Web Analytics Made Easy - Statcounter

جهان > خلیج‌ فارس - همشهری آنلاین:
امیر قطر با اشاره به بحران روابط دیپلماتیک میان این کشور با عربستان و سه کشور دیگر عربی و بیان اینکه هرگونه اقدام نظامی علیه کشورش منطقه را به هرج ومرج می‌کشاند گفت: ترامپ خواستار میانجی‌گری و پایان دادن به این بحران است.

به گزارش دويچه وله، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، اعلام کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پیشنهاد میانجی‌گری میان قطر و چهار کشور عربستان، بحرین، امارات متحده عربی و مصر را برای حل بحران دیپلماتیک بین دو طرف مطرح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترامپ پیشنهاد کرده که نشستی با حضور دو طرف مناقشه برگزار شود.

امیر قطر که در برنامه خبری "۶۰ دقیقه" شبکه تلویزیونی آمریکایی CBS سخن می‌گفت افزود، با وجود این هنوز این چهار کشور تحریم‌کننده قطر به این پیشنهاد پاسخ نداده‌اند.

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی گفت: «قرار بود که این نشست خیلی زود برگزار شود.»

خطر یک درگیری نظامی در نخستین روزهای تحریم این کشور در پنجم ژوئن سال ۲۰۱۷ مطرح شده بود. رسانه‌های عربی‌زبان در کشورهای تحریم‌کننده قطر مسئله نیاز به عملیات نیروی "سپر جزیره" که بازوی مسلح شورای همکاری خلیج فارس است را مطرح کردند، اگرچه مقام‌های رسمی این کشورها تلاش کردند که این ایده را در آن زمان کم‌رنگ کنند.

عربستان و امارات متحده عربی که جزو کشورهای تشکیل‌دهنده "سپر جزیره" هستند در سال ۲۰۱۱ برای کمک به بحرین در سرکوب اعتراضات موسوم به بهار عربی به این کشور نیرو اعزام کردند.

در ماه سپتامبر شیخ صباح احمد جابر صباح، امیر کویت، در دیدار با ترامپ در واشنگتن با اشاره به بحران میان قطر و چهار کشور عربی دیگر گفت، میانجی‌گری آمریکا کمک می‌کند از هر گونه خشونتی اجتناب شود.

شیخ صباح که خود نیز سعی در میانجی‌گری در این مناقشه را داشت افزود: «حالا آنچه مهم است این است که ما از هر گونه عملیات نظامی جلوگیری کرده‌ایم.»

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر نیز در گفت‌وگوی برنامه "۶۰ دقیقه" که قرار است شامگاه یکشنبه ۲۹ اکتبر (۷ آبان) در آمریکا پخش شود تصدیق کرد که خطر اقدام نظامی وجود دارد.

او گفت: «من از آن بیمناکم که اگر عملیات نظامی رخ بدهد منطقه به هرج و مرج کشیده شود.»

اظهارات امیر قطر با انتقاد سریع انور محمد قرقاش، وزیر کشور امارات در امور بین‌الملل، روبرو شد.

قرقاش در توییتر نوشت: «رفتن به یک رسانه غربی و حمله به عربستان سعودی و امارات متحده عربی در آن از سر درماندگی است.»

او افزود، قطر "باید بدون گریه و زاری کردن انزوای خود را بپذیرد و آنچه که باید را انجام دهد".

عربستان، امارات متحده عربی، بحرین و مصر قطر را با این اتهام که این کشور غنی از گاز، افراطیون را تأمین مالی می‌کند تحریم ‌کرده‌اند. ‌

در همین زمینه: قطر و روسیه پیمان همکاری نظامی امضا کردند اظهارات نخست وزیر سابق قطر در مورد سوریه | این شکار از دست ما در رفت پیامدهای تحریم قطر برای اقتصاد منطقه انتقاد وزیر خارجه آمریکا از عربستان و همپیمانانش در بحران قطر شرط جدید عربستان و امارات برای قطر

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۳۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ ایران به جنایت رژیم صهیونیستی عاقلانه و مدبرانه بود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر سرتیپ «محمدرضا آشتیانی» وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در دیدار با همتای بلاروسی خود، ضمن اشاره به اهمیت جمهوری بلاروس در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: دو کشور در مورد مسائل مهم منطقه‌ای و جهانی دارای دیدگاه مشترک بوده و همواره از اقدامات و مواضع یکدیگر حمایت می‌کنند.

امیر سرتیپ آشتیانی با اشاره به موضوع فلسطین به عنوان یک مسئله مهم جهانی گفت: رژیم صهیونیستی علاوه بر نسل‌کشی و ارتکاب جنایت جنگی در یک اقدام تروریستی با حمله به اماکن دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در سوریه کنوانسیون‌های بین‌المللی را زیر پا گذاشته و متعاقباً پاسخ ایران به این رژیم، مطابق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد بود.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: انتظار ما از کشور‌های دوست و مستقل این است که نقض آشکار قوانین بین‌المللی توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کنند.

امیر آشتیانی با اشاره به ظرفیت‌های متنوع و مختلف دو کشور در حوزه‌های نظامی و دفاعی بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران در جهت تقویت و ارتقای این همکاری‌ها تأکید کرد.

در این دیدار دو طرف همچنین بر ظرفیت‌های موجود و همکاری دو جانبه بر ضرورت اجرای موافقت‌نامه‌های دفاعی و تخصصی تأکید کردند.

وزیر دفاع بلاروس نیز در این دیدار با اشاره به حمله ظالمانه رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران این اقدام را زیر پا گذاشتن حقوق بین‌المللی توصیف و پاسخ محدود جمهوری اسلامی ایران به اقدام این رژیم را که متضمن مدیریت تنش و عدم گسترش آن بود، عاقلانه و مدبرانه توصیف کرد.

وی اضافه کرد: با وجود فشار و تحریم کشور‌های غربی علیه این کشور، «مینسک» آمادگی خود را جهت توسعه و تقویت همکاری‌های دو جانبه در حوزه‌های مختلف اعلام می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نشست شش‌جانبه عربی در ریاض درباره غزه برگزار شد
  • تیتر خاص رسانه عربی درباره ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • تیتر خاص رسانه عربی در مورد ایران/ تحلیل وضعیت اقتصادی پس از «آغاز عصر تحول»
  • نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • برگزاری نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • پاسخ ایران به جنایت رژیم صهیونیستی عاقلانه و مدبرانه بود
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید