Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - ایرنا - امام جمعه موقت قم با محکومیت اقدام آمریکا برای اعلام قدس شریف به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی گفت: وظیفه همه کشورهای اسلامی، قطع روابط سیاسی و تحریم اقتصادی اسرائیل و حمایت از مقاومت و انتفاضه مردم مظلوم فلسطین است.

به گزارش ایرنا، آیت الله علیرضا اعرافی در خطبه های نماز جمعه این هفته قم در مصلای قدس این شهر، اعلام پایتختی قدس از سوی آمریکا را اقدامی بسیار زشت و خلاف همه موازین انسانی و اسلامی دانست و افزود: وظیفه ما در برابر این اقدام بسیار خطرناک که توهین آشکار به همه مسلمانان و مقدسات اسلامی می باشد، مقاومت و مقابله است و همه دولت ها و ملت های اسلامی باید در برابر این توطئه شوم با قدرت ایستادگی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، تعطیلی سفارتخانه های اسرائیل در پایتخت های اسلامی، قطع روابط سیاسی همه دولت های اسلامی، تحریم اقتصادی رژیم اشغالگر قدس، حمایت از مبارزات فلسطین، حمایت از گروه های مقاومت و انتفاضه جدید فلسطین، تشکیل کنفرانس اسلامی و اتخاذ موضع محکم در برابر این جنایت ها و نیز اعتراض قوی در مجامع بین المللی و شورای امنیت را از جمله اقدام هایی برشمرد که باید در دستور کار فوری کشورهای اسلامی در برابر این اقدام آمریکا قرار گیرد.
وی با انتقاد شدید از نقشه راهبردی عربستان سعودی برای رابطه با اسرائیل تاکید کرد: این اقدام سعودی ها خیانت به اسلام و مسلمانان است و باید همه در برابر سعودی که همه مرزها را شکسته اند بایستند.
اعرافی افزود: بتازگی مقام های سعودی اعلام کردند که نقشه راهبرای برای روابط با اسرائیل دارند و دنیای اسلام اینقدر در خواب است که کشوری که خود را خادم حرمین می داند با کشوری که به امت اسلامی و مقدسات اسلامی خیانت کرده، دست دوستی دراز می کند.
وی اضافه کرد: امروز در قم و حوزه علمیه با صدای رسا این حرکت بسیار زشت و مزبوحانه را محکوم و اعلام می کنیم که وظیفه همه، ایستادگی در برابر این توطئه بسیار خطرناک در برابر اسلام است.
وی با تاکید بر این که باید کشورهای اسلامی بدون واهمه، صدای اعتراض خود نسبت به این اقدام را فریاد زده و موضع روشن بگیرند افزود: حداقل کاری که دولت های کشورهای اسلامی در برابر آمریکا می توانند انجام دهند، احضار سفیر آمریکا در 50 کشور اسلامی و دادن تذکر قاطع به آن است.
اعرافی، بیان قاطع موضع توسط مسئولان جمهوری اسلامی را خواستار شد و ادامه داد: همان گونه که تا کنون دولتمردان و و ملت بزرگ ایران با قاطعیت در برابر این توطئه خطرناک ایستاده اند و اعلام موضع خود را قاطع بیان کرده و از ظلمی که در حال روا بر ملت فلسطین است اعلام انزاجار کرده اند باید همچنان این موضع گیری ها ادامه داشته باشد.
رییس جمهوری آمریکا پس از ماه ها کش و قوس بر سر اعلان تصمیم کاخ سفید در مورد به رسمیت شناختن پایتختی بیت المقدس برای رژیم صهیونیستی، عصر روز چهارشنبه پانزدهم آذرماه، دستورالعمل انتقال سفارت این کشور از تل آویو به بیت المقدس را امضا کرد.
در پی این اقدام دونالد ترامپ، تظاهرات گسترده‌ای در سرتاسر فلسطین اشغالی و برخی از کشورهای دیگر برگزار شد و مردم ایران نیز روز پس از اقامه نماز جمعه هفته گذشته خشم و انزجار خود از این اقدام آمریکا را اعلام کردند.

** جهت گیری کشور باید تحقق سهم چهار درصدی تولید ناخالص ملی از طریق پژوهش باشد
مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور در ادامه سخنان خود با اشاره به هفته پژوهش در کشور، پژوهش را یکی از ارکان اساسی پیشرفت کشور در ابعاد مادی و معنوی دانست و گفت: در نظام اسلامی گام های بزرگی در رابطه با پژوهش و تولید علم برداشته شده که در برخی بخش ها دنیا را خیره کرده ولی همچنان در این مسیر نیازمند برداشتن گام های بزرگتر هستیم.
اعرافی، کاهش نرخ رشد تولید علم و یا برخی عقب گرد ها در حوزه تولید علم را مورد انتقاد قرار داد و افزود: باید بیش از گذشته سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در حوزه علم و پژوهش مورد توجه و تاکید مسئولان، دانشگاهیان و حوزویان کشور باشد.
وی ادامه داد: هدف گیری و چشم انداز برنامه توسعه 1404 کشور در حوزه تولید علم، رسیدن به سهم چهار درصدی تولید ناخالص ملی از طریق پژوهش و تحقیق است که با توجه به این که این سهم هم اکنون حدود یک درصد است، افزایش این سهم به چهار درصد پیش بینی شده طی هشت سال بعید به نظر می رسد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی به منظور گسترش فرهنگ پژوهش در جامعه روز 25 آذرماه به نام روز پژوهش و بیست و یکم تا بیست و هفتم آذرماه به عنوان هفته پژوهش نامگذاری شده است.

** در تصویب بودجه به پژوهش فرهنگ، امور دفاعی و فقرزدایی توجه شود
اعرافی همچنین با اشاره به ارائه لایحه بودجه سال 97 توسط دولت به مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: انتظار می رود مجلس در لایحه بودجه به علم، پژوهش، فناوری و رشد علمی توجه کند تا دچار رکود و توقف در این زمینه نشویم.
وی ادامه داد: همانطور که باید فرهنگ و موضوع های دفاعی در این بودجه مورد تاکید قرار گیرد باید به فقر زدایی نیز توجه شود، چراکه بخشی از مردم دچار مشکل های اقتصادی جدی هستند.
مدیر حوزه های علمیه کشور افزود: اهتمام به پژوهش های گره گشای کشور، حمایت از مراکز تحقیقاتی و نخبگان به منظور جلوگیری از مهاجرت نخبگان، توجه به گسترش فرهنگ نوآوری و نظریه پردازی و تولید علم باید بیش از گذشته سرلوحه فعالیت های حوزه های علمیه و دانشگاه ها باشد.
براساس ماده 186 آیین‌ نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، دولت موظف است لایحه بودجه سالانه کل کشور را حداکثر تا پانزدهم آذرماه هر سال به مجلس تسلیم کند، بر اساس این آیین نام ، حجت الاسلام والمسلمنی حسن روحانی رئیس جمهوری لایحه بودجه کشور در سال 97 را روز یکشنبه هفته جاری به عنوان نخستین لایحه بودجه دولت دوازدهم تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد.

** وحدت حوزه و دانشگاه، اصلی مهم و راهبردی است
وی همچنین با اشاره به 27 آذر، روز وحدت حوزه و دانشگاه تاکید کرد: بخش زیادی از پیشرفت کشور مرهون وحدت حوزه و دانشگاه است و بسیاری از شکست ها به خاطر فاصله بین حوزه و دانشگاه است.
اعرافی، وحدت حوزه و دانشگاه را اصلی مهم و راهبردی دانست و افزود: باید همه به فکر استحکام پایه های این وحدت و هم افزایی استوار میان حوزه و دانشگاه در راه خدمت به مردم باشند.
امام جمعه موقت قم با بیان این که نیاز حوزه و دانشگاه برخورداری از اهداف بلند و تمدن ساز و حرکت همدل در مسیر آرمان های انقلاب اسلامی است ادامه داد: باید نگاه جامع علمی به همه دانشگاه داشته باشیم که بر اساس این نگاه، حوزه بیدار و دانشگاه پیشرو تولید علم موجب تحقق وحدت میان حوزه و دانشگاه خواهد شد.
روز 27 آذر، سالروز شهادت حجت الاسلام دکتر مفتح، روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گذاری شده است.
7404/ 1175 خبرنگار: محمد زمانی راد ** انتشار: رضا علیمحمدی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۳۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما  و به نقل از روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در جلسه دبیران و مدیران جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) در دوره بیست‌ویکم افزود: برگزارکنندگان در این دوره مجموعه‌ای از عناصر هنری در بخش‌های مختلف را گردآوری کردند. حضور افراد تراز اول در این جلسه فرصت مغتنمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جشنواره فیلم رضوان اتفاق مبارکی است و هرآنچه در جلسه مطرح شد سرشار از امید و انگیزه برای آینده بود.

اسماعیلی افزود: جشنواره امام رضا (ع) باید به عنوان معتبرترین جشنواره فرهنگی هنری کشور قرار گیرد چراکه تمام داشته‌ها و افتخارات فرهنگی هنری ما به برکت وجود امام رضا (ع) است.

وی با اشاره به کتاب دو قرن سکوت عبدالحسین زرین‌کوب گفت: آغاز قرن سوم همزمان با حضور علی‌بن موسی الرضا است و این درخشش تمدن اسلامی و ایرانی که از قرن سوم درخشش خود را آغاز کرده و در قرن پنجم به قله خودش رسیده، نشان دهنده‌ی این موضوع است که اساسا نام دیگر این تمدن تمدن رضوی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: مجالس در این دوره به صورت مجالس علمی و آزاداندیشی بوده و به‌طور کلی هر جامعه‌ای که می‌خواهد به حوزه تمدنی برسد با استفاده از ذات آزاداندیشی است که در فرهنگ اسلامی جاری است. دوره جمهوری اسلامی دوره‌ای نو از تمدن نوین اسلامی است. ما در حال بازخوانی تمدن رضوی هستیم.

اسماعیلی با اشاره به نگاه بین‌المللی در بنیاد امام رضا گفت: حضرت رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است. در سفر اخیر خود به پاکستان مشتاقان از مردم تا مقامات برای زیارت امام رضا (ع) ابزار علاقه می‌کردند.

وی افزود: بعد از امام حسین (ع) در میان ائمه‌اطهار (ع) این میزان از تشویق به زیارت را برای امام رضا (ع) داریم چرا که منبع فیض است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: افتخار داریم در این جشنواره همگی خادم امام رضا (ع) باشیم.

اسماعیلی در پایان با آرزوی بهره‌مندی از شفاعت و عنایت امام رضا (ع) و صلوات بر محمد و آل محمد به جلسه پایان داد.

جلسه دبیران و مدیران بیست‌ویکمین دوره جشنواره امام رضا (ع) ۸ اردیبهشت با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در محلل این وزارتخانه برگزار شد.

تبادل نظر درباره رویکرد‌های آتی جشنواره و ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده از محور‌های این جلسه بود.

سیدمحمد هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، فرهاد قائمیان دبیر بیست‌ویکمین دوره جشنواره بین‌المللی و فرهنگی امام رضا (ع)، سعید زمانی مدیرعامل بیست‌ویکمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع)، محمدحسین لطیفی دبیر جشنواره فیلم رضوی و فیلم رضوان و جمعی از دبیران و مدیران این دوره از جشنواره از حاضران در جلسه بودند.

دیگر خبرها

  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • خاتمی: بازی با ایران بازی با دم شیر است / عملیات وعده صادق نشان داد که دوران موشک پایان نیافته است
  • تاکید امام جمعه پلدشت برنقش خطیر معلمان درتربیت نیروی انسانی
  • شهید مطهری الگو و نمونه معلم تراز انقلاب اسلامی است
  • تاکید امام جمعه موقت گرگان بر عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب برای ریشه‌کنی فساد در کشور
  • آمریکا به معنای واقعی شیطان بزرگ است
  • گسترش انتفاضه دانشگاه‌ های آمریکا در حمایت از غزه به سایر کشورها
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا» در حمایت از غزه به سایر کشورها
  •  تداوم تجمعات حامی غزه برغم سرکوب پلیس؛ تظاهرات در دانشگاههای جورج واشنگتن و کالیفرنیا