Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ده روز از تحصن فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت در مقابل وزارت نفت می گذرد. نزدیک به یک ماه است که دانشجویان دانشگاه هم در اعتراض به وضعیت استخدامی به کلاس های خود نرفته اند.

پس از انقلاب، فارغ التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت بدون آزمون استخدامی و تنها با یک مصاحبه در وزارت نفت مشغول به کار می شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امری که قانون هم بر آن تاکید دارد؛ در آخرین حکم قانونی، دیوان عدالت اداری، وزارت نفت را ملزم به استخدام رسمی تمام دانش آموختگان گروه الف دانشگاه صنعت نفت کرده است؛ اما معلوم نیست چرا مسئولین وزارت نفت از این حکم  سرپیچی می‌کنند؟

یکی از دانشجویان دانشکده صنعت نفت آبادان در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به سفر هفته گذشته مسئولان وزارت نفت به دانشکده های اهواز و آبادان گفت: از هفته گذشته ما را تهدید کردند که خوابگاه را از شما می گیریم، مسئولان وزارت نفت هم در بازدید از دانشکده، برخورد بدی با دانشجویان داشتند. آقای بیطرف معاون پژوهشی وزیر، به ما گفت دست از اعتصاب بردارید، در غیر این صورت، اگر آقای وزیر دانشجوی دانشگاه نفت را بی سواد خواند، این بار ما به شما اغتشاش‌گر می گوییم.

اشاره حبیب‌الله بیطرف، به سخنان بيژن نامدار زنگنه در سال 94 و در مصاحبه با خبرگزاری صدا وسیما است که در خصوص سرنوشت دانشجويان متحصن دانشگاه نفت در آن سال گفت: بايد افراد استخدام شده از حداقل سواد برخوردار باشند.

این دانشجوی دانشکده نفت با بیان این که جمعه شب رییس دانشکده بعد از 22 روز حرف های ما را شنید، گفت: ماهم از وضعیت خود خسته شده ایم. می خواهیم به کلاس هایمان بازگردیم اما هیچ انگیزه ای نداریم. مطالبات ما فقط صنفی است. سطح علمی پایین دانشگاه، حل مشکلات استخدامی دانشجویان خصوصا ورودی 93 و 94 از خواسته های ماست.

وی همچنین با بیان اینکه آقای بیطرف به ما می گوید شما لازم نیست حتما وارد بدنه وزارت نفت شوید، اظهار کرد: با رشته های ما نمی‌توان خارج از وزارت نفت به کاری مشغول شد. اگر وزارت نفت نباشد، جایی ما را استخدام نمی کند. اگر کار خصوصی خوب است چرا آقای بیطرف از وزارت نفت استعفا نمی دهند تا به کار خصوصی بپردازد؟

در همین راستا، شب گذشته، جلسه ای با حضور کریم سلحشور، معاون توسعه منابع انسانی و مدیریت وزارت نفت، حجت السلام والمسلمین علی ابراهیمی پور امام جمعه شهر آبادان و دکتر عبدالنبی هاشمی رئیس دانشگاه صنعت نفت در دانشکده صنعت نفت آبادان  برگزار و خواسته های صنفی دانشجویان مطرح شد.

یکی از دانشجویان دانشکده صنعت نفت آبادان با اشاره به اینکه مسئولان همچنان جواب قطعی به خواسته های ما نمی‌دهند، گفت:  مسئولین همیشه قول می‌دهند اما هیچ‌گونه تضمین رسمی و سندی به ما نمی‌دهند. در آخر جلسه دیشب هم به طور ناگهانی جلسه را ترک کردند و بسیاری از سوالات ما بی جواب ماند.


اعتمادی به مسئولین وزارت نفت نداریم 

یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت که در مقابل ساختمان وزارت نفت تحصن کرده اند، در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با بیان این مطلب که اعتمادی به مسئولان وزارت نفت وجود ندارد، گفت: مسئولان برای شنیدن حرف های ما، پیش شرط گذاشته اند که بچه ها از مقابل ساختمان وزارت خانه متفرق شوند. به همین دلیل تاکنون با مسئولان جلسه‌ای نداشته ایم اما اگر جلسه ای هم در وزارت نفت داشته باشیم، نتایج آن باید به صورت مکتوب باشد، اگر خروجی جلسه به صورت مکتوب نباشد هیچ فایده ای ندارد.

 

وی با اشاره به اینکه بیشتر دانش آموختگان دانشگاه صنعت نفت از بچه های شهرستانی هستند گفت: به بهانه اینکه ما دیگر دانشجو نیستیم و کار درسی نداریم، خوابگاهی را که در تهران داشتیم از ما گرفتند. دیشب تعدادی از بچه ها برای خوابیدن به حرم  امام(ره) رفتند.

 وی در ادامه با اشاره به اینکه بیشتر دانش آموختگان برای تحصن  از تهران به شهرستان ها در رفت و آمد هستند گفت: روز گذشته یکی از مسئولین حراست وزارت نفت به ما گفت کم‌کم دارید من را عصبانی می‌کنید،کاری نکنید که با شما برخورد بدی بکنیم. آقایان علاوه بر داشتن رسانه، از تمام وسایل موجود برای تهدید دانش‌آموختگان و سرپوش گذاشتن بر مشکلات ما استفاده می‌کنند.   

 

این فارغ التحصیل دانشکده نفت با اشاره به اینکه روال سابق وزارت نفت، استخدام دانش‌آموختگان دانشگاه صنعت نفت بدون آزمون کتبی بوده و ما هم با همین شرایط در آزمون سراسری این دانشگاه را انتخاب کرده ایم، گفت: در گذشته برای استخدام، فارغ التحصیلان دانشگاه نفت تنها در یک مصاحبه فنی شرکت می کردند اما مسئولین تصمیم دارند از طریق انتخاب های گزینشی و با آزمون کتبی فارغ التحصیلان را استخدام کنند.

همچنین فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعت نفت روز گذشته در اقدامی نمادین، با لباس فارغ‌التحصیلی مقابل وزارت‌خانه حاضر بودند.

11 روز از تحصن این فارغ التحصیلان و همچنین یک ماه از اعتصاب دانشجویان این دانشگاه می گذرد. باید منتظر ماند و دید چه زمانی مسئولین وزارت نفت اقدامی عملی در جهت تحقق مطالبه آنها می کنند؟

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۶۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های دانشگاهی تاکید کرد و گفت: از مهر ماه موضوعات هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی دانشگاه اجرایی خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه امیرکبیر در نشست با دبیران انجمن‌های علمی تاکید کرد: ما در سال‌های ۸۴ تا ۹۳ جلسات متعددی با شورای انجمن‌ها داشتیم، در بسیاری از موضوعات همفکری می‌کردیم و مشکلات حل می‌شد. به طوری‌که در این سال‌ها سفر‌های زیادی برای بسیار از گروه‌های دانشجویی به کشور‌هایی از جمله هند، آلمان، تایوان، وین، روسیه، آمریکای لاتین وغیره برگزار می‌کردیم و دانشجویان ما بهترین رتبه‌ها را کسب می‌کردند. امیدواریم این اقدامات مجدد انجام شود. سعی کنیم مسائل مربوط به این حوزه‌ها به حداقل برسد و امکانات بیشتری به دانشجویان تخصیص یابد.


وی در ادامه تصریح کرد: بر اساس آمار‌هایی که مشاهده می‌کردم دانشجویان انجمن‌های علمی دانشکده‌های مکانیک، برق و هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر کمترین میزان فعالیت و دانشکده‌های ریاضی و فیزیک بیشترین آمار را داشتند.


سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین تاکید کرد: تصور من این است مشکلات و مسائل انجمن‌های علمی دانشجویان به راحتی تسهیل می‌شود. همچنان که چند ماه گذشته وقتی مسئله کمبود وسیله این دانشجویان را مطرح کردم یکی از فارغ التحصیلان دانشگاه یک دستگاه مینی بوس در اختیار ما قرار دادند که البته به نظر من باید تعداد آن به دو دستگاه افزایش یابد.


رهایی از فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان پتانسیل در جهت حل مشکلات دانشگاه عنوان کرد و خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان ما مدیران موفقی در کشورهستند این افراد می‌توانند هم برای انجام بازدید‌های علمی و صنعتی هم اینکه کمک برای حل مشکلات انجمن‌های دانشجویی تاثیرگذار باشند؛ بنابراین باید بتوانیم ارتباط خود با فارغ التحصیلان دانشگاه را تقویت کنیم.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر یادآور شد: شرکت در مسابقات علمی و همچنین برگزاری مسابقات متنوع برای انجمن‌های علمی بسیار با اهمیت است. ضمن اینکه فضای مسابقه برای دانشجویان هیجان و انگیزه ایجاد می‌کند. براین اساس دانشکده‌ها و انجمن‌هایی که امکان برگزاری مسابقه علمی را دارند حتما به فکر اینکار باشند و ما نیز در برگزاری این مسابقات کمک می‌کنیم.


وی در خصوص فعالیت مجدد نشریات علمی انجمن‌های علمی دانشجویان که تعطیل شده بودند نیز افزود: به نظر بنده فعالیت این نشریات بسیار مهم است و ما در دانشگاه کمک می‌کنیم مجدد این نشریات فعال شود چرا که نشریات علمی یکی از شاخص‌های پیشرفت علمی به شمار می‌رود. همچنان که ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر نشریات علمی زیادی داریم که در مسیر نمایه شدن بین المللی هستند.


رهایی بر ضرورت استفاده از فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی در هر رشته تاکید کرد و گفت: در حال حاضر نفوذ و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌ها مطرح است؛ لذا از بعد برگزاری کلاس، نرم افزاری و برگزاری مسابقات باید تلاش کنیم.


وی ادامه داد: ضمن اینکه ما در برنامه ریزی آموزشی که برای تعیین تکلیف برنامه‌های آموزشی تمامی رشته‌ها برگزار می‌شود، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال و کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی یکی از برنامه‌های جدید دانشگاه است که از مهر آینده اجرایی خواهیم کرد. بر این اساس کاربرد هوش مصنوعی در رشته‌های مختلف بیشتر می‌یابد.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: اشکال انرژی، هوش مصنوعی و مهندسی پزشکی سه حوزه‌ای است که این دانشگاه به عنوان قطب مطرح شده است.
وی بر ضرورت شکل گیری بازدید‌های انجمن‌های علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد و گفت: باید زمینه این بازدید‌ها فراهم شود تا انجمن‌های علمی دانشجویی ما بتوانند از صنایع مختلف بازدید کنند.


رهایی یادآور شد: در بحث نساجی نیز زمینه‌های خوب همکاری با اتحادیه‌های نساجی شکل گرفته و آن‌ها آماده همکاری با دانشگاه در زمینه‌های مختلف هستند و قرار است نمایشگاهی نیز در دانشگاه برپا کنند.


سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص آشنایی کمتر نو دانشجویان با مسائل و زندگی دانشجویی نیز افزود: ما در سال ۸۸ تا ۹۰ ما برنامه‌ای در طول ترم با موضوع ورود به زندگی دانشجویی را در دانشگاه برگزار می‌کردیم که در این برنامه مسائل مختلف علمی و زندگی دانشجویی مطرح می‌شد و بسیار مفید بود. قرار است این برنامه نیز مجدد ازمهر آینده برگزار خواهد شد چرا که دانشجویان در بدو ورود با دانشگاه نیازمند آشنایی با زندگی دانشجویی هستند تا دچار آسیب‌هایی نظیر افت تحصیلی نشوند.

رهایی از سرمایه گذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی سازمان صنعت دریایی در حوزه مباحث دریایی و مباحث شناور‌ها خبر داد و گفت: دانشکده مهندسی و صنعت دریا اهمیت زیادی دارد و پردیس دریا ساحلی ما در بندر عباس از پردیس‌های موفق به شمار می‌رود؛ بنابراین دانشجویان و انجمن‌های علمی نیز باید در این زمینه به میدان بیایند و فعالیت‌های علمی کنند.


وی خاطر نشان کرد: ما در دانشگاه صنعتی امیرکبیر پژوهشکده‌های مختلفی داریم که در کنار دانشکده‌ها قرار دارند. این پژوهشکده‌ها با صنایع مختلف ارتباط دارند و پروژه‌های زیادی دریافت کردند که لازم است انجمن‌های علمی ما با این پژوهشکده‌ها ارتباط بگیرند.


رهایی همچنین بر تقویت بازدید‌های صنعتی انجمن‌های علمی تاکید کرد و گفت: چند ماه پیش هیاتی از وزارت صنایع تاکید کردند حاضر هستند ارتباطی با صنایع مختلف داشته باشیم و هزینه‌های این بازدید‌ها را نیز متقبل شوند.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در پایان اظهار کرد: دانشکده‌ها موظف هستند بخشی از درآمد‌های خود را در حوزه دانشجویی صرف کنند و روسای دانشکده‌ها باید با انجمن‌های علمی همکاری جدی‌تر برگزار کنند.

دیگر خبرها

  • رئیسی: وعده مدیریت ورزشی با مدیر ورزشی را عملی کردیم
  • (ویدئو) جشن فارغ‌التحصیلی دانشجویان دانشگاه میشیگان با پرچم فلسطین
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • همبستگی با فلسطین در جشن فارغ التحصیلی دانشگاه‌های آمریکا
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • حمایت از فلسطین این بار در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان میشیگان | ویدئو
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین