Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در این آیین با بیان اینکه برنامه این سازمان راه اندازی یک مرکز ویژه دانش آموزان اوتستیک در هر استان است، اظهار کرد: این مراکز به لحاظ ویژگی دانش آموزان اوتستیک، دارای فضای خاصی هم از نظر سازه و تجهیزات و هم انتخاب مربیان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر مجید قدمی افزود: مرکز آموزشی اوتیسم بندرعباس دومین مرکز جنوب کشور پس از خوزستان است که با آخرین استانداردهای فنی تخصصی احداث می شود.

وی تصریح کرد: از مجموع دو هزار دانش آموز اوتستیک کشور 50 دانش آموزان در استان هرمزگان مشغول تحصیل هستند که هر سال بر تعداد این دانش آموزان که از طریق سنجش آمادگی تحصیلی شناسایی می شوند، افزوده می شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش آموزان اوتستیک یکی از گروه های تحت پوشش سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور هستند، خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش استثنایی در همه ساختارهای خود یک مرکز تخصصی است که در این میان مراکز اوتیسم و چند معلولیتی اوج کارکرد تخصصی را دارند چرا که در احداث این مرکز جزیی ترین موارد در سازه ها و همچنین نما و تجهیزات یک امر کاملا تخصصی است که باید مورد توجه ویژه باشد.

دکتر قدمی تاکید کرد: وزارت آموزش و پرورش بر اساس جدیدترین تکنولوژی های روز، توجه ویژه ای را به توسعه و تجهیز مراکز آموزشی استثنایی دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان نیز با بیان اینکه همزمان با سفر معاون وزیر سه طرح آموزشی در حوزه مدارس استثنایی کلنگ زنی شد، اظهار کرد: مرکز تخصصی اوتیسم بندرعباس با 20 کلاس به عنوان دومین مرکز بزرگ جنوب کشور، دبستان سه کلاسه استثنایی دهستان حسنلنگی و مرکز آموزشی و توانبخشی مشکلات ویژه یادگیری در شهرستان سیریک از جمله طرح هایی هستند که با حضور رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور عملیات اجرایی آنان آغاز شد.

دانش هاشمی پور افزود: از مجموع این سه طرح، مرکز اوتیسم از محل اعتبارات دولتی، دبستان سه کلاسه حسنلنگی به همت خیر نیکوکار و مرکز سیریک یک طرح مشارکتی است که به همت اداره کل نوسازی مدارس به زیر ساخت های آموزش و پرورش استثنایی استان افزوده خواهد شد.

وی با بیان اینکه هم اکنون در مرکز اوتیسم بندرعباس بیش از 50 دانش آموز مشغول تحصیل هستند، خاطرنشان کرد: جمعیت برخوردار از مدرسه سه کلاسه حسنلنگی نیز 20 نفر و در مرکز آموزشی و توانبخشی مشکلات ویژه یادگیری در شهرستان سیریک که یک کلینیک تخصصی است، مخاطب آن دانش آموزان عادی هستند که فقط اختلال یادگیری دارند و به عنوان اولین کلینیک با ساختار تعریف شده خاص است که ویژه این کار طراحی و احداث می شود.

هاشمی پور با بیان اینکه هرمزگان بیش از ۲۷۰۰ دانش آموز استثنایی دارد، یادآور شد: این تعداد دانش آموز در ۳۳۱ کلاس درس در استان آموزش می‌بینند.

وی در پایان تاکید کرد: آموزش و پرورش هرمزگان، مدارس تخریبی و ضرورت نوسازی این واحدهای آموزشی را به عنوان اولویت و با استفاده از همه ظرفیت ها در دستور کار و پیگیری دارد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان نیز در این مراسم گفت: مرکز آموزشی اوتیسم استان در زمینی به مساحت دو هزار ۹۰۰ متر مربع و در ساختمانی به زیربنای 1090 مترمربع در دو طبقه در مدت دو سال ساخته می‌شود.

نوید احمدی افزود: اعتبار ساخت این مرکز آموزشی ۱۷ میلیارد ریال است که از منابع استانی نوسازی و تجهیز مدارس هرمزگان تامین می‌شود که با تجهیزات در مجموع 20 میلیارد ریال هزینه در بردارد.

به گفته وی: این مرکز آموزشی دارای ۲۲ کلاس آموزشی و شش کارگاه گفتار درمانی، رفتار درمانی و خدمات مورد نیاز اوتیسم است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس هرمزگان یادآور شد: از مجموع 340 مدرسه تخریبی در استان 10 مدرسه در حوزه آموزش و پرورش استثنایی هستند که 70 کلاس را شامل می شود.

اوتیسم یا درخودماندگی نوعی اختلال رشدی از نوع روابط اجتماعی است که با رفتار‌های ارتباطی وکلامی غیرطبیعی مشخص می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۷۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد قویدل مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان امروز در نشست شورای اداری استان که با حضور رئیس قوه قضائیه برگزار شد، اظهار داشت: از ابتدای دولت سیزدهم و با حضور آقای دوستی به عنوان استاندار هرمزگان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کاری ایشان، حوزه آموزش و پرورش بود که با همت ایشان شاهد اتفاقات درخشانی از جمله افتتاح ۱۵۰۰ کلاس درس، راه اندازی ۲۹ هنرستان مجاور صنایع و نیز تأمین شمار بالایی از معلمان مورد نیاز برای استان فراتر از سهمیه‌های معمول باشیم.

وی به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر توسعه حرفه آموزی میان دانش آموزان اشاره و گفت: متوسط سهم دانش آموزان در هنرستان‌های کشور ۴۰ درصد است که این میزان در هرمزگان ۵۲ درصد است که این مهم در سایه ایجاد هنرستان‌های مجاور صنایع در این دولت اتفاق افتاد.

قویدل از راه اندازی هنرستان انرژی اتمی در استان نیز خبر داد و گفت: از مهرماه شاهد پذیرش دانش آموز در این هنرستان خواهیم بود. همچنین در زمینه تأمین نیروی انسانی برای جزایر و بشاگرد نیز مجوز خاصی برای آزمون استخدامی ۳۰۰ نفری صادر شده و سهمیه دانش فرهنگیان استان نیز دو برابر شده که اتفاق بسیار مهمی در زمینه رفع مشکلات آموزش و پرورش استان هرمزگان است.

مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از راه اندازی منطقه بیست و سوم آموزش و پرورش هرمزگان در منطقه لیردف در راستای عدالت آموزش یاد کرد و گفت: در ۲.۵ ساله اخیر شاهد بودیم در کنکور ۱۴۰۲ شمار رتبه‌های زیر ۱۰۰ استان دو برابر شده و رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ نیز ۲۰ درصد رشد داشته‌ ایم و میزان قبولی‌های در رشته‌های پزشکی نیز افزایش ۶۲ درصدی را داشته‌ایم.

توسعه وسایل کمک آموزشی در سطح مدارس استان، توسعه فضاهای اردوگاهی، میزبانی از جشنواره‌های ملی، مولد سازی به منظور تأمین منافع برای پروژه‌های معطل مانده، ایجاد مدرسه خاص برای کودکان بازمانده از تحصیل و کودکان کار، ایجاد ۲۱ مرکز مشاوره، اخذ ۴۰۰ سند مدارس و واحدهای آموزشی و کسب رتبه اول در ارزیابی تخصصی ادارات کل سراسر کشور نیز از جمله نکات مطرح شده از سوی قویدل در جلسه شورای اداری هرمزگان در حضور رئیس قوه قضائیه بود.

کد خبر 6095346

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • برگزاری جشنواره نخبگان قرآنی مدارس خوزستان
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است
  • ساخت ۱۵۰۰ کلاس در هرمزگان در دولت سیزدهم/ رشد ۶۲درصدی قبولی پزشکی
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • کمبود فضای آموزشی رنج معلمان روستاها/علم هدیه معلم به انسان‌ها