Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل تبادار در هفتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان فارس با اشاره به نقش مهم بخش خصوصی در ایجاد اشتغال و تولید، اظهار داشت: بخش خصوصی فارس امروز باید بیش از هر زمان دیگری برای ایجاد اشتغال و تولید وارد میدان شود زیرا ما و مدیران دستگاه‌های اجرایی تسهیل امور برای حضور بخش خصوصی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سال 96 رو به پایان است و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با جدیت پیگیر جذب اعتبارات ملی برای پروژه‌های استان فارس باشند، بیان کرد: وضعیت اعتبارات ملی در کل کشور مناسب نیست اما جدیت و پیگیری مدیران استان و رفت و آمد به وزارتخانه مربوطه می‌تواند به بالا رفتن سهم تخصیص بودجه‌های ملی کمک زیادی کند.

تبادار تاکید کرد: باید گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان فارس در زمینه تخصیص بودجه‌های ملی در صحن شورای برنامه‌ریزی استان مطرح شود تا مشخص شود کدام یک از دستگاه‌های عملکرد موفقی در جذب اعتبارات داشته‌اند.

استاندار فارس با بیان اینکه در سفر اخیر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان فارس برای 27 مورد که شامل پروژه‌های فرهنگی، حمل و نقل، پروژه‌های درمانی و غیره بوده دستور تخصیص اعتبار ویژه گرفته شده است، افزود: امید است که دستاورد این سفر افزایش تخصیص بودجه به استان فارس و اختصاص اعتبارات بیشتر به پروژه‌های مهم این استان باشد.

وی با بیان اینکه در لایحه بودجه سال آینده توجه به مباحث مهمی مثل آب، محیط زیست، حمل و نقل ریلی، حمل و نقل عمومی و احیا بافت‌های فرسوده لحاظ شده است، خاطرنشان کرد: دولت در لایحه بودجه سال 97 به بحث تولید و اشتغال توجه ویژه‌ای داشته است.

اختصاص 72 میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های تاثیرگذار استان فارس

ساسان تاجگردون، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه 72 میلیارد و 500 میلیون تومان از بودجه امسال به پروژه های تاثیرگذار استان فارس اختصاص یافته است، اظهار داشت: 5 میلیارد و 50 میلیون تومان از این اعتبار برای ایجاد بازارچه‌های صنایع دستی اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه 3 میلیارد تومان برای تولید و افزایش گل و گیاهان دارویی، 15 میلیارد تومان برای ساماندهی مجتمع‌های گلخانه‌ای و 7 میلیارد تومان برای ایجاد زیرساخت‌ها منطقه ویژه اقتصادی در نظر گرفته شده است، افزود: 15 میلیارد تومان برای تامین زیرساخت‌های شهرک بزرگ صنعتی شیراز و 6 میلیارد تومان نیز برای ساخت راه و زیرساخت‌ها در شهرک صنعتی کازرون، لار، فسا و گراش اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه در مجموع 51 میلیارد و 500 میلیون تومان برای این پروژه‌های کشاورزی، صنعتی و گردشگری در نظر گرفته شده است که در واقع برای توانمند کردن بخش غیردولتی باید به‌کار گرفته شود، افزود: سهم بخش صنعت 22.5 میلیارد تومان، بخش کشاورزی 35 میلیارد تومان و گردشگری و میراث فرهنگی نیز 15 میلیارد تومان است.

تاجگردن با بیان اینکه تخصیص این اعتبارات از جنس اسناد خرانه اسلامی با سر رسید یک و دو ساله است، گفت: صندوق توسعه کشاورزی، صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق کارآفرینی امید و بانک ملی به عنوان بانک و صندوق عامل برای پرداخت این تسهیلات در نظر گرفته شده‌اند.

وی با بیان اینکه مقرر شده که 5 درصد اعتبارات عمرانی برای کمک به صندوق توسعه کشاورزی اختصاص یابد رقمی معادل 16.4 میلیارد تومان برای آن پیشنهاد شده است، افزود: از این رقم یک میلیارد تومان به صندوق توسعه منابع طبیعی اختصاص می‌یابد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس با بیان اینکه 17 میلیارد تومان اعتبار نیز برای پروژه‌های خاص اختصاص یافته است، گفت: تکمیل مراکز بهداشتی زیر 10 تخت در شهرهای شیراز، جهرم، فسا و گراش، اقدامات تعمیری و تربیتی در زندان‌های شیراز و کازرون با 2.8 میلیارد تومان، تکمیل مجتمع‌های اداری با 4.5 میلیارد تومان و غیره از محل این 17 میلیارد تومان انجام می‌شود.

وی از اختصاص 2 میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی گلزارهای شهدا استان فارس خبر داد و گفت: 5.3 میلیارد تومان نیز به آسفالت راه‌های روستایی فاقد آسفالت اختصاص می‌یابد و برای تامین زیرساخت‌های شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان نیز 4.1 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

تاجگردون همچنین از اختصاص 12 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های فرهنگی استان فارس خبر داد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۱۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به تملکات میدان شهید مطهری قم
  • گام عملی برای جهش تولید
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • طرح های بزرگ اقتصادی اشتغال محور در ایلام تکمیل می شوند
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • کانادا ۲ میلیون دلار به تولید پهپاد در اوکراین اختصاص می‌دهد
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید