Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران ضمن تشریح رویکردها، راهبردها و سیاست‌های کمیسیون سلامت گفت: ارتقای شاخص‌های ایمنی، تاب‌آوری در برابر حوادث و سوانح طبیعی، زیرساخت‌ها و تجهیزات شهری از جمله رویکردها در این دوره محسوب می‌شود.

به گزارش ایرنا، زهرا صدراعظم نوری روز سه شنبه در بیست و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص راهبردها و سیاست‌های کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا دردوره پنجم اظهار کرد: در این زمینه مواردی از جمله حاکمیت رویکردهای محیط زیستی و بهبود شاخص‌های توسعه پایدار در مدیریت شهری مدنظر قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: توجه به سلامت اجتماعی و محیط زیست شهری در جهت ارتقای سلامت شهروندی و کیفیت زندگی، تلاش برای جلوگیری و کاهش آلودگی هوا، آب، خاک و مواد غذایی و اتخاذ سیاست‌های بازدارنده، بهینه‌سازی و کاهش مصرف انرژی و توسعه انرژی‌های نو و تجدیدپذیر و ارتقای شاخص‌های ایمنی تاب‌آوری دربرابر حوادث و سوانح طبیعی و زیرساخت‌ها و تجهیزات شهری از برنامه‌های حاکمیت رویکردهای محیط زیست در این دوره محسوب می‌شود.
صدراعظم نوری به الزامات و قوانین بالادستی اشاره کرد و گفت: در این زمینه منویات و سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه محیط زیست و مدیریت شهری، سند چشم‌انداز جمهوری اسلامی ایران، افق 1404، طرح جامع شهر تهران مصوب سال 86، احکام برنامه پنجساله برنامه اول و دوم شهرداری و در نهایت پیش‌بینی مفاد برنامه پنجساله سوم شهرداری تهران در حوزه وظایف کمیسیون از الزاماتی است که باید به آن توجه شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: پیگیری و تحقق بندهای مرتبط با اجرای قانون هوای پاک در شهر تهران، نظارت بر تجهیز سیستم‌های دیزلی در ناوگان حمل و نقل شهری تهران به فیلتر به منظور کاهش آلودگی هوا، پیگیری اجرای مصوبه پیشگیری و مقابله با گرد و غبار در شهر تهران از مواردی است که در بخش آلودگی هوا، انرژی‌های نو و بهینه‌سازی مصرف انرژی به آن توجه خواهد شد.
وی با اشاره به توسعه فضای سبز بومی و صیانت از باغات ادامه داد: در این بخش نیز اقداماتی باید انجام گیرد که از آن جمله می‌توان به پیگیری و تحقق و تکمیل گستره پارک‌های موضوعی بویژه بوستان ولایت، دانش وطبیعت، بوستان ایرانیان اشاره کرد. ضمن اینکه در این بخش نیز باید توجه ویژه‌ای را به تهیه طرح عملیاتی استفاده از آب خام، بازچرخانی و سایر منابع آبی با اتخاذ روش‌های نوین علمی در زمینه آبیاری فضای سبز داشته باشیم.
صدراعظم نوری در ادامه به موضوع ایمنی و مدیریت بحران در شهر تهران اشاره کرد و گفت: در این بخش نیز باید به مواردی از جمله پیشگیری و کاهش خطرات سوانح طبیعی، توسعه زیرساخت‌های ایمنی و الزامات قانونی، ارتقا و گسترش سطح آگاهی و فرهنگ‌سازی مدیریت بحران و ایمنی، توجه کرد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران به برنامه‌های عملیاتی در حوزه خدمات شهری اشاره کرد و گفت: در این بخش باید به مواردی از جمله ساماندهی صنایع و مشاغل، مدیریت پسماند، خدمات کالا و مواد غذایی، سیما و منظر شهری توجه شود.
وی به سلامت، بهداشت محیط و کیفیت زندگی در شهر تهران اشاره کرد: در این زمینه باید به مواردی از جمله توسعه زیرساخت‌های سلامت، کنترل عوامل محیطی موثر در سلامت، ارتقای کیفیت زندگی، آب و مواد غذایی توجه شود و اقدامات لازم از سوی مسئولان حوزه شهری صورت گیرد.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: مهدی مقدر انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/1109/9343 / 1539

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۷۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، فاطمه زارع افزود: با این حال برخی از نقاط شهر دچار مشکل و حادثه شد که نسبت به شناسایی آنها اقدام و قراراست با حفر چاه‌های متعدد و سایر راهکار‌ها رفع شود.

وی افزود: نقاط حادثه خیز شهر در بارندگی اخیر ازجمله میدان صنعت، بلوار شهید بارتکوب زاده، محله حسن آباد و برخی معابر شهر است که در صدد هستیم در اسرع وقت رفع تا در هنگام وقوع بارندگی دیگر شاهد آبگرفتگی در هیچ منطقه‌ای از شهر نباشیم.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر یزد در بخش دیگر از سخنان خود مطرح کرد: همچنین در این نشست از کمیسیون با توجه به ارائه گزارش سازمان پسماند مقرر شد جهت حفظ بهداشت و محیط زیست شهری و جلوگیری از آلودگی آب و خاک، محل دفن پسماند‌های مراکز درمانی با ظرفیت دفن ۵ ساله با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال احداث شود.

دیگر خبرها

  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش «مسیرسبز- ایران پاک»
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار