Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از حضور تیم های حمایت های روانی، اجتماعی و فرهنگی (سحر) در مناطق آسیب دیده از زلزله غرب کشور تا پایان سال خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از جمعیت هلال احمر، مسعود حبیبی با اشاره به حضور پر رنگ اعضای تیم های سحر سازمان جوانان از استان های مختلف در مناطق آسیب دیده از زلزله اخیر اظهار کرد: تیم های سحر از همان روزهای نخست با حضور در مناطق آسیب دیده از زلزله کرمانشاه، تلاش کردند با اجرای برنامه های متنوع به بازیابی روحی و افزایش امید به زندگی مردم آسیب دیده از زلزله بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



**پوشش 443 روستای متاثر از زلزله تاکنون
وی با بیان اینکه در حضور یک ماهه تیم های حمایت های روانی، اجتماعی و فرهنگی (سحر) سازمان جوانان در مناطق آسیب‌دیده از زلزله، 8 شهر و 443 روستا متاثر از زلزله، تحت پوشش فعالیت های تیم های سحر قرار گرفت، افزود: در این مدت 60 تیم آموزش دیده و پر انرژی سحر از 28 استان کشور، در این مدت، این شهرها و روستا ها را تحت پوشش خدمات حمایت های روانی اجتماعی و فرهنگی قرار داده اند.
حبیبی با اشاره به حضور مستمر و مداوم و همزمان روزانه 50 نفر از اعضای تیم های سحر سازمان جوانان در مناطق آسیب دیده از زلزله غرب کشور تصریح کرد: تا روز 24 آذر ماه سال جاری 819 نفر از اعضای تیم های حمایت های روانی، اجتماعی و فرهنگی با حضور در این مناطق، به 140 هزار 600 نفر خدمات متنوعی را ارائه کرده اند.
رئیس سازمان جوانان با اشاره به خدمات ارائه شده از نصب 10 مجموعه وسایل پارک بازی کودکان در این مناطق خبر داد و بیان کرد: برنامه های فرهنگی، از جمله برپایی فضای دوستدار کودک با اجرای برنامه های مهیج بازی، نشاط و سرگرمی ویژه کودکان و برپایی ایستگاه نقاشی درمانی و بازی درمانی و حضور شخصیت های محبوب کودکان در فضای دوستدار کودک از دیگر اقدامات تیم های سحر در یک ماه گذشته بود.

**اجرای بیش از 50 نوع برنامه آموزشی، فرهنگی و بشردوستانه
وی با اشاره به اجرای بیش از 50 نوع برنامه آموزشی، فرهنگی و بشردوستانه در مناطق آسیب دیده توسط تیم های سحر گفت: اطلاع رسانی در زمینه گاز گرفتگی و نکات ایمنی در داخل چادر به مردم آسیب‌دیده از زلزله، آموزش اقدامات حین و پس از زلزله، آموزش نکات ایمنی در استفاده از لوازم گرمایشی و چادرزنی به جوانان مناطق آسیب دیده از زلزله، همچنین آموزش بهداشت مادر و کودک و آموزش درسی به دانش آموزان از دیگر برنامه های تیم سحر بود.
حبیبی با تاکید بر اهمیت مسایل بهداشتی در مناطق ادامه داد: در این راستا برنامه هایی همچون پاکسازی محیط زیست و جمع آوری زباله و آماده سازی مدارس در برخی از روستاها، اهدای شیر خشک و شیشه شیر و لوازم بهداشتی نوزادان به مادران و نوزادان نیازمند مناطق آسیب‌دیده از زلزله، آگاه سازی خانواده ها از بیماری های واگیردار و آموزش بهداشت اردوگاه به مردم و برپایی ایستگاه پیرایش موی سر در مناطق اجرا شد.

**فعالیت های فرهنگی در راستای بازگشت به زندگی
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر با اشاره به برنامه های مذهبی صورت گرفته در این مناطق بیان کرد: برپایی خیمه های نماز سازمان جوانان در مناطق آسیب‌دیده از زلزله و برگزاری مسابقات قرآنی ویژه کودکان همراه با اهدای جوایز و آموزش وضو و نماز به کودکان، به همراه شعرخوانی و مفاهیم قرآنی تلاش های جوانان در راستای بازگشت به زندگی در مناطق آسیب دیده از زلزله بود.
وی با بیان اینکه دلجویی و همدردی با بازماندگان و اجرای برنامه های اجتماعی و حمایت های روانی همچنان در مناطق ادامه دارد به حضور روزانه 3 تیم سحر در مناطق آسیب دیده از زلزله اشاره کرد و گفت: ارائه مشاوره‌‌‌‌‌‌های فردی و مشاوره گروهی (بازگویی و روانشناختی) و برگزاری کارگاه مشاوره ویژه مادران در راستای رفتار صحیح با کودکان آسیب دیده از بحران زلزله، همچنین برگزاری کارگاه تخصصی حمایتهای روانی و اجتماعی از دیگر اقدامات صورت گرفته توسط تیم های (سحر) در مناطق آسیب دیده است.
اجتمام**3377 **1569
خبرنگار: سمانه زین العابدین **انتشار: علی حبیبی
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۴۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی

احمد فعله گری گفت: در سال گذشته ۳ میلیارد و ۶۹۶ میلیون متر مکعب در سطح استان مصرف گاز طبیعی داشتیم، که  در حال حاضر ۶۳۰ هزار و ۲۹۲ مشترک گاز در بخش‌های مسکونی، تجاری و صنعتی در استان است.

وی بابیان اینکه با تلاش‌های انجام شده به منظور بهره مندی هر چه بیشتر مردم برای استفاده از این انرژی، هم اکنون بیش از ۳۰۰ هزار و ۱۳ علمک در سطح استان نصب شده و در ادامه افزود: که  از این تعداد ۱۵۸ هزار و ۶۹۶ مورد در شهر‌ها ، ۱۳۹ هزار و ۸۰۴ مورد در روستا‌ها و هزار و ۵۱۳ علمک برای واحد‌های تولیدی و صنعتی نصب شده است.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان گفت: میزان شبکه گذاری در این استان ۱۳ هزار و ۲۶۴ کیلومتر می‌باشد که بیشتر شبکه گذاری‌ها در روستا‌های استان اجراء شده است، ۹ هزار و ۳۷۳ کیلومتر در سطح روستا‌ها و ۳ هزارو ۱۰۵ کیلومتر در سطح شهر‌ها و ۷۸۶ کیلومتر برای واحد‌های تولیدی و صنعتی شبکه گذاری شده است.

فعله گری افزود: در سال گذشته یکی از اهداف استراتژیک نصب ۵ هزار عملک بود که شرکت گاز استان کردستان با نصب ۷ هزار و ۷۷۶ علمک  پیشرفت ۱۵۶ درصدی همراه بود، در بخش ظرفیت سازی برای صنایع که هدف آن ۱۰ هزار متر مکعب در ساعت بوده که با ظرفیت سازی ۲۵ هزار و ۲۱۶ متر مکعب در ساعت پیشرفت ۲۵۲ درصدی نمایان می‌گردد.

وی با بیان اینکه با توجه به شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم  و در راستای تحقق بخشیدن، گازرسانی به ۴۰ واحد تولیدی و صنعتی در استان را در دستور کار قرار داده است و با توجه به زمینه فعالیت مهم و اساسی دیگر به معین بودن استان کردستان در استان هرمزگان با تمام توان و قدرت در نظر دارد ۲ شهر فارغان و احمدی سرگز، ۱۰۰ روستا و ۶۵ واحد تولیدی و صنعتی را به شبکه سراسری وصل نماید.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • بازدید معاونان بنیاد مسکن از منطقه آسیب دیده امامزاده ابراهیم(ع)
  • آنروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • آونروا: کودکان غزه‌ سطوح مخرب آسیب روانی را تجربه می‌کنند
  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • ترومای اجتماعی، طوفان خاموش
  • مد خوب، مد بد!
  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم