Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا ، رسول خضری با انتقاد از اینکه دولت به صنعت دارو 2 هزار و 955 میلیارد تومان و همچنین به ملزومات و تجهیزات پزشکی نیز بیش از 1700 میلیارد تومان بدهکار است، گفت: مطالبات شرکت هایی دارویی و ملزومات پزشکی بیش از 8 الی 9 ماه هنوز پرداخت نشده و به دنبال طلب خود هستند.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه طی روزهای اخیر موضوع مطالبات داروخانه ها و شرکت های دارویی با حضور رییس سازمان غذا و دارو، مدیرعامل بیمه

 

سلامت، مدیرعامل تامین اجتماعی و ذی نفعان تولید کننده دارو در کمیسیون بهداشت مجلس بررسی شد، تصریح کرد: در این نشست به طور مفصل میان نمایندگان و مسئولان وزارت بهداشت و شرکت های دارویی بحث و گفت و گو شد و راهکارهای مختلفی ارائه شد؛ البته تنها راه برون رفت از این معضل این است که وزرات بهداشت، سازمان غذا و دارو، سازمان های بیمه گر و کمیسیون بهداشت به صورت جدی راهنمای بالینی و نظام سطح بندی و ارجاع را دنبال کرده و  تمامی اهتمام خود را برای اجرای مفاد قانون برنامه ششم به کار ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت های دارویی در آستانه ورشکستگی

وی با یادآوری اینکه بیش از 95 درصد مواد اولیه داروها از خارج وارد می شود، تصریح کرد: شرکت های دارویی دارو را با دلار می خرند و از سویی برای خرید دارو از شرکت های خارجی، باید هزینه کنند اما متاسفانه به دلیل عدم پرداخت مطالبات شان با مشکلات زیادی مواجه بوده و برخی از آنها در آستانه ورشکستگی و نابودی هستند.

سالانه یک میلیارد و 600 میلیون دلار ارز به منظور تهیه مواد اولیه و اقلام دارویی از کشور خارج می شود

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه سالانه یک میلیارد و 600 میلیون دلار ارز بابت تهیه مواد اولیه و اقلام دارویی از کشور خارج می شود، تصریح کرد: این مبلغ تنها 4 درصد نیاز دارویی کشور را رفع می کند و نیاز است مدیریت شود.

سازمان امور مالیاتی همچنان از پول نداشته شرکت های پخش دارو مالیات کسر می کند

این نماینده مردم در مجلس دهم، با یادآوری مشکلات مالیاتی سد راه شرکت های پخش دارو، تصریح کرد: هر چند این شرکت ها به مدت 8 الی 9 ماه از دولت مطالبه دارند اما سازمان امور مالیاتی همچنان از پول نداشته این شرکت ها مالیات کسر می کند.

 امور مالیاتی در کسر مالیات از شرکت های پخش دارویی تجدید نظر کند

خضری ادامه داد: نیاز است سازمان امور مالیاتی در کسر مالیات از شرکت های پخش دارویی تجدید نظر کند زیرا دارو کالای لوکس و استراتژیک بوده و بار روانی آن نیز در جامعه زیاد است.

وی گفت: انتظار می رود با همدلی وزارت بهداشت، بیمه ها و کمیسیون بهداشت بتوان گره ای از مشکلات عدیده شرکت ها و صنعت دارویی کشور را رفع و دغدغه آنها را کاهش داد.

مطالبات صنعت داروسازی کشور پرداخت نشود پرداخت از جیب مردم  افزایش می یابد

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه اگر مطالبات صنعت داروسازی کشور پرداخت نشود پرداخت از جیب مردم  افزایش می یابد، تصریح کرد: مشکلات صنعت دارو رفع نشود 85 تا 90 درصد قشر ضعیف جامعه با مشکلات اساسی مواجه می شوند.

طبق اصل29 قانون اساسی تولیت نظام سلامت اساسی امری حاکمیتی است

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، و با بیان اینکه طبق اصل29 قانون اساسی تولیت نظام سلامت اساسی امری حاکمیتی است، گفت: دولت باید گامی جدی در جهت رفع مشکلات شرکت های دارویی و تجهیزات پزشکی بردارد و صد در صد مبلغی که برای دارو تصویب شده را اختصاص دهد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

خانه ملت

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۲۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی

میثم کهربائی گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ موجب شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، موجب شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها موجب شده علاقه مندی به تولید از بین برود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیفتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصان مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری سبب می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • متهمان دارویی آذربایجان‌غربی به پرداخت ۷۴ میلیارد ریالی محکوم شدند
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • مطالبات ساکنین پایین‌دست سد سیمره پرداخت شود
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران