Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قروه در گفتگو با خبرنگاران استان کردستان عملکرد سپاه پاسداران این شهرستان را تشریح نمود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سراب خبر، سرهنگ سعید شعبانی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان به تشریح عملکرد ناحیه مقاومت بسیج سپاه قروه پرداخت.

وی با اشاره به نقش اصحاب رسانه در انعکاس خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی اظهار داشت: بسیاری از نظام های سیاسی که از تجهیزات، تخصص و منابع سرشار مالی برخوردار هستند بدلیل نبود پشتوانه مردمی قادر به تحقق اهداف شان نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شعبانی افزود: امروز ماموریت سپاه و سازمان بسیج در حوزه های محرومیت زدایی، مردم یاری، اقتصاد مقاومتی و برنامه های فرهنگی، آمورش و فراخوانی بسیجیان و برنامه های دیگر است.

به گفته وی، اگر تلاش رسانه ها و خبرنگاران نبود بسیاری از این اقدام ها و خدمات رسانی ها به داخل جامعه منعکس نمی شد و مورد غفلت واقع بود.

سرهنگ شعبانی تاکید کرد: زمانی که مردم عملکرد مسئولان، نهادها و نظام را نگاه می کنند به انقلاب پایبند و وفادار می مانند که این یک پشتوانه مردمی خوب برای نظام اسلامی است.

وی افزود: برای جلوگیری از تهدیدها و کینه توزی های دشمنان به سرکردگی آمریکا که هدف اصلی اش جلوگیری از پیشرفت جمهوری اسلامی در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، تربیتی و نظامی است، ضرورت دارد عملکردها برای مردم بازگو شود تا اعتماد عمومی به نهادهای نظام جلب شود.

در سال 95 بیش از 57 طرح اقتصاد مقاومتی در شهرستان قروه اجرایی شد

فرمانده سپاه قروه به اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در شهرستان قروه اشاره نمود و گفت: در سال 95 با توجه به فرامین و تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اقدام و عمل در راستای اجرا و تحقق اقتصاد مقاومتی سپاه پاسداران و بسیج سازندگی یکی از مهمترین برنامه های خود را در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی قرار داد.

وی افزود: در این راستا بیش از 11 میلیارد ریال اعتبار در خصوص تحقق طرح های اقتصاد مقاومتی به شهرستان قروه اختصاص یافت.

شعبانی خاطر نشان کرد: این اعتبار در قالب اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی و در جهت اجرای طرح هایی چون پرورش قارچ، پرورش زنبور عسل، پرورش ماهی ،پرورش مرغ،پرورش شتر مرغ، کشت زعفران،قالیبافی،فرش بافی و دیگر طرح های مربوط به اقتصاد مقاومتی اجرایی شد.

وی ادامه داد: در اقتصاد مقاومتی تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی، اشتغال و معیشت در سطح کشور عمل کردن به سیاست های اقتصاد مقاومتی است که با استفاده از این سیاست ها و کاربردها می توان پیشرفت خوبی در حوزه اقتصادی داشت.

شعبانی با اشاره به اینکه از سال 93 تاکنون بیش از 90 درصد اعتبارات و تسهیلات اقتصاد مقاومتی در اختیار کار آفرینان قرار گرفته است، یادآور شد: با نظارت و بازدید میدانی صورت گرفته این تسهیلات توسط کارآفرینان منجر به تولید و اشتغال شده است.

فرمانده سپاه قروه افزود: با توجه به توانمندی و پتانسیل شهرستان قروه در بخش صنایع تبدیلی، ولی کمتر از 50 درصد از این فرصت استفاده شده است حال آنکه شهرستان قروه معادن سنگ خوبی دارد که در کشور و دنیا نمونه هستند و صنایع تبدیلی در این بخش می تواند تولید ثروت کرده و اشتغالزا باشد.

به گفته وی، سال گذشته سه میلیارد ریال از اعتبارات سپاه برای 10 واحد تولیدی با استفاده از سنگ های پرت و زائد در حوزه صنایع تبدیلی و تولید فراورده سنگی در سریش آباد تخصیص داده شد تا محصولات سنگی شهرستان به عنوان یک برند در کشور و دنیا مطرح شود.

اجرای بیش از 70 پروژه محرومیت زدایی در شهرستان قروه

سرهنگ شعبانی با اشاره به بخش مردم یاری و محرومیت زدایی به عنوان سیاست جدید سپاه و سازمان بسیج در سطح روستاها و مناطق دور و کم برخوردار و محروم افزود: برای محرومیت زدایی و مردم یاری طرح های خدماتی و عمرانی سپاه تا پایان سال 96 به اتمام می رسد.

فرمانده سپاه قروه اظهار کرد: در زمینه محرومیت زدایی و مردم یاری سپاه قروه 70 طرح از سال 93 تاکنون تکمیل و یا در دست اقدام دارد که از این تعداد، 12 خانه عالم در روستاهای دور افتاده، 14 مسجد، پنج غسالخانه روستایی و 14 سرویس بهداشتی در روستاها احداث کرده است.

وی زیرسازی سه راه روستایی، احداث 6 طرح آبرسانی، پل ارتباطی بین روستایی، مرمت حوزه علمیه، تکمیل چهار استاد سرا، و مرمت 10 مدرسه در سطح شهر و روستاها با اعتبار 11 میلیارد و 940 میلیون ریالی را از دیگر اقدامات سپاه شهرستان قروه اعلام کرد.

سرهنگ شعبانی افزود: هدف سپاه و سازمان بسیج در بخش محرومیت زدایی کمک به خانواده های بی سرپرست و بد سرپرست و بیماران صعب العلاج که هزینه تهیه دارو و درمان خود را ندارند است و با سرکشی از این خانواده ها، پنج میلیون ریال به هر خانواده کمک کرده است.

اختصاص 850 پک لوازم التحریر به دانش آموزان بی بضاعت

سعید شعبانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در سال تحصیلی جدید بسیاری از روستاییان این شهرستان قدرت خرید لوازم التحریر برای فرزندان خود را نداشتند که سپاه و بسیج در سه مرحله 850 بسته آموزشی و لوازم التحریر (هر بسته به ارزش یک میلیون ریال) تهیه و میان این خانواده ها توزیع کرد.

وی افزود: در راستای برنامه های محرومیت زدایی با آغاز سالتحصیلی جدید نسبت به مرمت و بازسازی و زیباسازی 10 مدرسه اقدام کرده ایم که به کمک اموزش و پرورش این طرح اجرا شده است

فرمانده سپاه قروه خاطر نشان کرد: آورده نقدی سپاه پاسداران در این طرح برای هر مدرسه 100 میلیون ریال بوده است و بالغ بر 1 میلیارد ریال در این راستا و در جهت مرمت و بازسازی و زیباسازی مدارس هزینه شده است

اجرای طرح کرامت 2 در قرارگاه جوادالائمه (ع)

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قروه در بخش پایانی سخنان خود به اجرای طرح کرامت 2 اشاره نمود و گفت: سرهنگ شعبانی با اشاره به ماموریت دیگر سپاه قروه در قالب قرارگاه جواد الائمه (ع) و اجرای طرح کرامت 2 اضافه کرد: در این طرح سپاه به صورت پایلوت یک منطقه آلوده به مواد مخدر را شناسایی و معرفی می کند تا در آن حوزه پیشگیری، دستگیری مواد فروشان، معرفی معتادان به کمپ ترک اعتیاد، بهبود زیرساخت ها و کارهای عام المنفعه اقداماتی انجام شود.

وی یادآور شد: اعتبار قرارگاه جواد الائمه برای اجرای این طرح 2 میلیارد و 200 میلیون ریال است که در نیمه نخست امسال یک میلیارد و 100 میلیون ریال جذب شد و یک میلیارد و 100 میلیون ریال دیگر نیز در نیمه دوم سال تخصیص داده می شود.

سرهنگ شعبانی تاکید کرد: اشتغالزایی و درآمد زایی برای معتادن بهبود یافته یکی از کمک های سپاه و سازمان بسیج است که در این راستا صنایع، کارخانه های بزرگ و کوچک شهرستان با گرفتن 150 میلیون ریال تسهیلات قرض الحسنه، نسبت به بکارگیری معتادن بهبود یافته اقدام می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۷۳۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳

نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز با اکثریت آرا با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳ درباره جدول ۱۰ در مورد تملک دارایی‌های سرمایه‌ای موافقت کردند. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، ادامه رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 (جداول بودجه) در دستورکار نمایندگان در جلسه علنی امروز (سه‌شبنه یازدهم اردیبهشت ماه) قرار دارد.

وکلای ملت پس از استماع نظرات موافقان و مخالفان با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول 10- ج درباره اعتبارات استانی از مجموع 210 نماینده حاضر در جلسه با 154 رأی موافق، 27 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع، موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال 1403 در جلسه علنی در توضیح بخش درآمدی جدول 10- ج لایحه بودجه گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی است که ریالی در آن بالا و پایین نشده، بخشی از آن به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود، این جدول به بخشهای مختلفی تقسیم می‌شود، در بخشی از جدول حدود 1500 میلیارد تومان به بودجه‌های جهادی اختصاص داده شده که به طور مساوی به تمام استانها تقسیم می‌شود. هیچگونه تغییری در این جدول اعمال نشده است فقط 4 ستون به آن اضافه شده، 4 مورد آن نیز در مورد مباحث استانی است.

در ادامه داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه که در جلسه علنی حضور دارد در توضیح این جدول اظهار کرد: این جدول با نظر دولت تنظیم شده، تغییرات مختصری بر آن اعمال شده که مخالفتی با آن نداریم، مبالغ عنوان شده در این جدول به صورت یک جا برای حل مسائل مدارس نیمه تمام، راه‌های روستایی و آبرسانی به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود و همگی در یک ستون آورده می‌شود اما در ستون توازن یک سوءبرداشتی نشود، بودجه در اختیار نمایندگان است، قطعا توافق ما این نیست که بودجه را در اختیار نمایندگان بگذاریم بلکه این اعتبارات بودجه ای در اختیار شورای برنامه ریزی استان ها قرار می گیرد.

رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه اظهار کرد: تمام بودجه با همکاری دولت و مجلس دنبال شده است، این جدول نیز براساس توافق دولت و مجلس به نتیجه رسیده است، تلاش می شود با رعایت انصاف و عدالت بودجه تقسیم شود.

همچنین در بخش دیگری از جلسه قالیباف در توضیح جدول مذکور بیان کرد: بخشی که در توازن یک آمده و در زیرمجموعه نمایندگان قرار می‌گیرد توافق بر این شده است که در سازمان برنامه، شورای برنامه ریزی آن استان در حوزه مسائل عمرانی با برنامه قرار بگیرد، با نظر دوستان در همان سیستم نیز انجام پذیرد، حتی اولویت هم باید با کارهای زیرساختی باشد، چون توافق صورت گرفته ابهامی نیز ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: 1.5 همتی که برای موضوع فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شده بود که در حوزه ملی باشد با پیشنهاد دولت در همان مبحث استانی تعلق می‌گیرد.

لازم به ذکر است که نمایندگان مجلس از روز گذشته وارد بررسی بخش دوم لایحه بودجه سال 1403 (جداول) شدند.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان