر گفت: حدود عمر طرح های عمرانی کشور دو نیم برابر آن چیزی است که در بودجه پیش بینی می شود و اکنون طرح هایی داریم که 41 سال عمر ساخت آنهاست.
وی افزود: حدود 350 هزار میلیارد تومان برای تکمیل و به سرانجام رسیدن طرح های عمرانی کشور پول نیاز است.

رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: 87 درصد بودجه سال 95 هزینه ای بوده و 13 درصد آن به طرح های عمرانی اختصاص یافته است.

عادل آذر افزود: دو سوم بودجه کشور سالانه کشور مربوط به شرکت هاست و این رقم در سال 96 به 700 هزار میلیارد تومان رسید.

وی گفت: بودجه شرکت ها به طور میانگین در سال های گذشته 160 درصد افزایش هزینه داشته که این بی انضباطی مالی است.

رئیس دیوان محاسبات کشور افزود: بودجه ریزی بر اساس عملکرد یعنی به جای اینکه به وظایف دولت پول اختصاص یابد باید به عملکرد دولت پول بدهیم.

عادل آذر گفت: برای بودجه سال 97 از نظر ساختاری تلاش زیادی شده اما در محتوای این بودجه به ویژه در محاسبه قیمت های تمام شده محاسبات دقیقی انجام نشده و نقد جدی بر آن وارد است.

وی افزود: حسابرسی عملکرد بر اساس اقتصاد مقاومتی در دیوان محاسبات در حال انجام است اما اگر بخواهیم به جای حسابرسی رعایت قانون حسابرسی عملکرد را در همه حوزه های دولت انجام دهیم باید بودجه ریزی نیز بر اساس عملکرد انجام شود.

رئیس دیوان محاسبات کشور گفت: زمانی که بودجه ریزی بر اساس عملکرد نیست چطور می توان حسابرسی عملکردی انجام داد.

عادل آذر افزود: اگر شاخص های عملکرد مشخص شود هر کسی جرات نمی کند مدیر شود زیرا باید پاسخ دهد.

وی گفت: یک سوم مدیرانی که بیش از 4 میلیون تومان حقوق می گیرند یارانه دریافت می کنند و مدیرانی داریم که 18 میلیون تومان حقوق می گیرند و یارانه نیز دریافت می کنند.
رئیس دیوان محاسبات کشور افزود: در لایحه بودجه سال 97، سی میلیون نفر از یارانه بگیران که در دهک های بالای جامعه قرار دارند حذف می شوند و درآمد حاصل از این موضوع صرف تکمیل طرح های نیمه تمام عمرانی خواهد شد.
عادل آذر گفت: وابستگی بودجه به نفت در سال های اخیر از نظر درصد کم شده اما از نظر رقم افزایش یافته است.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۶۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، داود منظور افزود: متوسط پرداختی ماهانه به مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۶۱۷ هزار تومان به ۱۶۹۰ هزار تومان افزایش یافته است.

وی در فضای مجازی در ادامه تشریح ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، نوشت: اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی از ۱۳۱ هزار میلیارد تومان (همت) در سال ۱۳۹۹ به ۶۳۰ همت در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: تعداد مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۳.۲ میلیون خانوار به ۳.۹ میلیون خانوار افزایش یافته است.

خبر مهم درباره آغاز مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک | شرطی که حذف شد | اعتبار تشویقی افزایش یافت + جزئیات

وی افزود: همچنین، در دولت سیزدهم برای کمک به تغذیه کودکان دچار سوء تغذیه، مبلغ ۸۴۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۱۴۰۲ و مبلغ ۱۷۲۸ میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۳ پیش‌بینی شده است.

منظور پیش از این نیز خبر داده بود که اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

کد خبر 849322 برچسب‌ها خبر مهم سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم

دیگر خبرها

  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • راه اندازی سامانه نظارت مردمی دیوان محاسبات مازندران
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد