Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - جهان انرژی در 24 ساعت گذشته شاهد تحولات گوناگونی از جمله احتمال توازن بازار نفت در پایان 2018 ، اعلام بغداد مبنی بر یک ساله بودن قرارداد سواپ نفت ایران و عراق، اشتیاق مصر برای همکاری نفتی با کویت و روی آوردن چین در فصل سرما به نیروی هسته ای بوده است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا و به نقل از فرانس پرس، «عصام المرزوق» وزیر نفت کویت گفت: قیمت جهانی نفت در سه ماه چهارم سال 2018 میلادی به ثبات می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته المرزوق، قیمت نفت به شرایط عرضه و تقاضا بستگی خواهد داشت و میزان آن در حد کنونی یعنی حدود 60 دلار همچنان حفظ خواهد شد.

**بغداد: قرارداد سوآپ نفت ایران و عراق یک ساله است
به گزارش رویترز، «جبار اللعیبی» وزیر نفت عراق اعلام کرد: مدت قرارداد تهران - بغداد برای سواپ تا 60 هزار بشکه نفت کرکوک عراق با نفت ایران یک ساله است و می تواند دوباره تمدید شود.
در این قرارداد که پایان هفته گذشته به امضا رسید، مقرر شده که ایران نفتی با همان کیفیت و مشخصاتی که از کرکوک دریافت می کند به بنادر جنوبی عراق عرضه کند.

**کویت: نحوه خروج از توافق اوپک تا 6 ماه دیگر مذاکره می شود
به گزارش رویترز، «عصام المرزوق» وزیر نفت کویت اعلام کرد که سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و دیگر کشورهای توافق کننده در برنامه کاهش تولید، پیش از ماه ژوئن 2018 میلادی، امکان و نحوه صحیح خروج از توافق جهانی کاهش تولید را مورد مطالعه قرار خواهند داد.
به گفته المرزوق، هر چند ماه یک بار نشست کمیته نظارتی وزیران برگزار خواهد شد تا درباره این موضوع رایزنی کنند و در صورتی که بازار نفت تا ماه ژوئن سال میلادی آینده به توازن برسد.
وی افزود: برنامه اوپک ممکن است پیش از 2019 میلادی پایان یابد.

**اشتیاق مصر برای همکاری نفتی با کویت
به گزارش خبرگزاری کویت «کونا»، «طارق المولی» وزیر نفت و منابع طبیعی مصر برای همکاری با کویت در حوزه انرژی ابراز اشتیاق و آمادگی کرد.
المولی گفت: ما تاکنون حق امتیاز اکتشاف نفت در مصر را به بسیاری از شرکت های کویتی از جمله شرکت انرژی و شرکت اکتشاف نفت این کشور اعطا کرده ایم و قرارداد خرید ماهانه دو میلیون بشکه نفت از کویت نیز به امضای دو کشور رسیده است.

**چین در فصل سرما به نیروی هسته ای روی می آورد
به گزارش رویترز، منطقه شمالی چین برای تامین برق و گرما در فصل زمستان قصد دارد به جای ذغال سنگ به نیروی هسته ای روی آورد.
شرکت دولتی نیروی هسته ای چین بتازگی یک آزمایش موفق 168ساعته را بر روی رآکتور هسته ای گرمایشی با نام «یانلونگ» انجام داده است.
با توجه به کمبود گاز طبیعی در شمال چین و کناره گیری آنها از مصرف ذغال سنگ، این شرکت دولتی رآکتور هسته ای را به عنوان جایگزینی برای تولید گرما در این منطقه قرار داده که هر واحد 400 مگاواتی آن قادر به ایجاد حرارت در 200 هزار خانه مسکونی شهری است.

اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: @IRNAeco
اقتصام **1070**6075
خبرنگار: فریبا بابائی ** انتشار: زهرا هجینی نژاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۹۹۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید

امارات متحده عربی به‌زودی مناقصه‌ای را برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید راه‌اندازی خواهد کرد که تعداد رآکتورهای هسته‌ای در این کشور کوچک خلیج‌فارس را ۲ برابر خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، امارات متحده عربی، شریک امنیتی ایالات متحده، اولین کشور عربی بود که نیروگاه هسته‌ای را با افتتاح نیروگاه «براکه» ساخت کره جنوبی در ابوظبی در سال ۲۰۲۱ آغاز کرد.

به نقل از رویترز، منابع آگاه که نامشان فاش نشده است، عنوان کردند امارات متحده عربی قصد دارد امسال مناقصه‌ای را برای ساخت چهار رآکتور جدید در ماه‌های آینده راه‌اندازی کند.

این منابع گفتند امارات می‌خواهد مناقصه برگزار کند و ساخت‌وساز را در اوایل امسال آغاز کند تا نیروگاه جدید تا سال ۲۰۳۲ برای رفع نیازهای انرژی پیش‌بینی‌شده به بهره‌برداری برسد.

مناقصه برای همه پیشنهاددهندگان بالقوه از جمله شرکت‌های آمریکایی، چینی و روسی آزاد خواهد بود.

سازمان فدرال نظارت هسته‌ای این کشور در پاسخ به سوالی درباره برنامه‌ریزی برای ایجاد دومین نیروگاه هسته‌ای گفت که آماده است در صورت تصمیم دولت برای ساخت نیروگاه‌های جدید، مجوزها و مقررات لازم را بررسی و صادر کند.

امارات متحده عربی که در سال ۲۰۰۹ توافقنامه همکاری در زمینه انرژی هسته‌ای را با آمریکا امضا کرد، می‌گوید برنامه هسته‌ای این کشور صلح‌آمیز است و هدف آن تنها تولید انرژی برای کاهش وابستگی به نفت است.

امارات یکی از کشورهایی بود که در اجلاس آب و هوای COP ۲۸ که در اواخر سال گذشته در دبی برگزار شد، توافق نامه‌ای را امضا کرد تا تولید انرژی هسته‌ای جهان را طی چهار دهه آینده سه برابر کند.

در دیگر نقاط خاورمیانه، مصر درحال‌توسعه اولین نیروگاه هسته‌ای خود است که توسط روسیه ساخته شده است. عربستان سعودی قصد دارد برنامه هسته‌ای غیرنظامی داشته باشد، اما تاکنون از امضای توافقنامه همکاری با ایالات متحده که مانع از غنی‌سازی اورانیوم این کشور خلیج‌فارس می‌شود، خودداری کرده است.

ساخت چهارمین راکتور نیروگاه براکه از نوع APR-۱۴۰۰ با طراحی کره‌ای در ژوئیه ۲۰۱۵، سه سال پس از شروع کار بر روی اولین راکتور براکه آغاز شد. سه راکتور اول اکنون به طور کامل تحت نظارت FANR فعال هستند.

نیروگاه هسته‌ای براکه که توسط کره جنوبی ساخته شده و در ابوظبی در ساحل به سمت عربستان سعودی و قطر قرار دارد، انتظار می‌رود یک چهارم برق مورد نیاز این کشور را تامین کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رسمی؛ درو مک اینتایر با WWE تمدید کرد
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • احتمال جدایی رشفورد از منچستریونایتد
  • تقویت احتمال پیوستن دیاس به بارسلونا با رفتن کلوپ
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۸ اردیبهشت ماه
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • ترفند جالب رئال برای دو برابر کردن دستمزد امباپه