Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@03:19:12 GMT

زنگ ایثار و شهادت در مدارس استان بوشهر نواخته شد

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۳۵۷۴۷

زنگ ایثار و شهادت در مدارس استان بوشهر نواخته شد

بوشهر - همزمان با سراسر کشور، مراسم نواختن زنگ ایثار و شهادت در مدارس استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار جم صبح دوشنبه در آیین نواختن زنگ ایثار و شهادت در مدرسه علامه دهخدا بیان داشت: فرا رسیدن هفته ایثار و مقاومت و سالروز شهادت شهید فهمیده را گرامی می‌داریم.

فتح الله نوروزی با بیان اینکه هشتم آبان ماه تاریخ سرنوشت ساز و تحسین برانگیز است،افزود: روزی که نوجوانی کوچک به همه درس صلابت و بزرگی آموخت‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: اگر شهامت داشته باشیم اگر ایمان داشته باشیم سن و سال اهمیت ندارد.

فرماندار جم گفت: دانش آموزان در دوران جنگ تحمیلی دین خود را میهن ادا کردند و درس ایثار و شهادت را به خوبی آموختند.

وی با بیان اینکه شهید صافی از افتخارات شهرستان جم و استان بوشهر است،گفت:رسالت امروز دانش آموزان علم آموزی و تلاش برای توسعه کشور است‌.

این مسئول اظهار داشت: از فرصت دانش آموزی استفاده کنید و با انگیزه درس بخوانید و درس خواندن تداوم راه شهید فهمیده در عصر حاضر است.

نوروزی خاطر نشان کرد: معلمان عزیز پذیرش مسئولیت را به دانش آموزان بیاموزند و بستر را برای شکوفایی قابلیت ها فراهم کنید.‌ مهارت های زندگی را به دانش آموزان بیاموزید.

زنگ ایثار و شهادت در دیر

جانشین فرمانده سپاه سیدالشهداء شهرستان دیّر در آیین نواختن زنگ ایثار و شهادت در دبیرستان زینبیه با گرامیداشت یاد شهدای دانش آموز اظهار داشت: بسیج دانش آموزی بخش عمده ای از درخت پر ثمر انقلاب را تشکیل می دهد و نوجوانان ما در انقلاب و دفاع مقدس نقش بی بدیل داشتند.

سروان سیدعلی حسینی نیا اضافه کرد: وجود ۳۶ هزار شهید دانش آموز در کشور و ۲۷ شهید دانش اموز شهرستان دیّر پتاسنیل بالای برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است و آحاد جامعه بویژه دانش آموزان باید وصیت نامه این شهدا را مطالعه و بهره برداری کنند.

وی تصریج نمود:زمانی نوجوانان و جوانان ما در دفاع مقدس و در جنگ سخت با دشمنان مقابله کردند وامروز نسل جوان انقلابی ما در میدان جدیدی به نام جنگ نرم قرار دارد و مورد هجمه آسیب های اجتماعی و فضای مجازی قرار دارند.

جانشین فرمانده سپاه دیّر گفت: امروز دانش آموزان عزیز ما با سلاح علم و ایمان و توسل به اهلبیت در عرصه جنگ نرم نقش آفرینی کنند.

امام جمعه موقت دیّر نیز گفت: هشتم آبان ماه یاد آور ایثار و فداکاری و جانبازی دانش آموزان بسیجی بویژه شهید حسین فهمیده است.

حجت الاسلام ابراهیم بحرانی افزود:بسجی نهادی فراجناحی است و متعلق به قشر خاصی نیست و تمام افرادی که روحیه و تفکر بسیجی دارند در این قالب جای دارند.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ما به برکت وجود شهدا و امام راحل و مقام معظم رهبری امروز به درجه ای رسیده است که کشور های منطقه همچون عراق و سوریه و یمن از بسیج ما الگو برداری می کنند.

امام جمعه موقت دیّر بیان داشت: امروز در کنار توان دفاعی کشور وجود بسیجیان مخلص  و انقلابی  عامل پیشرفت و اقتدار کشور ماست.

وی  با اشاره به لزوم آشنایی دانش آموزان با آسیب های فضای مجازی و بازی های رایانه ای اظهار کرد: دشمنان با طراحی بازی های  رایانه ای مخرب بدنبال گرفتن ارزش ها و اعتقادات نوجوانان ما هستند که آموزش و پرورش باید برای روشنگری و تبیین این مسائل تدبیری بیاندیشد.

در پایان این مراسم زنگ ایثار و شهادت توسط مسئولین نواخته شد.

زنگ ایثار و شهادت در بردخون

ظهیر محمودی رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون در جمع دانش آموزان دبیرستان شهید بردستانی بردخون اظهار داشت: با شجاعت و جانفشانی دانش آموزانی مانند فهمیده انقلاب اسلامی به ثمر رسید.

وی با اشاره به۸ آبان سالروز شهادت محمدحسین فهمیده و روز بسیج دانش آموزی، افزود: دانش آموزان در همه عرصه های نظام اسلامی مشارکت فعالانه داشته اند و در همه صحنه ها نقش آفرین بوده اند که ضرورت دارد این رسالت همچنان ادامه پیدا کند.

محمودی با یادآوری هفته پدافند غیرعامل و بیان اینکه تحریم ها با استقامت و تدبیر مردم در برابر دشمنان بی اثر می شود، اضافه کرد: فضای مجازی فرصتی ارزشمند برای استفاده است اما بهره مندی نامطلوب از آن موجب ایجاد آفت و بروز خطرات در بین مردم می شود و آثار زیان باری به همراه دارد.

رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون ادامه داد: شهدا به باور قلبی و دینی رسیدند و برای دفاع از ارزش های اسلامی و ملی ایثار نمودند و ما نیز برای رسیدن به اهداف تعیین شده و دستیابی به چشم انداز توسعه باید ادامه دهنده راه شهیدان باشیم و با همه وجود بکوشیم و با هوشیاری از دستاوردهای فرهنگی و دینی پاسداری کنیم.

وی به هفته کتاب و کتابخوانی اشاره کرد و گفت: لازمه تحصیل و پیشرفت همه جانبه، مطالعه است و دوستی با کتاب و کتابخانه ما را در مسیر توسعه قرار می دهد چرا که کتاب دریچه ای از دانایی به روی ما می گشاید.

دبیر شورای آموزش و پرورش منطقه بردخون استفاده از همه ظرفیت ها را ضروری دانست و ابراز داشت: تلاش و سختکوشی امروز شما آینده همراه با موفقیت به همراه دارد و اگر با الگوگیری از بزرگان حرکت کنیم کسب افتخارات ملی و استانی دور از دسترس نیست.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۵۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری

به گزارش خبرنگار مهر، نادر کریمی بیرانوند پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران با تبریک هفته معلم اظهار کرد: سنندج از امروز تا دهم اردیبهشت ماه شاهد برگزاری نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روی است که در راستای ترویج روحیه کارآفرینی بین دانش‌آموزان انجام می‌شود.

وی همچنین از برگزاری دوره توانمندسازی مدیران مدارس غرب کشور برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزان در استان خبر داد و گفت: از راهکارهای سند تحول بنیادین مهارت‌آموزی دانش‌آموزان است و هر دانش‌آموز باید تا پایان دوره تحصیلی یک مهارت که منجر به اشتغال شود را بیاموزد و این دوره برای مدیران مدارس در راستای تحقق این مهم برگزار می‌شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: ساحت اقتصادی که در شش ساحتی که برای آموزش دانش‌آموزان وجود دارد بدرستی تبیین نشده تا دانش‌آموز بتواند وارد بازار کار شود.

کریمی بیرانوند خاطرنشان کرد: چهارشنبه هفته گذشته در دولت بحث مهارت‌آموزی در مدارس نظری تصویب شد و ردیف اعتباری برای این مهم درنظر گرفته می‌شود.

وی یکی از مشکلات مهارت آموزی در مدارس نظری را نبود ساعت درسی مهارت‌آموزی دانست و گفت: تغییر ساختار آموزشی در حوزه متوسطه در دستور کار شورای عالی آموزش و پرورش است تا بتوان زمانی در برنامه درسی دانش آموزان برای مهارت آموزی در نظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: برای دانش‌آموز در قالب ۳۰۰ ساعت در طول سه سال تحصیلی متوسطه مهارت‌آموزی گنجانده می‌شود تا منتج به شغل شود.

مدارس شبانه روزی ظرفیتی برای آموزش مهارت آموزی هستند

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: مدارس شبانه‌روزی اوقات فراغت خوبی برای دانش‌آموزان دارد و می‌توان با استفاده از فضای این مدارس سعی می‌شود مهارت به دانش‌آموزان این مدارس آموزش داده شود.

کریمی بیرانوند اذعان کرد: تا زمانیکه ساحت اقتصادی رشد نکند و دانش‌آموز توانمندی ورود به بازار کار را نداشته باشد نمی‌توان به تحقق این ساحت آموزشی دست یافت.

وی با اشاره به مشکل کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش اعلام کرد: از مشکلات آموزش و پرورش کمبود نیروی انسانی است، در چند سال اخیر استخدام جدی شد و از کل ظرفیت تربیت معلم استفاده می‌شود و اگر دانشگاه فرهنگیان نتوانست نیرو تربیت کند از طریق آزمون و مصاحبه نیرو جذب می‌شود.

وی عنوان کرد: کردستان سال گذشته ۹ هزار ساعت در حوزه متوسطه نظری به صورت غیرموظف از بازنشستگان و دانشجو معلمان ترم هفت، برای جبران کمبود نیرو استفاده کردیم.

اجرای طرح «شهیدمحمودوند» برای شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر وضعیت پوشش تحصیلی دور دوم متوسطه در کشور و چگونگی شناسایی دانش‌آموزان ترک تحصیل بیان کرد: در پوشش تحصیلی متوسطه دوم، بسیاری از دانش آموزان بدلیل اینکه جذب بازار کار می‌شوند ترک تحصیل می‌کنند اما براساس اجرای طرح «شهید محمودوند» دانش‌آموزانی که در سامانه سیدا ثبت نام نکردند با بررسی کد ملی آنها دانش‌آموزان ثبت نام نشده شناسایی شدند و مسؤولان استان‌ها موظف شدند تا افرادی را برای پیگیری این دانش‌آموزان موظف به کار کنند.

وی اضافه کرد: براساس پیگیری‌های صورت گرفته تعدادی از دانش‌آموزان از طریق تحت پوشش قراردادن در کمیته امداد و بهزیستی به چرخه تحصیل بازگشتند و عده‌ای نیز به دلیل مهاجرت یا فوت ثبت نام نکرده بودند که شناسایی شدند.

کریمی اذعان کرد: سال گذشته ۶۰ هزار نفر دانش‌آموز بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش و پرورش برگشتند.

وی یکی از مسائل آموزش و پرورش را حضور کمرنگ دانش‌آموزان پایه دوازدهم بعد از تعصیلات نوروز دانست و گفت: این آسیب بزرگی برای دانش‌آموزان است چرا که در این زمان دانش‌آموز با نحوه طراحی سوال آزمون نهایی آشنا می‌شود.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: امتحانات پایه دهم و یازدهم هم از امسال نهایی هستند و آزمون آنها در حوزه‌های اجرا و تصییح آن به صورت الکترونیکی است.

کد خبر 6089831

دیگر خبرها

  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • زنگ «سپاس معلم» در مدارس کهگیلویه و بویراحمد نواخته می‌شود