Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-نماینده موافق اردکانیان گفت: وزارت نیرو یک وزارت خانه کلیدی است؛ اینکه چه کسی با چه اندیشه ای این وزارت را می پذیرد حائز اهمیت است. خوشبختانه فردی معرفی شده که مسلط به زیر و بم مسائل آب است؛ چون هم دارای تحصیلات مرتبط است، هم سابقه طولانی در مدیریت آب از جمله به عنوان معاونت آب در وزارت خانه را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالرضا رضیان به عنوان نماینده موافق وزیر پیشنهادی نیرو گفت: بی‌شک آب و برق با بالا رفتن استانداردهای زندگی روز به روز بر میزان تقاضایشان اضافه می‌شود، لذا تامین این دو عنصر حیاتی با دشواری همراه است. بدون تردید یکی از ابر چالش‌های کشور موضوع آب است که با بروز خشکسالی‌های پی در پی بیش از پیش اهمیت داشته است. آب به همراه محیط‌زیست به عنوان چالش‌های خاص محیط زیست مطرح شده و چه در کشاورزی چه زیر ساخت‌ها شرایط نا‌مناسبی دارد.

وی گفت: وزارت نیرو یک وزارت خانه کلیدی است؛ اینکه چه کسی با چه اندیشه‌ای این وزارت را می‌پذیرد حائز اهمیت است. خوشبختانه فردی معرفی شده که مسلط به زیر و بم مسائل آب است؛ چون هم دارای تحصیلات مرتبط است، هم سابقه طولانی در مدیریت آب از جمله به عنوان معاونت آب در وزارت خانه را دارد.

رضیان با تاکید بر اینکه این برادر (اردکانیان) در حوزه انرژی تجربه خوبی دارد، گفت: خوشبختانه مسئولیت ایشان به عنوان قائم مقام امور اقتصادی وزارت نیرو و سوابق تحقیقاتی ایشان در زمینه انرژی، تسلط در این حوزه را برای ایشان افزایش داده است.

وی گفت: دارا بودن تحصیلات مرتبط با آب و داشتن سوابق علمی و اجرایی درخشان، دارایی کرسی بین المللی فرهنگستان آب و محیط زیست سازمان ملل و دارا بودن یک صد اثر چاپ شده از ایشان چهره‌ای علمی و اجرایی و جامع نگر در سطح بین الملل ساخته است.

وی با تاکید بر اینکه اردکانیان مدیر موثری بوده گفت: ایشان به عنوان قائم مقام ارشد سازمان ملل نقش مهمی در پیاده نمودن اهداف توسعه ای  داشته. او با دعوت سازمان ملل مدیر انستیتو این سازمان در امر آب و خاک و پسماند است.

رضیان خاطر شان کرد: برنامه جامع ایشان مهم است. ایشان ضمن شناخت جامع از وزارت نیرو اهداف را مشخص کرده و برنامه های خود را ارائه کرده است. به هم پیوستگی در ارائه برنامه ها تنها از فردی آگاه مثل او ساخته است.

 وی با تاکید بر اینکه راهکارها به خوبی در برنامه ایشان مطرح شده است،  گفت: مفاهمه در امر آب و استقرار حکمرانی خوب از طریق مدیریت بهم پیوسته مدیریت آب و صیانت از  ذخایر آب با تمرکز بر جبران تراز منفی آب های زیر زمینی و بهبود فضای کسب و کار و فرهنگ سازی و اصلاح الگوی مصرف و افزایش راندمان و بهینه سازی شبکه های انتقال و افزایش ظرفیت تولید برق تجدید پذیر و پیش گیری از آلودگی منابع آب و بازنگری در طرح ها و حمایت از سرمایه گذاری داخلی و خارجی و افزایش سهم بخش خصوصی و توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی از جمله این موارد است.

رضیان گفت: با توجه به شرایط حساس آب و برق و نیاز با اتخاذ تصمیمات سخت برای تصدی وزارت نیرو داریم. با شناختی که از ایشان داریم این ویژگی در او محسوس است. با توجه به بحران آب به متخصص و صاحب نظر نیاز داریم که به دانش روز مجهر باشد .

وی گفت: برای گذر از شرایط کنونی به کسی نیاز داریم که هم توان حمایت از بدنه کارشناسی هم از بخش خصوصی هم دولتی را داشته باشد ؛ اغلب نهادها ی بخش خصوصی صنعت آب و برق و اساتید دانشگاه از ایشان حمایت کردند. با توجه به اوضاع نا بسامان کشور احتیاج به فردی در وزارت خانه نیرو داریم که توان لازم جهت جذب سرمایه خارجی را داشته باشد؛ خوشبختانه اردکانیان از این ویژگی برخوردار است .

رضیان در واکنش به اظهار نظر یکی از مخالفان وزیر پیشنهادی درباره آب شیرین کن ها گفت: از اروند تا گواتر ۱۰۰ کیلومتر مطالعاتی صورت گرفته است که ۶۳ نقطه آن آب شیرین کن هست. سیاست اردکانیان نمک زدایی و انتقال آب است. تنوع بخشی و سامان دهی تولید و توزیع آب شرب و بهره گیری از آب های غیر متعارف و عملیاتی کردن اسناد بالا دستی از برنامه های ایشان است.

رضیان تاکید کرد: در حال حاضر در شمال کشور ۷ میلیارد مترمکعب آب در حال هدر رفتن است؛ تا زمانی که این آب ها مهار نشود بحث آب شیرین کن توجیه اقتصادی ندارد .

وی با بیان اینکه از دیگر نکات مهم برنامه‌های اردکانیان توجه به تامین آب شرب شهرهاست گفت: افزایش یک میلیارد و دویست میلیون متر مکعب در بحث آب رسانی در نظر گفته شده است؛ از آنجایی که وابستگی آب شرب اغلب کشور به ما به آب زیرزمینی است این منابع با کمبود مواجه است . تعدادی از روستاها با مشکل تامین آب پایدار از نعمت آب شرب کم بهره اند؛ لذا تامین آب شرب جزو اولویت‌های حقوق شهروندی و نظام است و جزو اولویت های دکتر اردکانیان است .

 رضیان گفت: افزایش سالانه ۱۰۰۰ مگاوات ظرفیت برق تجدید پذیر و ارتقای متوسط راندمان حرارتی کشور به حداقل ۴۰ درصد و موارد دیگر از برنامه های ایشان است. باتوجه به اینکه خدمات آب و برق ۲۴ ساعته است و وضعیت خوبی نداریم اگر بخواهیم بی وزیر باشیم به صلاح کشور نیست استدعا میکنم ایشان را با رای بالا همراهی کنند

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۶۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم وفناوری آنا،عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز در نشست خبری با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو، اظهار کرد: بیش از ۲۳۰۰ تاجر از ۱۰۰ کشور برای حضور در این نمایشگاه به ایران آمده‌اند. همه هدف از برگزاری این نمایشگاه نشان دادن توانایی‌های خودمان به دنیاست و از طرف دیگر می‌خواهیم نشان دهیم که به دنبال تعامل با دنیا هستیم. همچنین به کشورهایی کالا می‌فروشیم که از ما کالا بخرند؛ باید این توازن را برقرار کنیم. باید مقاصد صادراتی را اصلاح کنیم.

وی به شعار سال اشاره کرد و گفت: رهبری چندین سال است که شعار سال را با محوریت اقتصاد انتخاب می‌کنند که نشان می‌دهد تا چه اندازه اقتصاد مهم است. محوریت اصلی شعارهای اقتصادی نیز تولید بوده، امسال جهش تولید مزین به مشارکت مردم هم شده است.

علی آبادی با بیان اینکه برای حل مشکلات اقتصادی باید روی تولید تمرکز کنیم، افزود: ۵ سال است که شعار سال با محوریت تولید انتخاب شده که امسال این شعار همراه با مشارکت مردم مورد تاکید قرار گرفته است.

وزیر صمت با تاکید بر اینکه باید کم و کاستی‌ها را رفع کنیم، به برنامه‌های وزارت صمت اشاره کرد و ادامه داد: ما هر کاری هم کنیم باز کامل نیست زیرا جهش تولید نیازمند یک کار فوق‌العاده است. جلب مشارکت مردم هم بر اهمیت موضوع اضافه می‌کند.

شرکت‌های ارزآور در اولویت تأمین ارز هستند

علی آبادی اضافه کرد: یکی از برنامه‌های مهم در حوزه تأمین ارز است؛ به گونه‌ای که باید به پولی دست یابیم که با استفاده از آن بتوانیم نیازهای تولید را برطرف کنیم. بنابراین باید صادرات توسعه یابد تا این پول به دست آید.

وزیر صمت ادامه داد: در همین راستا، شرکت‌هایی در اولویت تأمین ارز هستند که ارزآورتر باشند و ارز را به داخل کشور برگردانند. این سیاست وزارت صمت مبنی بر اینکه اولویت تأمین ارز به شرکت‌هایی است که در ارزآوری موفق‌ترند و ارزبری کمتری دارند و کالا را با ریال تولید می‌کنند. از امکانات و ابزارهایی که در اختیار وزارت صمت است در موضوع تأمین ارز استفاده می‌کنیم.

وی گفت: همچنین تأمین مالی ریالی برای شرکت‌هایی در اولویت است که به تحقق شعار سال کمک کنند؛ یعنی شرکت‌هایی که هم ارزش افزوده بیشتری ایجاد و از محل منابع انسانی خلق ثروت می‌کنند و هم به دنبال توسعه، صادرات دانش‌بنیان هستند.

علی آبادی افزود: شرکت‌هایی که با کمترین ابزار بیشترین خلق ثروت را انجام می‌دهد بیشتر مورد حمایت خواهند بود، نه شرکت‌هایی که با استفاده از یارانه و… به دنبال صادرات باشند.

وزیر صمت به قاچاق کالاهای مشابه داخل اشاره کرد و گفت: امروز کالاهایی که داخل کشور تولید می‌شود با کیفیت بسیار پایین‌تر و بدون پرداخت حقوق و عوارض به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود. متأسفانه تا امروز هم با بهانه‌های مختلفی همچون توجه به مرزنشینان به این موضوع دامن زده شده است.

وی در ادامه تاکید کرد: نباید هیچ خطایی داشته باشیم؛ متأسفانه در حال حاضر بسیاری از اخباری که منتشر می‌شود به نفع مردم نیست بلکه منافع بخشی از حوزه‌ها را تأمین می‌کند.

علی آبادی تصریح کرد: بنده در انتصاباتم جناحی فکر نمتولیدی‌کنم و اگر کسی توانمند باشد زیر پایش را جارو می‌کنم تا بتواند بدود. ما وقتی برای خطا نداریم و از افراد  بهره خواهیم برد.

تولید باید در اولویت تأمین انرژی باشد

وزیر صمت با اشاره به کسری انرژی گفت: قطعاً مردم حاضرند برای تسهیل تولید و برداشتن موانع تولید نسبت به صرفه‌جویی در مصرف انرژی همراهی کنند. هیچ راهی جز جهش در تولید نداریم در این صورت می‌توانیم رفاه اجتماعی را توسعه دهیم. باید اولویت انرژی و آب را به تولید دهیم؛ به عنوان نمونه بالای ۵۰ درصد از جی دی پی استان از محل صنعت است اما کمترین امکانات را به صنعت داده‌ایم. در بسیاری از استان‌ها هنوز هندوانه و خیار می‌کاریم در حالی که آب نداریم.

آفریقا اقیانوس فرصت هاست

وی در ادامه به بازار آفریقا اشاره کرد و با بیان اینکه ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم نه برای خودمان، گفت: آفریقا اقیانوس فرصت‌هاست. نرخ رشد در اجرا پروژه‌ها بیشتر از باقی کشورهاست بنابراین شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی می‌توانند در این قاره حضور یابند. همچنین در بخش کشاورزی و تکنولوژی در این حوزه نیز ظرفیت‌های زیادی در آفریقا برای شرکت‌های ایرانی وجود دارد.

علی آبادی افزود: نباید به آفریقا با نگاه غربی‌ها بنگریم. باید در آفریقا سرمایه گذاری کنیم که هم برای آن قاره و هم برای ایران ارزش افزوده دارد. می‌توانیم با این اقدامات در آفریقا اشتغال زایی هم کنیم که موجب می‌شود طرف آفریقایی به ما اعتماد کند و روابط دوستی پایدار بماند.

نمایشگاه‌هایی با موضوعات خاص برگزار خواهیم کرد

وزیر صمت در پاسخ به سوالی در مورد نمایشگاه ایران اکسپو گفت: نمایشگاه این دوره تمام نمی‌شود بلکه ادامه دارد و در آغاز راه هستیم. برگزاری این نمایشگاه شاید در یک زمان محدودی باشد اما جلسات ادامه دارد و تا پایان سال رویدادهایی را با موضوعات خاص همچون لوازم خانگی، معدن و… برگزار خواهیم کرد.

واحدهای تولیدی در حوزه انرژی خودتامین می‌شوند

وی در پاسخ به سوالی درباره رایزنی با وزارت نیرو برای تأمین انرژی واحدهای تولیدی به خصوص برای احیای واحدهای راکد تصریح کرد: ما نیازمند یک گفت‌وگوی ملی هستیم. به دلیل پایین بودن قیمت انرژی در ایران بهره‌وری بسیار پایین است و انرژی را اتلاف می‌کنیم.

علی آبادی ادامه داد: اولویت در تأمین انرژی برای واحدهایی است که با حداقل انرژی بیشترین بهره‌وری را دارند. با روش‌هایی غیر از روش‌های مالی به دنبال تحقق این هدف هستیم. پارسال تقریباً موفق بودیم یعنی با مصرف انرژی کمتر بهره‌وری بیشتری داشتیم و اگر شرکت‌ها در مصرف انرژی صرفه‌جویی داشته باشند، انرژی اضافه را به خود واحدها می‌دهیم.

وی با بیان اینکه در دولت برای تأمین انرژی واحدها در حال مذاکره هستیم، گفت: وزارت صمت به دنبال خودتامین کردن واحدهاست؛ به عنوان نمونه فولاد مبارکه دو واحد برای تأمین انرژی خود احداث کرده است. به صورت کلی در شهرک‌ها، واحدهای انرژی تأسیس خواهیم کرد.

وزیر صمت ادامه داد: صرفه‌جویی و حداکثر کردن بهره‌وری و احداث نیروگاه‌های خودتامین در واحدها دو برنامه اصلی ماست و ظرفیت بیشتری هم اختصاص خواهیم داد. امسال نسبت به گذشته عملکرد بهتری خواهیم داشت.

علی‌آبادی در پاسخ به سوالی درباره رفع مشکلات نقل و انتقال پول گفت: هدف تحریم تاکنون همین بوده که برای مراودات مالی مانع ایجاد کنند. مرادات مالی در تجارت مانند جریان خون است و تحریم‌کنندگان به دنبال مسدود کردن این جریان هستند.

وی افزود: ما به دنبال تجارت سودمند با همه کشورها هستم. همه کشورها علاقه دارند با ما کار کنند. تحریم باعث شده دنیا از ظرفیت‌های یک ملت بزرگ محروم بماند. در این رابطه به دنبال تجارت با ارزهای محلی هستیم؛ در واقع باید نیازهای یک کشور را با ارز خودمان تأمین کنیم و با کالای مورد نیاز خود تبادل کنیم. تاکنون هم موفق شده ایم در این مسیر به توفیقاتی دست یابیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • تشکیل شوراها اسباب تحکیم پایه‌های نظام را فراهم کرده است
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • کادرسازی برای نظام جمهوری اسلامی اولویت حلقه صالحین باشد
  • گشت صیانت از حقوق شهروندی در رفسنجان
  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.