Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با تخصیص 300 میلیارد ریال اعتبار برای بیمارستان آموزشی درمانی امام حسین(ع) تربت حیدریه، این پروژه پایان سال مالی 96(تابستان97) به بهره برداری می رسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار تابان تربت، محمد جعفر علیزاده ظهر امروز درحاشیه بازدید از پروژه نیمه تمام بیمارستان امام حسین(ع) تربت حیدریه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: بیمارستان امام حسین(ع)تربت حیدریه علاوه بر قطب درمانی در جنوب خراسان رضوی که می تواند به حدود نیم میلیون نفر خدمات ارائه بدهد، به عنوان یک قطب آموزشی در تربیت پزشکان و متخصصان آینده نقش آفرین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه این پروژه در شاهراه اصلی شمال به جنوب واقع شده بعنوان یک مرکز تروما عمل خواهد کرد و علاوه بر خدمت رسانی در حوزه درمانی و بهداشتی در بخش آموزشی نیز کمک شایانی به منطقه می کند.

مدیرعامل سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات دولتی و عمومی گفت: راه اندازی بخش های تخصصی داخلی، جراحی، زنان و زایمان و اطفال و کودکان، بخش دیالیز، بخش مراقبت های ویژه با ۳۰ تخت، بخش اورژانس با 32 تخت معمومی و 2 تخت ایزوله و همچنین ۸ اتاق عمل و آزمایشگاههای مختلف برای این بیمارستان پیش بینی شده است.

علیزاده با بیان اینکه امسال 300 میلیارد ریال برای اتمام این پروژه اختصاص داده شده، افزود: علاوه بر این سعی می کنیم تا از محل اعتبارات ماده 180این اعتبارات را افزایش داده تا 150 نفر نیروی در حال کار را به 200 نفر ارتقا داده تا پایان سال مالی 96 مقارن با پایان تابستان 97 شاهد افتتاح این مرکز درمانی باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیش از این وعده داده بود این بیمارستان در پایان سال 95 و سپس پایان سال 96 به بهره برداری برسد، اما مردم منطقه تربت حیدریه در جنوب خراسان رضوی همچنان چشم انتظار تحقق این وعده ها....

بیمارستان امام حسین(ع) تربت حیدریه در۲۲ دیماه سال ۱۳۸۸ در زمینی به مساحت ۲۳ هزار متر مربع و زیربنای ۱۷۰۰ متر کلنگ زنی و عملیات اجرائی آن بطور رسمی از سال ۱۳۹۰ با مدیریت وزارت راه و شهرسازی آغاز شد که همچنان با پیشرفت فیزیکی ۵۵ درصد از پروژه های مهم و اولویت دار تربت حیدریه محسوب می شود.

بهره برداری از 30 بیمارستان تا پایان سال 96

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه از بهره برداری 30 بیمارستان نیمه تمام تا پایان امسال خبر داد و گفت: با توجه به نگاه دولت در مقوله سلامت و رساندن استانداردهای ایران به استانداردهای منطقه ای و اصلاح شاخص برخورداری از تخت بیمارستانی، سال گذشته علاوه بر طرح های توسعه ای مراکز درمانی، 31 بیمارستان تحویل وزارت بهداشت و درمان شد.

علیزاده افزود: امسال در برنامه ها و اعتبارات خود هدف گذاری اتمام 30 بیمارستان با بیش از 5 هزار تخت را در دستور کار قرار دادیم که تا پایان سال مالی 96 این پروژه ها به بهر برداری می رسد.

معاون وزیر راه در پاسخ به سئوال خبرنگار مبنی بر اینکه چه میزان از ظرفیت های منطقه ای برای احداث پروژه ها استفاده می شود، گفت: مبنای وزارت راه و شهرسازی در احداث پروژه ها بر این است تا به جز موارد خاص برای ساخت، از ظرفیت ها، اندیشه ها، متخصصان و مصالح منطقه ای استفاده شود، اما در برخی موارد، منطقه چنین ظرفیتی ندارد و به ناچار ازمصالح و ابزارات سایر مناطق کشور استفاده می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۰۵۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد

جواد بلندی روز شنبه در نشست هماهنگی مدیر و مسوولان منطقه با حضور روسای نواحی منطقه تربت‌حیدریه گفت: این اقدام با هدف حفظ و صیانت از سرمایه‌های ملی و در راستای مسوولیت اجتماعی علاوه بر بازدید فصلی گروه معین منطقه از نواحی چهارگانه و همراه با تشدید بازدید تیم‌های کنترلی و نظارتی منطقه، انجام شد.

وی ادامه داد: پارسال نیز در همین راستا، تعداد هشت هزار و ۶۹۸ بازدید توسط تیم‌های کنترلی نظارتی منطقه تربت‌حیدریه انجام شد که از این تعداد پنج هزار و ۵۴۲ مورد بازدید از مجاری عرضه، تعداد سه هزار و ۲۱ مورد بازدید از مصرف‌کنندگان و ۱۳۵مورد گشت مشترک با سازمان های ذیربط حوزه مبارزه با قاچاق سوخت بود که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۹ درصد رشد داشت.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه گفت: در خصوص بازدیدهای میدانی و در راستای برخورد با متخلفان حوزه سوخت، پارسال تعداد ۳۲۱ پرونده به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش از آن ۱۴ درصد افزایش داشت.

بلندی افزود: بر این اساس و با حکم سازمان تعزیرات حکومتی، متخلفان حوزه سوخت به پرداخت جزای نقدی به مبلغ ۷۹ میلیارد ریال در حق دولت محکوم شدند.

وی اضافه کرد: همچنین با استناد به آیین‌نامه داخلی کمیته تخلفات در راستای برخورد با متخلفان حوزه سوخت و نظم بخشی به آن، پارسال تعداد ۱۱۳ پرونده در کمیته تخلفات منطقه بررسی و رسیدگی شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۲۷ درصد افزایش داشت.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه گفت: در نتیجه افزایش بازیدها و کنترل‌های به عمل آمده، مقدار ۱۵۱ هزار لیتر انواع فراورده نفتی به ارزش ریالی ۶۰ میلیارد ریال کشف شد که از نظر ریالی نسبت به مدت مشابه مقدار ۱۸ درصد افزایش یافت و به چرخه سوخت‌رسانی بازگشت.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از پروژه خانه وثوق تا پاییز و فروغ تا پایان سال
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره برداری می رسد؛ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • بهره‌برداری از بخش نخست رینگ چهارم ترافیکی اصفهان تا پایان سال
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • فاز اول پروژه دوگاز تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد/ تکمیل فاز دوم فتح-باغستان تا پاییز
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد