Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخش گلباف با جمعیت بیش از ۱۶ هزار نفر و با فاصله ۱۱۰ کیلومتری از شهر کرمان از حداقلی ترین امکانات شهری محروم می باشد به طوری که تنها مرکز درمانی این شهر تنها نام درمانگاه را یدک می کشد و هیچ امکاناتی ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از " بوتیا نیوز " بخش گلباف با جمعیت بیش از ۱۶ هزار نفر و با فاصله ۱۱۰ کیلومتری از شهر کرمان از حداقلی ترین امکانات شهری محروم می باشد به طوری که تنها مرکز درمانی این شهر تنها نام درمانگاه را یدک می کشد و هیچ امکاناتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از زلزله سال ۶۰ گلباف، این مکان به عنوان بیمارستان بنا شد ولی در حال حاضر امکانات آن از یک درمانگاه کمتر است.

یکی از اهالی شهر گلباف در گفت و گو با خبرنگار ما در همین رابطه اظهار کرد: بیمارستان گلباف هیچ امکاناتی ندارد و فقط چند پزشک عمومی دارد که به صورت شیفتی در اینجا حضور داردند و اکثر آن ها افرادی هستند که سال اول کار خود را آغاز کرده اند و نه تنها تجربه کاری ندارند بلکه قادر به تشخیص و درمان بیماری ها هم نیستند.

وی افرود: بیماران اورژانسی که به بیمارستان مراجعه می کنند بلافاصله به کرمان اعزام می شوند و تنها بیمارانی که سرماخوردگی ساده دارند در این بیمارستان درمان می شوند که آن هم مراجعه نکنی بهتر است چون خود فرد باید برای خودش نسخه بپیچد.

یکی دیگر از اهالی این شهر با شنیدن این سخنان جلو آمد و به خبرنگار ما گفت: من هفته پیش به دلیل سرماخوردگی که داشتم به بیمارستان مراجعه کردم، خانم دکتری که پزشک کشیک بود بعد از شنیدن صحبت های من داروهای مفید برای سرما خوردگی را از گوشی خود سرچ کرد و چند دارو را تجویز کرد.

وی افزود: نکته جالب ماجرا اینجاست که وقتی به دکتر گفتم بهتر نیست فلان دارو را تجویز کنید،  گفت بله این دارو بهتر است و همان را برای من نوشت، خب این چه دکتری است که من باید برای خودم نسخه بپیچم؟

این شهروند گلبافی تاکید کرد: مردم گلباف موش آزمایشگاهی نیستند که هر دکتر تازه کار و بی تجربه ای را به اینجا می فرستند و جان مردم را بازیچه قرار می دهند.

وی تاکید کرد: فردی که سکته قلبی کرده باشد به دلیل نبود امکانات مناسب در این مرکز درمانی به اجبار به بیمارستان های کرمان اعزام می شود و تقریبا ۹۰ درصد آن ها به دلیل فاصله مکانی زیاد تا نزدیک ترین بیمارستان شهر کرمان، جان خود را ازد دست می دهند.

در گفت و گو با اهالی شهر متوجه شدیم تقریبا همه مردم از فعالیت و امکانات بیمارستان این شهر ناراضی هستند ولی نجابت آن ها تا کنون اجازه نداده بود که گله و شکایت خود را به مسئولین مطرح کنند.

یکی دیگر از اهالی این شهر در گفت و گو با خبرنگار ما بیان کرد: بخش زنان و زایمان این بیمارستان داستان های تلخی را برای اهالی رقم زده است که لازم است مسئولین توجه ویژه ای به این امر داشته باشند.

وی افزود: همین چند ماه پیش یک مادر به دلیل اهمال مسئولین بیمارستان فرزندش را از دست داد و جان  او نیز در خطر بود که با هلیکوپتر امداد او را به کرمان رساندند و از مرگ حتمی نجات یافت و آخر کار نیز خود مادر را مقصر جلوه دادند.

یکی دیگر از اهالی شهر گلباف خطاب به مسئولان گفت: مگر مردم گلباف انسان نیستند که هیچ امکانات رفاهی، درمانی و بهداشتی برای آن ها در نظر نمی گیرید، چرا اهالی این شهر برای کوچکترین اقدام درمانی باید این همه هزینه را متقبل شوند و بدون داشتن مکانی برای ماندن خود را آواره شهر کرمان کنند؟

انتهای پیام/م

این صحبت ها تنها درد و دل چند نفر از اهالی این شهر در خصوص کمبود امکانات درمانی و بهداشتی شهر گباف است، امکان گفت و گو با اهالی روستاهای اطراف برای ما فراهم نشد و طبیعی است که ان ها مشکلات عدیده ای در این زمینه دارند ولی طبق در خواست مردم شهر گلباف مسئولین استانی باید در زمینه توزیع عادلانه امکانات بهداشتی و درمانی توجه ویژه ای به بخش هایی مثل گلباف داشته باشند تا هم مانع مهاجرت مردم به شهرهای بزرگ شوند و هم در حفظ سلامتی مردمی که جزء مردم این استان محسوب می شوند سهیم باشند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۳۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد

 قولنج به انسداد روده و عدم عبور مواد غذایی می گویند که علائم و علل گوناگونی دارد . در این بیماری به علت های مختلف راه فضولات تنگ و بسته می شود و مدفوع به سختی و با درد عبور می کند و فرد دچار درد در اطراف ناف ، استفراغ ، قرقر شکم ، یبوست و عدم اجابت مزاج و عدم دفع گازو …. می شود.

به گزارش سرگرمی روز، در این بخش شما را با علل ، علائم و درمان قولنج شکم در طب سنتی آشنا خواهیم کرد.

علت قولنج شکم :

۱. حبس شدن مقداری از محتویات داخل روده که به دلایل زیر به وجود می آید :

تجمع و خشک شدن محتویات روده و انسداد آن به علت حرارت زیاد داخل روده

کندی حرکات روده و تجمع مواد و انسداد روده به دلیل سردی مزاج روده ها

خشکی و حبس شدن مواد داخل روده و انسداد آن به علت کمبود ترشحات روده و کمی رطوبات و مایعات داخل روده

۲. وجود غده درون روده که موجب انسداد روده و عدم عبور طبیعی مواد از داخل آن می شود.

۳. ورم های گرم مزاج یا سردمزاج که بخشی از روده را در بر می گیرد و سبب عدم عبور راحت مواد از داخل روده می شود.

۴. جمع شدن گاز در بخشی از روده و خارج نشدن و جابجایی گازها موجب قولنج ریحی روده می شود.

۵. تجمع انگل ها درون بخشی از روده و یا کل آن سبب قولنج روده می شود.

۶. جابجایی و پیچش روده و سوار شدن قسمتی از روده بر روی قسمت دیگر موجب قولنج التوایی می شود.

۷. مصرف مواد غذایی دیر هضم مثل تخم مرغ فراوان ، به خام ،کشک ، نان های خمیر سبب انسداد روده و ایجاد قولنج می شود.

برخی دیگر از علل قولنج عبارتند از:

سرطان کولون

پرخوری یا سوء هاضمه

سنگ کلیه یا سنگ کیسه صفرا

بیماری های التهابی روده مانند بیماری کرون یا کولیت زخمی

ویروس شکمی

اسهال یا یبوست

عادت ماهیانه

حاملگی خارج رحمی

آپاندیسیت

علایم قولنج

درد شدید شکم

عدم اجابت مزاج

سفت شدن شکم

نفخ نمودن شکم

حالت تهوع و استفراغ

سردی مزاج

حالت تهوع و استفراغ

چه زمانی باید نگران قولنج شوید؟

قولنج هایی که بیشتر از ۲۴ ساعت طول بکشند.

همراه با تب باشد.

در صورت استراحت کافی نیز احساس خستگی و ناتوانی و بی انرژی بودن داشته باشد.

در مدفوع خون وجود داشته باشد.

الگوهای دفع مثلا سایز مدفوع تغییر نماید.

فرد دچار کم خونی یا کاهش تعداد گلبول های قرمز خون باشد.

وزن بی دلیل، کاهش یابد.

راههای درمان قولنج از نظر متخصصان طب سنتی

در ادامه ی بخش به روش های خانگی و گیاهی که اکثر متخصصان طب سنتی برای رفع قولنج پیشنهاد می دهند پرداخته ایم که شامل:

کاسنی

خوردن کاسنی تازه و مصرف کاسنی آسیاب شده برای درمان بیماری قولنج بسیار موثر است. در روایتی آمده است که :کسی که بخوابد و در درون او هفت برگ کاسنی باشد در آن شب از بیماری قولنج در امان است انشاءالله.یک قاشق غذا خوری یا مربا خوری از آسیاب شده ی کاسنی شامل هفت برگ می شود.

زردک

مصرف زردک ، برای درمان بیماری قولنج بسیار مفید است.

خرما

مصرف هفت دانه خرما هنگام خواب بیماری قولنج را درمان می کند و کرم های شکم را می کشد.

نمک

مصرف نمک دریا در اول و آخر غذا طبق دستور طب اسلامی از بیماری قولنج شما را ایمن می کند.

انجیر

خوردن انجیر سبب ایمنی از بیماری قولنج می شود. خوردن انجیر در روز وشب ، انسداد روده را نرم می کند و روده بزرگ که بر اثر قولنج بسته شده است را درمان می کند.

کدو تنبل

مصرف کدو تنبل برای مغز و درد قولنج مفید است.کدو را به شکل سویق می توان درست کرد. کدو ورق ورق بشود، خشک شود و آسیاب شود و تفت داده بشود. به همراه انجیر آسیاب شده و نمک و خرما و تخم زردک یا زردک خشک شده، به همراه کاسنی داروی ترکیبی برای بیماری قولنج می شود.

دارویی موثر برای درمان قولنج

برای درمان قولنج ، پنج مثقال تاجریزی (انگوله ) ، پنج مثقال گل ختمی یا تخم ختمی ، پنج مثقال بنفشه را با چهار مثقال مغز سیاه داخل میوه فلوس ، ده مثقال روغن بادام شیرین بجوشانید تا سه تا چهار لیوان آب داروی جوشیده باقی بماند ، سپس این دارو را صاف کرده و بعد از صاف کردن ، پنج مثقال صابون را پودر کرده در دو لیوان آب گرم حل کنید و با آب دارو مخلوط کنید و بیمار در دو نوبت تنقیه کند.

برای درمان قولنج بهتر است بیمار پس از انجام این عمل ، باید ده مثقال روغن بادام شیرین و سپس دو سه لیوان آب گرم میل نماید . بیمار باید یک مثقال مغز فلوس را با دو مثقال روغن بادام شیرین و مقداری آب گرم بنوشد.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی
  • زالو درمانی؛ انجام بدهیم یا نه؟
  • زالو درمان می‌کند؟
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم