Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی سید زاده روز شنبه در جمع خبرنگاران در بوشهر افزود: در قالب این اعزام ها که در سه سال گذشته صورت گرفت کارشناسان حوزه بهره برداری با فناوری های روز دنیا در حوزه آب آشنا شدند که این آموزش ها در سال آینده ادامه می یابد.
وی اضافه کرد: کارشناسان اعزام شده با حضور در دوره های آموزشی یاد شده در مواردی همچون نشت یابی، لوله و لوازم آب، مدیریت مصرف، تصفیه آب، بازچرخانی آبهای خاکستری را آموزش دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سید زاده گفت: در حوزه آب با توجه به منابع اندک دولتی فعالیت ها باید درجهت حرکت به سمت اولویت بندی اعتبارات به سمت اثربخشی مطلوب ساماندهی شود.
وی اظهارکرد: در بخش روستایی این کار به دلیل پراکندگی شبکه، نبود کنتور روی مخزن ها و مبادی ورودی آب به مراتب دشوارتر است و فعالیت های این بخش حساسیت و دقت بیشتری را می طلبد.
سیدزاده یادآور شد: اکنون برای یکهزار و 100 شهر کشور جدول بالانس پایش مصرف آب تهیه شده که این اقدام برای ساماندهی هدررفت آب تاثیرگذار است.
وی گفت: در این ارتباط باید ادبیات علمی محاسبه آبهای بدون درآمد در کشور نهادینه و مدیران بتوانند اجزای هدرفت آب که در قالب های مختلفی از جمله هدررفت فیزیکی و اشتباه در خوانش کنتورهای مشترکان است را شناسایی کنند.
وی در ارتباط با تصویب قانون توسعه و بهینه سازی آب شرب شهری و روستایی در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: این قانون که منشا آن مطالعات و پژوهش های صورت گرفته در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است ظرفیتی بسیار مناسب در حوزه مدیریت آب ایجاد کرده است.
سید زاده ادامه داد: یکی از مزیت های مهم قانون یاد شده ساماندهی مطلوب در واگذاری انشعاب های جدید آب برای مشترکان براساس استاندارد تعریف شده توسط سازمان نظام مهندسی است.
7212/6043**
خبرنگاران: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۵۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • قناد زاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد