Web Analytics Made Easy - Statcounter

وحید امانی، رئیس گروه پژوهش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، با اشاره به اینکه فعالیت ما در این ادره حل مسائل سازمانی از طریق پژوهش است، عنوان کرد: هر بخشی از سازمان ما، اداره کل و... مسئله و چالشی دارند و لازم است که از طریق پژوهش انجام شود و مورد ارزیابی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه ما راهبری پروژه «معلم پژوهنده» استان را در مناطق استان داریم، بیان کرد: همه معلمان استان هر ساله می‌توانند در جشنواره‌ای که تحت این عنوان برگزار می‌شود، شرکت کنند به طوری که یکی از مسائل و چالش‌های حوزه کار و کلاس و مدرسه خود را انتخاب کنند و آن مسئله را از طریق پژوهش نظامند حل کنند.
حل مسائل آموزشی معلمان از طریق پژوهش؛ در طرح «معلم پژوهنده»
رئیس گروه پژوهش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی هدف از برگزاری این طرح را حل کردن مسائل حوزه کاری معلمان با انجام پژوهش توسط خود معلمان دانست و اظهار کرد: با این طرح معلمان ما بتوانند مسائل آموزشی حوزه خود را را از طریق پژوهش حل کنند و نگرش آنها به موضوعات کلاسیک یک نگرش مسئله محور باشد. اگر موضوعی پیش می‌آید به صورت یک مسئله ببیند و مطالعه کنند. راه حل علمی پیدا کنند و اجرا کنند و گزارش کار را به ما بدهند.
وی عنوان کرد: اجرای طرح پژوهشی برای حل مسائل علمی و آموزشی معلمان اولین راهبرد ما است و دومین راهبرد ما اقدام‌پژوهی در استان است و وظیفه سوم ما نیز فرهنگ پژوهشی است. به این معنا که تلاش می‌کنیم آموزش را با پژوهش عجین کنیم تا آموزش‌های ما پژوهش‌ محور شود.
امانی بیان کرد: تا معلم سرکلاس حافظه محور تدریس نکند. اگر قرار است درسی را تدریس کند یا از طریق سنتی یا آموزش محور تدریس کند، در طرح «معلم پژوهنده»، معلم سوالی را مطرح می‌کند و دانش‌آموز یک جلسه فرصت دارد روی این مسئله کار کند و بعد نتایج کار خود را می‌آورد و در همان خصوص تدریس می‌کند.

رئیس گروه پژوهش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه تدریس پژوهش محور در بعضی از درس‌های علوم و زیست‌شناسی، اجتماعی، تاریخ انجام می‌شود، تصریح کرد: اگر یک معلم هنری هم بتواند در این زمینه تدریس کند. استقبال می‌کنیم روش‌آموزش محور را به آن معلم می‌دهیم تا از آن استفاده کند..
وی در خصوص مسئولیت چهارم این اداره عنوان کرد: پژوهش‌خوانی و ارائه نتایج پژوهش‌ها به همکاران در سطح ادارت و معلم‌ها از دیگر وظایف ما است که در این شیوه وقتی یک دانش جدید تولید می‌شود از طریق برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های علمی یافته‌ها را ارائه می‌کنیم و یافته‌های پژوهشی را برای اداره مربوطه می‌فرستیم.

امانی اجرای آزمون‌های بین‎المللی تیمز و پرلز را از دیگر مسئولیت‎های اداره پژوهش اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی دانست و تصریح کرد: این آزمونی است که در سطح جهان و بین‌المللی در50-60 کشور امضا شده. ما در پژوهشکده عباس‌زادگان این طرح را اجرا می‌کنیم و نتایج را تحلیل می‌کنیم.
وی افزود: نمره ما در سطح بین‌المللی در دروس علوم و ریاضی تمیز و سواد خواندن نیز پرلز نام دارد ما از سال 1994 در این طرح شرکت می‌کنیم و نتایج این دوره‌ها را مقایسه می‌کنیم و نتایج را به مسئولان ارائه می‌هدیم. ارزیابی و آسیب‌شناسی طرح‌های اموزشی از دیگر فعالیت‌های ما است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۵۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام

به گزارش خبرنگار مهر، علی درویشی صبح یکشنبه در دیدار با امام جمعه ایلام با گرامی داشت یاد شهید مطهری و سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)، به دیدار فرهنگیان و معلمان با رهبری معظم انقلاب و دقت نظر و توجه ایشان به آموزش و پرورش و برنامه‌های داخلی این وزارت خانه نظیر سند تحول بنیادین، توجه به مدارس دولتی و توانمند سازی معلمان و ثبات مدیریت در آموزش و پرورش اشاره کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام در بخش دیگری از سخنان خود به ارائه گزارشی از اقدامات و وضعیت آموزش و پرورش استان پرداخت و در ادامه به بخشی از توفیقات مجموعه در دوره اخیر اشاره کرد و گفت: مجموعه آموزش و پرورش استان به نبوغ فکری و عملی در جهات مختلف رسیده است که از جمله‌ی آن می‌توان به احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی و بیش از ۴۰ هزار متر مربع چمن مصنوعی، اجرایی سازی رتبه بندی برای همکاران، رشد شرکت دانش آموزان در طرح‌های مختلف فرهنگی، ورزشی و علمی و… برگزاری یادواره‌های شهدا در سطح مدارس، افزایش پوشش تحصیلی و اجرای طرح‌های قرآنی و توانمند سازی معلمان در طرح اتقان و برگزاری جشن‌های تکلیف‌های عبادی و سیاسی و… اشاره کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام در پایان به موفقیت معلمان نمونه استان در مرحله کشوری اشاره داشت و گفت: امسال از ۸ معلم معرفی شده به مرحله کشوری ۲ نفر از آنان نمونه کشوری شدند.

گفتنی است در پایان این مراسم، از معلمان نمونه استان تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6097182

دیگر خبرها

  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • تجلیل از معلمان نخستین مدرسه در زندان تبریز
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • ایران قدرتمند در مدرسه‌ای قوی تجلی پیدا می‌یابد
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابجا از معلمان
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز