Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهلی نو - ایرنا - پنتاگون در ادامه دخالت های خود در امور دیگر کشورها در گزارشی به کنگره آمریکا اعلام کرد که از کمک های اقتصادی، پزشکی و مدنی هند به افغانستان حمایت می کند.

به گزارش ایرنا در روز شنبه به نقل از تایمز ایندیا، پنتاگون در گزارش خود تحت عنوان 'پیشبرد امنیت و ثبات در افغانستان' از هند به عنوان بزرگ ترین کشور حامی توسعه افغانستان در منطقه نام برده و از ساخت سد دوستی افغانستان و هند و همچنین ساختمان مجلس افغانستان به عنوان پروژه هایی نام برد که که هند با انگیزه کمک به پروژه های توسعه انسان در این کشور انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گزارش مذکور در ادامه با اشاره به سیاست جدید آمریکا در منطقه جنوب آسیا تاکید کرد که همراهی هند با این راهبرد جدید، روابط آمریکا با این کشور را تثبیت کرده است.
این اولین گزارش پنتاگون به کنگره آمریکا پس از اعلام سیاست جدید ترامپ در مورد افغانستان و جنوب آسیا در ماه اوت است.
بر اساس سیاست جدید آمریکا در افغانستان، ایالات متحده همچنان به حمایت خود از دولت افغانستان و نیروهای امنیتی در مبارزه با طالبان، القاعده، داعش و دیگر شورشیان و تروریست ها برای تقویت دولت افغانستان و جلوگیری از بازگشت پناهگاه های امن تروریستی در این کشور ادامه خواهد داد.
در گزارش پنتاگون تاکید شده است که هند در پیشبرد این سیاست ها بهترین حامی آمریکا بوده است.
هند در حال حاضر، یک سرمایه گذاری دو میلیارد دلاری برای توسعه اقتصادی افغانستان در دست اجرا دارد.
بر اساس گفته های مقامات هندی، دهلی نو چهارمین کشور بزرگ سرمایه گذار در افغانستان محسوب می شود.
علاوه بر آن، چهار هزار پرسنل افغانی در حال گذراندن دوره های آموزشی در موسسه های دفاعی و پلیسی هند می باشند.
هند همچنین چندین فروند بالگرد جنگی به افغانستان داده است و بیش از 16 هزار دانشجوی افغانی در شهر های مختلف هند در حال آموزش هستند.
در زمینه زیرساختی نیز هند پروژه هایی مانند مجلس افغانستان، سد سلما و بزرگ راه زرنج-دلارام را تکمیل کرده است.
هند و افغانستان دارای روابط دوجانبه نزدیک هستند. دو کشور در سال 2011 توافق همکاری راهبردی را امضا کردند.
بر اساس این توافق هند در سال 2015 سه فروند بالگرد 'چیتال' ساخت هند و در سال 2016 چهار فروند بالگرد روسی می-35 در اختیار افغانستان قرار داد.
این اولین باری است که هند تجهیزات نظامی سنگین و کشنده در اختیار کشور های همسایه خود قرار می دهد.
بر اساس ارقام رسمی، میزان تجارت میان افغانستان و هندوستان سالانه به حدود 500 میلیون دلار می‌رسد.
آساق**267**وحیده دینداری**1663**انتشار دهنده: خسرو حسینی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۳۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آکسیوس: آمریکا ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کرد

وب‌سایت «آکسیوس» گزارش داد که ایالات متحده به طور ناگهانی انتقال یک محموله برنامه‌ریزی شده مهمات ساخت آمریکا به اراضی اشغالی فلسطین را در روزهای گذشته متوقف کرد. کاخ سفید که در ظاهر از عملکرد رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد می‌کند، در مورد وقفه ادعایی توضیحی نداده است.

به گزارش ایسنا، دو مقام رژیم صهیونیستی به این رسانه گفتند که تحویل محموله مذکور «به طور غیر قابل توضیحی» در روزهای گذشته متوقف شده و کابینه این رژیم «در تلاش برای درک دلیل عدم ارسال محموله» بود.

کاخ سفید در پاسخ به سوال آکسیوس از اظهارنظر خودداری کرد، پنتاگون، وزارت خارجه آمریکا و دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم از پاسخگویی به سوالات امتناع کردند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پس از عملیات غافلگیرکننده مقاومت فلسطین در ۷ اکتبر سال گذشته میلادی، به حماس اعلام جنگ کرد. هفت ماه بعد و با نزدیک شدن تلفات به ۳۵۰۰۰ تن طی حملات تلافی‌جویانه رژیم صهیونیستی، جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده و مقامات او به طور فزاینده‌ای در ظاهر از نتانیاهو انتقاد می‌کنند، اما در عمل بزرگ‌ترین حامی مالی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده‌اند.

بایدن اعلام کرده است که تهاجم رژیم صهیونیستی به شهر پرجمعیت رفح «خط قرمز» خواهد بود و نتانیاهو را به دلیل بمباران کورکورانه غزه هدف انتقاد قرار می‌دهد.

وزارت امور خارجه آمریکا همچنین شهرک‌نشینان صهیونیست تندرو در کرانه باختری را تحریم کرده است، در حالی که ایالات متحده از رای‌گیری شورای امنیت سازمان ملل در ماه مارس که اجازه می‌داد طرحی مبنی بر درخواست آتش‌بس فوری میان تل‌آویو و حماس تصویب شود، خودداری کرد. از هفتم اکتبر، واشنگتن چهار مرتبه از حق وتوی خود به نفع صهیونیست‌ها استفاده کرده است.

علی‌رغم تغییر در لفاظی، دولت بایدن همچنان اسلحه و مهمات را به سمت اراضی اشغالی سرازیر کرده است و بنا به گزارش‌ها، بیش از ۱۰۰ محموله تسلیحاتی را از ۷ اکتبر به این رژیم تحویل داده است.

محتویات این محموله‌ها معمولا برای عموم فاش نمی‌شود، مگر اینکه ارزش آنها از ۲۵۰ میلیون دلار بیشتر شود و تنها دو مورد از این آستانه عبور کرده‌اند. این بسته‌های بزرگ در ماه گذشته مورد تایید قرار گرفت و شامل بیش از ۱۸۰۰ بمب ۲۰۰۰ پوندی MK۸۴ و ۵۰۰ بمب ۵۰۰ پوندی MK۸۲ و همچنین بیش از ۱۰۰۰ مهمات با قطر کوچک بود.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • آکسیوس: آمریکا ارسال کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف کرد
  • بانک جهانی خواستار حمایت از بخش خصوصی در افغانستان شد
  • چین، اتهامات دخالت در امور انتخاباتی کانادا را بی‌اساس خواند
  • کاخ سفید: کمک نظامی اخیر به کی‌یف حملات روسیه را متوقف نمی‌کند
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • یوناما خواستار حمایت از خبرنگاران افغانستان شد