Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش اهم اقدام‌های ۱۰۰ روزه شرکت ملی نفت ایران (از شهریور تا آبان‌ماه ۹۶) در نگاهی اجمالی بررسی شده است؛ صد روزی که روز نخست آن با آغاز هفته دولت و سفر وزیر نفت به اهواز برای حضور در بین مدیران بزرگترین شرکت تولیدکننده نفت ایران یعنی شرکت ملی مناطق نفتخی

گزارش اهم اقدام‌های ۱۰۰ روزه شرکت ملی نفت ایران (از شهریور تا آبان‌ماه ۹۶) در نگاهی اجمالی بررسی شده است؛ صد روزی که روز نخست آن با آغاز هفته دولت و سفر وزیر نفت به اهواز برای حضور در بین مدیران بزرگترین شرکت تولیدکننده نفت ایران یعنی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش انرژی امروز، صدور ابلاغیه بازسازی و نوسازی تاسیسات روسطحی: شهریورماه امسال وزیر نفت با صدور ابلاغیه‎ای به شرکت ملی نفت ایران، اقدام‎های لازم را به منظور نوسازی و بازسازی تاسیسات روسطحی بخش تولید نفت و گاز را مشخص کرد و به این ترتیب، نوسازی و بازسازی تاسیسات روسطحی بخش تولید نفت و گاز با توجه به قدمت بخش عمده‎ای از تاسیسات صنعتی موجود با اولویت مناطق نفتخیز جنوب در دستور کار قرار گرفت.

پیشرفت کار در فاز ۱۳ میدان گازی پارس جنوبی: اوایل شهریورماه امسال، عملیات لوله‎گذاری خط نخست طرح توسعه فاز ۱۳ پارس جنوبی پایان یافت و اواخر همین ماه، جکت‌ جدید سکوی ۱۳A پارس جنوبی در عملیاتی پیچیده با موفقیت در موقعیت خود نصب شد.

امضای قرارداد بازیافت گازهای مشعل در پارس جنوبی: نیمه شهریورماه امسال، قرارداد پروژه بازیافت و مصرف گاز مشعل پالایشگاه دوم پارس جنوبی (فازهای ٢ و ٣)، با رویکرد صیانت از محیط زیست بین شرکت ملی نفت ایران و کنسرسیومی متشکل از شرکت SOFREGAZ فرانسه و شرکت صنعت‎سازه‎ثمین امضا شد؛ قراردادی که جلوگیری از هدررفت ثروت ملی با بازیافت روزانه حدود نیم میلیون متر مکعب گاز مشعل و جلوگیری از انتشار مقادیر زیادی گاز دی‎اکسیدکربن از اهم دستاوردهای حاصل از اجرای آن خواهد بود و به بهبود نسبی کیفیت هوا به منظور پیشگیری و تامین شرایط سلامت مردم و کارکنان شاغل در منطقه خواهد انجامید.

واگذاری مطالعه سپهر و جفیر به انرژی‎دانا: سوم مهرماه امسال، شرکت ملی نفت ایران و شرکت انرژی دانا تفاهم‌نامه همکاری مشترکی امضا کردند که بر مبنای آن، انرژی دانا مطالعه میدان‎های سپهر و جفیر را عهده‎دار شد.

ارزیابی زمین‎شناختی در خزر با همکاری لوک‎اویل: ۱۱ مهرماه و در حاشیه سفر وزیر نفت به مسکو برای حضور در نوزدهمین نشست وزارتی مجمع کشورهای صادرکننده گاز (GECF)، شرکت ملی نفت ایران و شرکت لوک‎اویل روسیه برای ارزیابی زمین‌شناختی در دریای خزر تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

امضای قرارداد تکمیل ان‎جی‎ال خارک: ۱۶ مهرماه، قرارداد تکمیل طرح ان‏جی‎ال خارک، شیرین‌سازی و تفکیک گازهای همراه مناطق خارک و بهرگان و فروش محصولات سنگین‌تر از اتان بین مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره و رئیس هیئت مدیره شرکت صنایع فراساحل (صف) امضا شد. این سند نخستین قرارداد جذب سرمایه در شرکت نفت فلات قاره در قالب قراردادهای مشارکت عمومی خصوصی (PPP) است که به میزان ۸۰۰ میلیون یورو با مشارکت تامین‌کنندگان مالی ایرانی و بدون استفاده از سرمایه‌گذاران خارجی امضا شده است.

همکاری ایران و ایتالیا در زمینه جمع‏‎آوری گازهای مشعل: ۲۶ مهرماه، تعدادی از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران با هدف جمع‎آوری گازهای مشعل و استفاده از آن برای تولید برق و نوسازی تجهیزات نفت و گاز با شرکت آنسالدو ایتالیا تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند. این تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت آنسالدو ایتالیا و شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، شرکت نفت و گاز پارس، شرکت نفت مناطق مرکزی و شرکت بهینه سازی مصرف سوخت امضا شد که جمع‎آوری گازهای ارسالی به مشعل در فاز ۱۲ میدان گازی پارس جنوبی برای تولید برق و نوسازی تجهیزات نفت و گاز از جمله اهداف آن به شمار می‎آید.

امضای نخستین قرارداد فروش گاز برای تولید LNG: سوم آبان ماه، شرکت ملی نفت ایران از امضای نخستین قرارداد فروش گاز طبیعی جهت تولید گاز مایع‌شده (LNG) صادراتی خبر داد و اعلام کرد: این قرارداد ۲۰ ساله بین این شرکت و شرکت IFLNG (تحت مالکیت شرکت پالایش گاز خارک و شرکت نروژی Hemla) امضا شده است و طی سه ماه اقدامات لازم جهت نافذ شدن آن انجام می‎شود.

نصب جکت سکوی F۱۸ فروزان: اوایل آبان ماه امسال جکت سکوی F۱۸ میدان مشترک فروزان هم با موفقیت نصب شد؛ سکویی که عملیات طراحی، تامین کالا، ساخت و نصب آن شامل جکت، عرشه، سه خط لوله زیردریایی و دو رشته کابل زیردریایی، با رعایت کامل استانداردهای جهانی و در مسیر تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی از سوی پیمانکاران ایرانی انجام شده است.

تلاش برای مهار آتش در رگ‎سفید: هفتم آبان ماه امسال و به دنبال حریق دکل ۹۵ فتح که بر روی چاه ۱۴۷ رگ‎سفید مشغول کار بود، شرکت ملی نفت ایران بسیج امکانات و نیروها را برای مهار و کنترل این حادثه در کوتاه‎ترین زمان ممکن در پیش گرفت و تاکنون تلاش‎ها برای مهار فوران این چاه با محوریت شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و شرکت ملی حفاری ایران ادامه دارد. تاکنون افزون بر اقدام به مهار از سطح، اقدامات لازم برای مهار از عمق نیز با حفاری ۲ حلقه چاه امدادی انجام شده است.

مطالعه میدان سردارجنگل در دستور کار شرکت نروژی: نهم آبان ماه، با هدف مطالعه سردارجنگل و سه بلوک اکتشافی ٢۴، ٢۶ و ٢٩ خزر، تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت ملی نفت ایران و شرکت ORG نروژ امضا شد. 

امضای ۴ تفاهمنامه با شرکت‏‎های روسی: ۱۰ آبان ماه، معاون وزیر نفت در امور بین الملل و بازرگانی از امضای ۲ تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت ملی نفت ایران و شرکت گازپروم و ۲ تفاهم‎نامه همکاری بین شرکت ملی نفت و شرکت روسنفت روسیه در حاشیه سفر رئیس جمهوری روسیه به ایران خبر داد.

روشن شدن مشعل فاز ۲۲ پارس جنوبی: ۱۰ آبان ماه، با ورود گاز شیرین خط لوله ششم شبکه سراسری به پالایشگاه فازهای ۲۲،۲۳ و ۲۴ پارس جنوبی و عملیاتی شدن واحد١٢٢، مشعل فاز ۲۲ پارس جنوبی روشن شد. قرار است ردیف نخست تولید گاز شیرین در پالایشگاه فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی به عنوان نخستین ردیف تولیدی این فازها، با استفاده از گاز ترش فازهای ۶، ۷ و ۸ تا اواخر امسال به بهره‎برداری برسد.

واگذاری مطالعه دالپری به شرکت سنگاپوری: ۲۴ آبان ماه، شرکت ملی نفت ایران و شرکت سنگاپوری برلنگا (Berlanga) تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند که بر مبنای آن، مطالعه میدان دالپری در دستور کار این شرکت سنگاپوری قرار گرفت.

امضای تفاهم‌نامه تامین پایدار خوراک پالایشگاه فجر جم: ۲۹ آبان ماه، تفاهم‌نامه تامین پایدار خوراک پالایشگاه فجر جم با هدف بررسی و مطالعه امکان‎سنجی تامین پایدار خوراک این پالایشگاه بین شرکت ملی نفت ایران و شرکت انرژی گستر سینا (متعلق به بنیاد مستضعفان) با حضور وزیر نفت و رئیس بنیاد مستضعفان امضا شد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۲۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرحسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد داش‌بنیان ریاست‌جمهوری، بیان کرد: حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیرات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری های بین المللی بوده و همواره در تعاملات بین المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم.

میرآبادی در همین راستا ادامه داد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می افتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم.

وی درباره اهمیت بازارهای بین‌المللی افزود: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شان هستند که دراین میان بازارهای بین المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین المللی مستلزم شرایطی هچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت  است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. 

میرآبادی ادامه داد:  فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین المللی ارائه می شود، سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی درخصوص ایجاد فضاهای بین‌المللی برای شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال تر در عرصه بین المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملا عرصه را برای افزایش تولید این شرکت ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. 

میرآبادی ادامه داد: به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

وی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های موثر برای توسعه همکاری ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت ها به بازارهای صادراتی جدید  از رهگذر تعامل با دستگاهای مختلفی که در حوزه بین الملل کار می‌کنند، هموار کند.

میرآبادی به یکی دیگر از حوزحمایتی این سازمان اشاره کرد و گفت: دیگر از حوزه های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران‌هلث در برنامه های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعا ارزش افزوده ای را برای شرکت‌ها به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی
  • امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران: تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف جنگ و نسل‌کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • نگاهی به چالش تاکسی های برقی برای مالکان| در صورت تصادف تاکسی های برقی، عملکرد بیمه باید چگونه باشد؟
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • سفر امیرعبداللهیان به گامبیا برای شرکت در اجلاس سازمان همکاری اسلامی
  • سفر وزیر خارجه ایران به گامبیا برای شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • گلایه تاکسی داران از تاکسی های گرانقیمت برقی