Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-معاون هماهنگ کننده ارتش معتقد است مدیریت جهادی در ارتش با نگرش به تهدیدات و اشراف اطلاعاتی دنبال می‌شود.

دریادار حبیب الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در دومین روز از همایش سراسری فرماندهان ارتش که در مرکز همایش های سازمان عقیدتی سیاسی در حال برگزاری است گفت: انجام کار برای رضای خداوند، جدیت، خستگی ناپذیری، برداشتن گام های بلند، عبور از چالش ها و موانع، شتاب همراه با تدبیر، داشتن بصیرت، عدم غفلت از دشمن و توجه به آرمان ها و راه درست از مؤلفه های مدیریت جهادی و مورد تأکید فرماندهی معظم کل قوا است همت ما به هیچ وجه نباید به اندازه امکاناتمان تنزل پیدا کند و با همت بلند و عزم راسخ می توان به اهداف بزرگ رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با نگاه به آینده و تسلط و اشراف اطلاعاتی می‌توان بر محیط امنیتی پیچیده غلبه کرد و همه اینها مستلزم داشتن فرماندهان و مدیران جهادی است.

 

رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: مدیریت جهادی در نیروهای مسلح سبکی از مدیریت دفاعی دارای ماهیت نگرش همه جانبه به امور دفاعی است که با نگرش به تهدید شناسی، اشراف اطلاعاتی و بصیرت با تکیه بر منابع و ظرفیت‌های بومی و سرمایه‌های انسانی (مومن، متعهد، متخصص، متفکر، منضبط، ولایتمدار، ایثارگر و شهادت طلب)، ابتکار عمل و خلاقیت و نوآوری مبتنی بر قاعده مندی علمی و قانون مدار، تصمیم‌های شجاعانه گرفته و از نظر اجرا نیز با برخورداری از روحیه جهادی بر پایه ارزش ها و اعتماد به نفس و توکل به خدا آن را دنبال می‌کند.

دریادار سیاری با تشریح موقعیت ژئوپلیتیک کشور جمهوری اسلامی ایران گفت: مجاورت ایران با دریاهای آزاد بویژه اقیانوس هند فرصت‌ها و تهدیدهای راهبردی را ایجاد کرده و کشورمان فرصت و ظرفیت تبدیل شدن به قدرت اقیانوسی را دارد و این موضوع بر روندهای جهانی تأثیر می‌گذارد.

وی با بیان اینکه ایران می‌تواند در موازنه قدرت دریایی و قدرت جهانی نقش موثر ایفا کند خاطر نشان کرد: قرارگرفتن کشورمان در مرکز جغرافیایی جهان موجب شده تا از جهات مختلف در کانون توجه ژئوپلیتیکی و ژئواستراتیکی دنیا واقع شویم و همچنین موقعیت ایران از نظر نفت و گذرگاهی همواره مورد توجه قدرتهای جهانی بوده است.

معاون هماهنگ کننده ارتش در ادامه موقعیت ژئوپلیتیکی راهبردی جمهوری اسلامی ایران را یکی از دلایل آماج تهدید بودن کشورمان برشمرد و افزود: استکبار ستیزی و مخالفت با ظلم و ظالم، تقابل آرمان‌های انقلاب اسلامی با منافع استکبار جهانی، الهام بخشی برای ملت‌های جهان و وجود نفت و ذخایر راهبردی منطقه را از دیگر عوامل تهدید علیه کشورمان است.

امیر دریادار حبیب الله سیاری محاصره اقتصادی، ترور، درگیری قومی و مذهبی، تحمیل جنگ، کارشکنی در محیط بین الملل، ایجاد جنگ‌های نیابتی و ترکیبی و نیز تشدید تهدیدها را از انواع تهدید پس از پیروزی انقلاب اسلامی علیه کشورمان دانست و بیان داشت: دشمنان قسم خورده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همواره بدنبال بهانه جویی برای اعمال تهدید علیه ما بوده‌اند چرا که ایده‌ها و آرمان‌های ما با استکبار جهانی متفاوت است و یقیناً تا مادامی که عَلَم و بیرق انقلاب اسلامی در دستان ما هست این تهدیدها ادامه دارند. بر همین اساس کنار آمدن ما با استکبار جهانی برابر است با کنار گذاشتن آرمان‌های انقلاب و ما هرگز این کار را نخواهیم کرد.

وی با یادآوری مأموریت ارتش جمهوری اسلامی ایران مبنی بر پاسداری از استقلال و تمامیت ارضی و نظام جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد: برای انجام این مأموریت «نیروی انسانی، تجهیزات و آموزش و تمرین» به عنوان حوزه‌های کسب آمادگی ارتش مطرح هستند و مهمترین آنها عنصر نیروی انسانی با ویژگی‌های خاص است که از اهمیت بالایی برخوردار بوده و با محقق شدن آن دستیابی به سایر موارد هم میسر می‌شود.

معاون هماهنگ کننده ارتش در پایان اقدامات انجام شده برای حفاظت از منافع و اهداف ملی در برابر خطر نفوذ دشمنان خارجی یا داخلی را از ملزومات امنیت ملی تلقی کرد و اذعان داشت: نیروهای مسلح ما افتخار می‌کنند که به عنوان حافظ امنیت کشور به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران خدمت می‌کنند.

انتهای پیام/

تسنیم

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۱۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش در جلسه هیئت مدیره شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) اظهار داشت: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم ایران در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گرانقدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های هما بیان‌داشت: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه توسعه ناوگان هوایی باید در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) باشد،‌ گفت: هما با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پرواز‌ها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تاثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

بذرپاش یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف هما شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

وی افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات هما است و ارتقای خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از همه ظرفیت‌های هما برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وزیر راه و شهرسازی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیرو‌های متخصص و متعهد باید سیستمی به‌منظور به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران طراحی شود.

وی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکار‌های سریع و کاربردی برای برطرف کردن مشکلات  موجود در صنعت حمل و نقل هوایی پیدا کرد.

وی با اشاره به ایجاد ۲ واحد نیروگاهی در سمنان، خاطرنشان کرد: در همین راستا ۲ اقدام صرفه جویانه حداکثری بهره وری و احداث نیروگاه‌های خودتامین در بخش خصوص را دنبال می‌کنیم تا ظرفیت بیشتری ایجاد شود، ضمن اینکه دولت نیز در حوزه تامین انرژی اقداماتی انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌های ایران اجازه ورود نیرو‌های امنیتی به دانشگاه را نمی‌دهد
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی
  • رایزنی دو مقام نظامی ایران و چین درباره حمله به اسرائیل، مسائل امنیتی منطقه و ...
  • وزیر دفاع : حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود
  • وزیر دفاع: پاسخ ایران به صهیونیست‌ها با هدف ایجاد بازدارندگی بود
  • پاسخ ایران به صهیونیست‌ها با هدف ایجاد بازدارندگی بود
  • بسیاری از بحران‌ها نتیجه رویکرد سلطه‌طلبانه غرب است