Web Analytics Made Easy - Statcounter

بغداد - ایرنا – 'محمد الصیهود' نماینده پارلمان عراق وعضو فراکسیون دولت قانون گفت: روابط راهبردی ایران و عراق یکی از مهمترین عوامل شکست طرح صهیونیستی آمریکایی تقسیم این کشور و تجزیه کشورهای منطقه بود.

نماینده پارلمان عراق در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اهمیت سفر حیدر العبادی نخست وزیر عراق به ایران گفت: کسانی که از شکست طرح تقسیم عراق و منطقه ناراحت هستند به روابط راهبردی تهران و بغداد ایراد می گیرند و برای کارشکنی تلاش می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


الصیهود گفت: طراحان طرح آمریکایی صهیونیستی تجزیه کشورهای منطقه، ابتدا سعی کردند با استفاده از مسعود بارزانی (رئیس حزب دموکرات کردستان عراق)، دست به تجزیه عراق بزنند تا آغازی برای تجزیه سایر کشورهای دیگر باشد، اما روابط راهبردی ایران و عراقی یکی از مهمترین عواملی بود که این طرح را به شکست کشاند.
وی افزود: العبادی هفته گذشته به چندین کشور دیگر از جمله ترکیه و عربستان نیز سفر کرد، اما باید پرسید برخی چرا به سفر او به ایران انتقاد می کنند و درحال کارشکنی هستند.
نماینده فراکسیون دولت قانون در پارلمان عراق گفت: سیاست خارجی عراق روشن و بر اساس منافع مشترک و احترام متقابل بنا شده است و کسی حق دخالت در موضوع اعمال حق حاکمیت ملی و امور داخلی این کشور را ندارد.
وی با تقدیر از نقش جمهوری اسلامی ایران در دفاع از تمامیت ارضی عراق گفت: تشکر کمترین چیزی است که می توان در برابر ایفای نقش متمایز ایران در جنگ عراق با داعش و مواضع تهران درموضوع تروریسم داعشی در عراق به زبان آورد.
الصیهود گفت: کسانی که دنبال کارشکنی در روابط راهبردی عراق با ایران هستند، در واقع بدنبال پیاده کردن پروژه توطئه آمیز صهیونیستی آمریکایی تجزیه عراق هستند تا شروعی برای تجزیه بقیه کشورهای منطقه باشد.
وی افزود: مخالفان رابطه ایران و عراق دنبال طرح 'جو بایدن' معاون رئیس جمهوری سابق آمریکا در تجزیه کشورهای منطقه و در نتیجه تضعیف آنها به نفع رژیم صهیونیستی هستند.
نماینده پارلمان عراق در توضیح این امر گفت: آنها به خوبی می دانند که مهمترین چیزی که توانست این طرح توطئه آمیز را به شکست بکشاند رابطه راهبردی ایران و عراق بود.
وی افزود: حملات اخیر به نیروی بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی) نیز که نقش برجسته و شاخصی در به شکست کشاندن این طرح داشت، درهمین راستا قابل ارزیابی است.
گفتنی است: حیدرالعبادی نخست وزیر عراق اواخر هفته گذشته در سفر به جمهوری اسلامی با رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهوری، رئیس مجلس و چندتن دیگر از مقامات بلند پایه ایران دیدار و در خصوص روابط دو جانبه و مسائل منطقه ای گفت وگو کرد.
حمایت قاطع مسوولان ارشد نظام از دولت، حاکمیت و تمامیت ارضی عراق و شخص حیدرالعبادی بازتاب گسترده ای در رسانه ها و محافل عراقی داشته است.
خاورم**380** 1049
انتشار دهنده: مریم کاظمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۷۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رابطه بین دانش و صنعت تقویت شود

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین، گفت: رابطه دانش و صنعت بسیار مهم است، دانشجویی که رشته کشاورزی می‌خواند، باید عملاً و حضوری به زمین کشاورزی برود و از نزدیک ببیند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی بعد از ظهر امروز در دیدار با روسای دانشگاه، مسئولین نهاد رهبری و دانشجویان دانشگاه‌های استان قزوین که در محل دفتر امام جمعه قزوین برگزار شد، اظهار داشت: خداوند راجع به مؤمنین در سوره توبه می‌فرماید «این‌ها ولی یکدیگر هستند و امر به معروف و نهی از منکر می‌کنند»، خدای متعال راجع به این جماعت می‌فرماید «واعتصموا بحبل الله جمیعا و لا تفرّقوا».

وی بیان کرد: لازم است در قزوین بیش از 50 جلسه قرآنی برگزار شود، یعنی باید اساتید مستعد و روحانیون معزز در مساجد، دانشگاه‌ها و مدارس در سطوح گوناگون و برای اقشار مختلف جلسات تفسیر قرآن داشته باشند، این قرآن را زنده می‌کند.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: هر مسجد نماز جماعت دارد، اما در عین حال امام‌المساجد یا ام‌المساجد آن جایی است که نماز جمعه برگزار می‌شود، خوب است این چشمه‌های مساجد کوچک‌تر به مساجد بزرگ‌تر محلات بپیوندند و تبدیل به نهر شوند، این نهرها هم به اقیانوس نماز جمعه بیایند و آنجا قرار من و شما باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تأکید کرد: اگر چنین جمعی با محوریت قرآن در هر شهری باشد، در آن جمع مدیران لایق و شایسته در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، آموزشی، صنعتی، کشاورزی و حوزه‌های مختلف دیده می‌شوند، این‌ها همدیگر را می‌بینند و پرورش پیدا می‌کنند، اگر هم عیب و ایرادها و اشکالاتی در عرصه‌های مدیریتی استان هست آنجا با اخوت ایمانی و برادری دینی برطرف می‌شود.

وی تصریح کرد: ما اگر بخواهیم آیه «واعتصموا بحبل الله جمیعا» تحقق پیدا کند، باید یک محفل قرآنی در هر شهر برگزار شد، در این محفل مسئولین محترم، استاندار محترم، فرماندار محترم، شهردار محترم، مدیران کل، مخصوصاً مدیران و مسئولان فرهنگی پای قرآن جمع شوند، جای چنین محفلی در جامعه ما خالی است.

عابدینی یادآور شد: رسول اکرم (ص) فرمودند «علیکم بالقرآن»، حضرت فرمودند جان شما و قرآن، قرآن را امام و قائد خود قرار دهید، قرآن باید شما را امامت و رهبری کند و به صورت کاربردی و راهبردی دستتان را بگیرد و شما را آبرومندانه و مقتدرانه از پیچ و خم فتنه‌ها عبور دهد.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطر نشان کرد: رابطه دانش و صنعت بسیار مهم است، دانشجویی که رشته کشاورزی می‌خواند، باید عملاً و حضوری به زمین کشاورزی برود و از نزدیک ببیند که این گندم، جو، درخت و نهال چطور رشد می‌کند و محصول می‌دهد، اگر کسی ساختار و بافت کشاورزی و رشد، رویش، درخت و دانه را نداند نمی‌تواند با آیات قرآن ارتباط بگیرد.

وی اظهار کرد: یا برای مثال باید دانشجو به کارخانه برود، صنعتگران را از نزدیک ببیند و تجارب آن‌ها را بشنود، علم خالص به کار نمی‌آید و صرفاً تجربه هم کمتر پیشرفتی را موجب می‌شود اما اگر پیوند بین علم و تجربه اتفاق بیفتد معجزه می‌کند.

عابدینی عنوان کرد: رابطه اخلاق، اخلاص، تهذیب با علم نیز بسیار حائز اهمیت است، علم یک موجود نازپرورده است که در قلوب متکبر، گناهکار، غافل و بی‌نماز از آن سوءاستفاده می‌شود، در روایات آمده هر کس چهل شبانه‌روز خود را برای خدا خالص کند چشمه‌های حکمت در دلش می‌جوشد و بر زبانش جاری می‌شود، معلوم می‌شود که مدیران، مسئولان، نهادهای دانشگاه‌ها، روحانیون معظم و اساتید گرانقدر باید روی تهذیب خود و دانشجویان کار کنند و این دغدغه جدی آنان باشد.

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین تأکید کرد: گاهی ما بافته‌ها و ساخته‌های فکر خود را به خورد دانشجو می‌دهیم و تصور می‌کنیم این‌ها دانشجویان را به جایی می‌رسانند، خدای متعال در آیه 96 سوره نحل می‌فرماید هر آنچه برای دنیا باشد فنا می‌شود و تاریخ مصرف دارد اما چیزی که متعلق به باشد ماندگار است.

عابدینی تصریح کرد: گاهی برخی می‌گویند برای انجام فلان کار، پول، ساختمان یا نیرو نداریم، باور بفرمایید آن‌هایی که در این عالم کارهای بزرگی انجام داده‌اند، نه تنها هیچ کدام از این امکانات نداشته‌اند، بلکه حتی مانع‌تراشی‌های فراوان هم نتوانسته مانع کار آن‌ها شود، یکی از این بزرگان امام خمینی (ره) بود.

وی یادآور شد: امام راحل دنیا را تحت تأثیر خود قرار دادند، آن موقعی که امام (ره) کار خود را آغاز کرد، حتی حوزه‌های علمیه هم با ایشان هماهنگ نبودند، شاه و دستگاه شاه که مجریان منویات آمریکا و اسرائیل بودند، همه این‌ها مقابل امام (ره) ایستاده بودند، امام (ره) نیرو، نفر و ارتش نداشت اما فرمود ای شاه من تو را نصیحت می‌کنم، بعد از مدتی هم فرمود ای شاه من تو را از این مملکت بیرون می‌کنم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • درخواست بلینکن از چین در رابطه با ایران و کره شمالی
  • نظر رهبر انقلاب درباره اهمیت تاریخی و راهبردی علمیات وعده صادق
  • نماینده ویژه رئیس جمهور چین: ایران در خاورمیانه شریک راهبردی است
  • درباره رابطه ایران با گرجستان و ارمنستان!
  • انتقاد کاربران عراقی از توییت اردوغان درباره بغداد
  • تکذیب کشف خودروی بمب‌گذاری شده در موصل
  • رابطه بین دانش و صنعت تقویت شود
  • جزئیات توافق مهم امنیتی ایران و عراق
  • توافق مهم امنیتی ایران و عراق (+جزئیات)