Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@22:57:22 GMT

واگذاری واحدهای شهر جدید امیرکبیر آغاز شد

تاریخ انتشار: ۸ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۴۳۵۸۸

واگذاری واحدهای شهر جدید امیرکبیر آغاز شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی از واگذاری واحدهای شهر جدید امیرکبیر خبر داد و گفت: ۲۰۰ شهروند اراکی در شهر جدید امیرکبیر ساکن شدند.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، عزیز فیلی ظهر امروز در بازدید از شهر جدید امیرکبیر اظهار داشت: در شهر جدید مسکونی امیرکبیر 170 واحد مسکونی به متقاضیان تحویل شده که 200 شهروند در 50 واحد در این شهر ساکن شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 360 واحد مسکونی دیگر هم آماده تحویل است که در نزدیک‌ترین زمان به متقاضیان تحویل داده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی تصریح کرد: در این شهر بلوار اصلی شهر به طول یک هزار 680 متر و بوستان امیرکبیر با وسعت 15 هزار متر مربع، یک باب مدرسه ابتدایی 12 کلاسه هم با زیربنای یک هزار و 220 مترمربع، به بهره برداری رسیده است.

فیلی بیان کرد: یک واحد پاسگاه انتظامی با زیربنای 910 مترمربع در زمینی به مساحت سه هزار و 600 متر مربع و یک باب مسجد به مساحت 450 مترمربع هم در زمینی به وسعت 709 مترمربع در شهر جدید امیرکبیر احداث شده است.

وی ادامه داد: از دیگر امکاناتی که در این شهر به بهره برداری رسیده می‌توان پارک شهید چمران به مساحت 20 هزار متر مربع، 2 واحد گلخانه به مساحت یک هزار 100 متر مربع، بلوار آبشار به طول 23 هزار متر، مجموعه ورزشی به مساحت سه هزار مترمربع را نام برد که امیدواریم با این اقدامات شاهد پویایی و فعال بودن این شهر باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی عنوان کرد: ساختمان آتش نشانی و درمانگاه شبانه روزی این شهر در دست ساخت است که به زودی به بهره برداری می رسد.

فیلی خاطرنشان کرد: تامین آب مطمئن شهری یکی از اولویت های مهم است که در مرحله انعقاد با پیمانکار قرار دارد که این قرارداد آب شهر را برای 5 سال آینده تضمین می‌کند، با انتقال آب از سدکوچری که اقدامات اولیه و مکاتبات برای دریافت مجوز از وزارت نیرو در حال انجام است، آینده منابع آبی شهر را تا 30 ساله آینده هم روشن می کند.

وی اضافه کرد: این سازمان اقداماتی از جمله جدول‌بندی و زیرسازی، آسفالت معابر و زیرسازی و روسازی را در 11 هکتار از اراضی شهر انجام داده و در فاز دوم هم قرارداد فعالیت روسازی و زیرسازی را در 42 هکتار دیگر از شهر انجام می‌دهد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی تصریح کرد: با وجود محدودیت‌های مالی این سازمان زودتر از زمانبندی قرارداد پیش رفته که باید از این ظرفیت در راستای توسعه زیربنایی شهر‌ها استفاده و بهره کافی را برد.

انتهای پیام/

R41371/P1377/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۴۳۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد خراسان‌ جنوبی، گفت: با اجرای طرح اشتغالزایی قالیبافی از ابتدای امسال یک هزار و ۳۶۲ مترمربع انواع فرش دستباف توسط مددجویان تحت حمایت تولید و به بازار عرضه شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی‌اکبر نخعی با اعلام این خبر، اظهار داشت: از ابتدای سال 1402 تاکنون مددجویان این نهاد 297 تخته فرش به متراژ 1362 مترمربع فرش دستباف تولید کردند که این تولیدات توسط امداد و فروش مستقیم بافنده به ارزش 42 میلیارد و 365 میلیون ریال در استان و تهران به فروش رسیده است.   

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه استعداد‌سنجی قالیبافان و مشاوره شغلی آنها به صورت چهره به چهره از رویکردهای اساسی این نهاد در ایجاد طرح‌های قالیبافی استف افزود: پس از طی این مراحل متقاضیان بافت فرش جهت انتخاب نوع فرش و تکمیل پرونده به واحد اشتغال مربوطه معرفی می‌شوند که با تهیه امکانات نقشه و مواد اولیه مورد نیاز توسط امداد، طرح راه‌اندازی می‌شود. 

نخعی با اشاره به فرآیند بافت فرش توسط مددجویان تحت حمایت، گفت: در مرحله بافت فرش، استادکار ناظر طرح ماهیانه و به صورت منظم بر روند بافت آن نظارت کرده و پس از اتمام بافت، ضمن ارزیابی و قیمت‌گذاری، فرش تولیدی مددجوی تحت حمایت امداد توسط شرکت صنعت‌آفرینان مرکز خریداری و وجه آن پس از کسر بدهی مواد اولیه به حساب مددجو واریز می‌شود.  

وی صنعت فرش را آمیخته با فرهنگ و تمدن زنان و مردان توانمند کشور دانست و بیان کرد: صنعت قالیبافی میراث گذشتگان این استان است که به نسل امروز منتقل شده که علاوه بر تولید فرش‌های با کیفیت به معیشت خانواده خود نیز کمک قابل  توجهی کنند. 

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته‌ امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان‌ جنوبی با بیان اینکه کار نظارت، آموزش و هدایت فرش‌بافان و بازاریابی فروش توسط کارشناسان ‏این نهاد انجام می‌شود، افزود: بیشتر بافندگان فرش دستباف را زنان مددجو و ‏سرپرست خانوار تشکیل می‌دهند که از نظر تأمین مواد اولیه، نظارت بر تولید فرش، برگزاری کلاس‌های ‏آموزشی دوره‌ای مورد حمایت قرار می‌گیرند. 

نخعی خاطرنشان کرد: در سال جاری نیز با همکاری بافندگان و اساتید فرش استان آذربایجان شرقی در حال آموزش و توسعه بافت فرش با گره ترکی هستیم که سبک جدیدی دربین مددجویان استان است.

انتهای پیام/ 252/

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • دومین جلسه مجلس برای بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ آغاز شد
  • اجرای طرح هادی در ۵۱ روستای میاندوآب
  • نبود کارخانه نوین باعث بی کیفیتی‌ آسفالت بجنورد می‌شود
  • رفع تصرف ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
  • زنگ آغاز پویش ملی دوشنبه‌های ورزش و کار در استان مرکزی نواخته شد
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • آغاز ساخت پایگاه اورژانس جاده‌ای شهرک صنعتی در بویراحمد