Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-موسوی لارگانى نائب رئيس كميسيون اقتصادي مجلس بر این عقيده است كه صنعت بيمه به حیاط خلوت افراد، گروها و جناح‎ها تبدیل شده است و انتصابات در این صنعت عموما بر همین مبنا است و به همین دلیل هم مدیرانی در بیمه ایران سر کار آمده‎اند که اساسا شناختی از صنعت بیمه ندارند.
«پس از چند حادثه ناگوار، از بیمه‌ها خواستیم صنعت نفت را جدی بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمه‌های ایران چون در رقابت‌های غیرسالم هستند، نرخ کم می‌دهند، نه ممیزی می‌کنند، نه مطالعات رسمی دارند و نه ارزیابی دقیق.» این‌ها بخشی از سخنان وزیر نفت، در همایش بیمه و توسعه است که چند هفته پیش برگزار شد و بار دیگر همه نگاه‌ها را به سمت «بیمه ایران» متمرکز کرد. 
تا پیش‌ازاین شاید کمتر کسی به مشکلات و معضلات بیمه ایران توجه کرده بود و به نظر می‌رسید شرایط در این بیمه کاملاً خوب و مناسب و به قولی وضعیت سفید است؛ اما همین یک همایش کافی بود تا چهره واقعی بیمه ایران را به همگان نشان دهد. 
محمدرضا پور ابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی هم در این جلسه به ایراد سخنرانی پرداخت و انتقادات تندی را متوجه این بیمه کرد و با لحنی طعنه‌آمیز گفت: «وظیفه صنعت بیمه، پوشش ریسک است و انتظار بر این است که خود صنعت بیمه دچار ریسک نباشد.» او در عین حال تاکید کرد: «در سه سال گذشته، طراز تطبیقی صنعت بیمه، بیانگر زیان است و سهم بیمه ایران در این زیان دهی بالاست.»
بیمه ایران یکی از اولین شرکت‌های بیمه‌ای دولتی است که خدمات مثبتی را هم تاکنون عرضه کرده است؛ اما سال‌هاست که به یکی از شرکت‌های زیان ده تبدیل‌شده است تا جایی که بدهی کنونی این شرکت از سرمایه اولیه آن‌هم بیشتر شده است. 
بیمه ایران طی دو سال بیشترین کاهش سهم بازار را داشته است. با استناد به آمارهای بیمه مرکزی و داخلی شرکت بیمه ایران، در مقایسه دو دوره ۸ ماهه سال 1396 و سال 1395 نسبت خسارت، رشدِ بسیار معناداری داشته است تا جایی که در طول ۸ ماهه سال 1396، نسبت خسارت به میزان ۱۹ درصد افزایش،  به ۷۹ درصد رسیده است. 
مشکلات شدید نقدینگی، سوء مدیریت، وصول نشدن مطالبات و ... تنها گوشه‌ای از مشکلات بیمه ایران است که آن را رسماً به یک بیمه ورشکسته تبدیل کرده است. به نظر می‌رسد دولتی‌ها به‌جای انتقادات مداوم از این بیمه‌ی دولتی، سریعاً چاره‌ای برای آن بیندیشند یا آن را به بخش خصوصی واگذار کنند.
سید ناصر موسوی لارگانی، نایب‌رئیس کمیسیون اقتصادی در گفت‌وگو با رویداد۲۴، به وضعیت بحرانی «بیمه ایران» اشاره کرد و گفت: بیمه ایران تقریباً تنها بیمه دولتی است که طبق اصل 44 قانون اساسی که شرکت‌های دولتی باید به بخش خصوصی واگذار می‌شدند، به بخش خصوصی واگذار نشده است. به‌نوعی این شرکت را مستثنی کردند تا دولتی بماند.
لارگانی ادامه داد: حقیقتاً بیمه ایران مطالباتی را از برخی از ارگان‌ها و سازمان‌ها دارد که این مطالبات متأسفانه پرداخت‌نشده است که  همین موضوعات باعث شده تا بیمه ایران سوددهی لازم را نداشته باشد و یا به تعبیر دیگر نتواند به تعهدات خود عمل کند و همچنین برخی از مواقع فشارهایی به بیمه ایران وارد می‌شود که این شرکت را با مشکلات اقتصادی عدیده‌ای مواجه می‌کند. 
وی افزود: به‌طور مثال حواشی که در خصوص بیمه توسعه رخ داد، حقیقتاً این موضوع هیچ‌گونه ارتباطی با بیمه ایران نداشت؛ زیرا این بیمه، اولاً یک بیمه خصوصی بود و در ثانی بیمه مرکزی باید حل‌وفصل این موضوع را بر عهده می‌گرفت و مسئولیت آن را به صندوق تامین خسارت می‌دادند که مشکل بیمه توسعه را حل کند. طبعاً این فشارهایی که به بیمه ایران وارد می‌شود، باعث بروز بحران‌های متعدد در این بیمه‌شده است.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سوء مدیریت بیمه ایران، تصریح کرد: با وجود تمام این مشکلات متأسفانه ما شاهد این هستیم که بعضاً مدیرانی در بیمه ایران بر سرکار آمده‌اند که هیچ شناخت و اطلاعی از صنعت بیمه ندارند؛ یعنی به‌واسطه فشارهایی که وارد می‌شود و برای اینکه بیمه به حیاط خلوت افراد، گروه‌ها و جناح‌ها تبدیل‌شده است، شاهد چنین مشکلاتی هستیم. 
وی با تاکید بر اینکه این مسائل باعث می‌شود تا موفقیتی درزمینهٔ بیمه مواجه نشویم گفت: اعتقادم بر این است باید دقت بیشتری در انتصاب اعضای هیئت‌مدیره‌ها صورت بگیرد تا کمتر شاهد چنین مشکلاتی باشیم. البته توقع داریم بیمه مرکزی که وظیفه نظارت را بر عهده دارد نیز با دقت بیشتری در این مسیر گام بردارد.
موسوی لارگانی با اشاره به انتقادات دولت به این شرکت بیمه‌ای، گفت: معتقدم انتقادات دولت و یا وزیری که خودش می‌آید مدیران را منصوب می‌کند، به آن صورت جدی نیست و باید نسبت به این موضوع دقت بیشتری شود. من نظرم این است که تاکنون بیشتر مسائل و مشکلات  بیمه ایران به دلیل دخالت‌هایی است که از سوی نهادهای مختلف، در این بیمه صورت گرفته است.
این نماینده مجلس بابیان اینکه اگر دخالت‌ها و فشارها از بیمه ایران برداشته شود، این بیمه بار دیگر می‌تواند احیا شود، تصریح کرد: ما باید مدیران و اعضای هیئت‌مدیره‌ی همه شرکت‌های بیمه‌ای را از میان کارشناسان خبره انتخاب کنیم. کسانی که اطلاعاتی از صنعت بیمه ندارند نباید وارد صنعت بیمه شوند و تصمیم‌گیری کنند. برخی از مواقع یک تصمیم اشتباه و نابجا باعث اتفاقات غیرقابل جبرانی می‌شود. کمیسیون اقتصادی موضوعات بیمه‌ای را به‌صورت کلی بررسی کرده است اما به‌طور مصداقی تاکنون وارد بحث بیمه ایران نشده است.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۳۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا به همراه تنی چند از اعضای هیات مدیره،‌ معاونان و مدیران عامل شرکت های گروه سایپا ضمن حضور در شرکت فولاد مبارکه و بازدید از خطوط تولید، در نشستی با مدیرعامل و اعضای هیات مدیره این شرکت در راستای انجام تعاملات بیشتر به گفتگو پرداخت.

جواد توسلی مهر در این نشست مشترک گفت: صنعت فولاد صنعت مادر و یکی از زیرساخت‌های مهم تولید کشور است و از سوی دیگر نیز صنعت خودرو نیز پیشران است.

او با بیان اینکه بحث تولید می‌تواند حال مردم را خوب کند و با پرداختن به تولید و تأمین معیشت مردم سایر مشکلات نیز حل خواهد شد و راهکار آن اعتماد به توانمندی های داخلی و ظرفیت خوبی است که در کشور وجود دارد، افزود: شرکت‌های خودروسازی با حدود ۵۵ میلیون نفر سهامدار در بازار سرمایه رو به رو هستند، علاوه بر این ۶۰۰ هزار خانواده در زنجیره تأمین خودروسازی ارتزاق می‌کنند و گروه خودروسازی سایپا و ایران خودرو حدود ۱۰۰ هزار خانواده را شامل می‌شوند که قسمت بزرگی از اجتماع هستند و اگر روند این دو خودروساز در تولید مناسب باشد حال طیف بزرگی از مردم خوب خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه در کشور و در دهه ۹۰ ایران خودرو دیزل زیانی ۱۳ برابر سرمایه داشت، افزود: در این شرایط سهامداران برای انحلال شرکت شکایت کرده بودند، سهامداران عمده از جمله ایران خودرو حال خوبی نداشت اما وقتی روند معکوس شد و افزایش و جهش تولید را در دستور کار قرار دادیم، در سال ۹۹ به چهار برابر میزان تولید رسیدیم و سال 1400 به سود خالص سنگین و سال ۱۴۰۱ به ۷ هزار میلیارد سود خالص رسیدیم و به نسبت همین مبلغ، پول به دولت دادیم و می‌توان گفت ۲ همت برای تولید سرمایه‌گذاری شد که حجم زیادی از اشتغال زایی را به همراه داشت.

او با بیان اینکه امسال در سایپا برنامه‌ای در دستور کار داریم که  ۱۰۰ درصد قابل انجام است، گفت: تولید حدود ۶۷۱ هزار دستگاه خودرو را در دستور کار داریم و این آمار در سال گذشته 480 هزار خودرو بوده است که می‌توان گفت در سال جاری ما ۴۰ درصد افزایش تولید را خواهیم داشت.

توسلی با بیان اینکه اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است، ابراز کرد: ما مواد اولیه را از بورس تهیه می‌کنیم و اگر این قیمت توسط دولت مدیریت و نگهداری شود دیگر هر روز نیاز به قیمت‌گذاری خودرو نداریم و بخش عمده مشکلات در این حوزه برطرف خواهد شد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با بیان اینکه برای انجام روند اصلاحی، رفتارهای خوبی را شاهد بوده‌ایم، ابراز کرد: امیدواریم تا چند روز آینده نتایج خوبی را از دولت در اصلاح قیمت مواد اولیه دریافت کنیم که بر این اساس تعاملاتمان با زنجیره تأمین از جمله فولادمبارکه بهتر و باعث مناسب تر شدن وضعیت تولید خواهد شد.

او تصریح کرد: استفاده از فناوری‌های نوین،‌ صنایع دانش بنیان، صنایع های‌تک، ایجاد تنوع محصول و افزایش کیفیت مستلزم جهش تولید و اصلاح ساختارهای مالی است که با انجام این امور یقینا سال متفاوتی در صنعت خودرو کشور خواهیم داشت و رکورد دهه 90 شکسته خواهد شد.

توسلی مهر افزود: تعاملات ما با فولادمبارکه در راستای افزایش 40 درصدی تولید خودرو است که افزایش ۴۰ درصدی اعلام نیاز به ورق خودرو در این راستا است.

دیگر خبرها

  • با این حیاط خلوت چه کنیم؟!
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • مدیران خودرو 777، تنها نماینده صنعت خودرو ایران در اجلاس ایران و آفریقا
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد