Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@21:06:16 GMT

بازارچه مرزی چیلات شهرستان دهلران به تصویب رسید

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۷۴۸۵۳۴

بازارچه مرزی چیلات شهرستان دهلران به تصویب رسید

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی گفت: بازارچه مرزی چیلات شهرستان دهلران به تصویب رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دهلران, سال 95 از حیث سیاسی, اقتصادی, اجتماعی, فرهنگی, ورزشی و هنری دارای رخدادهای زیادی بود, اتفاق هایی که گاه غرور ملی را به دنبال داشت و گاه سیل اشک بر دیدگان.

برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از جمله موضوعاتی بود که در اردیبهشت این سال و در برخی مناطق و شهرستان ها که تکلیف انتخاب نمایندگان به دور دوم انتخابات کشیده شده بود انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حوزه جنوبی استان ایلام متشکل از شهرستان های دهلران, آبدانان, دره شهر و بدره در دور دوم انتخابات مجلس شادمهر کاظم زاده را به عنوان وکیل خود به مجلس شورای اسلامی با بیش از 50 هزار رای معرفی کردند.

اگر چه شاید گذشت کمتر از یک سال از عمر وکالت شادمهر کاظم زاده به عنوان نماینده این حوزه از نظر زمانی شاخص مناسبی برای تحلیل و بررسی عملکرد این نماینده نباشد اما در این مجال خبرنگار تسنیم در دهلران, گفت و گویی با این منتخب مردم در مجلس نهم برای پیگیری وضعیت پروژه های این شهرستان ترتیب داد تا اقدامات انجام شده در این مدت زمان سپری شده بیان شود.

مهم ترین موضوعاتی که شادمهر کاظم زاده نماینده مردم شهرستان دهلران بیان کرد در ذیل آورده شده است:

با سلام و عرض ادب و احترام به همه مردم شریف استان ایلام و به ویژه حوزه جنوبی این استان تشکر می کنم از خبرگزاری وزین تسنیم که این فرصت را در اختیار اینجانب قرار داد تا گوشه ای از اقدامات انجام شده در سال 95 را خدمت مردم عرض کنم

لازم میدانم فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت فاطمه (س ) و عید باستانی نوروز را تبریک و تهنیت عرض کنم و آرزوی سلامتی و توفیق برای مردم شریف حوزه داشته باشم.

آنچه که باید به عنوان درخواست ابتدایی از مردم داشته باشم این موضوع است که ان شاء الله در ایام تعطیلات و سفرهای نورزوی رعایت مسائل و مقررات راهنمایی و رانندگی را داشته باشند تا شاهد هیچ حادثه ناگواری نباشیم ضمن اینکه از همه مردم تقاضا دارم که ایران گردی را از ایلام گردی آغاز کنند و از ظرفیت مناطق گردشگری استان که از بهترین مکان های تفریحی کشور هستند بیشترین بهره را ببرند.

آنچه که این خادم مردم در سال جاری انجام داده وظیفه ای بوده که باید انجام میدادم و از همین جا از همه مردم شریف حوزه به خاطر موضوعاتی که مورد نظر بوده و هنوز به سرانجام نرسیده پوزش میخواهم و قول مساعد را برای پیگیری در سال آینده اعلام میدارم.

شهرستان دهلران استحقاق نگاه ویژه مسئولان کشوری را دارد

شهرستان دهلران از جمله شهرستان های مهم استان ایلام است که بیش از یک سوم خاک استان را شامل می شود و به لحاظ جمعیتی نیز دومین شهر بعد از مرکز استان است ضمن اینکه این شهرستان در زمینه نفت و گاز بیش از 91 درصد ذخایر غرب کشور, دار بودن بیش از 220 کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق, حوزه کشاورزی و آب و خاک دارای ظرفیت های عظیمی است که باید از سوی مسئولان کشوری نگاه ویژه ای به آن انجام شود.

شهرستان دهلران با توجه به این پتانسیل ها در مقاطع مختلف مورد توجه دولت های مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده که سعی داشته اند به نوعی این قابلیت های بالقوه را به بالفعل تبدیل کنند تا از برکت به بار نشستن این قابلیت ها هم منطقه آباد شود و هم برای کشور ثمراتی را به دنبال داشته باشد.

دهلران باید از مزیت دارا بودن ذخایر عظیم نفتی بهره بیشتری داشته باشد

از جمله این اقدامات در حوزه نفت و گاز بود و پروژه هایی همچون ایجاد پتروشیمی, پالایشگاه و ان جی ال 3100 برای این شهرستان تعریف شد که البته این پروژه ها در هنگام شروع دروه خدمت گذاری بنده از حیث پیشرفت عملیات دارای شرایط متفاوتی بودند که در خصوص آنها سعی شد با ارتباطاتی که با وزرا و دولتمردان ارشد نظام برقرار شد وضعیت آنها به نقطه مطلوبی رسانده شود.

مشکل تزریق نقدینگی به پروژه ان جی ال 3100 با تصویب وام مورد نیاز برطرف شد

پروژه عظیم ان جی ال 3100 که خوراک پتروشیمی و پالایشگاه را تامین می کند به علت عدم تامین اعتبار روند عملیات آن متوقف شده بود که در این زمینه مکاتبات و جلسات زیادی انجام شد تا در شهریورماه کلنگ مجدد آغاز فعالیت آن به زمین زده شد اما همچنان تزریق نقدینگی با مشکلاتی مواجه بود که خوشبختانه این مهم نیز در همین روزها برطرف شد.

لازم به ذکر است که در طول 10 ماه اخیر پیگیریهای مستمر، مکاتبات و جلسات مختلف با اعضای هییت امنای صندوق توسعه ملی، ریاست محترم جمهور، رییس محترم سازمان برنامه و بودجه، وزیر محترم نفت، وزیرمحترم اقتصاد، رییس محترم بانک مرکزی، دادستان محترم کشور، مدیرعامل محترم صندوق توسعه ملی، اعضای هییت مدیره صندوق توسعه ملی صورت گرفت تا منتج به تصویب وام ارزی این پروژه شد که این تصویب نوید بخش شتاب عملیات این پروژه است.

کلنگ احداث پتروشیمی دهلران به زمین زده خواهد شد

پتروشیمی دهلران نیز از دیگر پروژه هایی است که متاسفانه در سالهای اخیر روند آن با توقف همراه شده بود که این موضوع نیز به عنوان یک مطالبه عمومی مردم در دستور کار قرار گرفت تا شهرستانی که این ذخایر عظیم را دارد از موهبت برخورداری از پتروشیمی که می تواند در توسعه شهرستان و همچنین اشتغال زایی نقش آفرینی زیادی داشته باشد بی بهره نباشد.

در این زمینه آنچه که به عنوان یک عیدی می توان علاوه بر تصویب وام ارزی ان جی ال به مردم شهرستان دهلران داد خبر کلنگ زنی پتروشیمی دهلران است که ان شاء الله در اوایل سال جدید و با حضور مسئولان کشوری انجام خواهد شد.

باید عرض شود که پیرو جلسه با جناب آقای رحیمی رییس محترم صندوق بازنشستگی وزارت نفت به عنوان سرمایه گذار با قول مساعد ایشان کلنگ پتروشیمی دهلران به زمین زده می شود.

راه های شهرستان دهلران کیفیت مطلوبی ندارند

متاسفانه راه های شهرستان دهلران کیفیت مطلوبی ندارند به همین دلیل موضوع راه ها و بهبود کیفی راه ها با توجه به اینکه شهرستان دهلران در مسیر رفت و آمد زائران عتبات عالیات قرار دارد و همچنین در ایام اربعین پذیرای تعداد زیادی از هموطنان است و همچنین جهت تسهیل ارتباطی مردم شریف شهرستان به عنوان یک ضرورت انکارناپذیر از رئوس دغدغه های اینجانب است.

دو بانده کردن مسیر دهلران به اندیمشک در پروسه زمانی مشخص انجام خواهد شد

دو بانده کردن مسیر دهلران به اندیمشک از جمله اقداماتی است که می تواند از حجم ترافیک این مسیر پرتردد بکاهد و میزان سوانح را به کمترین رقم برساند به همین دلیل در سال جاری این مسئله نیز به عنوان یک موضوع مهم در دستور کار قرار داشت که با پیگیری های صورت گرفته تا حدودی در این زمینه نیز موفقیت هایی به دست آمد.

فاز اول دو بانده کردن این مسیر در آذرماه به طول 12 کیلومتر و با اعتبار 12 میلیارد تومان آغاز شد که امیدوارم در یک پروسه زمانی مشخص و با تزریق اعتباری 240 میلیارد تومانی همه مسیر 120 کیلومتر دو بانده شود.

ادامه پروژه جاده چم سرخ به حاضرمیل در انتظار حل اختلافات وزارت راه با قرارگاه خاتم است

از جمله دیگر موضوعات مرتبط با حوزه راه شهرستان دهلران پروژه جاده چم سرخ به حاضرمیل است که اگر به سرانجام نهایی برسد می تواند در توسعه دو بخش پهله و میمه و همچنین ارتباط مرکز شهرستان با مرکز استان تاثیر بسیار زیادی داشته باشد.

در این زمینه نیز پیگیری های زیادی انجام شد اما متاسفانه فعلاً نتیجه خاصی به دست نیامده اما این موضوع در رئوس برنامه هایی است که همیشه برای پیگیری آن جلسات و مکاتبات انجام می شود.

از جمله مشکلات اصلی این پروژه در حال حاضر اختلاف وزات راه با قرارگاه خاتم به عنوان پیمانکار این پروژه است که ان شاء الله با حل اختلافات حقوقی این پروژه ادامه عملیات آن از سرگرفته خواهد شد.

از مرز دهلران به عنوان یک مزیت برای توسعه شهرستان استفاده شود

شهرستان دهلران از جمله شهرستان های مرزی کشور است که به جرات می توان بیان کرد در همه کشور هیچ شهرستانی به اندازه دهلران 220 کیلومتر مرز مشترک با کشور همسایه خود ندارد.

مرز که روزگاری تهدیدی برای مردم این دیار بود و روند توسعه این شهرستان را چندین سال به تاخیر انداخت امروز باید به عنوان یک فرصت از سوی دولتمردان برای خدمت رسانی به این شهرستان مورد توجه باشد و با فراهم کردن زمینه های لازم برای استفاده بهینه از قابلیت های مرز برای این شهرستان گام هایی بلند بردارند.

این شهرستان در چندین نقطه این قابلیت را دارد که به عنوان مرز رسمی برای رفت و آمد با کشور عراق مورد استفاده قرار گیرد تا هم برای مدیریت هر چه بهتر زائران اربعین از آن استفاده شود و هم مردم شهرستان از آن برای برقرای تبادلات و مراودات تجاری و اقتصادی استفاده کنند.

ایجاد مرز رسمی در دونقطه چیلات و موسیان در دستور کار اینجانب بوده که در این زمینه قول هایی نیز از سوی مسئولان و دولتمردان اخذ شده است که امیدوارم سریعتر عملیاتی شود.

بازارچه مرزی چیلات دهلران به تصویب رسیده است

مرز چیلات این شهرستان در وضعیت بهتری از نظر وعده های داده شده قرار دارد و امیدوارم که این وعده ها به ایجاد مرز رسمی برسد اما باید اعلام کرد که خوشبختانه در همین روزهای اخیر ایجاد بازارچه های چیلات در شهرستان دهلران و چنگوله در شهرستان مهران در جلسه یکشنبه 22 اسفندماه هیات دولت به تصویب رسید که این موضوع نیز می تواند خبر خوبی در زمینه برخورداری بیشتر این شهرستان از پتانسیل مرز باشد.

بازارچه موسیان نیز پرونده آن به جریان افتاده که این نقطه آغاز خوبی برای این موضوع در بخش موسیان است همچنین امیدوارم تا اربعین سال آینده موضوع ایجاد گذرگاه رسمی چیلات نیز به تصویب برسد تا حق مطلب در خصوص این شهرستان مرزی ادا شده باشد.

دهستان دشت عباس به بخش ارتقاء می یابد

از جمله دیگر موضوعاتی که در این سال پیگیری های فراوانی برای آن انجام شد ارتقاء فرمانداری شهرستان دهلران به فرمانداری ویژه و همچنین ارتقاء دهستان دشت عباس به بخش دشت عباس بود.

اگرچه در سالهای اخیر موضوع ارتقاء بخش ها و فرمانداری ها در سراسر کشور چندان مشاهده نشده است اما باید عرض شود که فرمانداری شهرستان دهلران با توجه به برخورداری از چندین فاکتور این قابلیت را دارد که به فرمانداری ویژه ارتقاء یابد اما همچنان با مشکلاتی برای تصویب مواجه است که با رایزنی ها و همچنین پیگیری ها امیدواریم این موضوع نیز به سرانجام مطلوب برسد.

در خصوص ارتقاء دهستان دشت عباس به بخش دشت عباس خوشبختانه وضعیت پرونده ارتقاء در وضعیت بسیار خوبی قرار دارد و قول های داده شده حاکی از آن است که وزارت اطلاعات و وزارت کشور با ارتقاء این دهستان به بخش موافقت خود را اعلام کرده اند و این امیدواری وجود دارد که در سال آینده با به جریان انداختن پرونده های تقسیمات کشوری شاهد ارتقاء دهستان دشت عباس به بخش دشت عباس باشیم.

گفت و گو از روح الله کرمی

انتهای پیام/

R41370/P1377/S6,52/CT15

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۴۸۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، امروز یکشنبه در روز ملی شوراها، نماینده شوراهای اسلامی شهرستان بیرجند در همایش روز شوراهای خراسان جنوبی گفت: شوراهای اسلامی از مردم و برای مردم هستند و در دوره ششم هماهنگی با دولت سبب انجام اقداماتی در حوزه مدیریت شهری شده‌اند.

به گفته حاجی آبادی همه اقدامات انجام شده با توجه به عقب ماندگی‌های گذشته کافی نیست و مشکلات معیشتی و گرانی از مهم‌ترین مشکلات مردم است.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان بیرجند نیاز به حداقل سه شهر دارد و جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز، ایجاد کمربندی جدید در شمال و جنوب بیرجند با توجه به گرفتن بخشی از کمربندی در شهر، ضرورت توجه به بازنگری در اجرای طرح هادی روستاها و درخواست قرار گرفتن بیرجند و قاین در لیست شهرهای محروم و لزوم ایجاد تقاطع غیر هم سطح در شهر بیرجند و تهیه شناسنامه کشاورزی از جمله موارد مطرح شده است.

نماینده شوراهای قائنات هم در ادامه گفت: مردم همیشه پای کار بوده و هستند و مسئولان باید انجام کارها را تسهیل کنند و در صورت لزوم با تفویض اختیار کارها در مرکز شهرستان‌ها انجام شود.

به گفته قرائی بعضی از مدیران استانی هستند که هنوز در بخش‌های شهرستان‌ها حضور پیدا نکرده‌اند و از ظرفیت شوراها هم در سفرهای مدیران دستگاه‌های اجرایی اکنون به خوبی بهره گرفته نشده است.

وی خاطر نشان کرد: در آمایش سرزمینی جانمایی های لازم انجام نشده و در زمانی که پروژه‌ای به بن بست می‌رسد کسی نیست که پیگیری لازم را در خصوص آن انجام دهد و در کنار دود و مشکلات کارخانجات باید در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی این کارخانه‌ها اقداماتی را انجام دهند.

نماینده شوراهای فردوس هم گفت: حدود ۷ سال است که شعارهای سال در محور اقتصاد است و با توجه به خشکسالی‌های گذشته کشاورزی و دامپروری این شهرستان دچار مشکل شده است که با حمایت دولت باید مشکلات موجود حل شود.

حیدرزاده افزود: به دلیل طولانی بودن بروکراسی اداری، سرمایه گذاری در استان با مشکل مواجه شده است و تأمین خوابگاه دانشجویی با توجه به نیاز ۸ میلیاردی تومانی در فردوس با مشکل مواجه است و خواستار عمل به دستور رئیس جمهور مبنی بر تشکیل بخش باغستان هستیم.

مرادزاده نماینده شوراهای بشرویه هم در ادامه بیان داشت: در روستای شهرک امام خمینی سال ۱۳۹۵ بر روی ۲۰ واحد مسکونی پنل‌های خورشیدی را نصب کردیم و انجام این کار محلی برای در آمد مردم این روستا شده است.

مرادزاده افزود: تاکنون اقدامی در خصوص دستور استاندار مبنی بر حضور رئیس شورای استان و شوراهای شهر در جلسات اداری انجام نشده است.

وی خواستار لزوم بازنگری در طرح جامع شهر بشرویه و تجهیز بیمارستان این شهر شد و افزود: با وجود اینکه ۴۷ درصد مردم بشرویه بیمه تأمین اجتماعی هستند از خدمات درمانی تأمین اجتماعی بی بهره اند و درخواست تبدیل نمایندگی به اداره میراث فرهنگی را داریم.

نماینده شوراهای طبس هم به بیان مواردی چون ضرورت ارتقای جایگاه شوراها، لزوم بازنگری در طرح جامع تفصیلی شهر طبس با توجه به الحاق اراضی بسیار در اجرای نهضت ملی مسکن به شهر طبس پرداخت و طاهری ادامه داد: کمتر از ۱۰ تا ۱۵ درصد مالیات بر ارزش افزوده به این شهرستان بر می‌گردد و پروازهای اندک و شکننده و اجرا نشدن مصوبات سفر رئیس جمهور از جمله مشکلات موجود است.

در ادامه این همایش نماینده شوراهای درمیان با اشاره به گوشه‌های از خدمات دولت در این شهرستان گفت: حدود ۸۰۰ میلیارد تومان در حوزه‌های مختلف در دو سال گذشته تخصیص یافته است و بعد از ۱۵ سال کارخانه قند قهستان راه اندازی و ۱۸۰ نفر در آن مشغول کار شدند.

به گفته غلامی بازگشایی بازارچه میل ۷۳ ، راه اندازی جایگاه cn, عمل به وعده‌های وزیر نیرو در سفر به درمیان ، انتقال آب سد رزه به زمین‌های بالا دستی آن، ضرورت ایجاد بندهای خاکی برای ذخیره روان آب‌ها و اجرای مصوبات سفر استاندار به بخش میان دشت از جمله مطالبات مردم این شهرستان است.

نماینده شوراهای شهرستان سربیشه هم با اشاره به اینکه آبرسانی به روستاها کند است، افزود: در خواست انتقال حساب شرکت‌ها و کارخانه از تهران به استان هستیم و افزوده شدن حریم مرغداری‌ها و دامداری‌ها مشکل ساز شده و اقدامی برای بهره‌مندی مردم از مسئولیت اجتماعی معادن باید انجام شود.

فنودی خاطر نشان کرد: جانمایی ایستگاه باری و مسافربری قطار در شهرستان سربیشه باید پیش بینی شود.

در ادامه این همایش نماینده شوراهای نهبندان گفت: هر چند پیشرفت نهضت ملی مسکن در نهبندان زیاد است اما فراهم نشدن زیر ساخت‌های آب و برق و…سبب شده تا باوجود تکمیل واحدهای مسکونی مورد نظر مردم نتوانند در آنها ساکن شوند.

به گفته ابراهیمی نبود زیر ساخت‌ها در جاده‌های روستایی سبب وقوع ۳۰ تا ۳۵ درصد تصادفات در این جاده‌ها شده است و کندی دو بانده سازی شوسف به نهبندان، ضرورت مهار روان آب‌ها با ایجاد سدهای خاکی، جلوگیری از خام فروشی معادن از دیگر درخواست‌های مردم این شهرستان است.

نماینده شوراهای اسلامی سرایان هم بیان داشت: لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه تمام ۱۶ ساله، نیاز به احداث زیست پزشک در سرایان از جمله خواسته‌های مردم سرایان است.

مظفری افزود: حمل روزانه بیش از هزار و ۵۰۰ تن بنتونیت از سرایان خارج می‌شود و نیاز به ایجاد شهرک بنتونیت در سرایان است.

به گفته وی توسعه بیمارستان سرایان با همت استاندار و نماینده مجلس در حال انجام است و درخواست استقلال بخش مرکزی و آیسک را داریم.

در ادامه همایش روز شوراها حجت الاسلام موسوی نماینده شوراهای خوسف گفت: مشکل آب حتی در زمستان در این شهرستان وجود دارد و در روستای سیوجان آنتن دهی وجود ندارد و سیل به آب نماهای خوسف خسارت وارد کرده و حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ منجر به حذف دام‌های مولد شد و ایجاد کارخانه تولید شیرخشک در استان ضروری است.
بخشی نماینده شوراهای زیر کوه هم خواستار سفر استاندار به شهرستان سیل زده زیرکوه شد و گفت: از کمک رسانی مسئولان با انتقال ماشین آلات به زیرکوه تشکر می‌کنیم.

در ادامه رئیس شورای اسلامی استان هم گزارشی از روند برگزاری جلسات شورای استان ارائه کرد و گفت: در این دوره ۳۴ جلسه برگزار کرده‌ایم که در ۲۰ جلسه آن مدیران استان حضور داشته‌اند و یک جلسه هم با حضور مدیران دستگاه‌ها در حوزه استانداری برگزار شد که درخواست افزایش این جلسات را داریم.

ملکی با بیان اینکه سازمان جهاد سازندگی بیشترین همکاری را با شوراها داشته است، افزود: جایگاه شوراها نباید قائم به شخص باشد و در توزیع اعتبارات باید عدالت رعایت شود.

کد خبر 6091392

دیگر خبرها

  • تأکید نماینده مردم شهرستان بروجن بر تصویب و اجرایی شدن تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت نیرو
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • وضعیت اطلاع‌رسانی در کاشان مطلوب نیست
  • ضرورت پاسخگویی به مطالبات و دغدغه مردم خراسان جنوبی
  • همایش روز شوراهای خراسان جنوبی برگزار شد
  • بیشترین فروش فراورده‌های نفتی کرمانشاه در مرز پرویزخان انجام شده است
  • بازارچه‌های مرزی پیراحمد و شیخ سلو در چالدران راه‌اندازی می‌شوند
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران