Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسفندیار امینی در گفت و گو با امتداد نیوز اظهار داشت:‌ باز شدن آب زاینده رود در جلسه شورای هماهنگی در اواخر آبان ماه مشخص می شود.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه پیش بینی شده در نیمه دوم آبان ماه بارندگی‌ها آغاز می‌شود و با توجه به حجم سد، تاریخ باز شدن آب در بستر زاینده رود مشخص می‌شود.

دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: کشت خط قرمزی دارد و باید در یک دوره زمانی مشخص انجام شود و لازم است که قبل از فرارسیدن سرما و زمستان کشت انجام گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بارندگی در اصفهان مبنای کشت و بازگشایی زاینده رود نیست چراکه بارندگی در کوهرنگ مطرح است که از نیمه دوم آبانماه پیش بینی شده است.

امینی همچنین با اشاره به حفر چاه‌های غیر مجاز گفت: عوامل شهرداری اصفهان در حالی به حفر چاه غیر مجاز در خیابان آتشگاه اقدام می کردند که پس از حضور نیروهای گروه گشت و بازرسی شرکت آب منطقه ای اصفهان مانع از اجرای حکم دادستانی شدند.

وی بیان داشت: چند روز پیش، پس از اطلاع نیروهای گروه گشت و بازرسی شرکت آب منطقه ای اصفهان از حفر غیرمجاز چاه توسط عوامل شهرداری منطقه ۹ در خیابان بهشت واقع در خیابان آتشگاه، نیروهای شرکت آب منطقه ای اصفهان با حکم دادستانی برای توقیف و ضبط دستگاه حفار به محل حفر چاه اعزام شدند که ناگهان ۳۰ نفر از نیروهای شهرداری با شش دستگاه خودرو معابر منتهی به محل را مسدود کردند.

دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی استان اصفهان اعلام کرد: جای تاسف دارد که کلانتری مربوطه نیز با توجه به اینکه نسبت به اجرای حکم مقام قضایی و دادستان اقدام کند بدون توجه به این مهم هیچ اقدامی نکرده و با عوامل شهرداری همکاری کرد.

وی اظهار داشت: لازم به ذکر است شرکت آب منطقه ای بر اساس حکم دادستانی موظف به ضبط دستگاه حفار غیر مجاز چاه و انتقال آن به شرکت آب منطقه ای است ولیکن عوامل شهرداری و کلانتری مربوطه مانع اجرای این حکم شدند و دستگاه حفاری را به معاونت خدمات شهری منطقه منتقل کردند و خیلی سریع به باز کردن تجهیزات و قطعات دستگاه حفاری اقدام کردند که در نهایت نیروهای حفاظت آب منطقه ای فقط توانستند اسکلت دستگاه حفار را توقیف کنند.

true برچسب ها : اسفندیار امینی زاینده رود صنف کشاورزان اصفهان true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۰۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان گفت: بودجه مصوب این منطقه در سال جاری ۸۱۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۷۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: بودجه مصوب سال گذشته منطقه ۷ شهرداری اصفهان ۴۸۴ میلیارد تومان بود که پس از اصلاح به ۵۲۲ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد و این افزایش غالباً در پروژه‌های عمرانی صورت گرفت.

وی افزود: بودجه مصوب این منطقه در سال جاری ۸۱۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۷۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحقق بودجه سال گذشته این منطقه نسبت به بودجه مصوب ۱۰۶ درصد و نسبت به اصلاح بودجه ۹۸ درصد بوده است، گفت: بودجه عمرانی در سال ۱۴۰۲ برای پروژه‌های شاخص ۳۰ میلیارد تومان بود که در سال جاری با رشد ۳ برابری به ۸۵ میلیارد تومان رسیده است.

سلطان‌آقایی ادامه داد: پروژه‌های مهم منطقه‌ای در بودجه سال گذشته معادل ۵۵ میلیارد تومان اعتبار داشت که در سال جاری با رشد دو برابری به ۱۰۳ میلیارد تومان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: در ارتباط با پروژه‌های منطقه‌ای سال گذشته ۴۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بودجه مصوب داشتیم که با رشد ۷۰ درصدی در سال ۱۴۰۳ به ۷۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به اعتبارات پیش‌بینی شده برای اجرای پروژه‌های محله محور در منطقه گفت: سال گذشته ۸۳ میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های محل محور منطقه ۷ در نظر گرفته بودیم که سال جاری همان رقم را حفظ کردیم و بر اساس همین اعتبار پروژه‌ها را تعریف کردیم.

سلطان‌آقایی تصریح کرد: ردیف‌های مستمر منطقه ۷ سال گذشته ۹۵ میلیارد تومان بود و عمدتاً در حوزه عمرانی مصرف شد که در سال جاری به رقم ۱۳۵ میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: بودجه بخش جاری منطقه ۷ از ۱۳۴ میلیارد تومان در سال گذشته به ۲۳۲ میلیارد تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است و ۶۰ درصد بودجه سال گذشته منطقه از طریق صدور پروانه ساختمانی محقق شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با اشاره به جمعیت بالا و ظرفیت‌های بالقوه موجود در این منطقه تاکید کرد: رویکرد شهرداری منطقه ۷ در سال جدید حرکت به سمت درآمدهای پایدار و توجه به افزایش پروژه‌های مشارکتی در منطقه است.

کد خبر 748707

دیگر خبرها

  • مدارا با مردم، یک اصل مهم اسلامی و اصلی برای شهرداری‌ها است
  • انتقاد از رفیق بازی مدیران ورزشی در اصفهان/ وزیر ورزش به این بازی مار و پله خاتمه دهد
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • رشد ۷۰ درصدی بودجه منطقه ۷ اصفهان در ۱۴۰۳‏
  • برای وضعیت زاینده‌رود و آلودگی هوای اصفهان غصه می‌خورم
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • کشاورزان با تنظیم نوبت آبیاری به حفظ ذخایر آب های زیرزمینی کمک کنند
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان