Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: محمدرضا امیرکمالی نماینده تام الاختیار وزیر نیرو در مسکن مهر در خصوص آخرین وضعیت تأمین زیرساخت‌های آب، برق و فاضلاب پروژه های مسکن مهر اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به منابعی که دولت یازدهم در سال 95 به صورت اسناد خزانه به میزان 800 میلیارد تومان در اختیار پروژه ها گذاشت، پروژه ها دارای یک تحرک مناسبی شدند، هم به پیمانکاران قسمتی از دیونشان داده شد و هم اینکه امکان اجرای پروژه ها و امکان ادامه فعالیت هایی که وجود داشت بیشتر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
به گزارش تسنیم وی افزود: در کل کشور بالغ بر یک میلیون و 150 هزار واحد مسکن مهر غیرخود مالک داریم که دولت محترم تعهد تأمین زیرساختهای آب و برق و فاضلاب را برعهده داشت که در همین راستا تا به حال خدمات خوبی ارائه شده و بر اساس آخرین برنامه ریزی و جلساتی که در ریاست جمهوری داشتیم، قرار شد ما اولویت‌هایمان را برای ارائه خدمات در این بخش تعیین کنیم.
 
* 1000 میلیارد تومان برای ارائه خدمات پایدار به مسکن مهری‌ها
 
نماینده تام الاختیار وزیر نیرو در مسکن مهر با بیان اینکه "اولویت های ما در سه بخش تعیین شده"، گفت: بر اساس شرایطی که وجود دارد و با تعامل و هماهنگی بسیار خوبی که بین وزارت نیرو و وزارت راه و شهرسازی وجود دارد، قرار شد بر اساس مصوبه ای که در حال آماده سازی برای ارسال به هیئت دولت است، به منظور تأمین زیرساختها برای سال جاری حدود 1000 میلیارد تومان منابع در اختیار وزارت نیرو و دستگاههایی که در مجموعه تأمین زیرساختهای آب و برق و فاضلاب در کل کشور فعال هستند، قرار بگیرد که امیدواریم دولت محترم هم با تمامی تنگاهای مالی که دارد، بتواند در این بخش برای تأمین منابع مالی مورد نیاز کمک کند.
 
وی ادامه داد: در صورتی که این 1000 میلیارد تومان در اختیار ما قرار بگیرد، می توانیم هم خدمات پایدار ارائه دهیم و هم بعضی از پروژه هایی که نیاز به شبکه گذاری آب و برق و فاضلاب و یا نیاز به کنتورگذاری دارند، خدمات مورد نیاز آنها تکمیل شود.
 
* احتمال توقف تأمین زیرساختهای مسکن مهر
 
امیرکمالی با بیان اینکه "برآوردی که برای ارائه خدمات پایدار در کل پروژه های مسکن مهر وجود دارد در حال حاضر 4 هزار میلیارد تومان است"، گفت: اما اگر همین 1000 میلیارد تومان را هم در اختیار وزارت نیرو و وزارت راه و شهرسازی قرار دهند، این قطاری که دولت از سال 95 به حرکت درآورده و دارد مسیر خوبی را هم طی می کند، توقف نمی کند.
 
وی افزود: در کل مجموعه پروژه های مسکن مهر واحدهایی هستند که هنوز انشعاب برایشان دایر نشده اما بعضا آمادگی نصب انشعاب در آنها وجود دارد، بعضی ها هنوز ساختمان تکمیل نشده، بعضی ها کنتور ندارند و بعضی ها شبکه ندارند؛ که این موارد همه به تفکیک در هر استانی و در هر پروژه ای شناسایی شده که امیدواریم با منابع 1000 میلیارد تومانی که در اختیار قرار بگیرد بتوانیم این پروژه ها را تکمیل کنیم.
 
این مقام مسئول تصریح کرد: معاون اول ریاست جمهوری شخصاً پیگیری هایی در این زمینه دارد و جلساتی با حضور ایشان در این زمینه برگزار شده است.
 
* چه تعداد واحد مسکن مهر برق ندارند؟
 
نماینده تام الاختیار وزیر نیرو در مسکن مهر در پاسخ به اینکه "از مجموع یک میلیون و 150 هزار واحد مسکن مهر، چه تعداد انشعاب ندارند؟"، گفت: در بخش برق 288 هزار واحد وجود دارد که هنوز کنتور یا انشعاب برایشان دایر نشده است، در این بین هنوز بخش ساختمانی حدود 127 هزار تا 128 هزار واحد تکمیل نشده و شکبه هم ندارند؛ در برخی واحدها هم ساختمان ها تکمیل شده اما متقاضی ندارد، بعضی واحدها هم تکمیل شده اما مردم باید بیایند در این واحدها ساکن شوند تا ما بتوانیم برای آنها کنتور دایر کنیم.
 
وی افزود: مثلا 65 هزار واحد هستند که شبکه دارند ولی کنتور ندارند، بایستی مردم متقاضی باشند و هزینه های حق انشعاب را پرداخت کنند، بروند ساکن شوند تا ما بتوانیم انشعاب را برایشان دایر کنیم.
 
* چه تعداد واحد مسکن مهر انشعاب آب و فاضلاب ندارند؟
 
این مقام مسئول در خصوص میزان انشعابهای ایجاد شده در بخش آب و فاضلاب گفت: در بخش آب 340 هزار واحد هست که تا امروز هنوز برای آنها خدماتی داده نشده است؛ از این تعداد در 90 هزار واحد، ساختمان تکمیل شده و شبکه هم داریم اما متقاضی نداریم، در واقع کسی مراجعه نکرده تا سکونت کند و تقاضای کنتور دهد.
 
وی ادامه داد: از این 340 هزار واحد، 104 هزار واحد هنوز نه ساختمان دارند و نه شبکه؛ در 20 هزار واحد نیز ساختمان تکمیل شده اما شبکه ندارند که باید برویم اینها را تکمیل کنیم که تکمیل شبکه های آب و فاضلاب نیاز به تخصیص منابع مالی دارد و امیدواریم با تخصیص 1000 میلیارد تومان درخواستی برای سال 96 این بخش ها تکمیل شوند.
 
امیرکمالی خاطرنشان کرد: در بخش فاضلاب 352 هزار واحد هست که هنوز از فاضلاب بهره مند نیستند، از این تعداد 120 هزار واحد هستند که ساختمان آنها هنوز تکمیل نشده است و شبکه هم ندارند؛ همچنین 78 هزار واحد داریم که ساختمان تکمیل شده و در بخش فاضلاب شبکه هم دارند، اما متقاضی باید بیاید حق و حقوق انشعاب را پرداخت کند تا ما برایشان انشعاب دایر کنیم.
 
* کاستی های خودشان را به گردن وزارت نیرو می اندازند
 
نماینده تام الاختیار وزیر نیرو در مسکن مهر در پاسخ به اینکه "عنوان می شود در پرند و پردیس 20 تا 30 هزار واحد تکمیل و افتتاح شده اما چون انشعاب آب و فاضلاب ندارند نمی توانند به متقاضیان تحویل دهند، آیا این مسئله صحت دارد؟"، گفت: در پردیس بیشترین وظیفه در اجرای زیرساختها در مسئولیت شرکت عمران شهر جدید پردیس است؛ در پردیس 83 هزار واحد مسکن مهر باید ساخته شود که از این 83 هزار واحد، تأمین زیرساختهای آب و برق و فاضلاب 70 هزار واحد در تعهد شرکت عمران شهر جدید پردیس است و تنها تأمین زیرساختهای آب و فاضلاب و برق 13 هزار واحد در تعهد دولت و وزارت نیرو است.
 
وی افزود: در این بخش ما فقط تأمین کننده آب به صورت کلان هستیم، یعنی تصفیه خانه را ما باید بسازیم؛ ولی همه خدمات دیگر شامل لوله گذاری ها و مابقی را باید خود شرکت عمران پردیس انجام دهد.
 
امیرکمالی با بیان اینکه "در 13 هزار واحدی که مسئولیت شبکه گذاری و اجرای زیرساختها در پردیس برعهده وزارت نیرو است مشکلی نداریم"، گفت: این کسری تأمین زیرساختها که در پردیس مطرح می شود مربوط به آن 70 هزار واحدی است که مسئولیتشان با شرکت عمران پردیس است، در واقع کار بر عهده خودشان است اما کاستی ها را به گردن وزارت نیرو می اندازند.
 
وی ادامه داد: در این 70 هزار واحدی که شرکت عمران پردیس به دولت اعلام کرده خودمان کارهای زیرساختی را انجام می دهیم، پولش را هم از مردم گرفته اند و اگر کسری وجود دارد باید خودشان پاسخگو باشند.
 
این مقام مسئول در خصوص پروژه های مسکن مهر پرند نیز گفت: در پرند ما هیچ جایی نداریم که مردم متقاضی باشند و پروژه آماده باشد ولی ما نتوانیم خدمات ارائه دهیم؛ در پرند تمامی جاهایی که ساختمان ساخته شده، آماده تحویل به مردم است و مردم حق و حقوق قانونی انشعاب را پرداخت کنند، ما آماده واگذاری انشعاب هستیم.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۱۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز ۱۷ اردیبهشت در دومین روز همایش گروه‌های جهادی و مردمی ضمن تقدیر از بسیجیان فعال، اقدامات امام راحل را در به خروش آوردن مردم و پیروزی انقلاب اسلامی ستود و گفت: به خروش آوردن مردم، طرز تفکر متفاوت و داشتن روحیه رهبری اجتماعی می‌خواهد که امام راحل این ویژگی ارزنده را داشت.

عضو کابینه دولت سیزدهم یکی از اهداف تشکیل بسیج سازندگی را ترغیب مردم و آوردن آنها به صحنه‌های مختلف اجتماعی عنوان کرد و گفت: شما بسیجیان می‌توانید با روحیه خود به وزارت راه و شهرسازی در ترغیب مردم به نوسازی مسکن کمک کنید.

بذرپاش با اشاره به اینکه حضور حلقه‌های میانی کمک قابل توجهی به تشویق مردم به نوسازی بافت فرسوده می‌کند گفت: کارهای زیادی در کشور در حال انجام است اما به نظر می‌رسد رضایت بخش نیست زیرا فناوری که باید استفاده شود به کار نمی‌رود و گروه‌های جهادی می‌توانند در سرعت دادن به این اقدامات نقش مؤثری داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: گروه‌های جهادی صاحب فناوری هستند و ما در وزارت راه و شهرسازی به این فناوری نیاز داریم که این باور من به این همایش و رویداد به شمار می‌رود.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از توانمندی حلقه‌های میانی و گروه‌های جهادی سبب جهت‌گیری فعالیت‌ها خواهد بود گفت: ما در وزارت راه و شهرسازی یکی از پرتماس‌ترین وزارتخانه‌ها به شمار می‌رویم و عملکرد ما مستقیماً با زندگی مردم ارتباط دارد. بنابراین بهره‌مندی از روحیه گروه‌های جهادی در پیشبرد اهداف در بخش راه‌های روستایی و نوسازی بافت‌های فرسوده مؤثر خواهد بود.

عضو کابینه دولت سیزدهم با تاکید بر اینکه دو پروژه بزرگ طرح نهضت ملی مسکن و پروژه ایران راه به عنوان پروژه‌های کاربردی دولت سیزدهم در مجموعه وزارت راه و شهرسازی است، گفت: پروژه ایران راه به این معناست که ایران سرزمین فرصت‌های لجستیکی و ترانزیتی است. همچنین با توجه به اینکه مردم در حوزه بهره‌مندی از فرصت‌های لجستیکی و ترانزیتی از مجموعه وزارت راه و شهرسازی مطالباتی دارند در این بخش کارهای مهمی در حوزه بین‌الملل انجام شده است.

بذرپاش تاکید کرد: ترانزیت به اندازه نفت می‌تواند برای کشور درآمدزایی داشته باشد که تلاش می‌کنیم تا از این ظرفیت بهره لازم را ببریم.

رشد ۵۸ درصدی ترانزیت جاده‌ای در سال گذشته

وزیر راه و شهرسازی گفت: با تلاش همکاران و همه فعالان در سال گذشته در حوزه ترانزیت جاده‌ای ۵۸ درصد رشد داشتیم و رکورد ترانزیت در این سال شکسته شد. همچنین در فروردین امسال در حوزه ترانزیت جاده‌ای نسبت به فروردین سال گذشته ۴۵ درصد رشد ثبت شد.

بذرپاش به اثربخشی اتخاذ سیاست‌های خارجی دولت که تحت عنوان سیاست همسایگی نامیده می‌شود اشاره کرد و گفت: توافقات بین‌المللی و توسعه کریدورهای شمال- جنوب جزو برنامه‌های اصلی دولت سیزدهم و مجموعه وزارت راه و شهرسازی است که سیاست‌های خارجی بخشی از آنها را محقق کرده است.

میزان احداث راه‌های روستایی از ۱۱۶ هزار کیلومتر عبور کرد

وی با اشاره به اینکه به توصیه رئیس‌جمهور عملکرد دولت‌های قبل مورد نقد این دولت قرار نگرفته است، گفت: توسعه راه‌های مواصلاتی بخشی از سیاست‌های در حال اجرای وزارت راه و شهرسازی به شمار می‌رود. به برکت انقلاب اسلامی میزان احداث راه‌های روستایی از ۱۱۶ هزار کیلومتر عبور کرده است.

۷۲۵ نقطه پرحادثه کشور سال گذشته رفع خطر شد

بذرپاش با یادآوری اینکه وزارت راه و شهرسازی نگهداری ۲۲۰ هزار کیلومتر راه را بر عهده دارد، توضیح داد: در ابتدای سال گذشته در همکاری با پلیس رفع ۸۸۷ نقطه پر حادثه هدف گذاری شد که در سال گذشته ۴۱۲ نقطه پرخطر از ۸۸۷ نقطه هدف گذاری شده رفع شد. در مجموع با احتساب سال ۱۴۰۲ و سال‌های ماقبل ۷۲۵ نقطه حادثه خیز رفع خطر شد و همین برنامه در سال جاری تداوم دارد.

عضو کابینه دولت سیزدهم در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد وزارت راه و شهرسازی در حوزه زمین و مسکن پرداخت و گفت: با تصمیمات درستی که در شورای بنیاد مسکن گرفته شد و همچنین در همکاری با وزارت راه و شهرسازی واگذاری یک میلیون قطعه زمین روستایی به مردم در برنامه قرار گرفته است که تاکنون ۶۷۰ هزار قطعه زمین شناسایی شده است. همچنین در بخش ساخت واحدهای مسکونی روستایی از ۱۰۰ هزار واحد عبور کرده‌ایم.

بذرپاش افزود: هدف‌گذاری ما در حوزه روستایی احداث و تأمین دو میلیون واحد است. در حوزه زمین شهری نیز یک میلیون قطعه زمین به متقاضیان واگذار خواهد شد.

رشد بخش مسکن و ساختمان در ۱۴۰۲ به مثبت ۴.۸ رسید

عضو کابینه دولت سیزدهم توضیح داد: زمانی که دولت را تحویل گرفتیم توسعه مسکن و ساختمان طبق اعلام مرکز آمار و بانک مرکزی به ترتیب منفی ۱۳.۵ و منفی ۱۵.۴ بود. در ۹ ماهه ۱۴۰۲ رشد بخش مسکن و ساختمان به مثبت ۴.۸ رسید.

اجرای بیش از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار نهضت ملی مسکن

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد تعاونی‌های مسکن مشکلاتی در تکمیل واحدهای اعضای خود دارند، گفت: با تلاش‌های دولت سیزدهم هم اکنون احداث واحدهای نهضت ملی مسکن در سراسر کشور به دو میلیون و ۵۶۸ هزار واحد رسیده است. همچنین در بافت فرسوده نوسازی واحدهای مسکونی این بافت‌ها از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون از ۲۷۰ هزار واحد عبور کرده است بخشی از این واحدها تکمیل شده است.

تأمین ۱۰۰ هزار هکتار زمین برای طرح نهضت ملی مسکن

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در پروژه مسکن مهر در مجموع ۸۰۰۰ هکتار زمین وارد عملیات ساخت مسکن در کشور شد گفت: امروز با احتساب زمین‌های روستایی، شهری و شهرهای جدید ۱۰۰ هزار هکتار زمین این کلان پروژه تأمین شده است و تابستان امسال این رقم به ۱۲۰ هزار هکتار خواهد رسید.

تکمیل و تحویل ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ واحد مسکن مهر در دولت سیزدهم

وزیر راه و شهرسازی در خصوص مسکن مهر نیز گفت: در ابتدای دولت سیزدهم ۲۴۰ هزار واحد مسکن مهر باقیمانده تکمیل به دولت به ارث رسید که متقاضیان برخی از این واحدها از سال‌های ۸۹ و ۹۰ منتظر تحویل بودند که با تلاش‌های دولت سیزدهم ۱۲۸ هزار و ۵۰۰ واحد تکمیل و تحویل متقاضیان شده است و باقیمانده نیز در تعهد دولت است تا تکمیل و تحویل متقاضیان شود.

بذرپاش افزود: آماده‌سازی هر واحد مسکونی ۲۰۰ میلیون تومان هزینه برمی‌دارد که در خصوص باقیمانده‌های مسکن مهر، دولت این هزینه را متقبل شده است.

وی همکاری گروه‌های جهادی در اجرای طرح نهضت ملی مسکن را حائز اهمیت برشمرد و گفت عزم داریم تا واحدهای مسکونی در تعهد دولت را در زمان‌بندی اعلام شده به متقاضیان بدهیم.

گفتنی است در این مراسم از گواهی صلاحیت حرفه‌ای برای گروه‌های مردمی و جهادی رونمایی شد.

کد خبر 6098808 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن از ۲ میلیون و ۵۶۸ هزار واحد عبور کرد
  • موافقت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با ۹۵ درصد درخواست انشعاب خاص
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شود
  • پروژه های آب و فاضلاب جنوب استان اردبیل ساماندهی می شوند
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهر‌های جدید
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید
  • افزایش عجیب نرخ اجاره در شهرهای جدید/ رقم‌های اجاره در پرند چه تغییری کرد؟
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • بازار نابسامان اجاره مسکن در شهرهای جدید
  • داغ مستاجرها تازه می شود؛ اجاره هایی که چند برابر می شود/ طنز حق مسکن ۹۰۰ تومانی کارگران!