Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- اجرای مسیر ویژه خط سوم بی.آر.تی مشهد که ماه جاری در محدوده خیابان توحید آغاز شد از ابتدا با مشکلاتی و نیز نارضایی ساکنان و کسبه این محدوده همراه بود که امروز با جمع آوری نرده های نصب شده برای اجرای این خط در محدوده خیابان شهید قرنی توسط پلیس راهور، از ادامه اجرای آن جلوگیری شد.

به گزارش ایرنا، هدف از اجرای خطوط بی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آر.تی فراهم ساختن زمینه لازم برای افزایش سرعت ناوگان حمل و نقل عمومی نسبت به شخصی است. ایجاد مسیرهای ویژه و بی.آر.تی در دستور کار شهرداری مشهد است و هم اکنون خط یکم اتوبوسهای تندرو از پایانه امام رضا(ع) تا انتهای طبرسی شمالی فعال است و روزانه 110 هزار سفر در این مسیر انجام می شود.
خط سوم بی.آر.تی نیز از شرق به غرب مشهد به طول 30 کیلومتر در دست اجراست که هم اکنون بخشی از این مسیر از حرم مطهر تا میدان توحید به طول یکهزار و 800 متر اجرا شده و مقرر بود این مسیر در ماههای آینده تا چهارراه ابوطالب ادامه یابد.
همزمان با ادامه مسیر ویژه برای این خط در میدان توحید در ماه جاری ساکنان و مغازه داران این محدوده به دلیل کم عرض شدن خیابان و ایجاد ترافیک سنگین در این محدوده، اقدام به اعتراض و تجمع کرده و خواستار حذف این مسیر شدند اما مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی مشهد اعلام کرد این پروژه مصوبه شورای همتا را دارد و ادامه خواهد یافت.
اما امروز بیستم آذرماه اخباری مبنی بر جمع آوری نرده های مسیر بی.آر.تی در محدوده خیابان توحید توسط پلیس راهور در فضای مجازی و برخی گروه های خبری منتشر شد که این امر واکنش مسئولان مرتبط را در پی داشت.

*اجرای خط سوم بی.آر.تی همسو با منافع مردم است
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد شامگاه دوشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه پژوهش مشهد در پاسخ به سئوال خبرنگاران مبنی بر اقدام پلیس راهور برای جمع آوری نرده های خط سوم بی.آر.تی در محدوده خیابان توحید اظهار کرد: اجرای این خط در جهت منافع مردم و شهر بوده است و دستگاه‌ها اگر مشکلی در این مورد دارند باید آن را از طریق مراجع قانونی پیگیری کنند.
محمدرضا حیدری افزود: این خط دارای مصوبه شورای همتای فرمانداری مشهد و همچنین شورای همتای استان خراسان رضوی است و چند سالی است که معطل مانده ولی اخیرا شهرداری مشهد در راستای اجرای وظایف قانونی خود، با هماهنگی دستگاه‌های مربوط و مصوبه این شورا، اقدام به اجرای این مسیر کرده است.
وی تاکید کرد: اگر دستگاه‌هایی در مورد این طرح مشکلی داشته باشند و یا بخواهند نقطه نظرات خود را مطرح کنند باید از طریق مراجع قانونی همچون فرمانداری و استانداری اقدام کنند تا تدابیر لازم در این خصوص اتخاذ شود.
رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: توسعه حمل و نقل عمومی با توجه به آلودگی هوای کلانشهر مشهد ضروری است و لازم است همه در کنار هم قرار گرفته و به حل این معضل کمک کنیم.
حیدری ادامه داد: البته لازم است که حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد در حوزه تامین توقفگاه، باراندازها و امکانات برای کسبه تدابیرلازم را بیندیشد تا این قشر نیز بتوانند به کار خود ادامه دهند که بخشی از این تدابیر اندیشیده شده است.

*طرح خط سوم بی.آر.تی پیوست زیست محیطی و فرهنگی و اجتماعی دارد
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی مشهد نیز در خصوص خط سوم بی.آر.تی به خبرنگار ایرنا گفت: از سال 94 با مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد ناوگان خط 3 بی.آر.تی خریداری و سرویس‌دهی به شهروندان آغاز شد.
علی اصغر نیشابوری افزود: این پروژه پیوست زیست محیطی و فرهنگی و اجتماعی دارد، در پیوست فرهنگی و اجتماعی تاکید شده بررسی لازم انجام شود تا شهروندان بتوانند خود را با این پروژه تطبیق دهند لذا قبل از اجرای مسیر ویژه، این خط بدون اجرای مسیر ویژه فعال شد و 2سال است که بدون داشتن مسیر ویژه تردد، به شهروندان خدمت‌رسانی می‌کند.
وی با بیان اینکه برای خرید 100 دستگاه اتوبوسی که در مسیر خط 3 بی.آر.تی فعالند، 600 میلیارد ریال هزینه شده است، افزود : با این هزینه بنا نیست این اتوبوس‌ها مسافر حداقلی را جابه‌جا کنند لذا با توجه به این مهم عملیات اجرای مسیر ویژه خط سوم بی.آر.تی آغاز شد.
نیشابوری ادامه داد : هم اکنون روزانه به طور میانگین 75 تا 80 هزار مسافر در این مسیر جابه‌جا می‌شوند که در صورت ایزوله شدن کامل مسیر این رقم به 150 هزار نفر در روز افزایش می یابد.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی مشهد بیان کرد: در اجرای مسیر ویژه خط 3 بی.آر.تی ممکن است کسبه متضرر شوند اما اجرای این مسیر برای کاهش ترافیک و کاهش آلودگی هوا ضروری است.
نیشابوری ادامه داد: مسیر ویژه این خط تا چهارراه ابوطالب در دست اقدام است و در برنامه داشتیم که این مسیر تا پایان هفته جاری اجرا شود.
وی افزود: طبق قانون پنجم توسعه سهم ناوگان اتوبوسرانی در حمل و نقل عمومی باید به 45 درصد می رسید اما این سهم در کلانشهر مشهد تنها 17 درصد است و برای رسیدن به این هدف باید خدمات دهی خطوط بی.آر.تی توسعه یابد زیرا این خطوط قادرند شمار زیادی از مسافران را در زمان کوتاه جابه جا کنند.

*توضیحات راهور مشهد در خصوص خط سوم بی.آر.تی
پلیس راهور مشهد نیز در پی تماس خبرنگار ایرنا برای ارائه توضیحات لازم در این خصوص در قالب جوابیه ای اعلام کرد: اصل مصوبه اجرای خط بی.آر.تی در طول خیابان شهید قرنی مربوط به سه سال گذشته است و عدم اجرای آن تا کنون به علت نبود زیرساخت و یا فراهم نشدن زیرساختهای ترافیکی و کارشناسی برای اجرای مسیر ویژه بی.آر.تی در محل اعلام شده بوده است.
در ادامه این جوابیه آمده است: مرجع قانونی و کارشناسی برای تشخیص نصب هرگونه محدودکننده در سطح معابر پلیس راهور است، لذا از نظر کارشناسی، بلوار شهید قرنی ظرفیت لازم برای اجرای خطوط بی.آر.تی را ندارد.
هم اکنون هزار و 720 دستگاه اتوبوس در ناوگان حمل و نقل عمومی مشهد فعالیت دارند و روزانه حدود 950 هزار مسافر در کلانشهر 3.5 میلیون نفری مشهد توسط ناوگان اتوبوسرانی جا به جا می شود.
گزارشکر: ندا جواهرفر ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
7505/5132

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۱۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟

تین نیوز

همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران، یکی از شهرهای باستانی کشور است که در دامنه های کوه الوند قرار دارد. افراد علاقه مند به جاذبه های تاریخی و طبیعی، شهر زیبای همدان را برای مسافرت انتخاب می کنند.

ایستگاه راه آهن همدان کجاست؟

همدان، پایتخت تاریخ و تمدن ایران، یکی از شهرهای باستانی کشور است که در دامنه های کوه الوند قرار دارد. افراد علاقه مند به جاذبه های تاریخی و طبیعی، شهر زیبای همدان را برای مسافرت انتخاب می کنند. با افتتاح ایستگاه راه آهن همدان در سال ۱۳۹۶ مسیر ریلی همدان به مشهد به یکی از پر ترددترین مسیرهای ریلی کشور تبدیل شده است. هرسال تعداد زیادی از مردم همدان با خرید بلیط قطار همدان مشهد به پایتخت معنوی ایران سفر می کنند. در این مطلب، قصد داریم درباره محل قرار گرفتن ایستگاه راه آهن همدان و امکانات موجود در آن صحبت کنیم.

 

ایستگاه راه آهن همدان به عنوان ایستگاه مرکزی راه آهن غرب کشور در ۱۲کیلومتری میدان امام در مرکز شهر همدان و در نزدیکی روستایی به نام رباط شورین قرار دارد. این ایستگاه نوپا که در زمینی به مساحت ۱۱ هزار و ۳۱۲ مترمربع ساخته شده است، در ۱۸ اردیبهشت سال ۱۳۹۶ با حضور حسن روحانی، رئیس جمهور وقت ایران، افتتاح شد. با توجه به فاصله زیاد ایستگاه راه آهن همدان با مرکز این شهر، در آینده قرار است این ایستگاه مسافربری به داخل شهر همدان انتقال پیدا کند و ایستگاه فعلی به عنوان ایستگاه باربری مورد استفاده قرار بگیرد. مسافرانی که بعد از اعلام تاریخ فروش بلیط قطار اقدام به خرید بلیط قطار همدان مشهد می کنند، باید قبل از حرکت قطار خود را به ایستگاه راه آهن همدان برسانند.

ایستگاه راه آهن همدان از چه ساختمان هایی تشکیل شده است؟

ایستگاه راه آهن همدان دارای زیربنای وسیع و بزرگی است و از ساختمان های مختلفی تشکیل شده است. ساختمان های موجود در ایستگاه راه آهن همدان عبارت اند از:

ساختمان اصلی ترمینال مسافربری ساختمان نگهبانی ساختمان نمازخانه ساختمان پلیس ساختمان پست برق ساختمان منبع زمینی آب ۱۰۰۰مترمکعبی ساختمان خوابگاه لوکوموتیوران ها ساختمان علائم و ارتباطات ساختمان دپوی تعمیرات ساختمان منابع سوخت و سکوی سوخت گیری قطارها ساختمان سالن اصلی، اداری و خدماتی ساختمان تاسیسات ساختمان فضای سرپوشیده اطراف ساختمان

مالک ایستگاه راه آهن همدان، وزارت راه و شهرسازی و گرداننده آن، راه آهن جمهوری اسلامی ایران است.

در ایستگاه راه آهن همدان امکانات رفاهی خوبی در اختیار مسافران قرار دارد. فرقی نمی کند که ساکن همدان باشید و بعد از اعلام پیش فروش بلیط قطار و خرید آنلاین بلیط قطار همدان مشهد به ایستگاه راه آهن بروید تا عازم مشهد شوید یا از شهرهای دیگر با قطار به همدان سفر کنید؛ در هر حال، می توانید از امکانات رفاهی موجود در ایستگاه راه آهن همدان استفاده کنید. از امکانات رفاهی موجود در این ایستگاه مسافربری می توان به مواردی مانند نمازخانه، سرویس بهداشتی، باجه فروش بلیط، تلفن عمومی، بوفه فروش خوراکی، دستگاه خودپرداز، سکوهای سوارشدن یا پیاده شدن مسافران از قطار، پارکینگ و … اشاره کرد. وجود پارکینگ در این ایستگاه یکی از مهم ترین امکانات رفاهی است. تمام ایستگاه های راه آهن باید دارای پارکینگ باشند؛ اما با توجه به دور بودن و فاصله زیاد ایستگاه راه آهن همدان با مرکز این شهر وجود پارکینگ در آن اهمیت بیشتری دارد. پارکینگ این ایستگاه در ابتدای خروجی آن واقع شده است.

 

راه های دسترسی به ایستگاه راه آهن همدان کدام اند؟

با توجه به زیاد بودن فاصله ایستگاه راه آهن همدان از مرکز این شهر، مسافران برای دسترسی به این ایستگاه باید از خطوط تاکسیرانی استفاده کنند. به مسافران همدانی که سفر با قطار را انتخاب می کنند، پیشنهاد می کنیم که برای رفتن به ایستگاه راه آهن این شهر از تاکسی های اینترنتی کمک بگیرند و قبل از حرکت، قطار خود را به جاده رباط شورین برسانند. برخلاف هواپیماها که گاهی پروازشان با تأخیر همراه است، قطارها تاخیری ندارند و درست در زمان مشخص شده در بلیط قطار، حرکت خود را در مسیر ریلی مورد نظر آغاز می کنند؛ بنابراین، در صورت دیر رسیدن مسافران به ایستگاه راه آهن، ممکن است از قطار جا بمانند. به تمام مسافران خطوط ریلی کشور توصیه می شود که حداقل نیم ساعت قبل از حرکت قطار، در ایستگاه راه آهن شهر مبدأ حضور داشته باشند.

در مسیر ریلی بین همدان و مشهد قطار از چه شهرهایی عبور می کند؟

مسافت مسیر ریلی همدان-مشهد ۱۲۰۵ کیلومتر و قطارهای معمولی آن را در حدود ۱۶ ساعت طی می کنند. قطار بعد از خروج از ایستگاه راه آهن همدان به ایستگاه ساوه می رسد. این ایستگاه نیز جزو ایستگاه های نوپای ایران است و در سال ۱۳۹۶ افتتاح شده است.

قطار بعد از ایستگاه ساوه در ایستگاه راه آهن تهران توقف می کند و بعد از تهران به سمنان می رسد. شاهرود و نیشابور شهرهای بعدی هستند که قطار همدان به مشهد در آن ها نیز توقف می کند و درنهایت در ایستگاه راه آهن شهر مقصد، مسافران از قطار پیاده می شوند. در طول این سفر ۱۶ساعته، مسافران می توانند از تماشای مناظر مسیر ریلی لذت ببرند، در کوپه های قطار استراحت کنند یا بخوابند و از امکانات رفاهی ارائه شده در قطار استفاده کنند.

 

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • ساخت و ساز در یک شهرک جیرفت با شکایت میراث متوقف شد
  • پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • حریق در پشت بام یک منزل مسکونی در مشهد اطفا شد
  • ایستگاه راه‌ آهن همدان کجاست؟
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان