Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، مراسم رونمایی از آثار دیجیتالی و نرم افزارهای علوم اسلامی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی پیش از ظهر امروز با حضور رئیس پژوهشگاه برگزار شد.
در این مراسم که با حضور حجت‎الاسلام والسملمین لک زایی و فعالان عرصه پژوهش های دیجیتال دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، نرم افزارهای جدید این پژوهشگاه معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در ابتدای این مراسم که در چارچوب سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزارشد حجت‎الاسلام نظرزاده جانشین مرکز برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم به سخنرانی با موضوع «رویکرد و برنامه‌های دفتر تبلیغات اسلامی در حوزه فضای مجازی» پرداخت.
وی در این مراسم به بیان اهمیت رویکرد فناورانه در عرصه پژوهش پرداخت و این رویکرد را از مهمترین لوازم برای توسعه پژوهش‎های مبتکرانه و مبتنی بر نیاز جامعه و نظام دانست.
در ادامه مراسم سید حسن هانی قائم مقام مدیرکل توسعه فرایندها و فناوری اطلاعات مرکز برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی دفتر تبلیغات اسلامی به سخنرانی با موضوع «گزارش عملکرد فناوری اطلاعات دفتر در حوزه فناوری اطلاعات و فضای مجازی، برنامه‌ها و چشم‌انداز» پرداخت.
میرعرب مدیر گروه اشاعه اطلاعات پژوهشکده مدیریت اطلاعات و مدارک اسلامی، متین‌فر رئیس اداره فناوری و فرآوری اطلاعات پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن و شریفی کارشناس اطلاع‌رسانی و بانک‌های اطلاعاتی پژوهشکده اسلام تمدنی سخنرانی کردند؛ همچنین از پایگاه مدیریت اطلاعات علوم اسلامی، پرتال جامع علوم و معارف قرآن و کتابخانه دیجیتال تخصصی ادیان، مذاهب و فرق رونمایی شد.
همچنین از محصولات و فناوران برتر این دفتر نیز تجلیل شد؛ در این مراسم از مدیران سایت مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی، سایت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، پایگاه اطلاع رسانی سایت بلاغ تجلیل شد.
فناورانی نیز که در این مراسم تجلیل شدند شامل حسین امینی فر، یحیی عیوضی، محمد صادق دهقانی، وحید قنبری، محمد رضا قربانزاده و حسین رحیمی صفری بودند.
همچنین از دستاوردهای فناورانه شامل پایگاه مدیریت علوم اسلامی پژوهشکده مدیریت اطلاعات اسلامی، پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن(پورتال علوم و معارف قرآنی) و کتابخانه دیجیتال تخصصی ادیان، مذاهب و فرق تجلیل شد.
از دیگر برنامه‎های این مراسم می‎توان به رونمایی از جدیدترین آثار پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن نیز رونمایی صورت گرفت؛ همچنین در این مراسم از سه اثر در حوزه سواد رسانه توسط مرکز فرهنگی هنری این دفتر همچنین در این مراسم از «مجموعه کلامی موسوعه علامه محمد حسین آل کاشف الغطاء» از مرکز احیاء آثار اسلامی رونمایی شد.
کارشناسان مراکز مختلف حوزوی و مرتبط به پژوهشگاه، نیز در این مراسم به ارایه دستاوردهای جدید این مراکز در زمینه بانک‎های اطلاعاتی، شیوه ها و نرم افزارهای جدید حوزه پژوهش و... پرداختند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۹۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی دکتر «نادر نورمحمد» را به عنوان رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشورعراق منصوب کرد.

در حکم انتصاب نادر نورمحمد آمده است:

نظر به تعهد و تجارب ارزنده جناب‌عالی در امر آموزش عالی و بر اساس بند ۷ از بخش ج ماده ۲ قانون‌ تشکیل وزارت علوم، ‌تحقیقات و فناوری مصوّب ۱۳۸۳.۶.۱ مجلس شورای اسلامی ایران به مدت دو سال به عنوان «رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق» منصوب می‌شوید. از شما انتظار می‌رود علاوه بر انجام وظایف مصرّح در قانون اعزام مصوّب ۱۳۶۴ مجلس شورای اسلامی و رعایت کامل آیین‌نامه شرح وظایف رایزنان علمی مصوّب ۱۳۸۸.۲.۲۰ دو وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور مربوط به ارتباطات علمی و فناوری کشور محل مأموریت را به عنوان رایزن علمی در آن کشورها اجرا کنید.

همچنین بر شناسایی دقیق استعدادها و امکانات علمی موجود در آن کشور، ایجاد زمینه‌ بهره‌برداری از آنها و برقراری ارتباطات و همکاری‌های علمی با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی میهن اسلامی و به ویژه جذب دانشجویان و فناوران، با هماهنگی سازمان امور دانشجویان، مرکز همکاری‌های علمی بین‌المللی وزارت و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی در آن کشور در چارچوب سیاست‌های دولت تأکید می‌کنم. تندرستی و توفیق روزافزون شما را در اجرای احسن مأموریت‌های محوله از خداوند متعال خواهانم.

کد خبر 6090123

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • هم اندیشی علمی مساله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • مراسم رونمایی از فصلنامه «ماجرا» برگزار می‌شود
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر