Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: با بهره برداری از سامانه بزرگ دوم آبرسانی اصفهان در فصل تابستان با کمبود ۲ هزار و ۸۰۰ لیتر آب در شهر اصفهان مواجه نخواهیم بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، هاشم امینی امروز با حضور در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: امروز شهر اصفهان از تنش آبی عبور کرده و به مرحله بحران آب رسیده است؛ شهر اصفهان بیشترین برخورداری در حوزه شبکه‌های فاضلاب کشور را دارد، اما به جهت قدمت، این شبکه‌ها با خوردگی‌ها و ریزش‌های فاضلابی دست و پنجه نرم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه به این دلیل که لوله‌های فاضلاب شهر اصفهان از جنس بتن بوده است بر اثر گاز فاضلاب دچار آسیب شده است، گفت: هزینه‌های لوله‌کشی آب و فاضلاب بسیار سنگین است و زیان این شرکت در سال 95 به حدود 170 میلیارد تومان رسیده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خاطرنشان کرد: اصفهان نخستین شهر کشور است که شبکه فاضلاب در آن ایجاد شده و عملیات بازرسی و بازسازی شبکه فاضلاب طی قراردادی با هزینه‌ای بالغ بر 46 میلیون یورو با مشارکت شرکتی در حال اجراست که طی 36 ماه 360 کیلومتر از شبکه شهر اصفهان بازرسی و 25 کیلومتر بازسازی می‌شود.

وی در ادامه گفت: قدمت و فرسودگی، انشعابات غیر مجاز، عدم تخلیه مناسب گازهای خورنده شبکه، پرهزینه بودن بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات از جمله مشکلات بهسازی شبکه فاضلاب شهر اصفهان است؛ هرچند که بازسازی شبکه آب و فاضلاب شهر اصفهان جزء اولویت‌های ملی تعریف شده، اما کمترین اعتبار در این خصوص به اصفهان تحویل شد.

امینی در ادامه گفت: ما به دنبال تامین مالی و عملیات بازرسی و بازسازی خطوط اصلی و نیمه اصلی شبکه فاضلاب شهر اصفهان با استفاده از تکنولوژی‌های به روز دنیا هستیم و برای تأمین منابع نیز از فاینانس استفاده خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه تامین آب شرب مردم اصفهان یکی از دغدغه‌های شرکت آب و فاضلاب است، گفت: سامانه اول تصفیه‌خانه باباشیخ‌علی اصفهان، آب 56 شهر و 76 روستا را تامین می‌کند و 4 میلیون نفر به این سامانه متصل هستند اما نیازهای منابع آبی ما بیش از این است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در ادامه گفت: در مقاطعی از سال از افت فشار آب و مباحث کیفی گلایه‌هایی وجود دارد که به دنبال رفع آن با افتتاح سامانه دوم تصفیه آب هستیم.

وی پیرامون لزوم بهره برداری از سامانه بزرگ دوم آبرسانی، خاطرنشان کرد: سامانه بزرگ دوم آبرسانی اصفهان باید اجرایی شود تا در فصل تابستان با کمبود 2 هزار و 800 لیتر آب در شهر اصفهان مواجه نباشیم؛ این سامانه قرار است آب را از مخازن شهر تیران گرفته و در 14 شهر اصفهان توزیع کند که نیازمند هزار و 300 میلیارد تومان اعتبار است.

امینی ادامه داد: از سال 87 تاکنون در خصوص تونل گلاب که قرار است سامانه دوم آبرسانی بر اساس آن تعریف شود اتفاقی رخ نداده و باید این موضوع رفع شود چراکه از نظر پدافند غیر عامل نیز مبحث مهمی محسوب می‌شود؛ امروز ما یکی از پیشرفته ترین مدیریت‌های فشار آبی را در اختیار داریم تا توزیع عادلانه آب را به طور جد در دستور کار داشته باشیم.

وی پیرامون موضوع پرت در شبکه آب تصریح کرد: طی پنج تا شش سال گذشته پرت آب در شبکه 17.1 درصد بوده است؛ این در حالی است که در کل کشور این میزان پرتی 26 درصد است، با افتخار اعلام می‌کنیم که در اصفهان 85 درصد مردم الگوی مصرف آب را به طور کامل رعایت می کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان در پایان گفت: درباره آلودگی آب شرب اصفهان جای هیچ نگرانی نباید وجود داشته باشد چراکه مراکز مهمی از جمله مرکز بهداشت آن را بارها و بارها تایید کرده‌اند؛ سرانه مصرف آب هر شهروند اصفهانی در سال 89 در هر روز 186 لیتر بوده ولی امروز این سرانه به 151 لیتر رسیده است این در حالی است که میانگین مصرفی در کشور بالای 200 لیتر است.

انتهای پیام/

R41346/P1336/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۷۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت:طرح جهاد آبرسانی  لرستان برای آبرسانی به ۱۲۵ روستای استان با پیشرفت ۷۰ درصد در حال انجام است .
یاسر اکبریان افزود:با اجرای طرح آبرسانی،۱۲۵ روستای لرستان با جمعیتی معادل ۷۱ هزار نفر تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب استان قرار خواهند گرفت.
مدیرعامل آبفای لرستان گفت: همچنین ۷۰ روستای لرستان در قالب طرح جهاد آبرسانی انجام شده است و مابقی روستاها تا پایان دولت سیزدهم انجام می‌شود.
اکبریان افزود: با پیگیری های انجام شده در وزارت نیرو و شرکت مهندسی آبفای کشور تلاش خواهیم کرد تعداد روستاهای برخوردار از این طرح را افزایش دهیم که پیش بینی  می شود در مجموع این روستاها به ۳۰۰ مورد برسد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب لرستان گفت: قرار داد مرحله ی دوم طرح جهاد آبرسانی لرستان به زودی نهایی می‌شود‌.

دیگر خبرها

  • منبع تغذیه طرح آبرسانی غدیر از دز به کرخه تغییر یافت
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • ۳۰۰ روستای لرستان از نعمت آب شرب سالم بهره‌مند می‌شوند
  • افزایش ظرفیت منابع تامین آب شرب در شهرستان علی آباد کتول
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور