Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی امتداد نیوز؛ مسعود زندی امروز در نشست تشریح راهکارهای کاهش آلودگی هوای کلانشهرها اظهار کرد: اقدامهای خوبی انجام شد که نتایج آن در بهبود شاخص آلودگی هوا مشخص است.

وی توضیح داد: از ابتدای سال تا اول آبان ماه حدود ۱۰ روز هوای پاک، ۱۸۵ روز هوای سالم روز روزهای سالم ۲۱ روز شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس داشتیم و این رکوردی است که نسبت به سال‌های گذشته تا به امروز بهترین شراط بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست مرکز ملی هوا و تغییرات اقلیم  افزود: البته آن چه برای همه ما اهمیت دارد نیمه دوم سال است که با آلودگی بیشتر هوا رو به رو خواهیم شد؛ موضوعی که با جدیت دنبال می‌کنیم به سوخت مورد نیاز کلانشهرها باز می‌گردد که تلاش داریم با شرایط استاندارد تولید شود.

زندی تاکید کرد: در بحث خودروها استاندارد سازی خودرو را همچنان دنبال می‌کنیم و اگر خودرویی منطبق با نتایج استاندارد نباشد با همکاری ناجا از شماره‌ گذاری آن جلوگیری به عمل خواهد آمد؛ ضمناً موتورسیکلت‌های کاربوراتوری سال گذشته به طور کامل ممنوع شد و ما خارج از مجوزهای مربوطه به کسی مجوز شماره‌گذاری ندادیم.

وی با اشاره به نوسازی ناوگان تاکسیرانی اظهار کرد: در بحث نوسازی خودروهای فرسوده سال گذشته ۵۰ هزار تاکسی از چرخه تردد خارج شد و تلاش ما این است که امسال ۹۰ هزار تاکسی تکمیل شود.

سرپرست مرکز ملی هوا و تغییرات اقلیم تصریح کرد:‌ یکی از مهمترین مسائل آلودگی هوا بحث تردد خودروها به‌ویژه کامیون‌ها و خودروهای سنگین در طول شبانه‌روز است که باید این مهم مورد توجه قرار گیرد.

 زندی  با اشاره به معاینه فنی خودروها گفت: سامانه سیمفا راه‌اندازی شده و اگر مشکلاتی هم وجود دارد مقطعی است؛ مراجعات به معاینه فنی از 20 درصد به 80 درصد افزایش پیدا کرده است و امسال حدود تازه مجاز معاینه فنی را هم اعلام کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه در آغاز مهرماه جا به جایی ساعات کار را داشتیم، گفت: این برنامه نتایج خوبی را به دنبال داشت و در پی آن هستیم که این را به صورت قانونی مصوب کنیم. بحث LEZ در داخل شهر را داریم و مسائل مدیریتی هم باید لحاظ شود که تا کنون عمدتا مد نظر نبوده و بیشتر به مسائل فنی ارزش داده شده است.

مرحله نخست اسقاط خودروها ثبت‌نام است

مهدی نیک‌دار نیز امروز در نشست تشریح راهکارهای کاهش آلودگی هوای کلانشهرها اظهار کرد: مرحله نخست اسقاط خودرها ثبت‌نام در سامانه ستاد است و هیچ یک از خودروهای دولتی یا خصوصی از این قاعده مستثنی نیستند.

وی ادامه داد: از سال ۱۳۸۵  تا 1395 برنامه اسقاط خودروهای فرسوده مورد توجه بوده اما بیشترین اسقاط خودروها در سال 95 انجام گرفته که معادل 350 هزار سواری اسقاط انجام گرفته است.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور تصریح کرد: اگر عمل‌کرد سال 95 را در نظر بگیریم و با سالهای قبل‌تر آن را اندازه‌گیری کنیم در حدود 10 سال طول می‌کشد تا همه خودروهای فرسوده را اسقاط کنیم اما باید این مهم را هم مورد توجه قرار دهیم که هر سال به این عدد خودروهای اسقاطی افزوده می‌شود.

نیک دار با بیان این که طبق مصوبه دولت به ازای هر خودروی وارداتی، تولیدی داخل و مناطق آزاد باید تعدادی خودرو اسقاط می‌شد، گفت: خودروسازان داخلی به این طرح اعتراض کرده‌اند و تعداد خودروهایی که به اندازه تولیدات داخلی باید اسقاط شوند از این چرخه برداشته شد.

وی با اشاره به اینکه اتفاق خوبی در ابتدا با این مصوبه ایجاد شد، گفت:‌ با این مصوبه به یکباره شاهد افزایش اسقاط در کشور بودیم یعنی در شهریور ماه سال 95 حدود 25 هزار واحد اسقاط انجام دادیم اما شهریور امسال این عدد به 60  هزار سواری اسقاط رسید اما اتفاق ناخوشایند این بود که بحث خودروساز داخلی حذف شد و ثبت سفارش هم مسدود شد؛ در حال حاضر نیز  وارداتی انجام نمی‌شود و واردات که صورت نگیرد اسقاط هم انجام نمی‌شود و به همین دلیل واردکنندگان به هیچ عنوان گواهی اسقاط نمی‌خرند و به همین دلیل مراکز اسقاط هم اسقاطی انجام نمی‌دهند که باعث شده افت شدیدی در مهر ماه داشته باشیم.

اوج گردوغبار از سالهای ۷۸ و ۷۹

احد وظیفه؛ مدیرکل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی کشور نیز در این نشست اظهار کرد: از چند سال گذشته ما پیش‌بینی وضعیت آلودگی هوا را در دستور کار قرار دادیم؛ آمارهای مختلفی ارائه شد اما از سال 78 و 79 اوج گرد و غبار را داشته‌ایم.

وی درباره گردوغبار کشورهای عراق و سوریه که در سنوات قبل کشورمان را تحت تاثیر قرار می‌داد، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم که این گردوغبارها امسال کمتر روی کشورمان ایجاد شود. ضمنا خیلی هم نباید بر این باور باشیم که کاهش غلظت به دلیل فعالیت‌های ما بوده است.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدارسریع سازمان هواشناسی کشور تاکید کرد: شرایط بحرانی عمدتا به دلیل وارونگی هوا در سطوح جو رخ می‌دهد؛ یعنی هم وارونگی سطحی داریم و هم وارونگی تراز میانی جو را داریم که در روزهای سرد سال این اتفاق قابل تأمل است.

وظیفه تصریح کرد: سازمان هواشناسی با اندازه‌گیری‌های مختلفی که انجام می‌دهد تلاش می‌کند در مدیریت و کاهش آلودگی هوا به دیگر دستگاهها کمک کند و امیدواریم شاهد کاهش آلودگی هوا باشیم.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۱۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

BRT کرج تا کمالشهر ادامه می‌یابد؟

به گزارش خبرآنلاین البرز؛ محسن افشار درباره راه اندازی طرح بی آر تی در کمالشهر اظهار کرد: بی آر تی به عنوان یک طرح مستقل و ویژه هنوز در کمالشهر مصوب نشده است اما طبق قولی که شهرداری کرج به شهرداری کمالشهر داده، بنا شده که شهرداری کمالشهر فضای مورد نظر برای خطوط و مسیر بی آر تی مورد نظر را فراهم و مشخص کند. سپس با مساعدت شهرداری کرج بی آر تی از میدان حصارک تا کمالشهر ادامه پیدا کند.

وی افزود: در این راستا مشاور ترافیکی انتخاب و مقرر شده ضمن بررسی بلوار، ایرادات مطرح و اصلاحیه‌های مورد نیاز انجام شود. سپس پیمانکار مورد نظر شروع به فعالیت کرده و در آینده بی آر تی از مسیر مذکور وارد کمالشهر شود.

افشار در خصوص روشنایی معابر در برخی از مناطق کمالشهر اظهار کرد: تفاهم‌نامه‌ای بین شهرداری و اداره برق مهرشهر برای رفع خاموشی‌های معابر و جابه‌جایی تیرهای مزاحم منعقد شده است، به گونه‌ای که خرید لوازم و مصالح با شهرداری و اجرا و جابه‌جایی بر عهده اداره برق باشد.

وی افزود: بر این اساس لایحه‌ای تنظیم و در شورای شهر به تصویب رسید و در کمیته انطباق نیز تایید شده است. بنابراین تیرهایی که باید جابه‌جا شود، مشخص شده و از روزهای آینده جابه‌جایی‌ها طبق اولویت صورت خواهد گرفت.

افشار درباره نیاز به روشنایی در پیشاهنگی گفت: یک بخشی از این روشنایی مربوط به بلوار شهید باکری روبه‌روی ناحیه خدمات شهری است که در اولویت قرار گرفته و بخش دیگر مربوط به انتهای بلوار شهرداری است که خیری هزینه مصالح آن را تقبل کرده است و بخشی دیگر هم مربوط به روشنایی تیرهای برق کوچه‌ها است که در حال پیگیری هستند.

افشار درباره ادامه بازگشایی معبر ۴۵ متری در گلستان ۱۴ گفت: این معبر هم اکنون بازگشایی و با مشاور مربوطه تفاهم‌ شده است. همچنین مقرر شده شهرداری نقشه برداری آن را انجام داده و در اختیار مشاور مربوطه قرار دهند تا ملاحظات ترافیکی آن را به شورا بدهند.

وی افزود: در حال حاضر پیمانکار آماده ‌است که جدول کشی، آسفالت و زیرسازی و خط سلامت این مسیر را انجام دهد. این معبر که معبر مهمی بوده و هم‌عرض خیابان بهشتی است تا خیابان فجر ۴ باز است و کمالشهر را به خرمدشت متصل می‌کند و در ادامه به چهارباغ نیز متصل خواهد شد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903358

دیگر خبرها

  • اوسمار: پرسپولیس همیشه هجومی بوده، حتی زمان یحیی
  • تلاش می‌کنیم کرمان در سال ۱۴۰۳ به قرارگاه آبادانی تبدیل شود
  • تمرکز پرسپولیس رسیدن به قهرمانی است
  • BRT کرج تا کمالشهر ادامه می‌یابد؟
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • پیش بینی وزش باد نسبتاً شدید و کاهش نسبی دما در البرز
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • احتمال کلنگ‌زنی طرح سه طبقه میدان ونک در سال آینده
  • احتمال افزایش نرخ معاینه فنی/مبالغ دریافتی کجا هزینه می‌شود؟
  • پیش‌بینی آب و هوای اصفهان در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز جمعه ۱۵ اردیبهشت