Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@01:29:52 GMT

عملی‌نشدن وعده‌ها به خانواده «هانیه»

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۹۲۷۳۴

عملی‌نشدن وعده‌ها به خانواده «هانیه»

با وجود وعده‌های متعدد داده شده به خانواده هانیه، دختر ۱۴ ساله کرمانشاهی که در پی نجات خواهر ۳ ساله خود دچار قطع نخاع شده، هنوز هیچ کدام از این وعده‌ها عملیاتی نشده است.

به گزارش میزان، پس از انتشار گزارشی از وضعیت دختری ۱۴ ساله که در زمان زلزله کرمانشاه قطع نخاع شده بود، موضوع در سطح رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی بازخورد ویژه‌ای پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از انتشار گزارشی که روایت کننده این روز‌های قهرمان ۱۴ ساله کرمانشاهی بود، بسیاری برای کمک اعلام آمادگی کردند.

هانیه شب زلزله، جان خواهر کوچک خود را نجات داده اما زمان خروج از ساختمان، تیر آهنی به روی او فرود می‌آید و او قطع نخاع می‌شود.

محسن مهرعلیزاده، استاندار اصفهان اعلام کرد که آمادگی پرداخت هزینه‌های درمان هانیه را دارد و این پیشنهاد را داد که وی برای درمان، به اصفهان منتقل شود.

همچنین دو بانک نیز برای ساخت مسکن برای خانواده هانیه اعلام آمادگی کردند.

بعد از این اتفاق، غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان نیز اعلام کرد که حاضر است بخشی از هزینه‌های درمان هانیه را پرداخت کند.

علی اصغر پیوندی، رئیس جمعیت هلال احمر هم پس از رسانه‌ای شدن وضعیت زندگی هانیه در پیامی گفت: با توجه به پتانسیل خوبی مانند بیمارستان نورافشار که در جمعیت هلال احمر وجود دارد، اعلام کرده‌ایم که می‌توانیم در خدمت او باشیم و به وظیفه خود عمل کنیم تا با کمکی که تیم توانبخشی می‌کند مشکل هانیه برطرف شود.

حسن صفاریه، معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر نیز گفت: هانیه به طور کامل تحت پوشش حمایتی جمعیت خواهد بود و هر گونه اقدامی که نیاز باشد برای او انجام می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه ادامه روند درمانی هانیه اهمیت دارد، اظهارکرد: این پروسه طبیعتا ماه‌ها و شاید بیشتر طول بکشد و هانیه به طور کامل در این مدت تحت پوشش حمایتی جمعیت هلال احمر خواهد بود. در واقع جمعیت هلال احمر در خدمت ایشان است تا هر گونه اقدام مورد نیاز صورت بگیرد.

علاوه بر مسئولان، خیرین نیز آمادگی خود را برای کمک به خانواده هانیه اعلام کرده اند، اما تاکنون هیچ کمکی به دست این خانواده نرسیده است.

علی یزدان شناس، پدر هانیه در این رابطه به خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان گفت: بعد از زلزله کرمانشاه، خانواده من از هم گسست. هانیه در کرمانشاه بستری شد. برادرش را برای درمان به همدان فرستادند و مادر او هنوز هم در بیمارستانی در تهران بستری است.

وی افزود: برادر ۱۲ ساله هانیه طی چند روز گذشته از بیمارستان همدان ترخیص شده، اما مادرش هنوز در تهران بستری است. پزشکان به ما گفته اند که همسرم اواخر هفته از بیمارستان مرخص خواهد شد.

یزدان شناس در پاسخ به این پرسش که آیا تاکنون از سوی مسئولان تماسی مبنی بر کمک با شما گرفته شده است یا خیر؟ تصریح کرد: از مسئولان استانداری اصفهان با من تماس گرفته شد که می‌توانیم برای درمان، دخترم را به اصفهان ببرم و آنجا شرایط اسکان خانواده ما نیز فراهم است.

وی ادامه داد: کرمانشاه، شهر من است و حاضر نیستم حال که در شهرم زلزله آمده آنجا را ترک کنم و به شهر دیگری برم.

یزدان شناس با اشاره به مشورت‌هایی که با پزشکان کرمانشاه داشته است خاطرنشان کرد: با پزشکان کرمانشاه صحبت کردم و آن‌ها اعلام کردند که شرایط برای درمان هانیه در کرمانشاه مهیا است. من حاضر نیستم که فرزندم برای درمان به استانی دیگر برود.

وی با بیان اینکه " پزشکان وضعیت جسمی هانیه را مطلوب ارزیابی کرده اند" اظهارکرد: هانیه توانسته انگشت پایش را حرکت دهد و پزشکان ابراز امیدواری کرده اند که او بهبود پیدا کند.

یزدان شناس در خصوص وعده‌های داده شده از سوی خیرین به خانواده وی اذعان کرد: یکی از خیرین به من قول داده که خانه‌ای در کرمانشاه برای ما اجاره کند، اما تاکنون این اتفاق عملی نشده و من به همراه پسرم که به تازگی از بیمارستان مرخص شده و دختر ۳ ساله ام در خانه یکی از اقواممان در کرمانشاه مستقر هستیم.

وی در خصوص وضعیت تحصیل فرزندانش تصریح کرد: از زمان زلزله تاکنون اقدامی برای درس خواندن هانیه و برادر او صورت نگرفته و امیدوار هستم بعد از مدتی که وضعیت خانه ما مشخص شد، برای تحصیل هانیه و برادر او نیز اقدامی صورت گیرد. هانیه اکنون ۱۴ ساله و کلاس هشتم است و نباید از تحصیل عقب بماند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۲۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، دبیر اجرایی سیزدهمین کنگره روانشناسی کودک و نوجوانان گفت: از ابتدای تولد، کودکان و شیرخواران لازم است تحت نظر مراکز خدمات جامع سلامت بهداشتی، ارزیابی رشد و تکامل دریافت نمایند تا در صورت بروز اولین فاکتور‌های نگران کننده، خانواده به کارشناسان متخصص در این حوزه ارجاع داده شوند.

دکتر فاطمه محرری با اشاره به اینکه ۴ تا ۷ اردیبهشت ماه سیزدهمین کنگره روانپزشکی کودک و نوجوان در شهر مشهد برگزار شد، افزود: برخی از کودکان رشد و تکامل طبیعی را ندارند، به موقع صحبت نمی‌کنند و راه نمی‌روند و توانمندی‌های ارتباطی و اجتماعی متناسب با سن ندارند لازم است برای این کودکان به سرعت مداخلات تشخیصی و درمانی انجام گیرد.

وی گفت: شناسایی و درمان به موقع این اختلالات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است برخی از کودکان از اولین مراحل رشد دچار نقص هستند و برخی در سنین بالاتر شاهد کاهش توانمندی تکاملی آنها هستیم که برای هر دو گروه باید درمان‌های مورد نیاز در نظر گرفته شود. 

دکتر محرری با اشاره به اینکه از جمله اختلالات عصبی تکاملی می‌توان به اختلال طیف اوتیسم و اختلال بیش فعالی و نقص توجه اشاره نمود تصریح کرد: متاسفانه در سال‌های اخیر شاهد رشد بیماران طیف اوتیسم هستیم، علاوه براین براساس ارزیابی‌های صورت گرفته ۵ تا ۱۰ درصد کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی و نقص توجه هستند و در شهر مشهد این امار به ۱۰ درصد می‌رسد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: کودکان دچار اختلال بیش فعالی عملکرد تحصیلی، شناختی، عاطفی و اجتماعی مناسبی ندارند، بدلیل توجه و تمرکز ناکافی افت عملکرد تحصیلی داشته، در روابط بین فردی کنترل تکانه ندارند و از صبر و حوصله کمی برخوردارند که این موضوع می‌تواند باعث نگرانی خانواده شود.

دکتر محرری با اشاره به اینکه اختلال اوتیسم بیشتر کودکان پسر را درگیر می‌کند، اما اگر کودک دختری به این اختلال دچار شود شدت بیماری اش بیش از پسران است، اظهار کرد: در این کودکان تماس چشمی، خنده اجتماعی و ارتباط کودک با والد کمرنگ است و از همان ابتدا والدین با این علائم هشدار دهنده روبرو می‌شوند، اما در برخی از کودکان بعد از دو سالگی کودک دچار افت عملکرد می‌شود.

وی با تاکید براینکه مهمترین علت مراجعه والدین به مراکز درمانی عدم گفتار کودک است این در حالی است که پس از بررسی‌های بیشتر تشخیص اوتیسم برای کودک گذاشته می‌شود و درمان‌های متناسب با شرایط کودک برای او در نظر گرفته می‌شود، اظهار کرد: کودکان طیف اوتیسم ضعف در حوزه‌های ارتباطی و اجتماعی داشته، علائق محدود و رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری دارند، بنابراین برای این کودکان درمان‌های مختلفی مانند گفتار درمانی، مشاوره و آموزش‌های ویژه، بازی درمانی، کار درمان ذهنی و حرکتی توصیه می‌شود.

دکتر محرری با بیان اینکه همکاران متخصص کودکان و نوزادان در حوزه اختلالات عصبی تکاملی مسلط هستند و اکثر خانواده‌ها در قدم اول با متخصص اطفال مشکل کودک را در میان می‌گذارند و در صورت لزوم به سایر کارشناسان ارجاع می‌شوند، ابراز کرد: در اختلالات خفیف شروع با دارو درمانی نیست، اما اگر در معاینه کودک شاهد اختلالاتی در خواب، پرخاشگری یا صدمه زدن به خود و دیگران باشیم، درمان‌های دارویی نیز برای کودک توصیه می‌گردد که هیچ گونه خطری برای سلامتی کودکان ندارند و اعتیاد آور نیست.

وی تاکید کرد: خانواده‌ها باید علائم هشدار دهنده را بشناسند و به موقع برای درمان مراجعه کنند تا از پیامد‌های نامناسب بعدی جلوگیری شود و کودک بتواند حضور موثری در اجتماع داشته باشد.

دیگر خبرها

  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • جنبش‌های اخیر در دانشگاه‌های جهان نتیجه عملیات وعده صادق
  • «وعده صادق» خروشی در دل مؤمنان دنیا ایجاد کرد
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • وعده‌های ناتو به اوکراین عملی نشد
  • استولتنبرگ: وعده‌های ناتو به اوکراین عملی نشد
  • وضعیت امروز دانشگاه‌های آمریکا دستاورد عملیات «وعده صادق» است