Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@23:01:38 GMT

ترویج کریسمس در بین مسلمانان ایرانی

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۹۷۹۰۱

ترویج کریسمس در بین مسلمانان ایرانی

شهرکرد- کریسمس یک جشن مذهبی خاص مسیحیان است اما اینکه چرا این جشن در بین ایرانیان مسلمان در حال بسط و گسترش است بسیار قابل تامل و تعجب برانگیز است.

قدس آنلاین- گروه استان ها- سید سعید سعادت: جشن کریسمس برای مسیحیان مانند جشن نوروز برای ایرانیان است، کریسمس یا نوئل جشنی است در آیین مسیحیت که به منظور گرامیداشت زادروز حضرت مسیح(ع) برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعضای بیشتر کلیساهای ارتودوکس در سراسر دنیا نیز روز بیست و پنجم دسامبر را به عنوان میلاد مسیح جشن می‌ گیرند.

تولد حضرت عیسی مبنای تاریخ میلادی است که مختص به مسیحیان است اما با توجه به قدرت کشور های مسیحی در زمانه کنونی به عنوان تاریخ جهانی و مبنا نیز محسوب می گردد همانند دیگر مسائل فرهنگی و اقتصادی  که غرب بدنبال بسط و گسترش نفوذ خود در جهان اسلام و به ویژه خاور میانه است.

حضرت مسیح و دین مسیحیت برای مسسلمانان بشدت قابل احترام  و توجه است تا جائیکه که در کتاب آسمانی مسلمانان(قرآن مجید) سوره ای تحت عنوان مریم مقدس نازل شده و رهبران دینی اسلام و ایران اسلامی این روز مهم و مبارک را به کشور ها، دولت و مسیحیان سراسر جهان تبریک گفته و برای آنان آرزوی توفیق و سعادت می نمایند.

نکوداشت کریسمس در بین مسیحیان و ارامنه ایرانی بسیار خوب و قابل تحسین است کما اینکه شاهد هستیم در مناطق مسیحی نشین کشور خصوصا" در "نارمک" و دیگر شهرهای ایزان مانند اصفهان،تبریز،ارومیه که مسیحیان بیشتری حضور دارند کاملا" طبیعی و قابل احترام است و ملت و دولت ما برای مسحیت و مسیحیان ارزشی ویژه قائل هستند تا جائیکه یک کرسی در مجلس شورای اسلامی به این عزیزان اختصاص داشته و دارد.

اما چرا مسلمانان و شیعیان در ایران همانند مسیحیان کریسمس را جشن می گیرند؟

در سالهای اخیر شاهد بسط و گسترش جشن کریسمس در بین مسلمانان و شیعیان ایران در مناطق مختلف تهران از شمال تهران گرفته تا مناطق جنوب و منطقه ارامنه نشین که با شور و ولعی خاص تمام الزامات این روز را تهیه خریداری و جشن گرفته و همانند مسیحیان کلیه  لوازم کریسمس را مانند کاج مصنوعی و تزئینات آن حدودا" چیزی مبلغ ۳ میلیون تومان می شود پرداخت نموده و کریسمس را نکواداشته و به جشن و سرور می پردازند.

به راستی فرهنگ ایرانی اسلامی ما مسلمانان چه خلائی دارد که این همه حرص و ولع برای گرامیداشت کریسمس به چشم می خورد،اگر یک حساب سرانگشتی از ابتداء سال شمسی داشته باشیم خواهیم دید که ما ایرانیان مسلمان کم مراسمات جشن و شادی و مناسبت های  ملی و مذهبی کم نداریم از نوروز گرفته که مشهور است به جشن باستانی که تمام ایرانیان با تعطیلات ۲ هفته ای تقریبا" سه چهار روز  قبل از عید به استقبال نوروز رفته و یک ماه قبل از نوروز خرید شب عید را شروع کرده  و با خریدن انواع و اقسام تنقلات،شیرینی ، ماهی قرمز و سبزه به استقبال بزرگترین عید باستانی می روند.

و در ۲ هفته تعطیلات تابستانی اکثر خانواده های ایرانی با سفر به شهر های مختلف کشور ایام خوب و خوشی را سپری نموده و همه مسئولان گردشگری،هتلداران و پلیس راه به حالت آماده باش در آمده تا ایرانیان عزیز در امواج مختلف سفری که شامل ۳ موج سنگین و پر ترافیک است ایام شاد و خاطره انگیزی را سپری نمایند.

بعد از نوروز میتوان به ایام و اعیاد مذهبی همانند عیدفطر،عید قربان،عید مبعث،عید غدیر که از بزرگترین ایام و اعیاد اسلامی بشمار می رود اشاره کرد،کدام دین آسمانی این همه جشن،سرور و شادی را باخود داشته و به همراه آورده جز دین اسلام؟

فرهنگ غنی ایران اسلامی سراسر جشن و شادی و طرب است چه کم داریم که خودمان را هم دچار و درگیرجشن مسیحیان عزیز که همان "کریسمس" نام دارد می کنیم؟

مسیحیان و دیگر ادیان آسمانی نوروز باستانی و اعیاد اسلامی مسلمانان را جشن می گیرند؟

همانطور که اشاره شد ما مسلمانان ایرانی ایام و اعیاد مختلف باستانی و مذهبی داریم آیا مسیحیان و دیگر ادیان آسمانی در کشور های مختلف جهان و کشورهای غربی نوروز و اعیاد اسلامی و مذهبی ما را جشن گرفته و  پایکوبی می کنند؟ بعید میدانم  دیگر ادیان و کشور های غربی همانند ما مسلمانان ایرانی در نوروز و اعیاد اسلامی ما این همه هزینه های سر سام آوری که ما در جشن کریسمس آنها می کنیم و ریخت و پاش می کنیم انجام دهند! چرا که اگر بود از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی دیده می شد و خبرش تا فلک می رفت، اما در این روزها کافی است سری به بازار و اماکنی که کاج مصنوعی و تزئینات "کریسمس" را عرضه می کنند بزنید و مشاهده کنید تقاضای ایرانیان مسلمان به مراتب بیشتر از ارامنه و مسیحیان است! این حرکت جای سئوال و تعجب است،براستی چرا؟

مسئولان و نهادهای فرهنگی به چه کاری مشغول هستند؟

خوشبختانه  مسئولان و نهادهای فرهنگی در کشور عزیزمان ایران اسلامی کم نیستند و امروز همه متولی ، داعیه دار و کارشناس ارشد در امور فرهنگی این نظام مقدس و کشور اسلامی هستند،اینک در آستانه ۴۰ سالگی انقلاب پرشکوه ایران اسلامی هستیم و نهادها و دستگاه های متعدد فرهنگی که بودجه های کلان از بیت المال و ذخائر مادی و معنوی ملت ایران میگیرند از شورایعالی انقلاب فرهنگی،وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،سازمان تبلیغات اسلامی، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی ،رسانه ملی و صدها نهاد فرهنگی با دریافت بودجه های صد میلیاردی چه بر سر فرهنگ و هویت جوان و خانواده ایران اسلامی آورده که ما امروز با فرهنگ غنی ایرانی،اسلامی شاهد برپائی جشن های کریسمس ، ولنتاین و دیگر مناسبت های فرنگی و غربی باشیم،این تذهبون؟

امروز در آستانه گرامیداشت ۴۰ سالگی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی هستیم جوان ایرانی و خانواده مسلمان ایرانی باید عزتمندانه زندگی کند و به داشتن فرهنگ ایرانی و اسلامی برخود ببالد چرا که ایران سابقه ای چند هزار ساله در فرهنگ و هنر دارد و اسلام که به فرموده معصوم "الاسلام یعلوا و لا یعلی علیه" دین اسلام برترین دین و عالیترین ادیان است و دینی بالاتر از اسلام وجود ندارد،چرا باید احساس خلاء در میان ایرانیان باشد که به آداب و مراسمات مذهبی و همچنین  مراسمات غیر مذهبی و بعضا" پوچ و مخرب فرنگ مابانه  و غربگرایانه پناه برده و هویت خود را در ظلمت آداب اجتماعی اروپائیان و آمریکائیان جستجو نماید.

دولت محترم در چند روز اخیر لایحه بودجه ۹۷ را به مجلس شورای اسلامی ارائه کرد سهم نهادهای فرهنگی که در بالا اشاره شد چقدر است،این همه پول و هزینه در کجا مصرف می شود چرا شهروند ایرانی احساس بی هویتی و علاقه افراطی به فرهنگ غربی دارد، اینجا می طلبد مسئولان عالی انقلاب فرهنگی از خواب غفلت بیدار شده  و چاره ای برای این همه غربزدگی و علاقه شدید به فرهنگ فرنگی بنمایند.

فراموش نکرده ایم که امروزه ملت و جوانان ایرانی برترین فرهنگ و اصالت ایرانی و هویت اسلامی را داشته و دارند ایام اعتکاف مساجد و تکایا پر است از جوانان پاک که عاشقانه و خالصانه پای در خانه خدا گذاشته و در ایام الابیض همزمان با ولادت مولای متقیان علی(ع) ۳ روز از دنیا و زخارف دنیوی چشم پوشیده و  راز و نیاز با خدای متعال را بر هرچه دنیائی است ترجیح داده،عید فطر همه مسلمانان و جوانان ایرانی عاشقانه در نماز عید فطر ظاهر شده و دل کبریائی خود را در دست خدای متعال قرار داده و شیرینی و حلاوت یک ماه روزه داری و عبادت را به رخ جهانیان می کشانند،عزیزان و مسئولان فرهنگی از این همه  ظرفیت الهی،معنوی باید بهره برده و سرلوحه امورات فرهنگی و اجتماعی قرار دهند.

امروز شاهد هستیم اکثر جوانان مدافع حرم جوانان ۲۰ تا ۲۵ ساله هستند که گل سرسبد این عزیزان شهید مدافع حرم علی اکبر زمان(ع) محسن حججی عزیز نجف آبادی است که دل میلیون ها انسان مومن و پاک سرشت را با شهادت علی اکبر گونه اش در سرتاسر جهان اسلام و جهان غرب لرزاند و همچنان می لرزاند.

مدیران عرصه فرهنگ و فرهنگی باید به خود آیند ایران و ایرانی افتخارش اسلام ، راه امام حسین (ع) و شهادت در راه خداست نه جشن های وارادتی فرنگی و غربی به داد فرهنگ ، جوانان اسلامی و خانواده های اصیل ایرانی اسلامی برسید نگذارید جشنهای فرنگی و غربی در جامعه پاک محمدی،علوی و فاطمی رسوخ نماید و خدای ناکرده روزهای جشن و شادی ما مسلمانان و شیعیان  ۱۷ ربیع الاول میلاد سراسر نور پیامبر رحمت و مهربانی(رحمت للعالمین)و مبعث مبارکش ، ۲۷ رجب و عید ۱۳ رجب ولادت امیر مومنان اسوه عدالت،انسانیت و خوبی ها حضرت علی (ع) و عید غدیر(عید الله الاکبر) و روز  ۲۰ جمادی الثانی ولادت عصاره خلقت ریحانه پیامبر اعظم سرور زنان جهان از آدم تا خاتم و بهشتیان حضرت زهرای اطهر(سلام الله علیه) کم رنگ و بی رمق باشد

در خاتمه یاد آور می شود مسلمان شیعه ایرانی به عشق اهل البیت زندگی می کنند و تمام آمال و آرزهایش این است که در دنیا به زیارتشان و در آخرت شفاعت ال الله نصیبشان شود و گواه این جمله ما راهپیمائی و پیاده روی عظیم و میلیونی اربعین عزیز زهرا(س) که نه با پا که با جان ودل در کربلا حاضر شده و گرد وجود نگین عالم عالمیان حلقه زده و با همه وجود فریاد سر می دهند " بابی انت و امی و مالی یا حسین (ع).

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۷۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا

انجام فعالیت‌های فرهنگی در شهری که سالانه میزبان میلیون‌ها زائر امام هشتم (ع) است، از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و باید نگاه ویژه‌ای نسبت به اختصاص اعتبار و پیگیری برای به ثمر نشستن این برنامه‌ها داشت؛ عضو شورای اسلامی شهر مشهد در گفت‌وگو با ایمنا از رویکرد شورای ششم در این خصوص می‌گوید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام حسن منصوریان از ابتدای شورای ششم سکان‌دار کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت و گردشگری شورای اسلامی شهر مشهد بوده است، کمک به توسعه کیفی و کمی زیارت و فرهنگ میزبانی در مدیریت یکپارچه شهری پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش چشم‌گیر اعتبارات فرهنگی به خصوص در حاشیه شهر مشهد از جمله اقداماتی است که در این دوره از شورا با هدف توجه ویژه به مقوله فرهنگ و زیارت پیگیری شده است.

بررسی سیاست‌ها و شاخص‌های حوزه فرهنگی اجتماعی و زیارت بررسی و اعلام نظر درباره شناسایی فرصت‌ها، بررسی تهدیدها و نقاط قوت و ضعف شهر مشهد در حوزه‌های فرهنگی اجتماعی و زیارت به منظور ارائه پیشنهادهای اصلاحی با توجه به فرهنگ ناب ایرانی اسلامی و ارزش‌های انقلاب اسلامی، برنامه‌ریزی درباره تقویت مشارکت مردم در امور فرهنگی اجتماعی و زیارت از جمله وظایف کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد است، با حجت‌الاسلام منصوریان در خصوص کارنامه شورای ششم در حوزه فرهنگی و اجتماعی به گفت‌وگو نشستیم که ماحصل آن در ادامه می‌آید:

ایمنا: تقریباً بیش از نیمی از عمر شورای ششم سپری شده، مصوبات مهم شورای ششم در حوزه فرهنگی در این مدت چه بوده است؟

منصوریان: تدوین رویکردها و سیاست‌های فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر و پیگیری ساختار فرهنگی اجتماعی شهرداری با هدف تقویت حوزه فرهنگی در شهرداری و پیگیری وضعیت منابع انسانی سازمان فرهنگی اجتماعی و نوع قراردادهای کارکنان آن با هدف ایجاد عدالت بین کارکنان و بهره‌مندی هر چه بیشتر از خدمات تشکیل کارگروه‌های تخصصی و پژوهشی با حضور فرهیختگان، بازنگری و اصلاح آئین‌نامه شوراهای اجتماعی محلات با هدف افزایش مشارکت شهروندان در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها، تصویب زیست بوم هنر و رسانه، تصویب و اجرای طرح مسجدمحوری، بازنگری و اصلاح آئین‌نامه نام‌گذاری و تغییر نام خیابان‌ها معابر و اماکن عمومی از جمله اقدامات مؤثر در این دوره بوده است، به طور کلی نگاه شورا بازنمایی هویت دینی تاریخی و فرهنگی مشهدالرضا بوده است، همچنین بررسی سند فرهنگی دوره چهارم شورای اسلامی شهر و بهره‌گیری از محتوای آن در سیاست‌ها و رویکردها، پیگیری و تعیین تکلیف روز ملی مشهد در شورای اسلامی شهر و ارسال آن به شورای فرهنگ عمومی، استان توجه و اهتمام ویژه به پیوست فرهنگی به عنوان یکی از رویکردهای مهم و مورد مطالبه در پروژه‌ها تغییر رویکرد در مدیریت بوستان‌های شهر با هدف اجتماعی شدن بوستان‌ها و بازنگری در رویکرد فرهنگ سراها و مناطق شهرداری مشهد از دیگر اقدامات مهم کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای ششم بوده است.

ایمنا: بودجه فرهنگی شهرداری مشهد در این دوره از شورا برای پروژه‌های عمرانی فرهنگی چه تغییری داشته است؟

منصوریان: بودجه فرهنگی شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۲,۰۲۰ میلیارد تومان بود که از این مبلغ ۱,۵۰۰ میلیارد سهم پروژه‌های عمرانی فرهنگی و ۵۷۰ میلیارد هزینه‌های جاری بود، بودجه فرهنگی شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ با افزایش ۱۸۵ درصدی معادل ۵۷۰۰ میلیارد که از این مبلغ ۴,۵۰۰ میلیارد سهم پروژه‌های عمرانی فرهنگی و ۱۲۰۰ میلیارد هزینه‌های جاری است.

ایمنا: رویکرد اصلی شورا در مناسبت‌های مختلف چیست و چه سیاست‌هایی را به مدیریت شهری تکلیف می‌کند؟

منصوریان: شفاف‌سازی فرایندهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری و اجرای فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ارتقای اخلاق حرفه‌ای کارکنان شهرداری مشهد با آموزش و ارائه خدمات فرهنگی مطلوب به خانواده آنها بوده است، همچنین ارتقای روحیه هم‌گرایی تعاون، اخوت، صداقت نظم و قانون‌گرایی مسئولان و آحاد مردم، نهادینه‌سازی و عملیاتی کردن پیوست فرهنگی و اجتماعی در فرآیندها و در کلان پروژه‌های شهری عدالت‌محوری، یکپارچگی و هدفمندی مشارکت‌های اثر بخش با نهادها و دستگاه‌های دولتی و غیردولتی خانواده محوری و محله مبنایی با محوریت مساجد و تشکل‌های مردمی در مهندسی فرهنگی و توسعه شهری از دیگر مواردی است که در شورای ششم پیگیر آن بوده‌ایم.

همچنین زمینه سازی و تسهیلگری نظارت و مشارکت حداکثری مردم، نخبگان و فعالان فرهنگی و اجتماعی، واسپاری اجرای رویدادها و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی هدفمند به تشکل‌های مردمی مؤمن و انقلابی، ارتقای هنر متعهد و مترقی با حمایت از هنرمندان بومی مبتنی بر ارزش‌های انقلاب اسلامی، ارتقای سلامت فردی و اجتماعی در ابعاد جسمی، روانی، روحی و معنوی زائران و مجاوران کمک به تأسیس و توسعه تشکل‌ها و مؤسسات تخصصی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کمک به حل مسائل فرهنگی و اجتماعی نوجوانان جوانان زنان و توان‌یابان با اولویت حاشیه شهر از جمله سیاست‌های اصلی شورای ششم بوده است.

ایمنا: فرهنگ شهروندی یکی از مباحثی است که به ویژه برای شهر زیارتی مشهد و حضور میلیون‌ها زائر در سال انتظار می‌رود کارهای ویژه‌ای در خصوص آن انجام شود، در این‌باره شورای ششم چه گام‌هایی برداشته است؟

منصوریان: در این حوزه آموزش‌هایی ویژه آتش‌نشان‌های داوطلب، اعضای گروه دوام ثامن، تاکسی‌ران‌ها و اتوبوس ران‌ها صورت گرفت و ۱۴۱ هزار نفر در این حوزه آموزش دیدند، در این زمینه سرفصل‌های اولویت‌دار سازمان اتوبوسرانی از جمله حفظ کرامت مسافران سالمند و کودک، حفظ وسایل نقلیه عمومی، حفظ آرامش عمومی در اتوبوس نیز فرهنگ‌سازی شد، همچنین در قطار شهری پاتوق‌های شهروندی، اکران‌های فرهنگی، برپایی غرفه‌های مناسبتی به ویژه در محرم و صفر و دهه فاطمیه برپا شد.

ایمنا: دیدگاه شورای ششم در خصوص نام‌گذاری معابر چه بوده است و با چه هدف و رویکردی این نام‌گذاری‌ها انجام می‌شود؟

منصوریان: این نام‌گذاری‌ها با هدف زنده نگه داشتن نام یاد ایثار و از خودگذشتگی شهدای عزیز صورت می‌پذیرد و در این دوره تاکنون ۶۰ لایحه شهدا در کمیسیون فرهنگی بررسی شده و ۷۰۰ معبر به نام شهدای گران‌قدر نام‌گذاری شده است، در عین حال باید اعلام کنیم که تغییر نام‌ها هم طبق آئین‌نامه نام‌گذاری با اولویت تغییر نام‌های تکراری انجام می‌شود.

ایمنا: با توجه به اینکه حاشیه شهر مشهد زیر ساخت‌های فرهنگی کم دارد، در این‌باره چه اقداماتی انجام شده و چه رویکردی داشته‌اید؟

منصوریان: توسعه زیرساخت‌های فرهنگی در حاشیه شهر از جمله اهداف مهم شورای اسلامی شهر مشهد در دوره ششم است و اقداماتی مانند ساخت چهار مجموعه قرائت‌خانه و فرهنگ‌سرا، ساخت سه مورد سوله‌های خانه سبز و مرکز فرهنگی چهار برج و ایجاد ۳۵ ایستگاه بدن‌سازی پارکی از جمله اقدامات در زمینه فراهم کردن زیر ساخت‌های فرهنگی بوده است، علاوه بر این در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۶۸ مسجد، در سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۸۸ مسجد و در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۸۵ مسجد، مورد بهسازی و مرمت و تجهیز قرار گرفتند.

همچنین در سال‌جاری، ۴۴۰ پروژه عمرانی فرهنگی با موضوعات، احداث زمین‌های ورزشی و روباز، تأمین مراکز اجتماعی و سلامت، تأمین و تجهیز مراکز فرهنگی و پارک موضوعی، تأمین و احداث آرایه‌ها و منظر شهری، احداث زیرساخت‌های زیارتی و خدمات و به زائران در بودجه عمرانی فرهنگی ۱۴۰۳، توسط کمیسیون فرهنگی مصوب شده است.

کد خبر 748583

دیگر خبرها

  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • ورزش باستانی ترویج فرهنگ پهلوانی و جوانمردی
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد