Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - مدیرکل حج و زیارت کردستان گفت: از اول شهریور و همزمان با آغاز ثبت نام زائران برای پیاده روی اربعین حسینی تاکنون حدود سه هزار نفر از این استان در سامانه سماح ثبت نام کرده اند.

هاشم ناظمی جلال روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این تعداد ثبت نامی تاکنون برای حدود یک هزار و 500 نفر از طریق کنسولگری عراق در کرمانشاه روادید صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مرز خروج زائران استان کردستان مرز خسروی در استان کرمانشاه تعیین شده ولی با توجه به بسته بودن این مرز تا اطلاع ثانوی، زائران برای عزیمت به کربلای معلی مرزهای مهران، شلمچه و چزابه را برای خروج انتخاب کنند.
مدیرکل حج و زیارت کردستان با تاکید بر اینکه زائران بدون روادید و گذرنامه معتبر وارد مرزها نشوند، تاکید کرد: تعداد زیادی از زائرین که بدون روادید وارد مرزهای سه گانه شده بودند در روزهای گذشته به استان های خود بازگشت داده شدند.
ناظمی جلال با بیان اینکه سال گذشته سه هزار و 600 نفر از استان کردستان در پیاده روی اربعین حسینی حضور داشتند، یادآور شد: تاکنون بیش از سه هزار نفر ثبت نام کرده اند که قطعا در روزهای باقی مانده این تعداد افزایش خواهد یافت.
به گفته وی، پیش بینی می شود امسال حدود پنج هزار نفر از استان کردستان جدای از افرادی که از طریق دیگر ثبت نام کرده اند در پیاده روی اربعین حضور پیدا کنند.
به گزارش ایرنا، برای ثبت نام زائران اربعین حسینی در استان کردستان 12 شرکت خدماتی و زیارتی دارای مجوز از سازمان حج و زیارت اعلام آمادگی کرده اند که پنج شرکت در سنندج و هفت شرکت در شهرستان های سقز، بانه، مریوان، بیجار، قروه، کامیاران و دهگلان هستند.
متقاضیان علاقمند به شرکت در مراسم اربعین حسینی می توانند با مراجعه به سایت samah.haj.ir نسبت به ثبت نام اولیه خود در سامانه سماح اقدام کنند.
راهپیمایی اربعین، پیاده روی مسلمانان و آزادیخواهان کشورهای مختلف از نقاط مختلف کشور عراق به طرف کربلا به مناسبت اربعین حسینی است و جمعیت حاضر در این راهپیمایی همه ساله میلیون‌ها نفر تخمین زده می‌شود.
زائران ایرانی مسیر 80 کیلومتری نجف مقدس تا کربلای معلی را برای پیاده‌روی انتخاب می‌کنند، این مسیر به تعداد یک هزار و 452 ستون برای راهپیمایان پیش بینی شده که فاصله بین هر ستون 50 متر است.
با متوسط پیاده روی هفت تا هشت ساعت در هر روز، زمان طی کردن مسیر نجف تا کربلا سه تا چهار روز طول می‌کشد.
در مراسم پیاده روی اربعین به سوی کربلا از ابتدای مسیر تا انتهای آن تقریبا تمامی طول مسیر به وسیله چادرها یا سازه هایی تقسیم بندی شده است که عراقی ها به این هیات ها، موکب می گویند. موکب در واقع مکانی است که برای خدمات رسانی به زائران پیاده بر پا می شود.
کردستان با وسعتی معادل 28 هزار و 817 کیلومتر مربع در غرب ایران واقع شده و 227 کیلومتر با کشور عراق مرز مشترک دارد؛ این استان در مجموع بیش از یک میلیون و 603 هزار نفر جمعیت دارد که در 29 شهر و یک هزار و 703 روستا ساکن هستند.
خبرنگار: افسانه گلباغی ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7348/9102

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۲۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند

افشین خوش‌گوار در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: دانش‌آموزان کردستانی ۶ عنوان برتر در مرحله کضوری جشنواره سفیران سلامت را کسب کردند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان اعلام کرد: در هشتمین جشنواره سفیران سلامت دانش‌آموزی، در مرحله شهرستانی ۸ هزار و ۵۲۸ اثر اعلام وصول شد که از این تعداد ۳۱۳ اثر به مرحله استانی راه پیدا کرد.

خوش‌گوار عنوان کرد: پس از داوری آثار راه یافته به مرحله استانی، با نظر شورای داوران ۲۹ اثر به دبیرخانه کشوری جشنواره ارسال شد.

وی گفت: بر اساس اعلام دفتر سلامت و تندرستی وزارت، شش اثر شرکت کنندگان کردستان حائز رتبه‌های برتر کشوری شدند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان خاطرنشان کرد: بر این اساس در رشته کارسازه سارا وکیلی از مدرسه متوسطه اول فاطمه الزهرا شهرستان کامیاران و سیدایمان حسینی از مدرسه متوسطه اول دکتر پرتو ماه دهگلان موفق به کسب عنوان اول شدند.

خوش‌گوار ادامه داد: در بخش کارسازه ابتدایی اول مدرسه شکوفه‌های انقلاب دیواندره متشکل از آریسا محمدیان، ستایش حمزه‌ای و فاطمه زهرا محمدی رتبه چهارم کشوری را به دست آوردند.

وی افزود: در بخش جشنواره عکاسی چهارشنبه آخر سال نیز آلان شادفر از مدرسه شهید فهمیده ناحیه ۲ و شنیا دلکی از مدرسه نیایش دهگلان حائز رتبه برتر کشوری در دوره دوم ابتدایی شدند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان عنوان کرد: در بخش باغچه کوچک سبزیجات نیز ایلیا صفری از مدرسه شهید آزادی کامیاران در دوره اول ابتدایی رتبه پنجم کشور را به دست آورد.

کد خبر 6090668

دیگر خبرها

  • تجمع دانشجویان کردستانی در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • تجمع دانشگاهیان کردستانی در حمایت از خیزش دانشجویان آمریکا
  • دانش‌آموزان کردستانی در جشنواره سفیران سلامت درخشیدند
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین