Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکاه ادیان و مذاهب گفت: دانشگاه ادیان و مذاهب برای مقابله با تفکرات انحرافی آماده ایجاد کلینیک فرقه درمانی در کشور است تا با اعزام هیات های علمی در مقابل انحراف های عقیدتی و مذهبی اقدام علمی کرده و انحراف های فرقه ای را درمان کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قم فردا، حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب ظهر امروز در نشست مطبوعاتی با اصحاب رسانه بااشاره به اینکه اصحاب رسانه به بیداری جامعه کمک می کنند، اظهار داشت: حذف نام شهدا در برخی شهر ها باعث ناراحتی خانواده شهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: دانشگاه ادیان و مذاهب علاوه بر تدریس، فعالیت بین المللی گسترده ای دارد و تعاملات و ارتباط های علمی گسترده ای با مراکز علمی سراسر جهان ایجاد کرده است.

 رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با اشاره به اینکه سال گذشته دانشگاه پذیرای 52 سفیر بوده است، گفت: در سال گذشته دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی پذیرای ۴۵۲ هیات از ۵۲ کشور جهان بوده است.

تحصیل 390 دانشجو از 20 کشور جهان در دانشگاه ادیان و مذاهب
وی عنوان داشت:  از سال گذشته جذب دانشجویان خارجی در این دانشگاه آغاز شده است که هم اکنون ۳۹۰ دانشجوی خارجی از ۲۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول فعالیت هستند.

نواب، پذیرش دانشجویان پژوهش محور خارجی را از جمله برنامه های آینده این دانشگاه دانست و ادامه داد: گسترش رشته های پژوهش محور، گسترش رشته های جدید و رشته های نزدیک به بازار کار، توسعه فیزیکی دانشگاه و همچنین جذب دانشجوی خارجی از جمله برنامه هایی است که در دستور کار این دانشگاه است.


حضور ۲۶۲ استاد از ۵۴ کشور جهان در دوره های شیعه شناسی

وی با اشاره به اینکه 37 دوره اردو برای دانشجویان خارجی برگزار شده است، بیان داشت: دوره های کوتاه مدت این دانشگاه با حضور ۲۶۲ استاد از ۵۴ کشور جهان پیرامون شیعه شناسی و ایران شناسی در قالب دوره های کوتاه مدت ۱۵ روزه از جمله اقدام های موثر این دانشگاه بوده است.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اضافه کرد: ۳۱ استاد خارجی در این دانشگاه مشغول تدریس هستند که 2 نفر از آنها بصورت دائمی در این دانشگاه حضور دارند.

وی بیان داشت: سال گذشته به مناسبت چهلمین سال انقلاب اسلامی ۴۰ استاد از 17کشور جهان برای شناخت انقلاب اسلامی در دوره های دانشگاه ادیان و مذاهب اسلامی شرکت کردند.


امضای 101تفاهم نامه با دانشگاه های جهان

نواب با بیان اینکه دانشگاه ادیان ومذاهب اسلامی در خارج بیشتر از داخل کشور شناخته شده است، بیان کرد: این دانشگاه ۱۰۱ تفاهم نامه با دانشگاه های جهان امضا کرده است و تعاملات گسترده علمی با مراکز معتبر علمی و پژوهشی دنیا برقرار کرده است.

امروز جنگ، جنگ مذهبی است
وی  بااشاره به این دانشگاه توانسته است به پایداری صلح کمک کند، ادامه داد: قرن کنونی قرن جنگهای مذهبی است به همین دلیل ضرورت گسترش و اهمیت فعالیت دانشگاه ادیان و مذاهب بیش از پیش احساس می شود.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با بیان اینکه دست سید حسن نصرالله، سردار سلیمانی، علویان و فاطمیون را می بوسیم که فتنه داعش را در منطقه خاموش کردند گفت: آنها به رسالت خود به خوبی عمل کردند ولی مقابله با ریشه های اندیشه انحرافی این گروه نیاز به کار علمی و وظیفه حوزه های علمیه و دانشگاه هاست.


آماده ایجاد کلینیک فرقه درمانی در کشور هستیم

نواب، رخنه انحراف فکری در حوزه های علمیه و قم را بسیار خطرناک دانست و ادامه داد: دستگاه های نظارتی با عوامل فرقه های انحرافی راجع به مهدویت در قم برخورد لازم کرده اند ولی مقابله با چنین افکار و شبهه هایی وظیفه دانشگاه ادیان و مذاهب است.

وی با اشاره به فعالیت های تروریستی داعش و گسترش تفکرات سلفی و وهابی در جهان اسلام گفت: دانشگاه ها و حوزه های علمیه وظیفه مقابله با اندیشه های انحرافی را به عهده دارند و در این زمینه دانشگاه ادیان و مذاهب آمادگی کامل خود را در این زمینه اعلام می کند.

وی ادامه داد: دانشگاه ادیان و مذاهب برای مقابله با تفکرات انحرافی آماده ایجاد کلینیک فرقه درمانی در کشور است تا با اعزام هیات های علمی در مقابل انحراف های عقیدتی و مذهبی اقدام علمی کرده و انحراف های فرقه ای را درمان کند.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، با اشاره به تلاش و آمادگی این دانشگاه برای تربیت نیروی انسانی علمی و کارآمد برای مقابله با جریان های انحرافی ادامه داد: ایجاد رشته عرفان های انحرافی در مقطع دکتری و فوق لیسانس در دستور کار این دانشگاه است.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، درادامه با بیان اینکه در ۲۵ سال گذشته یک مورد انحراف عملی در این دانشگاه رقم نخورده است، افزود: تخریب علیه دانشگاه ادیان و مذاهب در دستور کار برخی جریان ها قرار گرفته است و این در حالی است که این دانشگاه دارای بیشترین دانشجوی دکترا بوده و جایگاه علمی این دانشگاه غیرقابل خدشه است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۶۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، معاون امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:  معاونت بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اواخر اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ فعالیت خود را به صورت رسمی و با هدف گسترش فعالیت‌های سلامت‌محور در حوزه بین‌الملل آغاز کرد و پس از شکل‌گیری این معاونت و با همکاری معاونت‌های آموزش، پژوهش و توسعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد زمینه رشد و توسعه این دانشگاه در حوزه بین‌الملل فراهم شد.

دکتر شاپور بدیعی افزود: در سال ۱۴۰۲ فعالیت‌ها و اقدامات بسیارخوبی در حوزه بین‌الملل صورت پذیرفت و با ۲ سفری که به کشور‌های عراق و ترکمنستان داشتیم زمینه جذب و حضور بیش از پیش دانشجویان و گردشگران سلامت این کشور‌ها در مشهد فراهم شد.

وی اضافه کرد: همچنین در حوزه‌های علمی و دانشجویی تعامل بسیارخوبی با کشور آلمان و در موضوع نوروساینس داشته و داریم و تداوم این همکاری‌ها فی ما بین را در سال ۱۴۰۳ هم خواهیم داشت.

دکتر بدیعی با بیان اینکه در حوزه گردشگری سلامت از جایگاه و وضعیت به مراتب بهتری به نسبت سال‌های قبل برخوردار هستیم و می‌بینیم که مشهد به واسطه وجود بارگاه منور رضوی انتخاب نخست بسیاری از بیماران غیرایرانی جهت درمان در ایران بوده و هست، خاطرنشان کرد: خدمات بسیارخوبی در حوزه‌های سرپایی و بستری به بیماران غیرایرانی در مراکز درمانی دارای مجوز IPD ارائه شد و در سال گذشته و با همکاری استانداری خراسان رضوی، فرمانداری مشهد، کمیته گردشگری استان، اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستمی و گردشگری خراسان رضوی، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشهد، دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه در شمال شرق کشور و دیگر مجموعه‌های شهری و استانی شاهد رشد خوبی در بحث حضور گردشگر سلامت در مشهد بودیم و رتبه اول کشور را در این حوزه کسب کردیم.

وی با اشاره به اینکه در حوزه جذب دانشجوی غیرایرانی در کنار پذیرشی که به میزان سال‌های قبل بود، ثبت نام و جذب متمرکز ۵۰ دانشجوی عراقی را در دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشتیم، تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری معاونت‌های آموزشی و فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه که بهترین کلاس‌ها و خوابگاه‌ها را با امکانات کامل در اختیار آنها قرار دادند زمینه جذب بیش از پیش این گروه از دانشجویان فراهم شده است.

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • نور فلسفه و حکمت، روشنی‌بخش مسیر نصف جهان شدن اصفهان