Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات گفت: کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه مصوبه ای برای دسترسی به اینترنت بدون فیلتر به خبرگزاری ها و خبرنگاران دارد.

به گزارش قدس آنلاین، محمدجواد آذری جهرمی در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات در مورد ارائه اینترنت بدون فیلتر به خبرنگاران تاکید کرد: متولی این سرویس وزارت ارشاد است و ما آمادگی داریم زیرساخت فنی آن را برای همکاری با وزارت ارشاد آماده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مصوبه ای در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه برای دسترسی خبرنگاران به اینترنت بدون فیلتر داشته ایم و اینکه این مصوبه اجرایی شده یا خیر اطلاعی ندارم.

جهرمی افزود: ما معتقدیم اینترنتی باید در اختیار رسانه ها قرار گیرد که بتوانند از منابع اطلاعاتی بدون محدودیت استفاده کنند  اما متولی این بخش وزارت ارشاد است و باید از وزارت ارشاد این موضوع را مطالبه کنیم.

راه اندازی سامانه ثبت شکایت از عدم پوشش دهی تلفن همراه

وزیر ارتباطات در مورد عدم پوشش دهی مناسب تلفن همراه در برخی از استان ها و مناطق کشور گفت: به زودی سامانه ای راه اندازی خواهیم کرد که کاربران بتوانند از طریق پیامک و اپلیکیشن شکایت از عدم کیفیت خدمات تلفن همراه خود را گزارش کنند.

وی ادامه داد: بر اساس این سامانه کاربر می تواند نقطه جغرافیایی خود را به سامانه رسیدگی به شکایات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گزارش کند. مطابق با این شکایت مشخص می شود که کاربر در چه نقطه و مبدایی حضور دارد و از چه شبکه ای استفاده می کند به این ترتیب رگولاتوری می تواند این شکایت را بررسی کرده و نتایج آن را منتشر کند.

وی با بیان اینکه این سامانه به گستردگی نقشه کل کشور بوده و تمام اپراتورها و مناطق مختلف را در بر می گیرد، افزود: به زودی با راه اندازی این سامانه مشخص می شود چه اپراتورهایی و در چه مناطقی دچار ضعف خدمات هستند.

وزیر ارتباطات گفت: این سامانه در ادامه راه اندازی سامانه ۱۹۵ برای رسیدگی به شکایت پیامک های مزاحم راه اندازی خواهد شد تا نظارت رگولاتوری بر تمامی سرویس های حوزه تلفن همراه یکپارچه شود.

وی گفت:در ادامه توسعه سامانه ۱۹۵ برای رسیدگی به شکایات پیامک های مزاحم به زودی امکان رسیدگی به پیامک های تبلیغاتی که از طریق شماره های تلفن ثابت و نیز سرشماره های پیامکی ارسال می شوند نیز فراهم خواهد شد.

سند استراتژی اینترنت اشیا تصویب شد

جهرمی در مورد راه اندازی شهر هوشمند در کشور گفت: راه اندازی شهر هوشمند نیازمند توسعه زیرساخت ها در حوزه تکنولوژی هایی همچون اینترنت اشیا و بیگ دیتا است. بر این اساس سند استراتژی توسعه اینترنت اشیا به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسیده است.

وی ادامه داد: در همین حال سند استراتژی بیگ دیتا نیز در حال تهیه است. همچنین ما آمادگی داریم برای راه اندازی شهر هوشمند با وزارت راه و شهرداری در صورتی که برنامه ای دارند همکاری کنیم.

وی در مورد رواج پول الکترونیکی (بیت کوین) در فضای مجازی نیز گفت: متولی این بخش نظام بانکی کشور است که هم اکنون مطالعات در حوزه پول الکترونیکی و مبادلات مالی در حوزه دیجیتال را آغاز کرده است. در این پروژه علاوه بر بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و وزارت صنعت نیز متولی هستند و به دلیل آنکه بیت کوین پدیده ای است که آینده فضای مجازی را دچار تغییر می کند اهمیت آن برای متولیان مشخص شده است.

کارت های سلامت متوقف می شوند

وزیر ارتباطات از دستور رئیس جمهور برای توقف ارائه کارت سلامت خبر داد و گفت: قرار است از این پس از کارت ملی به  عنوان زیرساخت سلامت الکترونیک استفاده شود.

وی با اشاره به تعدد کارت های سلامت در کشور که ارائه خدمات سلامت الکترونیک را با مشکل مواجه می کرد، گفت: در جلسه ای که دو شب گذشته با حضور وزارتخانه های بهداشت، رفاه، سازمان تامین اجتماعی و بیمه سلامت داشتیم به جمع بندی رسیدیم که مکانیزم های اجرای سرویس سلامت الکترونیک نیاز به اصلاح دارد. بر این اساس مقرر شد در کوتاه مدت این مکانیزم ها اصلاح شده تا بتوانیم این پروژه را در کشور پیاده سازی کنیم.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۸۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نصرالله پژمان فر در توضیح جلسه کمیسیون اصل نودم قانون اساسی بر اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت:کمیسیون اصل نود از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرد. این حکم قانونی از سال ١٣٩٤ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیاتهای مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد.

وی ادامه داد: پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری شد و احکام آئین نامه ها و مقررات اجرا شدند. به عنوان مثال در جلسات برگزار شده در سال های ١٤٠١ و ١٤٠٢ ، سازمان های ثبت اسناد و املاک کشور و وزارت آموزش و پرورش فعالیت‌های مصوب در خصوص سامانه را اجرا کرده و اقدامات اجرایی مشخص آنها از طریق سامانه املاک و اسکان صورت می پذیرد.

وی یادآور شد: در جلسه ۹ اردیبهشت که با حضور مدیران سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند. مطابق این گزارش تابحال ٥٧٠ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

رییس کمیسیون اصل نود اضافه کرد: همچنین بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است که با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است.

ایسنا نوشت: وی توضیح داد: مدیران سامانه بیان کردند که در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی بصورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال است و محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کد پستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

پژمان فر همچنین گفت: در بخش دوم جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد. سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد اقدامات اولیه برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ،ازدواج، طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

وی ادامه داد: با بررسی اقدامات کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و مصوبات کارگروه در خصوص سامانه مورد نظارت و تعقیب جدی قرار گیرد و در صورت استنکاف دستگاهها از انجام تکالیف قانونی خود، موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نودم ارسال شود.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901600

دیگر خبرها

  • ببینید | ادعای عجیب وزیر ارتباطات برای گرفتن تماس تصویری بدون اینترنت
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خبر جدید مجلس برای دارندگان دسته‌چک/ شرایط دریافت دسته چک تغییر کرد
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • فیلتر شکست خورد / حضور بیش از 40 میلیون ایرانی در اینستاگرام
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • مقاومت کسب و کارهای کوچک اینستاگرامی در مقابل فیلترینگ
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد