Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد- رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد گفت: استان یزد در حال حاضر ۱۸ هزار بیکار با تحصیلات عالی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا نصیری زاده امروز در نشست خبری با محوریت لایحه بودجه ۹۷ اظهار داشت: اگر توسعه می خواهیم باید همه افراد جامعه در آن نقش داشته باشند و توسعه زمانی رخ می دهد که از برنامه مطلع باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایرادگیری های جزئی از برنامه می تواند کل برنامه را به هم بریزد، ادامه داد: لایحه بودجه ای که برای سال ۹۷ ارائه شده یکی از بهترین و علمی‌ترین برنامه هایی است که در طول ۴۰ سال گذشته ارائه شده و مردم نیز باید باور کنند که دولت در راستای حداکثری کردن منافع اقدام می کند و شاید مجبور باشند در کوتاه مدت، فشارهایی را تحمل کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد با بیان اینکه برنامه ها در کوتاه مدت رضایت‌بخش بوده است، افزود: برای پرداخت یارانه در کوتاه مدت همه مردم استقبال می کنند اما در بلندمدت تورم را به همراه دارد و قدرت خرید به شدت کم می شود و مردم می گویند که حاضریم یارانه ها را پس بدهیم ولی قیمت ها نیز به قبل برگردد.

وی اضافه کرد: برنامه هایی که امروز اجرایی می شود ممکن است در ۱۰ سال آینده نتایج و بازخورد خود را نشان دهد و نتیجه آن مشخص شود.

نصیری زاده با بیان اینکه اقتصاد مانند خدمات شهری نیست که امروز برنامه ریزی شود و فردا نتیجه آن دیده شود، گفت: کاری که امروز دولت انجام می دهد، نتایج آن را دولت‌های بعدی خواهند دید.

تحولی علمی در بودجه نویسی کشور اتفاق افتاده است

وی با اشاره به اینکه تحولی علمی در بودجه نویسی کشور اتفاق افتاده است، عنوان کرد: دولت ها چهار هدف عمده اقتصادی را در تمامی کشورها دنبال می کنند و این موضوع ارتباطی با دین و مذهب ندارد؛ هدف اول رسیدن به تعادل داخلی و اشتغال کامل به دور از تورم است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد با بیان اینکه مهمترین سیاست دولت ها اشتغال و ثبات قیمت ها است، بیان داشت: در زمینه ثبات قیمت ها دولت تا حد مطلوبی موفق عمل کرده اما در حوزه اشتغال هنوز مشکلات زیادی مانده است اما رسیدن به طراز صادراتی هم به عنوان دومین هدف دنبال می شود.

وی، سومین هدف را توزیع عادلانه درآمدها دانست و گفت: درآمدی که حاصل می شود، باید به نحو عادلانه ای بین اقشار مختلف جامعه توزیع شود بر این اساس همه رؤسای جمهور در همه کشورها این هدف را دنبال می کنند و به عنوان چهارمین هدف به رشد منطقی قیمت ها نیز توجه دارند.

نصیری زاده با اشاره به قانون محاسبات کشور به تشریح قانون بودجه پرداخت و بیان داشت: باید ابتدا دید که برنامه ها با درآمدهای کشور قابل تطبیق است یا نه و آیا می توان آن را اجرایی کرد یا نمی توان به آن دست یافت.

توجه ویژه به تولید و اشتغال از ویژگی‌های لایحه بودجه 97 است

وی به تشریح ویژگی های لایحه بودجه ۹۷ پرداخت و افزود: اصلاح ساختاری در بودجه، توجه ویژه به عدالت اجتماعی، توجه ویژه به تولید و اشتغال و توجه ویژه به اولویت های برنامه ای از ویژگی‌های لایحه سال ۹۷ است که برای اصلاح بودجه دولت، بودجه ریزی مبتنی بر عملکرد را خواهد داشت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد با بیان اینکه دولت باید تصدیگری در عرصه اقتصاد را کم کند و بودجه های جاری خود را نیز کاهش دهد، اظهار داشت: بر اساس فعالیت هر دستگاهی بودجه به آن دستگاه تعلق خواهد گرفت تا قیمت تمام شده پایین بیاید و رقابت بیشتری با بخش خصوصی ایجاد شود.

وی، دومین گام در این زمینه را اصلاح فرآیند توزیع اعتبارات برشمرد و افزود: در این مورد اهداف برای هر دستگاهی تعریف می شود و قیمت تمام شده نیز مشخص است ضمن اینکه دولت برای ساماندهی شفافیت هم ۱۹۹ ردیف غیر متفرقه را حذف کرده است.

سهم استان‌ها در اعتبارات سرمایه ای به بیش از 30 درصد رسیده است

نصیری زاده سومین گام را حرکت به سمت تمرکز زدایی برشمرد و تصریح کرد: سهم استان ها در اعتبارات سرمایه ای به بیش از ۳۰ درصد رسیده است همچنین استانی شدن تعداد ۸۶۸ طرح ملی در این برنامه دیده شده که اولین ویژگی لایحه بودجه است.

وی با اشاره به دیگر ویژگی که توجه ویژه به تولید و اشتغال است به تشریح نمای بازار کار در سال گذشته و جاری پرداخت و گفت: ۶۵ میلیون نفر از جمعیت کشور در سن کار (۱۰ سال) است که بیش از ۲۵ میلیون نفر فعال هستند که یا شاغل هستند یا بیکار که بیش از ۲۲ میلیون نفر شاغل هستند و سه میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیکار در کشور داریم که دولت برنامه هایی را برای ایجاد اشتغال و حل مشکل بیکاری در لایحه بودجه دیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد اشتغال فراگیر، اشتغال روستایی و اشتغال حمایتی را از اصلی ترین تحولات در بودجه سال ۹۷ دانست و گفت: اشتغال حمایتی برای دستگاه های حمایتی است و اشتغال فراگیر برای آن هدف گذاری شده تا بر اساس مزیت های هر استان و شهرستانی شکل بگیرد.

20 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد شغل در استان‌ها پیش‌بینی شده است

وی با بیان اینکه پیش بینی شده ۹۸۰ هزار نفر اشتغال ایجاد شود، گفت: در اشتغال فراگیر برای هر استان رسته های مزیت دار آن شناسایی می شود و تسهیلات بانکی مورد نیاز آن نیز برای بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است.

نصیری زاده با تاکید بر اینکه برای ایجاد اشتغال به منابع نیاز است، تصریح کرد: منابع از طریق افزایش قیمت حامل های انرژی و محل یارانه ها تامین خواهد شد ضمن اینکه این لایحه پیشنهاد دولت است و ممکن است از سوی مجلس شورای اسلامی رد شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد با اشاره به وضعیت اشتغال استان یزد بیان کرد: اغلب بیکاران استان یزد را افراد تحصیلکرده تشکیل می‌دهند به نحوی که این استان در حال حاضر ۱۸ هزار بیکار تحصیلکرده دارد.

بخش خصوصی انگیزه ای برای ورود به سرمایه‌گذاری ندارد

وی از دیگر رویکردهای دولت برای ایجاد اشتغال را مشارکت بخش خصوصی در اتمام پروژه ها دانست و گفت: در کشور ۷۱ هزار پروژه نیمه تمام در دست دولت داریم که از این تعداد شش هزار پروژه ملی است و ۶۵ هزار پروژه نیز استانی است که از دولت های نهم و دهم آغاز شده و هنوز به اتمام نرسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد عنوان کرد: در استان یزد نیز ۳۸۵ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی احصاء شده که بسیاری از اینها اقتصادی نیست و بخش خصوصی برای ورود انگیزه ای ندارد لذا باید مشوق هایی در نظر گرفت تا بخش خصوصی راغب به ورود برای سرمایه گذاری شود.

وی با اشاره به توجه ویژه دولت به عدالت اجتماعی یادآور شد: دولت در تلاش است تا خط فقر مطلق را در راستای عدالت اجتماعی ریشه کن کند و رفاه را برای مردم به ارمغان بیاورد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۷۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشی از زنده به گورشدن ۲۰ نفر + جزئیات | جسدهایی که به دلیل تکه تکه شدن یا تجزیه آنها قابل شناسایی نیستند...

به گزارش همشهری آنلاین، در حالی که بعد از افشای جنایت فجیع نظامیان صهیونیست در حفر گورهای جمعی در بیمارستان‌های نوار غزه از جمله مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس و نیز مجتمع پزشکی شفاء در شهر غزه، عملیات‌ها برای یافتن اجساد صدها شهیدی که در این گورها پنهان شده بودند طی یک هفته گذشته به شکل مداوم ادامه داشت، اداره دفاع مدنی فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که عملیات جستجو و پیدا کردن اجساد شهدا از گورهای جمعی در مجتمع پزشکی ناصر به پایان رسیده است و بعد از یک هفته تلاش‌های مستمر در سایه محدودیت‌ها و کمبود شدید امکانات این عملیات به پایان رسید.

«محمد المغیر» مدیر اداره تدارکات و تجهیزات دفاع مدنی غزه در این زمینه گفت که در مرحله بعدی عملیات جستجوی شهدا از زیر آوار آغاز خواهد شد.

وی در یک بیانیه مطبوعاتی اظهار داشت که تیم‌های امدادی برای پیدا کردن اجساد شهدا با مشکلات بسیار زیادی مواجهند و امکانات کافی را نداریم و امدادگران با وسایل دستی اقدام به پیدا کردن اجساد شهدا می کنند، در حالی که برای یافتن این اجساد نیاز به تجهیزات سنگین و تخصصی داریم.

از طرف دیگر دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد که از مجموع ۳۹۲ جسد کشف شده در مجتمع پزشکی ناصر تنها ۱۶۵ جسد شناسایی شده است.

این نهاد سازمان ملل تاکید کرد که ۲۲۷ جسد بنا به دلایلی از جمله تغییر آثار بدن آنها، تکه تکه شدن اجساد و یا تجزیه آنها قابل شناسایی نیستند. همچنین برخی از اجساد تکه تکه شده در کیسه‌های پلاستیکی در عمق ۳ متری قرار داشتند که همین مسئله شناسایی آنها را تقریبا غیرممکن می‌کند.

در گزارش دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد آمده است که باید تحقیقات مستقلی درباره گورهای جمعی و اجساد پنهان شده در آن صورت بگیرد و پزشکی قانونی باید به دقت این مسئله را مورد بررسی قرار دهد، به ویژه اینکه شواهد نشان می‌دهد حدود ۲۰ جسد که در این گورهای دسته جمعی کشف شده‌اند زنده به گور شده بودند.

این نهاد وابسته به سازمان ملل تصریح کرد که تاکنون ۳ گور دسته جمعی در مجتمع پزشکی ناصر کشف شده که یکی از آنها جلوی در سردخانه و دیگری در پشت سردخانه و سومی در نزدیک ساختمان بخش دیالیز این بیمارستان قرار داشت.

با گذشت چند روز از کشف گورهای دسته جمعی در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس واقع در جنوب نوار غزه در پی عقب نشینی نظامیان صهیونیست و در حالی که همچنان تلاش‌ها برای کشف سایر اجساد باقی مانده در این گورها ادامه دارد، دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه امروز اعلام کرد که نیروهای اشغالگر اجساد شهدای فلسطینی را در بیمارستان ناصر قبل از دفن آنها در گور دسته‌جمعی تکه تکه کرده و در کیسه‌های پلاستیکی ریخته بودند تا تجزیه آنها سریعتر انجام شود و پیدا کردن آنها ممکن نباشد.

از طرف دیگر اداره دفاع مدنی نوار غزه اعلام کرد که با بررسی اجساد موارد زیادی از آثار شکنجه روی آنها دیده شد و شواهد نشان می‌دهد که این شهدای فلسطینی توسط ارتش رژیم اشغالگر به شکل وحشیانه‌ای اعدام میدانی شده‌اند.همچنین متوجه شدیم نیروهای اشغالگر اعضای بدن این شهدا را قبل از دفن آنها در گورهای دسته‌جمعی سرقت کرده‌اند. همچنین موارد زیادی از اعدام میدانی بیماران و تیم‌های پزشکی در مجتمع پزشکی ناصر توسط ارتش اشغالگر وجود دارد.

دفاع مدنی غزه اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد اشغالگران دست کم ۲۰ نفر را در مجتمع پزشکی ناصر زنده به گور کرده‌اند.

کد خبر 847422 منبع: تسنیم برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه فلسطین سازمان ملل

دیگر خبرها

  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • برنامه ریزی برای واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • گزارشی از زنده به گورشدن ۲۰ نفر + جزئیات | جسدهایی که به دلیل تکه تکه شدن یا تجزیه آنها قابل شناسایی نیستند...
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • پل خورگو وارد فاز اجرا شد