Web Analytics Made Easy - Statcounter

آمل - مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به انتقال گاز از عسلویه به استان گفت: مردم استان در فصل سرد و زمستانی دغدغه افت فشار گاز نداشته باشند.

محمد اسماعیل ابراهیم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر خاطرنشان کرد: برای همیشه مردم استان مازندران در فصل سرد و مستانی دغدغه افت فشار گاز را فراموش خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با اشاره به اینکه  دولت تدبیر و امید کار بزرگی را در استان مازندران انجام داد که گاز عسلویه به استان مازندران منتقل شد، افزود: این پروژه در سال ۹۳ با اعتبار ۸۲۰ میلیارد تومان در شورای عالی اقتصاد مصوب شد و با لوله ۴۲ اینچ خط انتقال عسلویه، دامغان – کیاسر به نکا مرداد ماه سال جاری به بهره برداری رسید.

ابراهیم زاده با بیان اینکه ۱۰۰ روستای استان مازندران دهه فجر سال جاری از نعمت گاز طبیعی بهره مند خواهد شد، افزود: با تکمیل این ۱۰۰ روستا جمعا هزار و ٣٢ روستا در استان تا پایان سال ۹۶ از نعمت گاز طبیعی بهره مند خواهند بود.

وی تاکید کرد: تا پایان سال ۹۷، صد رد صد روستاهای مازدران به روش لوله گذاری از نعمت گاز بهره مند می شوند و روستاهای کوهستانی به روش سی ان جی گاز دار خواهند بود.

ابراهیم زاده گفت: شهر فریم دهه فجر امسال بهره برداری و کجور و پول سال آینده از نعمت گاز طبیعی بهره مند می شوند.

وی با بیان اینکه برای اولین بار شرکت ملی گاز کشور شهر کوهستانی رینه  را به روش سی ان جی گازرسانی کرد، ادامه داد: برای این پروژه ۱۴۵ میلیارد ریال هزینه شد ولی سرمایه گذار برای ایستگاه حدود ۸۵ میلیارد ریال سرمایه گزاری کرد تا گاز از گیلاوند به این منطقه تزریق شود.

ابراهیم زاده با اشاره به اینکه حدود ۲۰ کیلومتر در این منطقه لوله گذاری انجام شد، افزود: به زودی دو روستای همجوار شهر رینه با ۲۰۰ خانوار از نعمت گاز بهره مند می شوند.

وی گفت: بودجه امسال این شرکت در استان برای گازرسانی ۳۲۵ میلیارد تومان و برای سال آینده ۳۴۰ میلیارد تومان پیش بینی شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۷۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردیبهشت ماه، زمان کنترل و کاهش خسارت کرم خراط درختان گردو

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، نعمت ا... جعفری گفت: آفت کرم خراط گردو به دلیل عوامل تنش زا از جمله خشکسالی‌های پی در پی در اکثر باغات گردو شهرستان اشکذر مشاهده شده است که جهت کنترل به موقع این آفت، کارشناسان، ضمن بازدید و پیگیری جهت برگزاری دوره‌های آموزشی – ترویجی، اطلاع رسانی لازم را به کشاورزان دهستان خضرآباد، نسبت به ارائه راهکار‌های مناسب جهت مبارزه با آفت، داشتند.    نعمت ا... جعفری بیان کرد: با توجه به گرم شدن تدریجی هوا، فعالیت لارو‌های کرم خراط موجود در داخل دالان‌های لاروی تنه و شاخه‌های درختان گردو آغاز شده، که این دالان‌ها و سوراخ‌های تنه درخت، با ترشح شیرابه سیاه رنگ و یا ریزش فضولات نارنجی رنگ در پای درخت مشخص است و می‌توان به راحتی در طول فروردین و اردیبهشت ماه، آفت را کنترل و نسبت به کاهش خسارت اقدام کرد.   وی افزود: با توجه به زمستان گذرانی آفت به صورت لارو داخل تنه و شاخه‌های اصلی درختان، جهت از بین بردن لارو‌های زمستان گذران، هرس مناسب و حذف سرشاخه‌های آلوده و خشک و نیز سوزاندن کامل آنها در اواخر پاییز و اوایل زمستان در کوتاه‌ترین زمان ممکن ضروری است.   کارشناس حفظ نباتات مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اشکذر، هم به عوامل کنترل و کاهش خسارت لارو کرم خراط اشاره کرد و گفت: یکی از راه‌های نابودی لاروها، استفاده از سیم مفتولی نرم و انعطاف پذیر با حرکات دورانی داخل دالان‌های لاروی است و بعد پنبه مسموم در داخل دانال‌ها قرار داده و برای پوشاندن این دالان‌ها از چسب مخصوص استفاده می‌گردد.   وی افزود: کمبود آب و ایجاد تنش‌های آبی حتی برای یک دوره آبیاری در ماه‌های گرم سال، مهمترین عامل در جلب این آفت است؛ بنابراین دادن آب به خاک در دوره‌های مشخص و لازم اولین شرط در پیشگیری و کنترل است. حشرات چوبخوار قادرند درختان ضعیف را از فواصل دور تشخیص داده و به ضعف آنها پی ببرند بنابراین درختان ضعیف را می‌بایست با تغذیه مناسب و افزودن مواد آلی و کود‌های دامی، پتاسه و فسفره در پائیز و زمستان همراه با شخم عمیق در سایه انداز درخت تقویت کرد.   لیدا فرهمند ادامه داد: استفاده از روش شکار انبوه با بکار گیری از تله فرمونی یکی دیگر از روش‌های کنترل آفت می‌باشد که در این روش به ازای هر هکتار ۱۰ عدد تله دلتا محتوی فرمون پروانه ماده، کار گذاشته می‌شود که بهتر است تله‌ها سبز رنگ باشند و در درختان با ارتفاع بالای ۶ متر در زیر محدوده کانوپی درخت گذاشته شود.

دیگر خبرها

  • اردیبهشت ماه، زمان کنترل و کاهش خسارت کرم خراط درختان گردو
  • پیام تسلیت استاندار مازندران در پی درگذشت نخبه مازندرانی
  • قهرمانی تیرانداز ملی‌پوش مازندرانی در کشور
  • تیرانداز ملی‌پوش مازندرانی قهرمان کشور شد
  • ملی‌پوش مازندرانی تیراندازی، قهرمان کشور شد
  • مرتفع شدن مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود
  • مشکلات شالیکاران مازندرانی در خصوص تامین کود شیمیایی مرتفع می‌شود
  • راه‌یابی دو بانوی تیرانداز مازندرانی به فینال مسابقات کشور
  • روزهای خنک و بارانی در انتظار مازندرانی‌ها
  • دعوت چند بازیکن مازندرانی به اردوی تیم ملی فوتبال هفت نفره