Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > آذربایجان غربی - خانه ملت نوشت: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به زندگی ۵ میلیون افاغنه در ایران و ذکر این نکته که تمامی آنها دارای شغل هستند، تصریح کرد: ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار نقر بیکار در کشور وجود دارد.

رسول خضری  با هشدار نسبت به اینکه زباله های عفونی و بیمارستانی تهدیدی جدی برای سلامت کودکان زباله گرد محسوب می شود، گفت: دفع زباله ها و موضوع بازیافت در کشور به مرحله بی خطر سازی نرسیده است؛ بنابراین به طور قطع کودکان زباله گرد در معرض ابتلا به بیماری های عفونی مانند هپاتیت و ایدز قرار دارند و نیاز است پیشگیری از شیوع آسیب ها و بیماری های ناشی از زباله گردی در دستور کار وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: کودکان بدون تجهیزات لازم و دستکش زباله ها را جمع آوری می کنند و ممکن است دست و بدن آنها در معرض خراشیدگی قرار گیرد از سویی به دلیل اینکه در سن پایین قرار دارند بدن آنها توان مقابله با بیماری را ندارند بنابراین زمینه ابتلای آنها به بیماری های عفونی فراهم می شود.

امروزه کودکان خیابانی تمامی اوقات خود را به زباله گردی، فال و دستمال فروشی و تکدی گری می گذرانند

وی با یادآوری اینکه امروزه کودکان خیابانی تمامی اوقات خود را به زباله گردی، فال و دستمال فروشی و تکدی گری می گذرانند، تصریح کرد: کودکان خیابانی و اعتیاد از آسیب های دردناک کشور به شمار می روند و نیاز است سازمان بهزیستی و وزارت کشور نسبت به جمع آوری و ساماندهی آنها اقدام کند.

وجود حتی یک کودک خیابانی در سطح شهر بسیار دردناک است

خضری با بیان اینکه وجود حتی یک کودک خیابانی در سطح شهر بسیار دردناک است، گفت: کودکان خیابانی باید شناسایی و وضعیت زندگی آنها مورد بررسی قرار گیرد؛ جمع آوری، ساماندهی و تامین مکان مناسب برای زندگی، اجتماع پذیری و برگشت کودکان خیابانی به چرخه تحصیل باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

بودجه، امکانات و نیروی انسانی مناسب برای ساماندهی کودکان خیابانی در اختیار سازمان بهزیستی قرار گیرد

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس دهم با بیان اینکه طبق اصول متعدد قانون اساسی دولت متولی ساماندهی کودکان خیابانی است، افزود: بودجه، امکانات و نیروی انسانی مناسب برای ساماندهی کودکان خیابانی باید در اختیار سازمان بهزیستی قرار گیرد در واقع بهزیستی، وزارت کشور به ویژه شهرداری تهران در خط مقدم ساماندهی کودکان خیابانی و زباله گرد قرار دارند و برای تحقق موضوع ساماندهی باید پای کار بیایند البته نیاز است وزارت بهداشت نیز بر دفع زباله های عفونی و بی خطرسازی آنها نظارت مناسبی داشته باشد و بی خطرسازی آنها را در دستور کار قرار دهد.

تمامی افاغنه در کشور دارای شغل هستند/ وجود ۷میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بیکار در کشور

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با یادآوری اینکه برخی کودکان زباله گرد از اتباع خارجی هستند، تصریح کرد: ۵ میلیون افاغنه در کشور زندگی می کنند که تعدادی از آنها به صورت غیرقانونی در کشور ساکن و تمامی آنها دارای شغل هستند این در حالی است که در کشور ۷ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر بیکار در کشور وجود دارد.

 

48

کلید واژه‌ها : استان آذربایجان غربی - بیکاری -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۸۳۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در نشست خبری به جزئیات شصت و دومین قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور اشاره کرد که ۱۷ اردیبهشت در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار خواهد شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیرکل جایزه البرز درباره جزئیات برگزاری آیین شصت و دومین سال جایزه البرز در بخش نخبگانی برگزار شد؛ او جایزه البرز را به عنوان قدیمی‌ترین جایزه در کشور دانست و گفت:  بیش از شصت سال پیش پایه گذاری شد. در این سالیان بیش از 6 هزار نخبگان ما در کشور را شناسایی کرده است. جایزه البرز تنها جایزه غیر دولتی است که از شرکت کنندگان هیچ هزینه‌ای برای حضور در این جایزه گرفته نمی‌شود.

او با اشاره به تاریخچه‌ای از این جایزه، تأکید کرد:‌ از سال 1342 شمسی تا به امروز بیش از 3 هزار دانشجو در این بنیاد از طریق وام مورد حمایت قرار گرفته و بیش از 4 هزار و 650 نفر جایزه البرز را دریافت کردند.  مراسم جایزه به صورت مشخص و سالانه در قالب یک مراسم برگزار می‌شود. 13 همایش ملی در تهران و 8 همایش استانی را برای مخترعان، دانشجویان، طلاب و دانش آموزان برگزار کرده‌ایم.

ارشدی خاطرنشان کرد: جایزه البرز در قالب برگزاری دو مراسم در طول سال و با فاصله 6 ماه در سال است. یک مراسم که مرسوم به نخبگانی است در اردیبهشت‌ماه و همایش دیگر با عنوان دانش آموزی در 6 ماه بعد برگزار خواهد شد. جایزه البرز در سال 1403 با هدف تکریم اهالی علم و تقدیر از فناوران، حوزویان و دانشگاهیان مراسم در تاریخ 17 اردیبهشت‌ سال جاری در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار خواهد شد.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز گفت: در آذرماه سال گذشته فراخوان این جایزه به مراکز علمی و نخبگان اعلام شد، نهایتاً در پایان آذرماه مهلت ثبت‌نام به پایان رسید و در نتیجه در اسفندماه سال گذشته آیین داوری برندگان جایزه البرز برگزار شد و نفرات نهایی و ممتاز برای این جایزه انتخاب شدند. همه رشته‌های پزشکی و غیر پزشکی واجد شرایط حضور در قدیمی ترین جایزه علمی جایزه البرز بودند.

جایزه البرز محدود به مرزها نیست

وی به برگزاری این همایشِ بزرگ اشاره کرد و افزود: در روز دوشنبه 17 اردیبهشت سال 1403 ساعت 16 میزبان اهالی علم و اصحاب رسانه در مرکز همایش صداوسیما خواهیم بود. این مراسم با هدف تقدیر از 62 نفر از دانشجویان، فناوران و طلاب را خواهیم داشت. ریاست سازمان اوقاف، معاون علمی بنیاد دانشگاه، وزیر علوم، وزیر بهداشت و قائم مقام بنیاد نخبگان از دیگر عزیزانی هستند که در این مراسم حضور دارند. تعداد منتخبین هم 62 نفر به‌مناسبت شصت و دومین سالگرد جایزه البرز است و بنابراین است که این مراسم از شبکه خبر2 پخش زنده داشته باشد.

ارشدی همچنین در پاسخ به سؤالی درباره رقم جایزه البرز، تأکید کرد: رقم جایزه نسبت به سال گذشته تقریبا پنجاه درصد رشد داشته است و جایزه البرز قریب به 9 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. امسال به یک دانشمند جوان با مبلغ سیصد میلیون تومان جایزه نقدی، تندیس و نشان اهدا خواهد شد.

حیدر ارشدی در خاتمه افزود: 2هزار و 348 نفر تعداد نفراتی بودند که در بازه زمانی یک ماهه ثبت‌نام کردند و از این بین 54 درصد این آمار مربوط به دانشجویان در رشته‌های غیرپزشکی، 15 درصد از این نفرات در بخش طلاب و علوم دینی، 11 درصد در بخش علوم پزشکی و 8 درصد به شرکت دانش بنیان و مخترعان اختصاص داشت. شرط ورود به این جایزه معدل بالا و شرط بعدی رزومه بالا در بخش‌های مختلف فرهنگی، فناوری، پزشکی و... بوده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت اجتناب از افغان ستیزی/کشور در حوزه حضور اتباع اشباع شده است
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • تولید مسکن با اخذ مالیات از اراضی بایر و رها شده رونق می گیرد/ممانعت قیمت گذاری های کاذب مسکن در سکوهای آنلاین بازار مسکن
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • تجاوز جنسی ۴ مرد افغان به نوجوان ایرانی در تهران | التماس کردم فایده نداشت! +فیلم