Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان شرکت کارنو سلامت پارسیان با همکاری مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وبینار انتقال تجربه «تامین منابع مالی برای نواوران و سرمایه گذاری خطرپذیر در حوزه دانش بنیان» را برگزار می‌کند.

مدیرعامل شرکت کارنو سلامت پارسیان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت و گو با ایسنا در توضیح برگزاری این وبینار، اظهار کرد: وبینارهای رایگان آموزش و انتقال تجربه در حوزه سلامت هر ۱۵ روز یک بار برگزار می‌شود که فعالان حوزه سلامت می‌توانند با حضور در این وبینارها از تازه‌ترین یافته‌های کارآفرینی حوزه سلامت و تجربیات افراد داخل و خارج در این حوزه مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساناز منصف، افزود: در این کارگاه‌ها و وبینارها، بستری برای آشنایی فعالان استارت آپی در حوزه های سلامت فراهم است. وبینار«تامین منابع مالی برای نوآوران و سرمایه گذاری خطرپذیر در حوزه دانش بنیان» در روز سه شنبه ۱۸ آبان ماه در ساعت ۱۷ بعدازظهر برگزار می‌شود و علاقه‌مندان به این حوزه می توانند با هزینه های راه اندازی یک کسب و کار نو آشنا و اطلاعاتی در خصوص سرمایه گذاری خطرپذیر و خطرات آن کسب کنند.

وی با بیان اینکه در این کارگاه، افراد یاد می‌گیرند که نوآوران، استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان، چه منابع مالی می‌توانند استفاده کنند؟ تصریح کرد: مهسا قربانی- دکتری مدیرت مالی و بنیانگذار یک استارت آپ مالی سخنران این برنامه خواهد بود و علاقه‌مندان به این حوزه می‌تواند به منظور شرکت در این وبینار به آدرس https://meet.mui.ac.ir/r۶naes۶۹vnd۴/ مراجعه کنند.

دکتری مدیریت تکنولوژی انتقال فناوری از مالزی، مخاطبان این برنامه را دانشجویان، پزشکان، اساتید دانشگاه و حتی صنایع و استارتاپ‌ها و تمام علاقه‌مندان حوزه سلامت معرفی کرد و افزود: اطلاعات این وبینار مختص حوزه سلامت است، اما برای مدیران صنایع دیگر هم کاربرد دارد.

منصف با بیان اینکه در حوزه‌های کار آفرینی و استارتاپ حوزه سلامت کمتر وارد شده‌ایم، خاطرنشان کرد: این در حالی است که در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته حوزه سلامت بیزینس بسیار بزرگ در حوزه کارآفرینی است و اگر در کشور دانشجویان این حوزه بتوانند با ابزارها و مهارت های حوزه کارآفرینی آشنا شوند نگاه و دید به حوزه سلامت و بهداشت و درمان تغییر می کند و شاهد تحولی بزرگ در این حوزه خواهیم بود.

وی ادامه داد: شرکت کارنو سلامت پارسیان در پاسخ به یک سری مشکلات و سوالات حوزه سلامت آغاز به کار کرد و اکنون انجام خدمات آموزشی، پژوهشی و مشاوره در حوزه سلامت و پزشکی، انجام فعالیت های کارگزاری فناوری در حوزه سلامت و صنایع دیگر و همچنین برگزاری رویدادهای نوآوری و کارآفرینی در حوزه سلامت را از فعالیت های دیگر است. 

به گفته منصف، در دوره‌ها و کارگاه های مهارتی برگزار شده صرفا مباحث آکادمیک مطرح نمی‌شود و مباحث روز دنیا به صورت عملیاتی بیان می شود و سعی شده در این کارها دیدگاه بین المللی داشته باشیم و انتقال تجربه بین افراد داخل و خارج کشور فعال در این حوزه از سریق انتقال تجربه برقرار شود.

عضو بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه چشم انداز و هدف این مرکز تبدیل شدن به یک مدرسه مهارتی کسب و کار در حوزه سلامت است، تصریح کرد: نظم و راه اندازی پلتفرم و ایجاد ارتباط میان فعالان حوزه سلامت در داخل و خارج کشور و در نهایت ایجاد یک اکوسیستم کارآفرینی در حوزه سلامت را مد نظر داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انتقال تجربیات علمی سرمایه گذاری خطرپذیر حوزه سلامت انتقال تجربه حوزه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۱۸۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی نظرزاده در دیدار با حجت الاسلام ذوالنوری نماینده قم در خانه ملت به تشریح وضعیت آب و فاضلاب در شهر قم پرداخت و فقدان شبکه فاضلاب در برخی نقاط شهر را یکی از معضلات اصلی شهر قم دانست و با بیان اینکه در این زمینه عقب‌افتادگی حدود ۱۰ ساله نسبت به متوسط کشور داریم، اظهار داشت: در حال حاضر ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است در حالی که متوسط کشور در این زمینه ۵۴ درصد است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به انجام مطالعات طرح فاضلاب شهر قم، بر ضرورت تحقق اعتبارات فاضلاب مصوب سفر اول رئیس‌جمهور تأکید و خاطرنشان کرد: برای رفع معضل فاضلاب در شهر حدود هزار کیلومتر شبکه و دو باب تصفیه‌خانه فاضلاب نیاز داریم تا بتوانیم وضعیت فعلی را سروسامان دهیم.

نظرزاده با اشاره به پروژه اجرای ۲۱ کیلومتر خط انتقال فاضلاب پردیسان و بخش شرقی قم و احداث تصفیه‌خانه فاضلاب پردیسان اظهار داشت: ۶ کیلومتر از این خط انتقال توسط شرکت آب و فاضلاب در حال اجراست و مابقی نیز توسط سرمایه‌گذار بخش خصوصی اجرا خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم یادآور شد: با اجرای این خط انتقال و تصفیه‌خانه امکان بهره‌مندی از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب برای بیش از ۴۰۰ هزار نفر از شهروندان به ویژه در مناطق با تراکم ساختمانی زیاد فراهم خواهد شد.

وی در ادامه انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری با بخش خصوصی را از جمله اقدامات صورت گرفته در راستای کاهش بخشی از مشکلات فاضلاب عنوان کرد و گفت: سرمایه‌گذار با اجرای ۴۰ کیلومتر خط انتقال و احداث یک باب تصفیه‌خانه، بخشی از فاضلاب پردیسان را تصفیه و برای مصارف صنعت و فضای سبز محور سلفچگان و نیزار منتقل خواهد کرد.

کد خبر 6090925

دیگر خبرها

  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار خانواده خود تجربه کند
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه در کنار اعضای خانواده را تجربه کند
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • خصوصیات الزامی برای اعضای هیات مدیره سرخابی ها پس از واگذاری
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • در اوج تجربه بودم/کاش زودتر می‌گفتند!
  • کیفیت هوای امروز شیراز در وضعیت قابل قبول
  • قدردانی وزیر علوم از دست‌اندرکاران حفظ سلامت کنکور