Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،عبدالرزاق میرزائی با بیان اینکه در ابتدای سال گذشته دو هزار و ۷۰۰ خانواده زیر پوشش کمیته امداد شهرضا بوده اند، اظهارداشت:‌ در پایان سال گذشته با ایجاد زمینه های اشتغال،‌ تعداد این خانواده ها به دو هزار و ۵۰۰ خانواده کاهش یافته است.

وی شمار افراد زیر پوشش کمیته امداد شهرستان شهرضا  را 2 هزار و ۳۹۴ خانواده اعلام کرد که به این ترتیب ۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۴ دهم درصد جمعیت این شهرستان زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) هستند.

رئیس کمیته امداد شهرستان شهرضا با بیان اینکه در کمیته امداد زمینه پوشش دو نوع بیمه شامل بیمه پایه و مکمل برای مددجویان فراهم شده است، افزود: شهرهای دارای جمعیت بیش از ۲۰ هزار نفر مشمول بیمه پایه و شهرهای با جمعیتی کمتر از ۲۰ هزار نفر و روستاها مشمول بیمه مکمل هستند.

وی با اشاره به این که با ۲۵ مرکز درمانی قرار داد داریم، تصریح کرد:‌ دو هزار و ۳۱۰ مددجو از خدمات بیمه پایه کمیته امداد در شهرضا بهره مند شده اند.

میرزائی گفت:‌ با بیمه پایه کمیته امداد نزدیک به ۹۰ درصد هزینه های درمانی مددجو پرداخت می شود.

وی تصریح کرد: یکی از اقدامات کمیته امداد امام (ره) تاسیس صندوق قرض الحسنه امداد ولایت بوده که در این قرض الحسنه خیران می توانند به میزان دلخواه سپرده گذاری کرده و هر زمان نیاز داشتند، برداشت کنند و نیازمند نیز توسط خیر سپرده گذار معرفی می شود.

رئیس کمیته امداد شهرستان شهرضا افزود: به سپرده گذار در این صندوق هیچ سودی تعلق نگرفته و تسهیلات بدون بهره با مدت زمان تنفس پرداخت اقساط از شش تا ۲۴ ماه به نیازمندان پرداخت می شود.

وی اظهارداشت: این صندوق به شبکه شتاب متصل بوده و زیر نظر بانک مرکزی فعالیت می کند.

میرزائی گفت: یکی از اقدامات خوب کمیته امداد در زمینه اشتعال و خودکفایی پرداخت تسهیلات بوده به طوری که خانواده نیازمند در ابتدای ورود نیاز سنجی شده و بعد از مشاوره شغلی و گذراندن دوره های مهارت آموزی و اخذ کارت مهارت و پروانه کسب فنی و حرفه ای می توانند، این تسهیلات را دریافت کنند.

وی تصریح کرد: مددجویان با اخذ کارت مهارت و پروانه کسب برای اشتغال می توانند دو نوع تسهیلات بانکی تا سقف ۲۰ میلیون تومان و تسهیلات امدادی تا سقف ۳۵ میلیون تومان دریافت کنند.

رئیس کمیته امداد شهرستان شهرضا با اشاره به هفت بانک عامل برای اعطای این تسهیلات در شهرستان افزود:‌ با همکاری بانک های عامل می توان تا پایان بهمن ماه امسال تسهیلات اشتغالزایی را پرداخت کرد.

وی با بیان اینکه در ابتدای سال گذشته دو هزار و ۷۰۰ خانواده زیر پوشش کمیته امداد شهرضا بوده اند، اظهارداشت:‌ در پایان سال گذشته با ایجاد زمینه های اشتغال،‌ تعداد این خانواده ها به دو هزار و ۵۰۰ خانواده کاهش یافته است.

میرزائی گفت:‌ ۵۵۰ دانش آموز و دانشجو زیر پوشش کمیته امداد شهرضا بوده که یک سوم هزینه های این افراد از ابتدای تحصیل تا مقطع دکتری توسط این نهاد تامین می شود.

وی تصریح کرد:‌ در شهرستان ۱۶ هزار صندوق صدقات کوچک (خانگی) و بزرگ نصب بوده که میزان صدقات جمع آوری شده از این صندوق ها از ابتدای سال تاکنون  ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.

رئیس کمیته امداد شهرستان شهرضا افزود: برای امسال ۶۵۰ میلیون تومان برنامه عملیاتی در نظر گرفته شده که از این میزان فقط ۱۹۳ میلیون تومان تحقق یافته است.

وی اظهارداشت: امسال ۳۷ میلیون تومان زکات فطره و ۱۴۷ میلیون تومان زکات مستحب جمع آوری شد.

میرزائی گفت:‌ ۴۰ نوعروس تاکنون هزینه جهیزیه تا سقف چهار میلیون تومان دریافت کرده و ۴۵ نفر منتظر دریافت این کمک هزینه هستند.

وی تصریح کرد: ۳۰ درصد تحقق سرفصل های کمیته امداد از کمک های مردمی تامین می شود.

 

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۱۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای گام سوم طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در اردبیل

سید علی حجتی ا در نشست مشترک مسئولان کمیته امداد به منظور بررسی مفاد تفاهم نامه بین این ۲ نهاد و اجرای فاز سوم طرح یاس اظهار کرد: طرح یاس بر اساس تفاهم نامه منعقد شده میان هلال احمر و کمیته امداد در این استان با هدف جذب، ساماندهی و آموزش، ارتقا سطح دانش و مهارت‌های مخاطبین در خصوص پذیرش مسئولیت اجتماعی و ترویج فرهنگ خود امدادی و دگر امدادی در بین مدد جویان (دختران ۳۰ الی ۴۰ سال مجرد) زیر حمایت کمیته امداد اجرا می‌شود.

او با بیان اینکه در این طرح آموزش‌های مورد نیاز در خصوص شیوه‌های مواجهه با بحران و بلایای طبیعی توسط حوزه جوانان جمعیت هلال احمر اردبیل به شرکت کنندگان ارایه می‌شود، اذعان کرد: در این طرح افراد در خانه‌های هلال وارد چرخه و فرآیندی می‌شوند که در بروز بحران احتمالی می‌توانند در مرحله نخست خود، سپس خانواده و در مرحله سوم اعضای محله را از بحران نجات دهند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • کشف محموله ۲۰۰ میلیاردی پارچه قاچاق در شهرضا
  • اجرای گام سوم طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در اردبیل
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • ایرانی‌ها سال گذشته چقدر صدقه دادند؟
  • توزیع ۵۰۰ کیسه آرد در بخش گافر و پارامون بشاگرد
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • رشد ۲۶ درصدی مشارکت های مردمی در کمیته امداد
  • حمایت بیش از ۲۵۰۰ معلم اردبیلی از ایتام
  • تصویب اجرای ۱۰ طرح سرمایه گذاری، بهره برداری و بهینه سازی زیر ساخت های مدیریت تعاون روستائی
  • ◄ جاده گردشگری هونجان اسفرجان به شهرضا؛ پرحادثه و پرتوریست