Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، متن سخنان مجید تخت روانچی در ادامه می‌آید:

ما مجدداً حمایت خود را از تلاش‌های فرستاده ویژه دبیرکل در امور سوریه و تعامل سازنده دولت سوریه در تسهیل فعالیت این کمیته اعلام می‌کنیم. ما روسای مشترک کمیته را نیز به همکاری سازنده بر اساس روحیه انعطاف‌پذیری و مصالحه تشویق می‌کنیم.

کمیته باید بدون هیچ‌گونه دخالت یا فشار خارجی به کار خود ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعیین هر گونه مهلت ساختگی برای پایان فعالیت آن یا هر شرایط و الزامات مشابه دیگر، بر فعالیت کمیته تأثیر منفی خواهد داشت.

باید تضمین شود که این یک روند سیاسی واقعاً به رهبری سوریه، متعلق به سوریه و  تسهیل‌شده توسط سازمان ملل است.

به موازات کار کمیته، باید تلاش‌های جدی در زمینه‌های دیگر نیز انجام شود. قبل از هر چیز، اشغال بخش‌هایی از سوریه باید خاتمه یابد و بر این اساس، تمام نیروهای خارجی ناخوانده باید آن کشور را بدون هیچ پیش‌شرط یا تأخیر بیشتر ترک کنند.

همچنین شورای امنیت باید به مسئولیت خود عمل کرده و رژیم اسرائیل را وادار سازد تا فوراً به تجاوزات خود به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه پایان دهد. چنین اقدامات ماجراجویانه‌ای که ما آن را به شدیدترین نحو محکوم می‌کنیم، نقض آشکار حقوق بین‌الملل بوده و صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی را تهدید می‌کند.

بعلاوه، مبارزه با تمام گروه‌های تروریستی باید بی‌وقفه ادامه یابد چون حضور و فعالیت‌های جنایتکارانه آنها امنیت و تمامیت ارضی سوریه و همچنین صلح و امنیت منطقه را تهدید می‌کند.

ما فعالیت‌های جدایی‌طلبانه یا ابتکارات نامشروع خودگردان در سوریه را رد و هرگونه تلاش برای حمایت از آنها را محکوم می‌کنیم. حاکمیت، وحدت و تمامیت ارضی سوریه باید توسط همه کاملاً محترم شمرده شود.

همچنین، بازسازی سوریه و بازگشت پناهندگان و آوارگان باید به موازات هم ادامه یابند. آنها اقداماتی مرتبط و تقویت‌کننده یکدیگر هستند.

این امر مستلزم سیاست‌زدایی از کمک‌های بشردوستانه و بازگشت پناهندگان و آوارگان است چون سیاسی‌شدن این امور فقط موجب طولانی‌شدن بحران سوریه و رنج مردم آن که نتیجه بیش از ۱۰ سال درگیری است، می‌شود.

در این زمینه، ما لازم می‌دانیم مفاد قطعنامه ۲۵۸۵ را یادآوری کنیم که طبق آن شورای امنیت از تمام کشورهای عضو خواسته است برای رسیدگی به نیازهای فوری مردم سوریه گام‌های عملی اتخاذ کنند.

اشاره به «گام‌های عملی» در این قطعنامه به معنای درخواست حذف تحریم‌های یکجانبه است. چون قطعنامه ۲۵۸۵ نتیجه یک مصالحه از جمله از طرف کشورهای اصلی اعمال‌کننده چنین تحریم‌هایی است، ما از آنها می‌خواهیم به وعده‌های خود عمل کنند، تعهدات خود طبق آن قطعنامه را جدی بگیرند و تمام تحریم‌های غیرقانونی علیه سوریه را که از علل عمده وضعیت بشردوستانه کنونی آن کشور هستند، لغو کنند.

ما مجدداً بر موضع اصولی خود تأکید می‌کنیم که بحران سوریه باید به صورت مسالمت‌آمیز و طبق اصول حقوق بین‌الملل، بویژه احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی دولت‌ها، عدم دخالت در امور داخلی یا خارجی آنها و حل مسالمت‌آمیز اختلافات بین‌المللی حل و فصل شود.

در پایان حمایت جمهوری اسلامی ایران را از مردم و دولت سوریه برای بازگرداندن وحدت و تمامیت ارضی کشورشان تکرار می‌کنم.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: تخت روانچی سوریه ایران تمامیت ارضی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۳۷۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت 240 اثر در جشنواره طوفان القوافی/ اختتامیه در بصره برگزار می شود

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب به نقل از دبیرخانه جشنواره شعر عربی طوفان القوافی، بیش از ۱۵۰ شاعر از ۱۷ کشور عربی و اسلامی در این جشنواره شرکت کردند که بیش از ۲۴۰ اثر به دبیرخانه جشنواره شعر طوفان القوافی ارسال شد و اغلب این آثار در موضوعات تعیین شده و در قالب های شعری عمودی، تفعیله و هایکو بود. 

در میان این شاعران اسامی نام آشنایی همچون بدریه البدري از عمان، مرتضی التمیمی از عراق، اشرف شبانه از مصر، هیلانه عطاالله از سوریه و مطران العیاشی از عربستان سعودی و مرتضی آل کثیر از ایران به چشم می خورد. 

بیشترین شرکت کنندگان به ترتیب از سوریه با 37، ایران و عراق با 25، لبنان با 17 شرکت کننده هستند، کشورهای یمن، مصر و تونس دیگر کشورهایی هستند که مشارکت خوبی در این جشنواره داشته اند. 

هیئت داوران شامل اساتید ثامر الوندي از عراق، عمار جماعی از تونس، راتب سکر از سوریه، حسن حمید از فلسطین، عباس حزباوی از ایران، عباس فتونی از لبنان و عقیل اللواتی از عمان به دبیری استاد ثلمر الوندی به صحت سنجی و داوری خواهند پرداخت. 

قرار است از ۶ برگزیده جشنواره در دو بخش شعر فصیح و شعبی در تاریخ ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت(8 و 9 می) در شهر بصره عراق تقدیر به عمل آید. 

شایان ذکر است نخستین جشنواره بین المللی شعر عربی با عنوان طوفان القوافی با همکاری مرکز آفرینش های ادبی حوزه هنری و مرکز فرهنگی اسلامی جنوب عراق برگزار می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»
  • ما به انگلیس یا هر کشور دیگری درباره دخالت نظامی هشدار می‌دهیم
  • تسریع در روند رسیدگی به شکایات اتباع و مهاجرین خارجی از طریق کمیته حل اختلاف
  • تشکیل ۸ کمیته روانشناسی برای نیروهای وظیفه
  • خروج والیبال ایران از مسیر رشد
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • مشارکت 240 اثر در جشنواره طوفان القوافی/ اختتامیه در بصره برگزار می شود
  • ارسال ۲۴۰ اثر به جشنواره طوفان القوافی
  • ارسال تجهیزات و نیروهای کمکی به پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی در سوریه
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل