Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، محمدرضا عارف رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان امروز شنبه در دیدار با اعضای انجمن اسلامی مهندسان ایران با گرامیداشت سالروز ۱۳ آبان، از این روز به عنوان روز اندیشه‌های نو، ‌احساس‌های پاک، عشق به پیشرفت و ساختن مادی و معنوی و روز استکبارستیزی مردم ایران نام برد و اظهار کرد: مردم با این حرکت به دشمنان فهماندند که می‌خواهند بر سرنوشتشان حاکم باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در روز ۱۳ آبان حرکتی که دانشجویان پیرو خط امام انجام دادند به واقع در راستای حفظ  استقلال و تمامیت ارضی کشور و جلوگیری از مداخله بیگانگان بود.

وی با اشاره به نقش تأثیر گذار انجمن های اسلامی دانشجویان در واقعه تسخیر سفارت آمریکا و روحیه استکبارستیزی این جریان سیاسی، یادآور شد: اگر به تاریخ مبارزاتی ملت ایران رجوع کنیم نقش نیروهای تحول خواه و اصلاح طلب بسیار چشم گیر است و در بعد از انقلاب اسلامی نیز اصلاح طلبان در وقایع مهم انقلاب از جمله رخداد ۱۳ آبان نقش موثری داشتند.

عارف ادامه داد: در ۸ سال دفاع مقدس نیز این جریان سیاسی همراه با اقشار مختلف مردم در دفاع از میهن خود سنگ تمام گذاشت. حال عده‌ای که اتفاقاً اثر چندانی از آن ها در وقایع مهم انقلاب دیده نمی‌شود خود و جریان متبوع شان را منحصراً مدافع انقلاب و ارزش ها و  استکبارستیز می‌دانند در حالی که مردم پیروان راستین انقلاب و خط امام(ره) را به خوبی می‌شناسند.

رئیس فراکسیون امید انجمن اسلامی مهندسان را یکی از تشکل های  با اصالت و قدیمی برشمرد و با اشاره به پیشتازی این تشکل سیاسی در مبارزات قبل از انقلاب و نیز نقش آن ها در شکل گیری شورای عالی سیاست گذاری اصلاح‌طلبان، گفت: اصلاح طلبان در دهه ۹۰ با درک عمیق شرایط در ترمیم جایگاه این جریان سیاسی که در دهه ۸۰ با مشکلات و چالش‌هایی رو به رو بود تلاش کردند و توفیقات خوبی به دست آوردیم.

وی  ادامه داد: مردم با رأی آگاهانه خود در انتخابات‌های اخیر راهبردهای گفتمان اصلاحات را مورد تأیید قرار دادند و این رأی نشان از تأثیر گذاری این گفتمان در کشور دارد.

عارف با بیان اینکه اصلاح‌طلبان در عمل نشان دادند منافع ملی بر منافع جریانی اولویت دارد، خاطرنشان کرد: بعد از انتخابات سال ۹۲ بخصوص بعد از انتخابات مجلس دهم جریان‌هایی در بیرون و بعضاً داخل جریان اصلاحات با تخریب برخی افراد به دنبال تضعیف گفتمان اصلاحات و در نهایت در صدد از بین بردن انسجام تشکیلاتی جریان اصلاحات هستند و باید هوشیارانه در مقابل این خط تخریبی ایستادگی کنیم.

رئیس شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان با یادآوری عملکرد قابل دفاع دولت اصلاحات که به عنوان شاخص این جریان سیاسی از آن نام برده می‌شود، تصریح کرد: آیا با آن عملکرد درخشان دولت اصلاحات که مورد اتفاق نظر همه جریانات سیاسی کشور بود باید در انتخابات‌های بعد از دولت اصلاحات در دهه ۸۰ با عدم موفقیت رو به رو می‌شدیم؟

وی با بیان اینکه باید مسیر آغاز شده از خرداد ۹۲ را با گامهای محکم و استوار ادامه دهیم، تاکید کرد: علی رغم هموار بودن نسبی مسیر ولی سختی راه زیادی پیش رو داریم. هجمه‌هایی که در ماه‌های اخیر به نهادهای تشکیل شده از دل گفتمان اصلاحات می‌شود، به دلیل تأثیرگذاری این جریان سیاسی است.

عارف ادامه داد: عده‌ای اصرار داشتند به جامعه القا کنند رأی مردم به اصلاح طلبان در انتخابات مجلس دهم اشتباه بود اما مردم جواب آن ها را در انتخابات شوراها دادند و حمایت قاطع تری از لیست امید کردند.

رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه هجمه‌ها از داخل و بیرون جریان اصلاحات به این گفتمان سیاسی تصادفی نیست و روز به روز بیشتر می‌شود، خاطرنشان کرد: ممکن است برای تثبیت مسیری که آغاز کرده‌ایم افرادی از دل گفتمان اصلاحات قربانی شوند. باید راه درست انتخاب شده را با استمرار شعار اصلی اخلاق، عقلانیت و خرد جمعی و ترجیح منافع ملی بر منافع جریانی و فردی ادامه دهیم. البته باید خود را متعهد به وعده های داده شده و پاسخگو به مطالبات مردم بدانیم.

وی تاکید کرد: یکی از شعارهای اصلی ما در جریان انتخابات‌های اخیر آرامش بود و کسانی که می‌خواهند آرامش ما را بر هم بزنند بدانند که رمز موفقیت ما حفظ آرامش است و هیچگاه عملیات روانی آن ها تاثیری در انسجام و پایبندی ما به این راهبرد نخواهد داشت.

عارف همچنین با بیان اینکه جریان اصلاحات تمام انرژِی خود را  برای پیروزی دکتر روحانی در انتخابات اردیبهشت ۹۶ به کار برد، گفت: جریانی می‌خواهد بین اصلاح طلبان و دولت فاصله بیاندازد باید در مقابل اینگونه تحرکات هوشیار باشیم و  دولت هم باید مراقبت کند در ایجاد این فاصله سهیم نباشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پایان بر ضرورت پاسخگویی دولت، مجلس و شورای شهر به مطالبات مردم و حل مشکلات آن ها به ویژه مشکلات معیشتی و چالش های اجتماعی تاکید کرد.

true برچسب ها : حسن روحانی شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان فراکسیون امید محمد رضا عارف true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۲۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند

جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما، چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

به گزارش صدای ایران از ایلنا،نماینده مردم مرودشت در مجلس گفت: اینکه الان دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دور بعد مجلس است.

جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت‌هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آنهایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست‌های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ اینها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شورا‌ها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن‌ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست، اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت‌ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهاد‌های امنیتی نباید تایید می‌شدند، اما با رایزنی‌هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود، اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود:، اما یک عده‌ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این‌ها را مثال می‌زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می‌آورد. در مجموع یک عده‌ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده‌ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مردم مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد، اما سال‌های دوم و سوم را نمی‌دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوار‌ها خاطرنشان کرد: به نظرم می‌آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود، اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • حمایت غرب از نسل‌کشی جدید اسرائیل/ حضور در انتخابات سهیم شدن در تعیین سرنوشت است
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • اعتراف کیهان: فقط ۱۶۵ نامزد اعتدالی و اصلاح طلب برای مجلس دوازدهم تایید صلاحیت شدند
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران