Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-05-06@16:46:44 GMT

بهترین و بدترین استان برای کسب‎وکار کدامند؟

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۹۶۲۵۲

براساس پایش محیط کسب و کار در تابستان ۱۳۹۶، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان و لرستان به ترتیب دارای بدترین وضعیت محیط کسب و کار و استان‏های گیلان ، فارس و مرکزی به ترتیب دارای بهترین محیط کسب و کار هستند.

به گزارش شریان نیوز،به نقل از تسنیم،  نتایج پایش ملی محیط کسب و کار ایران در تابستان 1396 ، رقم  5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

77  (نمره بدترین ارزیابی 10 است) را به عنوان شاخص ملی به دست می ‏دهد که حدودی بدتر از وضعیت این شاخص نسبت به ارزیابی فصل گذشته (بهار 1396 با میانگین 5.69 ) بوده است.  همچنین این ارزیابی بیانگر آن است که از نظر فعالان اقتصادی مشارکت کننده در این پایش، محیط کسب وکار ایران در تابستان1396 تا حدودی نامساعدتر شده است.

در تابستان 1396، فعالان اقتصادی مشارکت کننده در این پایش، سه مؤلفه: 1- دشواری تأمین مالی 2- بی‏ ثباتی و غیرقابل پیش‏ بینی بودن قیمت‏ ها (مواد اولیه و محصولات) و 3- رویه های غیر منصفانه و ناعادلانه ممیزی و دریافت مالیات را نامناسب‏ترین و سه مؤلفه : 1- محدودیت‌ دسترسی به برق، 2- محدودیت‌ دسترسی به سوخت (گاز، گازوئیل و…)  و 3- محدودیت‌های دسترسی به ارتباطات (تلفن همراه و اینترنت) را مناسب‏ترین مؤلفه‏ های محیط کسب وکار کشور نسبت به سایر مؤلفه‏ ها ارزیابی کرده ‏اند.

همچنین براساس یافته های این طرح در تابستان 1396،  خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان و لرستان به ترتیب دارای بدترین وضعیت محیط کسب وکار و  استان‏ های گیلان ، فارس و مرکزی  به ترتیب دارای بهترین وضعیت محیط کسب وکار نسبت به سایر استان‏ها  ارزیابی شده‏ اند.

براساس نتایج این پایش در تابستان 1396،  وضعیت محیط کسب وکار در بخش کشاورزی در مقایسه با صنعت ومعدن و خدمات  مناسب تر ارزیابی شده و در بین رشته فعالیت‏ های اقتصادی نیز رشته فعالیت های: 1- آموزش 2- ساختمان 3- اداری و خدمات پشتیبانی به ترتیب بدترین وضعیت کسب و کار و رشته فعالیت های:1- خدمات مربوط به تامین جا و غذا 2- املاک و مستغلات 3- آب رسانی ، مدیریت پسماند فاضلاب و فعالیت تصفیه به ترتیب بهترین وضعیت کسب و کار در مقایسه با سایر رشته فعالیت اقتصادی در کشور داشته اند.

براساس نظریه عمومی کارآفرینی شین، شاخص ملی محیط کسب وکار ایران نیز در تابستان 1396، عدد5.92  (10بدترین ارزیابی است) را نشان می ‏دهد تا حدودی بدتر از وضعیت این شاخص در ارزیابی فصل گذشته (بهار 96 با میانگین 5.81) است. به طوری که میانگین ارزیابی محیط اقتصادی رقم 5.84(میانگین فصل قبل 5.77)و میانگین ارزیابی محیط نهادی رقم   5.98( میانگین فصل قبل 5.84) است .نگاه اجمالی نشان می دهد که همانند فصل گذشته محیط جغرافیایی با عدد4.24 و محیط مالی با عدد 7.93 به ترتیب مساعدترین و نامساعدترین محیط‏ها براساس نظریه عمومی کارآفرینی شین بوده‏ اند.

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۶۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید

آفتاب‌‌نیوز :

به این ترتیب سطح امید به زندگی در ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا نسبت به سال ۲۰۲۲ میلادی ۰.۹ افزایش یافته است.

بنا به اعلام اداره آمار اروپا سطح امید به زندگی در ۱۵ کشور عضو اتحادیه از میانگین کشور‌های عضو بیشتر است. بیشترین سطح امید به زندگی در سال ۲۰۲۳ مربوط به اسپانیا با ۸۴ سال است. 

ایتالیا و مالت به ترتیب با ۸۳.۸ و ۸۳.۶ سال در جایگاه‌های دوم و سوم در میان کشور‌های عضو اتحادیه اروپا قرار دارند. 

در مقابل پائین‌ترین سطح امید به زندگی در میان اعضای اتحادیه در بلغارستان با ۷۵.۸ سال، لتونی با ۷۵.۹ سال و رومانی با ۷۶.۶ سال ثبت شده است. 

سطح امید به زندگی در کشور‌های عضو اتحادیه اروپا در سال گذشته ۰.۲ بیشتر از سطح آن در دوران پیش از همه‌گیری کرونا بود.

این در حالی است که میزان امید به زندگی در ۱۸ کشور عضو اتحادیه اروپا نسبت به دوران پیش از شیوع بیماری «کووید ۱۹» افزایش یافته است.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • ارزیابی رسانه‌های عبری از وضعیت بد نتانیاهو/ خواب از چشم بی بی گرفته شده!
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • شربت توت فرنگی بهترین نوشیدنی برای روزهای گرم تابستان
  • تمدید قرارداد رئال با بهترین مدافع جهان!
  • تصاویر حال خوب‌کُن، پس از بارش‌های اخیرِ تهران
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • بهترین سپرها در برابر تیغ برنده تورم کدامند؟
  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان