Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ‌مردم‌ ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی اجرای طرح فراز (داربستی کردن) تاکستان‌های انگور در ملایر وجود دارد گفت: تسهیلات لازم برای داربستی کردن باغات ملایر به کشاورزان اعطا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ملایر، حجت‌الاسلام احد آزادیخواه شامگاه پنج‌شنبه در جلسه فنی انگور شهرستان‌ ملایر با حضور مدیر امور باغبانی استان اظهار داشت: با توجه به اعتبارات 85 درصدی که دولت به این طرح اختصاص داده است باید سهم شهرستان را از اجرای این طرح بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه اجرای طرح داربستی کردن باغات انگور یکی از اقدامات مطلوب وزارت جهاد کشاورزی است تصریح کرد: در صورتی که توجه ویژه‌ای در سه حوزه طرح فراز، تنوع محصولات باغی و داربستی کردن باغات انگور شهرستان ایجاد شود اشتغال قابل توجهی در این بخش برای ملایر ایجاد می‌شود.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه شرایط اجرای طرح فراز در شهرستان ملایر فراهم است گفت: با توجه به دیدار اخیر نمایندگان شهرستان با معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی تسهیلات لازم برای داربستی کردن باغات ملایر به کشاورزان اعطا می‌شود.

دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با گلایه‌مندی از وزارت جهاد کشاورزی گفت: امروز ما در بحث فناوری‌های نوین، طریقه به دست‌آوردن محصولات باغی و‌ کشاورزی از غافله دنیا عقب مانده‌ایم.

محمد‌ کاظمی با اشاره به مشهور بودن انگور ملایر در میزان و ‌کیفیت تولید اظهار داشت: با توجه به این معروفیت در زمینه فرآوری، عرضه و صادرات این محصول نتوانستیم متناسب با دنیا حرکت کنیم.

وی با تاکید بر اینکه باغداری ما هنوز به شیوه سنتی انجام ‌می‌شود، تصریح کرد: علی‌رغم اینکه مرکز تحقیقات و پژوهش انگور هم در دانشگاه ملایر و جهاد ‌کشاورزی شهرستان وجود دارد متاسفانه تنوعی در انگور ملایر دیده نمی‌شود.

نایب رئیس کمیسیون قضایی و‌ حقوقی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در بحث بسته‌بندی و تازه‌خوری انگور اصلا حرکت خاصی انجام نشده است گفت: امروز بسته‌بندی و عرضه شکیل کالا در دنیا حرف اول را می‌زند و این در حالی‌ است که در کشور ما این بخش در آخر لیست قرار دارد.

نماینده ملایر در مجلس دهم با اشاره به اینکه کشمش و انگور ملایر بازارهای اروپایی و آسیایی را از دست داده است گفت: به دلیل روش‌های غلط فرآوری و مسائل بهداشتی و غیره امروز محصول با کیفیت ما خریداری در اروپا و آسیا ندارد.

کاظمی با بیان اینکه ما باید بخش خصوص را برای ورود به حوزه بسته‌بندی کالا و‌ محصولات آموزش دهیم، گفت: در دوسال گذشته پیگیری‌های زیادی انجام شده‌که بخش خصوص به این حوزه وارد شود و اگر حمایت، پشتیبانی، آموزش و‌ تسهیلاتی باشد در همین تعداد 50 یا 60 کارخانه‌کشمش پاک کنی می‌توانیم بسته بندی را به صورت بهتر و شکیل‌تر داشته باشیم ‌و قطعا می‌توانیم بازار‌های از دست رفته این‌ محصول را دوباره به دست بیاوریم.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه بحران آب مشکل اول ما در کشور است و امروز سیستم سنتی و آبیاری غرق آبیاری دیگر جوابگو نیست افزود: امروز در بحث سیستم نوین آبیاری، باغداری نوین و بسته‌بندی، فرآوری محصولات باغی و آشنایی باغداران ما با مقررات بازاریابی و صادرات نیاز به آموزش و برنامه‌ریزی مدون و‌ منسجمی داریم.

وی با تاکید بر اینکه ضروری‌است انجمن‌‌های صادرات ایجاد شده یا اگر داریم آنها را تقویت کنیم تا بتوانیم نیازهای اروپا و آسیا را قبل از تولید تشخیص دهیم ‌گفت: امروز وقت آن که کشمش را در بسته‌های 10 کیلویی صادر کنیم گذشته و این مسائل نیاز به بررسی کارشناسی و دقیق دارد که جایگاه اصلی آن معاونت امور باغبانی استان و‌ جهاد کشاورزی شهرستان است.

مدیر امور باغبانی جهاد استان نیز با بیان اینکه هر میزان اجرای طرح فراز در ملایر پیش‌بینی شود آمادگی کامل داریم و این امر در برنامه عملیاتی وزارت جهاد دیده شده است گفت: برای اجرای سیستم آبیاری نوین در باغ‌های انگور ملایر بدون محدودیت اعتبار برای استان اعلام شده تا باغداران بتوانند از این فرصت اعتبارات 85 درصدی به خوبی بهره‌مند شوند.

حجت‌الله شهبازی با اشاره به اینکه در اجرای طرح فراز نیازمند یک جهش و برنامه ریزی منسجم ‌و ‌مدون کوتاه مدت و میان مدت هستیم گفت: تاکنون 20 هکتار از باغات شهرستان در دو سال گذشته به صورت داربستی احداث شده و در حال حاضر تعداد 15 پرونده از متقاضیان در سطح 23.5 هکتار جهت تخصیص اعتبار به منظور احداث باغ به سازمان جهاد کشاورزی استان ارسال شده است.

شهبازی با بیان اینکه در این طرح متقاضی 15 درصد آورده می‌دهد و 85 درصد توسط دولت پرداخت می‌شود تصریح کرد: در این طرح از محل تسهیلات اشتغال فراگیر به‌ازای هر هکتار 25 میلیون تومان به متقاضیان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/

R41405/P1357/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۹۹۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی

حامد(میلاد) منصوری:کشاورزی در تمام کشورهای جهان دارای اهمیت خاصی است چون که تامین کننده غذا و حیات جامعه است.

در اکثر کشورها و بخصوص کشورهای دارای کشاورزی همیشه دولت ها امتیازات خاص و ویژه ای برای کشاورزان خود در نظر می گیرند.

امتیازاتی مانند خرید ادوات کشاورزی، تسهیلات بدون سود،تسطیح زمین ها و حمایت هایی در جهت کاشت و برداشت کشاورزی انجام می دهند،چیزی که در ایران و بخصوص خوزستان که تامین کننده اصلی محصولات کشاورزی کشور است دیده نمیشود و کشاورزان همیشه مورد ظلم قرار گرفته اند.

وزارت جهاد حتی در مورد اختلافاتی که بین کشاورزان و دیگر ارگان ها پیش میاد حمایتی از کشاورزان نمیکند در صورتی که مدافع و حامی کشاورزان باید باشد.

بانک کشاورزی که میشود گفت بانک متولی کشاورزان است هیچ گونه تسهیلات و حمایتی از کشاورزان نمیکند.

طبق بررسی هایی که انجام دادیم از کشاورزان شوش و کرخه هیچ گونه خدمات و حمایتی از این بانک دریافت نکردند در صورتی که کشاورزان باید در این بانک داری امتیازات خاص خود باشند.

کنار همه ی این عدم حمایت ها در این چند سال اخیر پرداخت نکردن پول کشاورزان از طرف دولت هم مشکلات کشاورزان را دوچندان کرده است.

در سال زراعی گذشته دولت پول باقی مانده کشاورزان خوزستانی که اردیبهشت ماه برداشت کردند را در اواخر مهر ماه پرداخت کرد و در سال زراعی کنونی که مردم در حال برداشت گندم و کلزا هستند با وجود گذشت بیش از دو هفته از برداشت گندم هنوز هیچ پولی برای کشاورزان پرداخت نشده است.

لذا کشاورزان از مسئولان دولتی و بخصوص نمایندگان مجلس و بخصوص نمایندگان شهرستانهایی که اکثر مردم انها کشاورز هستند انتظار دارند امتیازات،تسهیلات و امکانات مناسبی برای کشاورزان در نظر بگیرند و در سهمیه خرید ادوات کشاورزی با اختصاص سهمیه ویژه برای خوزستان و شهرستانهایی که در کشاورزی تولید کننده برتر هستند توجه ویژه شود و اختیارات بیشتری به جهاد کشاورزی داده شود کما اینکه بارها گفته شد که خوزستان یک استان ویژه است و سازمان جهاد کشاورزی آن هم ویژه باشد و دارای اختیارات ویژه باشد بخصوص در سهمیه تسهیلات و خرید ادوات کشاورزی که نیاز یک کشاورز است.

کما اینکه طبق گزارشات مردم خوزستان بیشترین سپردها را در بانک ها دارند اما کمترین تسهیلات بانکی را دریافت میکنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903975

دیگر خبرها

  • اجرای مانور مبارزه با بیماری زنگ زرد گندم در مزارع پلدشت 
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • شوش و کرخه قطب کشاورزی خوزستان و کشور محروم از تسهیلات و امکانات کشاورزی
  • شاخص های لازم در زمان خرید لوله داربستی ؛ اصولی خرید کنید!
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد