Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@19:08:26 GMT

آقای منتظری! نام یقه‌سفیدان قاچاقچی را اعلام کنید

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۵۷۲۰۱

آقای منتظری! نام یقه‌سفیدان قاچاقچی را اعلام کنید

عضو هیئت تحقیق و تفحص از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: جمعی از نمایندگان مجلس قصد تدوین نامه‌ای در حمایت از موضع دادستان کل کشور پیرامون بحث قاچاق دارند.

خبرگزاری دانشجو: جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد درباره ارزیابی خود نسبت به طرح تحقیق و تفحص نمایندگان از نحوه هزینه کرد بودجه مجلس و همچنین سخنان اخیر دادستان کل کشور پیرامون قاچاق کالا و ارز و پیگیری‌های خودش در این زمینه پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مشروح سخنان وی را در ادامه می‌خوانید:

مجلس در قانون اساسی به منزله اتاق شیشه‌ای است/ بتنی شدن این اتاق جایگاه مجلس را تنزل می‌دهد


بنده از موافقان تحقیق و تفحص از بودجه مجلس هستم. هرچند بعید می‌دانم که طراحان این تفحص موفقیتی بدست آورند. چراکه من در مجلس قبل طرحی مشابه آن برای تحقیق و تفحص از توسعه مجلس تهیه کردم و حقیقتا هم به جایی نرسیدم چرا که گا‌ها اطلاعات را به بنده دیر ارائه می‌دادند یا اینکه آمار با کلیات همراه بود.


در هرصورت معتقدم باید ابتدا از خودمان شروع کنیم، اگر نمایندگان می‌خواهند در همه امور کشور نظارت داشته باشند ابتدای امر باید شفافیت و نظارت را در قوه مقننه بوجود آورند. مجلس در قانون اساسی به منزله اتاق شیشه‌ای است، اما اگر این اتاق شیشه‌ای به اتاق بتنی تبدیل شود مردم و رسانه‌های مردم نامحرم می‌شوند و نمایندگان به نحوی خود را سانسور می‌کنند و در نهایت جایگاه مجلس که باید در راس امور قرار گیرد تنزل می‌یابد؛ بنابراین باید همه امور مجلس اعم از حقوق و هزینه کرد نمایندگان شفاف باشد. نباید هیچ چیز را از مردم مخفی نگه داریم باید بدانیم که بودجه مجلس چگونه و به دست چه کسی هزینه می‌شود آیا در این راستا صرفه جویی انجام می‌شود یا خیر؟ چه اشکالی دارد که در جلسه غیرعلنی و یا علنی آن را مطرح کنیم.

علت مفقودی ۱۱ هزار میلیارد تومان عوارض گمرکی و مالیاتی/ماجرای واردات پورشه‌های قاچاق به کشور

بنده چند سوال از وزیر اقتصاد درباره قاچاق دارم که قرار است هفته آینده وی برای پاسخگویی به کمیسیون بیاید؛ اولین سوال بنده در خصوص رویه واردات کالا‌های خارجی است.

رویه‌ای در گمرکات دنیا به نام کانال سبز به معنی عبور کالا‌های وارداتی که نیازی به بازدید، کنترل و نظارت پی در پی ندارند، وجود دارد که ظرفیت این کانال در دنیا حداکثر بیست درصد است. یعنی بیست درصد از حجم واردات یک کشور از کانال سبز عبور می‌کند این در حالی است که براساس گزارش گمرک، هفتاد درصد واردات در گمرک شهید رجایی از کانال سبز عبور می‌کند!

سوال دیگر بنده این است که رئیس سازمان امور مالیاتی اعلام کرده ۱۱ هزار میلیارد تومان از عوارض گمرکی و مالیاتی توسط کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف در شبکه ملی پرداخت نشده است. در بررسی‌هایی که بنده داشتم عامل اصلی که همان گمرک است را شناسایی کردم.

در سازمان گمرک واحدی وجود داشته که صلاحیت واردکنندگان در آن تشخیص داده می‌شد. این واحد در زمان آقای کرباسیان منحل شد. در نتیجه کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف بدون نظارت در اختیار اشخاص گمنام قرار می‌گرفت.

از جمله اقداماتی که این افراد انجام می‌دادند این بود که کارت یک بار مصرف بازرگانی را به نام اقشار ضعیفی که روحشان هم از کار قاچاقچیان خبر نداشت، صادر می‌کردند و پس از پایان کارشان آن را از بین می‌بردند.

به طور مثال برای پیرزنی در یکی از روستا‌های بندر گناوه کارت یک بار مصرف صادر کرده بودند، سه میلیون تومان به وی داده بودند حدود ۲۰۰، ۳۰۰ پورشه و شاید هم بیشتر از این تعداد را به نام این فرد و با کارت یک بار مصرفی که برای آن صادر کرده بودند به کشور وارد می‌کردند.

این اقدامات به نام این افراد، اما توسط قاچاقچیان انجام می‌شد. از سوی دیگر قاچاقچیان به اسم اقشار ضعیف شرکت‌هایی را به ثبت می‌رساندند. کارت بازرگانی یک بار مصرف می‌گرفتند، پورشه وارد می‌کردند و پس از پایان کارشان شرکت را منحل می‌کردند تا ردی از آن‌ها به جا نماند؛ بنابراین این ۱۱ هزار میلیارد تومانی که رئیس امور مالیاتی اعلام کرده بود مفقود شده توسط این شبکه انجام شده است.

همچنین در زمان کرباسیان شرکت‌های تعاونی کارکنان گمرک، در بندر شهیدرجایی و مناطق دیگر به ثبت می‌رسید و تمامی بارانداز‌ها و حمل و نقل گمرک به این شرکت‌ها داده می‌شد. طی محاسبات در حالی که درآمد این شرکت‌ها ۲۰۰ میلیارد تومان در سال بود، اما هیچ سودی از این تعاونی‌ها به کارکنان گمرک نمی‌رسید. از سوی دیگر از محل این حیاط خلوت پول‌هایی تحت عنوان چک‌پول، سکه، طلا و... به مراکز مختلف داده می‌شد تا علیه گمرک مطلبی منتشر نشود.

آقای منتظری چرا نام یقه سفیدان حامی قاچاق را اعلام نمی‌کنید؟ / نامه جمعی از نمایندگان در حمایت از موضع دادستان کل کشور در خصوص قاچاق

آقای منتظری، دادستان کل کشور اخیرا در رسانه ملی اعلام کرد که هزاران کانتینر کالای قاچاق از بندر شهید رجایی به کشور وارد می‌شود و رسما نیز اعلام کرد یقه سفیدانی پشت سر قاچاق قرار دارند و در این موضوع دخیل هستند. سوال ما از وی این است که چرا مدعی العموم علی رغم این علم و آگاهی به این موضوع ورود نمی‌کند. ما حامی آقای منتظری هستیم اگر وی نمی‌تواند اسامی را اعلام کند آن‌ها را به منِ کریمی قدوسی بدهد تا اعلام کنم.

بهتر است بگویند کدام یک از مقامات در قاچاق کالا دست دارند. طبق ماده ۱۱ آئین دادرسی کیفری شکایت یا باید توسط شخص حقیقی صورت گیرد یا اگر جرم عمومی است شکایت توسط مدعی العموم انجام شود. ما از مدعی العموم می‌خواهیم که شکایت کند چرا که شاکیِ عمومی است.

در همین راستا ما نامه‌ای را امروز در حمایت از موضع منتظری می‌نویسیم و اعلام خواهیم کرد که مدعی العموم باید از این افراد شکایت کند. نمی‌شود تنها آمار ارائه داد و این افراد راست راست راه بروند. این‌ها نوعی جنگ اقتصادی است.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۷۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد

رئیس دیوان عالی کشور گفت: تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌‌های قضایی یکی از مشکلات مردم است و اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی مورد توجه رؤسای دادگستری‌ها قرار بگیرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور اظهار کرد: دیوان عالی کشور در سال جدید بر اساس سند تحول و تعالی قضایی و برنامه‌های ابلاغی سال 1403 پیش خواهد رفت و در این راستا تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری مستمر برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت قرار دارد.

رئیس دیوان عالی کشور بر تعامل و ارتباط هر چه بیشتر قضات دیوان عالی کشور با رؤسای کل دادگستری استان‌ها در جهت تسریع رسیدگی، جلوگیری از اطاله دادرسی و اتقان آراء تاکید کرد.

فراخوان کشوری پژوهشگاه قوه قضائیه برای حل "چالش اطاله دادرسی"

وی سپس با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی در جهت تحقق شعار سال افزود:  معاونت نظارت دیوان عالی کشور برنامه‌ریزی لازم را برای نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی با همکاری با رؤسای محترم دادگستری استان‌ها و شعب  ویژه محاکم در اولویت کاری خود قرار دهد.

منتظری تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌‌های قضایی را یکی از مشکلات مردم عنوان کرد و گفت: اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی و تاکید بر دقت و تمرکز و نیز اتخاذ تدابیری جهت پیشگیری حداکثری از ازدیاد درخواست‌های اعاده دادرسی از احکام، مورد توجه و اهتمام جدی رؤسای محترم کل دادگستری قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه ۵ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در یاسوج
  • هشدار نمایندگان استان تهران به وزیر کشور
  • سه قاچاقچی سوخت در ایرانشهر محکوم شدند
  • نامه اعتراضی نمایندگان مجلس به وزیر کشور+جزئیات
  • جریمه قاچاقچی پوشاک در شیراز
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • اعتراض نمایندگان تهران به وحیدی درباره تغییرات ری
  • اعتراض نمایندگان به وحیدی درباره تغییرات شهرستان ری
  • قاچاقچی سوخت ۸۸۸ میلیون تومان جریمه شد
  • محکومیت ۴ میلیاردریالی قاچاقچی سیگار در زنجان