Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-03@02:51:26 GMT

پردرآمدترین کشورها برای پزشکان

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۰۲۵۷۰

پردرآمدترین کشورها برای پزشکان

شاید برای شما سوال باشد که در چه کشورهایی پزشکان بالاترین درآمد را دارند. در این مقاله ۱۰ مورد از بهترین کشورها برای پزشکان را بشناسید. آفتاب‌‌نیوز : پزشکان درآمد فوق العاده خوبی دارند که البته در برابر وقت و هزینه‌ای که صرف تحصیل می‌کنند، به نظر منصفانه می‌آید. اغلب تصور می‌شود پزشکانی که در ایران مشغول به کار هستند دریافتی بسیار بالایی دارند، اما بیایید مقایسه‌ای داشته باشیم بین کشورهایی که بالاترین پرداختی را برای پزشکان قائل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اینجا ۱۰ مورد از این کشورها را معرفی کرده‌ایم.

۱۰. دانمارک

دانمارک، تنها کشور حوزه اسکاندیناوی است که در لیست ما جا گرفته و در این زمینه تا حدودی عجیب و غریب عمل کرده است. در واقع، در دانمارک درامد پزشکان عمومی بیش از متخصصان است. درآمد یک متخصص در دانمارک حدود ۹۱,۰۰۰ دلار و یک پزشک عمومی به طور متوسط ​​۱۰۹,۰۰۰ دلار در سال است.

۹. سوئیس

سوئیس، این کشور خاص اروپایی اغلب راه خود را درون لیست بهترین مکان‌ها برای زندگی پیدا می‌کند و این عنوان تنها به خاطر کیفیت بالای زندگی و پرداختی خوب مشاغل نیست. پرداختی که برای پزشکان متخصص ۱۳۰,۰۰۰ دلار و برای پزشکان عمومی ۱۱۶,۰۰۰ دلار است. سوئیس کشوری شگفت‌انگیز و زیبا احاطه شده با ارتفاعات کوهستانی دیدنی و مرکز شکلات‌های واقعا خوب و ساعت‌های بی‌نظیر است.

۸. ایرلند

بله، جزیره زمرد در جایگاه شماره هشت لیست ما قرار گرفته، با درآمد بسیار عالی متخصصان حدود ۱۴۳,۰۰۰ ​​دلار و پزشکان عمومی ۹۰,۰۰۰ دلار در سال. اگر چه این پرداختی از برخی کشورهای دیگر این فهرست کمتر نیست، بیشتر متخصصان در ایرلند هم در خدمت دولت‌اند و هم به صورت خصوصی فعالیت می‌کنند. بسته به تخصص ممکن است برای یک ویزیت ۱۰ یا ۲۰ دقیقه‌ای حدود ۲۰۰ دلار یا بیشتر از بیمار دریافت کنند. بنابراین، مقدار درآمدی که متخصصان کسب می‌کنند معمولا به‌طور قابل توجهی بالاتر از ۱۴۳,۰۰۰ دلار است. پس، اگر یک پزشک انگلیسی زبان هستید، ایرلند می‌تواند محل مناسبی باشد برای پول پارو کردن.

۷. فرانسه

کم نیستند انسان هایی که پاریس و شیرینی‌های رولتی، پنیر و نوشیدنی‌های لذیذ فرانسوی را دوست دارند. اما، علاوه بر غذاهای دوست داشتنی و شهرهای زیبا، درآمد پزشکان نیز در این کشور بالا است و عملا در هر خیابان یک داروخانه وجود دارد. متخصصان متوسط ​​۱۴۹,۰۰۰ دلار و پزشکان عمومی ۹۲,۰۰۰ دلار در سال درآمد دارند.

۶. انگلستان

پزشکان انگلستان، اگر چه اغلب برای کار سر از استرالیا در می‌آورند، در انگلستان از درآمد خوبی برخوردار هستند. در انگلستان، پزشکان زیاد کار می‌کنند و در بیمارستان‌ها کمبود پزشک به چشم می‌آید. یک متخصص دستمزد سالانه ۱۵۰,۰۰۰ دلار و پزشک عمومی ۱۱۸,۰۰۰ دلار دارد. انگلستان یکی از کشورهای این لیست است که بیشترین میزان حمایت مالی را به دانشجویان پزشکی ارائه می‌دهد.

۵. کانادا

کشور کانادا با درآمد متوسط سالانه برای متخصصان ​​۱۶۱,۰۰۰ دلار و ۱۰۷,۰۰۰ دلار برای پزشکان عمومی در جایگاه پنجم این لیست جا گرفته است. کانادا با معزل مهاجرت پزشکان خود به آمریکا به علت دستمزدهای بالاتر و کمبود دکتر روبه‌رو است. این به این معنی است که در کانادا نسبت به کشورهای دیگر، بسیاری از پزشکان با تعداد بالای مراجعین و بیماران با آشفتگی و انتظارهای طولانی مواجه هستند.

۴. بلژیک

قلب اتحادیه اروپا، بلژیک، رتبه چهارم لیست ما را به خود اختصاص داده است. درآمد متوسط یک پزشک متخصص در سال ​​۱۸۸,۰۰۰ دلار و درآمد یک پزشک عمومی مبلغ نه چندان قابل توجه ۶۱,۰۰۰ دلار است. اگرچه کشوری زیبا با شهرها و شهرستان‌های به سبک قرون وسطایی است، در بلژیک همه چیز آن طور که به نظر می‌رسد گل و بلبل نیست. پزشکان بلژیک با متوسط ۵۱ ساعت کار در هفته، طولانی‌ترین ساعت کار پزشکان در کشورهای اروپایی را دارند. مالیات نیز در بلژیک بسیار بالا ست. بنابراین شاید قبل از اینکه سوار هواپیما شوید و مستقیم در بلژیک پیاده شوید، ذره‌ای تجدید نظر کنید و گزینه‌های بهتر را در نظر بگیرید.

۳. آمریکا

آمریکا شماره سه این لیست است. یک متخصص می‌تواند انتظار درآمد ۲۳۰,۰۰۰ دلار در سال و یک پزشک عمومی تقریبا ۱۶۱,۰۰۰ دلار را داشته باشد. این کشور در ۱۵ سال آینده به دلیل هزینه بالای کار و بیمه با کمبود قابل توجه پزشک روبه‌رو خواهد شد. همچنین، پزشکان در اینجا نگران شکایات مربوط به قصور پزشکی و هزینه‌های سرسام‌آور بیمه آن هستند.

۲. استرالیا

کشوری که از نظر درآمد پزشکان در بالای لیست ما قرار دارد استرالیا است. متخصصان درآمد سالانه ۲۴۷,۰۰۰ دلار و پزشکان عمومی ۹۱,۰۰۰ دلار دارند. بسیاری از پزشکان بریتانیا با توجه به شرایط کاری بهتر در بیمارستان‌ها و ارائه سیستم حمایتی بهتر به این کشور می‌آیند. سطح نیروی انسانی استرالیا بالاتر از بسیاری از کشورها است و تمرکز بالایی بر آموزش و پرورش است. پزشکان بخشی از ساعات کار خود را صرفا به یادگیری تکنیک‌های جدید و آموزش دیگران اختصاص می‌دهند.

۱. هلند

هلند سرزمین رویاهای پزشکان است. حقوق بالا، شرایط کاری عالی، ساعت کار کوتاه‌تر و تعطیلات بیشتر از مزایای کار در هلند برای پزشکان است. نظام بهداشت و درمان شگفت‌انگیز هلند برای هر فرد یک پزشک خانواده اختصاصداده است و خبری از انتظار طولانی پشت در مطب‌ها وجود ندارد. تعجبی ندارد که پزشکان از کار کردن در هلند رضایت بیشتری دارند. در خصوص درآمد نیز، متوسط ​​درآمد سالانه برای متخصصان ۲۵۳,۰۰۰ دلار و پزشکان عمومی تقریبا ۱۱۷,۰۰۰ دلار است.

منبع: کجارو

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۲۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز/ یک پزشک: مسمومیت با «متانول» نبوده/ هیچ‌کس به کما نرفته؛ خبر نارسایی کلیوی چند تن دیگر کذب است؛ این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند

به گزارش جماران؛ خبرآنلاین نوشت: در پی انتشار خبر مسمومیت الکلی ۲۹ نفر از پزشکان در شیراز، یک پزشک می‌گوید: «خبر نارسایی کلیوی چند تن از مهمانان در این حادثه، صحت ندارد و این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند.»

اخبار منتشرشده از سوی رسانه‌های رسمی تا به امروز، حاکی از آن است که طی این اتفاق، چند تن از مهمانان دچار نارسایی کلیوی شده‌اند، یک پزشک زن فوت شده و یک پزشک دیگر به کما رفته است.

خبر «نارسایی کلیوی چند تن از پزشکان» کذب است

دکتر هادی یزدانی، پزشک و دکترای حرفه‌ای پزشکی، پیرویِ این موضوع در قالب اطلاعات تکمیلی و معتبر می‌گوید: «خبر فوت پزشک خانم در این حادثه صحت دارد، اما خبری که مبنی بر نارسایی کلیوی چند تن دیگر از پزشکان منتشر شده، به ضرس قاطع غلط است.»

او، به نقل از منابع موثق محلی، اشاره می‌کند: «پنج نفر از حاضران در مهمانی به درخواست خود، دیالیز کلیوی شدند. آزمایش‌های انجام‌شده، نشان‌دهنده اسیدوز خون در این افراد بود؛ که سبب شد این پنج نفر با آگاهی و خواست شخصی دیالیز انجام دهند.»

هم‌چنین بر اساس پیگیری‌های صورت‌گرفته از سوی خبرآنلاین و گفت‌وگو با یکی از پزشکان شیراز، مشخص شد که «هیچ‌یک از این افراد به کما نرفته‌اند و اخباری که پیرامون این موضوع در حال انتشار است، صحت ندارد. حتی خبر «مسمومیت ۲۹ نفر» نیز کذب است؛ زیرا در مجموع حدود پنج [الی شش] نفر دچار مسمومیت شده بودند که با انجام دیالیز، شرایطشان بهبود یافت.»

به بیان ساده‌تر، تنها تلفات ناشی از این اتفاق، فوت یک پزشک زن است و باقی افراد در سلامت کامل به سر می‌برند.

حادثه اخیر، مسمومیت با «متانول» نبوده؛ نتایج آزمایشات چیز دیگری را نشان می‌دهد

در ادامه گفت‌وگو، این پزشک تصریح می‌کند: «مسمومیت اخیر، ناشی از مصرف متانول نبوده؛ چرا که بررسی‌ها و نتایج آزمایشات، مصرف ماده‌ای دیگر به نام «اتیلن گلیکول» را تأیید می‌کند.»

دکتر مهرداد شریفی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که «مشروبات مورد استفاده در این مهمانی، تقلبی و دست‌ساز و حاوی الکل صنعتی بوده است».

شایان ذکر است که در روند تولید مشروبات الکلی (اتانول)، برخی ترکیبات سمی، به‌ویژه متانول، بدون دخالت خارجی و به مقدار بسیار کم طی فرآیند تخمیر شکل می‌گیرند و سبب سمی شدن نوشیدنی می‌شوند. اما در خصوص اتیلن گلیکول باید گفت که این یک ماده شیمیایی و صنعتی است و معمولاً در فرآورده‌هایی مانند ضد یخ برای موتور اتومبیل استفاده می‌شود و مصرف خوراکی آن به هیچ‌وجه رایج و مرسوم نیست.

دکتر مهرداد اسماعیلیان، متخصص طب اورژانس و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این‌باره به خبرآنلاین می‌گوید: «اتیلن گلیکول در فرآیند تخمیر مشروبات الکلی تولید نمی‌شود و اگر نتایج آزمایشات مندرج در پرونده پزشکان مسموم شیراز نشان‌دهنده مصرف اتیلن گلیکول باشد، قدری عجیب است و محتمل است که این ماده به‌صورت دستی و با دخالت خارجی به نوشیدنی‌ها افزوده شده باشد؛ چرا که تشکیل طبیعی آن در مکانیسم تولید الکل جای نمی‌گیرد.»

او ادامه می‌دهد: «اغلب مسمومیت‌های الکلی در ایران ناشی از مصرف الکل‌های دست‌ساز است و به این دلیل که در روند تولید این مشروبات هیچ نظارت و کنترلی روی فرآورده وجود ندارد، تشکیل ترکیبات سمی در الکل ناگزیر است.»

تا وقتی سطح اتانول در خون بالا باشد، علائم مسمومیت ظاهر نمی‌شوند مراجعه به پزشک در ساعات اولیه را جدی بگیرید

یکی از عمده مشکلاتی که در خصوص مسمومیت‌های الکلی مطرح است، تعلل در مراجعه به مراکز درمانی است؛ که البته این قصور از سوی مصرف‌کننده نیست، بلکه علائم با تأخیر بروز پیدا می‌کنند. به عبارتی، مصرف‌کننده در ساعات اولیه هیچ‌گونه اختلال بینایی، کاهش سطح هوشیاری، مشکلات مغزی و ... را تجربه نمی‌کند.

اسماعیلیان در توضیح این مسئله می‌گوید: «علت دیر نمایان شدن علائم مسمومیت این است که در لحظات نخست پس از مصرف مشروبات الکلی، سطح اتانول در خون بالاست؛ اما به مرور و با پایین آمدن سطح اتانول در طی فرآیند جذب و متابولیسم، متانول خود را نشان داده و عملکرد بدن فرد را تحت تأثیر قرار می‌دهد؛ آن وقت تازه علائم مسمومیت نمود پیدا می‌کنند.»

او ادامه می‌دهد: «بسته به میزان مصرف، شدت علائم و زمان بروز آن در افراد متفاوت است؛ حتی در برخی موارد ممکن است علائم تا ۲۴ ساعت بعد هم ظاهر نشوند و فرد متوجه مسمومیت نشود. اما در اغلب موارد ۶ الی ۱۲ ساعت پس از مصرف، علائم نمود پیدا می‌کنند.»

مسمومیت با متانول چگونه از مسمومیت با اتیلن گلیکول تمییز داده می‌شود؟

بنا به گفته این متخصص طب اورژانس، عمده عوارض مصرف متانول، مغزی است؛ به طور مثال در پی مصرف متانول، ممکن است مصرف‌کننده در پی علائم عصبی، دچار کاهش سطح هوشیاری شود، یا اعصاب چشمی درگیر شوند که در بر دارنده اختلالات بینایی و حتی کوری است. در مواردی که حجم مصرف بسیار زیاد باشد، فرد دچار ایست قلبی-تنفسی می‌شود و احتمال مرگ بالاست.

اما عوارض مسمومیت با اتلین گلیکول اغلب کلیوی است، هرچند عوارض مغزی نیز در این مورد قابل مشاهده است اما سطح آن نسبت به مسمومیت با متانول کمتر است و در عوض، صدمات کلیوی جدی‌تر، اختلال در عملکرد قلبی، ریوی و حتی مرگ را به همراه دارد.

اسماعیلیان در رابطه با نحوه تشخیص دقیق نوع مسمومیت می‌گوید: «آزمایش گاز خون شریانی (ABG)، بهترین راه برای تمییز مسمومیت با اتیلن گلیکول از متانول است؛ که طی آن اگر در ادرار مصرف‌کننده، «کریستال کلسیم اگزالات» مشاهده شد، مسمومیت با اتیلن گلیکول تشخیص داده می‌شود.»

دیگر خبرها

  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • جزییات حادثه مسمومیت پزشکان در مهمانی شیراز/ یک پزشک: مسمومیت با «متانول» نبوده/ هیچ‌کس به کما نرفته؛ خبر نارسایی کلیوی چند تن دیگر کذب است؛ این اشخاص به درخواست خودشان دیالیز شدند
  • جزئیات جدید از حادثه مرگبار مسمومیت الکلی پزشکان در مهمانی | پای ماده‌ی دیگر وسط آمد!
  • جزئیات جدید از حادثه مسمومیت الکلی پزشکان در مهمانی شیراز/ هیچ‌کس به کما نرفته/ مسمومیت با «متانول» نبوده است
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • افشاگری مسعود پزشکیان درباره نقش دولت در دریافت سکه و زیرمیزی توسط پزشکان
  • حمله هولناک دسته‌جمعی مسلحانه به یک پزشک در خوزستان
  • شلیک به یک پزشک در خوزستان
  • جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز