Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ناریا ابوالقاسمی در دومین روز از هفته پیشگیری از مسمومیت ها که روز پیشگیری از مسمومیت ها در کودکان نامگذاری شده است گفت: مسمومیت در کودکان یک تا پنج ساله از شیوع زیادی برخوردار است که در این میان خوردن مواد سمی فراوانی زیادی دارد و نشان دهنده کنجکاوی کودک و بی دقتی والدین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه مسمومیت ها انواع مختلف دارد، ادامه داد: ممکن است که مواد سمی را کودک ببلعد یا استنشاق کند، مواد سمی مانند آفت کش ها، مونوکسید کربن، انواع فلزات، گرد و غبار و موادی که حاوی سرب هستند، عامل مسمومیت در کودکان می شود.

وی ادامه داد: تزریق بیش از حد هر ماده ای در کودک ایجاد مسمومیت می کند و بعضی مسمومیت ها مانند آفت کش ها از راه چشم و مخاط وارد بدن کودک می شوند، نیش برخی حشرات نیز ایجاد مسمومیت می کند که گاهی واکنش آلرژیک می دهد و گاهی منجر به مرگ کودک می شود.

ابوالقاسمی تصریح کرد: حدود 8.6 درصد از موارد فوت کودکان که ناشی از حوادث و سوانح است، به دلیل مسمومیت ها است و از کل مرگ هایی که در نظام مراقبت کودکان یک تا 59 ماهه ثبت شده است، 1.75 درصد مربوط به مسمومیت ها است.

وی گفت: بیشترین علت مرگ در اثر مسمومیت، مصرف داروها بوده است و بعد از آن مخدرها و مواد توهم زا، حشره کش ها و مواد نفتی هستند.

معاون اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت توضیح داد: متادون یکی از موادی است که خانواده ها برای ترک مواد مخدر استفاده می کنند، اما این ماده گاهی با بی دقتی والدین موجب مسمومیت کودک می شود و در اکثر مواقع مرگ کودک را به دنبال دارد.

ابوالقاسمی خاطرنشان کرد: کودکان زیر پنج سال بیش از سایر کودکان در معرض مسمومیت هستند لذا مواد سمی و داروها باید از دسترس کودکان دور باشد و باید توجه شود که قرص های رنگ درخشان به کودکان نشان داده نشود و داروها تحت عنوان شکلات اطلاق نشود.

معاون اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت با بیان اینکه حوادث و سوانح با آمار 20 درصدی دومین علت مرگ و میر در کودکان محسوب می شود، گفت: مسمومیت ها چهارمین علت مرگ و میر کودکان در بین حوادث و سوانح را تشکیل می دهد که 8.6 درصد از میزان کل مرگ و میرها در گروه حوادث و سوانح را دربردارد.

انتهای پیام/

1.75 درصد مرگ و میر در کودکان در اثر مسمومیت ها است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۰۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد

به گزارش همشهری آنلاین، این عمل از بزرگ‌ترین عمل های جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

دختر بچه ۲/۵ ساله، ۲ هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدود ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد. عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شده و حال عمومی کودک مساعد است.

کد خبر 847618 منبع: ایسنا برچسب‌ها جراحی خبر مهم کلیه بندرعباس- استان هرمزگان پزشکی

دیگر خبرها

  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی خارج شد
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • مسمومیت ۵۳ نفر بر اثر مصرف قارچ وحشی/ رشد سه برابری مسمومیت با قارچ وحشی
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟