Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس پژوهشکده ازدیاد برداشت گفت: اگر بخواهیم در پروژه‌های ازدیاد برداشت نفت از صفر شروع کنیم، زمان را از دست خواهیم داد؛ بنابراین برای شتاب در به سرانجام رسیدن این طرح‌ها می‌توانیم از فناوری‌های نو و سرمایه‌های خارجی بهره‌مند شویم.

محمد زاهدزاده، کارشناس مدیریت آب در پژوهشکده ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز در حاشیه برگزاری سمپوزیوم افزایش ضریب بازیافت (EOR) که هفته گذشته در اتاق بازرگانی سفارت اتریش برگزار شد، به خبرنگار شانا گفت: آب در مدیریت مخزن اهمیت بسیار بالایی دارد، بنابراین برگزاری این نشست های تخصصی که بر مباحث مربوط به روش‌های افزایش ضریب بازیافت (EOR) با استفاده از تزریق آب تمرکز دارد، می‌تواند سبب ارتقای دانش و فناوری متخصصان و شرکت‌های ایرانی فعال در این زمینه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در باره اجرای پروژه‌های تزریق آب به میدان‌های نفتی در ایران گفت: هم اکنون شرکت نفت فلات قاره در میدان اسفند و چهار تا پنج میدان دیگر با هدف نگهداری یا افزایش راندمان جاروبی در حال تزریق آب است.

این کارشناس ادامه داد: فناوری‌های تازه‌ای که شرکت‌های اتریشی در سمپوزیوم افزایش ضریب بازیافت (EOR) معرفی کردند مربوط به مراحل پس از تزریق آب یعنی افزودن مواد شیمیایی است که ما هم اکنون در این زمینه در حال تحقیق و مطالعه هستیم.

بر اساس این گزارش، نخستین سمپوزیوم انتقال فناوری اتریشی افزایش ضریب بازیافت نفت با استفاده از آب تصفیه،  روز سه‌شنبه (دوم آبان‌ماه) در محل اتاق بازرگانی سفارت اتریش در تهران برگزار شد، سه شرکت اتریشی هات اینجینیرینگ (HOT Engineering)، آی ال اف کانسالتینگ اینجینیرز (ILF Consulting Engineers) و سونک اینجینیرینگ (SONNEK Engineering) از حامیان اصلی این سمپوزیوم بودند.

زاهدزاده در باره برگزاری این رویداد تخصصی گفت: شرکت اتریشی هات تاکنون برای بسیاری از شرکت‌‌های ایرانی فعال در صنعت نفت دوره‌های آموزشی برگزار کرده و فناوری‌های خود را معرفی کرده است، حضور هدفمند و با برنامه شرکت‌های اتریشی در این سمپوزیوم نشان از عزم آنها برای همکاری با صنعت نفت ایران در زمینه انتقال فناوری دارد.

وی تصریح کرد: در زمینه ازدیاد برداشت از مخازن نفت، زمان عامل بسیار مهمی است؛ بنابراین با توجه به این که تعداد زیادی از میدان‌های نفتی ایران در نیمه دوم عمر خود قرار دارند، اگر بخواهیم در این زمینه از صفر شروع کنیم، زمان را از دست خواهیم داد.

کارشناس مدیریت آب در پژوهشکده ازدیاد برداشت ادامه داد: استفاده از سرمایه و فناوری شرکت‌های خارجی در کنار شرکت‌های ایرانی سبب شتاب در تحقق اهداف پروژه‌های ازدیاد برداشت از مخازن از نفت و گاز کشور می‌شود.

زاهدزاده گفت: ما مراکز پژوهشی توانمندی در سطح کشور داریم که می‌توانند به صنعت نفت کشور کمک کنند، با این حال در برخی موارد برای شتاب بخشی به روند اجرای پروژه‌ها نیازمند همکاری با شرکت‌های خارجی صاحب سرمایه و فناوری هستیم. این اقدام که در قالب الگوی جدید قراردادهای نفتی هم گنجانده شده است می تواند به تقویت مراکز پژوهشی کشور کمک کند.

وی افزود: در جریان شکل گیری شبکه فناورانه صنعت نفت و دانشگاه‌ها، قرارداد مطالعه فناورانه میدان نفتی بی بی حکیمه به پژوهشکده ازدیاد برداشت واگذار شده است. افزون بر این، مطالعه فناورانه میدان گازی پارس جنوبی و لایه نفتی پارس جنوبی هم با هدف افزایش ضریب بازیافت در قالب قراردادهای میدان محور، به این مرکز پژوهشی سپرده شده است.

به گزارش شانا، قرارداد مطالعه فناورانه ٩ میدان نفتی کشور اواخر سال ۹۳ امضا شد که بر مبنای آن، مطالعه میدان آزادگان جنوبی به انستیتو مهندسی نفت دانشگاه تهران، میدان نفتی دارخوین به دانشگاه امیرکبیر، میدان نفتی سروش به دانشگاه سهند تبریز، میدان اهواز به پژوهشگاه صنعت نفت، میدان کرنج به دانشگاه آزاد اسلامی، میدان کوپال به دانشگاه صنعتی شریف، میدان منصوری به دانشگاه شیراز، میدان گچساران به دانشگاه صنعت نفت و میدان بی‎بی حکیمه به پژوهشکده ازدیاد برداشت واگذار شد.

زاهدزاده با بیان این که مطالعه روی میدان بی بی حکمیه در حال انجام است، گفت: مراحل مقدماتی برای آغاز مطالعه روی میدان گازی پارس جنوبی و لایه نفتی پارس جنوبی با مشارکت خارجی انجام شده، از آنجا که مراکز پژوهشی در این قراردادهای مطالعه فناورانه می‌توانند همکار خارجی داشته باشند پژوهشکده ازدیاد برداشت نیز با چند شرکت خارجی از جمله شرکت اتریشی هات یادداشت تفاهم امضا کرده است.

وی تصریح کرد: بحث گسترده ازدیاد برداشت از مخازن نفت و گاز، تفکری است که باید در صنعت نفت نهادینه شود، هم اکنون شاهد عزم جدی شرکت ملی نفت ایران برای فعالیت و سرمایه‌گذاری در این زمینه هستیم.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله

استاندار ایلام از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و گفت: حفر این تعداد چاه در اشتغال‌زایی و توسعه و رونق اقتصادی استان موثر است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، حسن بهرام‌نیا امروز_ شنبه هشتم اردیبهشت_ در دیدار با جمعی از کارگران و کارفرمایان با اشاره به نقش مهم کارگران در اقتصاد کشور، اظهار کرد: دستان پرتوان کارگران موجب گردش چرخ‌های اقتصاد کشور می‌شود بنابراین کار کردن ارزش بالایی دارد و کارگر باید احساس غرور کند.

وی با بیان اینکه در دوران انقلاب کارگران از تحصیلات عالیه برخوردار هستند، ادامه داد: حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور را جامعه کارگری تشکیل می‌دهد، نقش کارگران در راستای دوام و بقای هر نظامی برجسته است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه قبل از انقلاب کارگران با تحصن، نظام ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را سرنگون کردند، اضافه کرد: کارگران در سیاست نقشی تعیین کننده دارند و در نظام‌های سیاسی دنیا همواره بخش اعظمی از سیاست‌های کشور متأثر از نگاه و رویکرد کارگران است.

بهرام‌نیا تاکید کرد: برای ارتقا معیشت و بهبود وضعیت کارگران نیاز به اصلاح قانون کار و کارگری و کارفرمایی داریم و امید می‌رود که در مجلس جدید به موضوع کار، کارگر و دفاع از حقوق کارگران بیشتر توجه شود.

وی تصریح کرد: به لطف کارگران، استان ایلام از نظر ثبت اشتغال در سال ۱۴۰۱ رتبه نخست و در سال ۱۴۰۲ رتبه سوم را کسب کرد.

استاندار ایلام افزود: استان ایلام در حوزه کشاورزی، گردشگری، معدن، صنعت، نفت، گاز و پتروشیمی ظرفیت‌های بالقوه‌ای دارد که بخشی از این ظرفیت‌ها بالفعل شده است، با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها، شاهد اشتغال‌زایی و توسعه استان خواهیم بود.

بهرام‌نیا با اشاره به واحدهای آماده افتتاح استان از جمله فولاد ایوان، کاغذ سنگی چرداول، پتروشیمی هلیلان و ان اجی ال دهلران، افزود: با بهره‌برداری از این واحدها زمینه اشتغال نیروهای زیادی فراهم می‌شود.

وی از انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و افزود: قرارداد توسعه میدان نفتی آذر (چنگوله) برای حفر ۱۹ حلقه چاه منعقد شده که در اشتغال‌زایی، توسعه و رونق اقتصاد استان بسیار مؤثر است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه مجوز پتروشیمی دره‌شهر صادر شده و به زودی کلنگ‌زنی می‌شود، افزود: پتروشیمی هلیلان با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی و پتروشیمی دهلران با ۵۲ درصد در حال اجرا است.

به گزارش ایمنا، پس از درخواست جامعه کارگری و کارفرمایی برای توجه ویژه به این قشر و انتصاب مشاور استاندار در امور کارگران، استاندار ایلام اعلام کرد مشاور استاندار در امور کارگران معرفی می‌شود.

کد خبر 748557

دیگر خبرها

  • مشارکت ۵ میلیارد دلاری قرارگاه خاتم‌ با خارجی‌ها
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • افتتاح و کلنگ‌زنی چند پروژه در دانشگاه یاسوج 
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد
  • چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح شد
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت