Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی در همایش بین المللی حمل ونقل و لجستیک ایران با بیان اینکه مزیت نسبی در امر حمل ونقل به هیچ وجه کفایت نمی کند گفت: باید در پی مزیت های رقابتی باشیم به گونه ای که بتوانیم در سایه کریدورها رقابت کنیم.

وی با بیان اینکه سیاستی که در وزارت راه و شهرسازی پیگیری می شود مربوط به افزایش قدرت مزیت های رقابتی در کنار مزیت های نسبی است تصریح کرد:  افراد برای بدست آوردن موقعیت های خود در سطح جهان باید بتوانند از مزیت های رقابتی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی در ادامه به استفاده از زیرساخت های نرم افزاری بر زیرساخت های فیزیکی اشاره کرد و گفت: پایداری به قوانین، آموزش و توانایی کارکرد در سطح جهان و استفاده از نرم افزارهای نوین از جمله مزایای استفاده از زیرساخت های نرم افزاری است.

آخوندی یادآور شد: تغییر انگاره ذهنی در  ایران هنوز در مراحل آغازین قرار دارد و حوزه ترانزیت باید به سمت استفاده از زیربناهای دانش نوین حرکت کند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ایجاد زیربنا به تنهایی کفایت نمی کند گفت: باید قوانین مزاحم را از میان برد و در شرایط بازار ،کشور با استفاده از مزیت های رقابتی و کنترل نیروهای اصلاح گر بتواند از نرم افزارها و فناوری های نوین استفاده کند.

آخوندی با بیان اینکه اگر در روزگار مدرن بخش حمل ونقلی هوشمند نباشد اساسا امکان رقابت با هیچ فردی ایجاد نمی شود افزود: هوشمند سازی حمل ونقل درتمامی حوزه ها از جمله بنادر، ریل، جاده و هوا اصلی ترین اولویت های برنامه ها به شمار می رود.

وی توضیح داد: میزان سرمایه گذاری برای هوشمندسازی حمل ونقل حدود یک هزار میلیارد تومان بوده که این میزان تنها برای حوزه راهداری صورت گرفته است.

آخوندی با بیان اینکه هم اکنون،  تمام سیستم سازمان بنادر از زمان حرکت تا تخلیه و بارداری به طور  کامل هوشمندسازی شده اند تصریح کرد: در حوزه حمل ونقل باید  امکان ردیابی بار، مسافر و کانتینر وجود داشته باشد.

وزیر راه وشهرسازی در ادامه به دسترسی آزاد اطلاعات اشاره کرد وگفت: در لجستیک جدید، تمامی اطلاعات آن به صورت لحظه ای باید در اختیار افراد قرار گیرد، به طوریکه طی یک ماه گذشته به تمامی معاونان خود دستور داده شده که تمامی اطلاعات در اختیار تک تک شهروندان و فعالان اقتصادی قرار گیرد.

وی تاکید کرد: آینده حمل ونقل و لجستیک جهان به کسب و کار نوین بستگی دارد و در صورتیکه این اقدامات صورت گیرد زمینه رشد ترانزیت و موقعیت ترانزیتی نیز افزایش می یابد.

آخوندی با بیان اینکه در دنیای جدید باید ترانزیت و کسب و کار توسط بخش خصوصی صورت گیرد گفت: باید بتوانیم اقتصاد مقیاس را در حمل ونقل شکل دهیم و این اقتصاد توسط بخش های دولتی انجام نمی شود.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در بحث زنجیره تأمین یا لجستیک باید بدانیم که فعالان اقتصادی با چه مشکلاتی روبرو هستند، افزود: باید با کمک بخش خصوصی این مشکلات را یکی پس از دیگری حل کنیم تا بتوانیم شاخص LPA را رشد دهیم.

آخوندی اظهار کرد: اصلی ترین کار در وزارت راه و شهرسازی آن است که بتوانیم بحث رقابت را در بین بخش های خصوصی افزایش دهیم و بتوانیم در حوزه بازار رقابتی از بخش خصوصی حمایت کنیم.

وی با بیان اینکه در قانون برنامه پنجم و ششم زمانی بحث آزادسازی قیمت ها مطرح شد گفت: متاسفانه بسیاری از مقامات دولتی انتظار داشتند که بخش دولتی وارد این حوزه شود.

وزیر راه و شهرسازی افزود: وارد شدن دولت در حوزه قیمت گذاری با اصل بخش خصوصی مغایرت دارد.

آخوندی با بیان اینکه درحوزه قیمت گذاری عده ای موافق و عده ای مخالف هستند اظهار کرد: متاسفانه ایران ارزان ترین قیمت سوخت را در جهان دارند و این امر می تواند مشکلات بسیاری را در جهت توسعه ترانزیت ایجاد کند.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: متاسفانه شاهد هستیم در جلسات بخش خصوصی از بخش های دولتی انتظار درآمد دارند که این درخواست بسیار اشتباه است باید بخش خصوصی تقاضای افزایش رقابت و رقابت  پذیری را داشته باشند.

آخوندی تاکید کرد: رقابت ناقص در بلند مدت به نفع بخش خصوصی نیست و باید یک فضای رقابتی دراین حوزه ایجاد کنیم.

وی با بیان اینکه شب گذشته اولین محموله بار گندم از هند به افغانستان وارد بندر چابهار شد اضافه کرد: امیدوار هستیم بندر چابهار فعال شود زیرا این بندر دروازه ای است که باید زنجیره تأمین ترانزیت و صادرات ایجاد کند.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: هم اکنون 11 هزار هکتار در بندر امام 11هزار هکتار در بندر عباس، 200 هزار هکتار تکمیل شده و 240 هزار هکتار دوم بندر عباس درحال بهره برداری است، این درحالی است که همین میزانفعالیت حمل و نقلی باید در بنادر شمال نیز صورت گیرد.

 آخوندی به فرودگاه امام خمینی اشاره کرد وگفت: 14 هزار هکتار در کنار تهران می تواند تبدیل به کسب وکار سبز شود و این امکان با استفاده از نرم افزارهای نوین امکان پذیر است.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: موقعیت جغرافیای ایران اگر با قدرت رقابتی تلفیق شود زمینه ساز توسعه خواهد شد.

آخوندی با بیان اینکه به طور کامل از توسعه حمل ونقل حمایت خواهم کرد، گفت: در بخش آی‌تی حوزه حمل ونقلی کاملا هوشمند شده و با ورودو با تفاهم دولت و بخش خصوصی می توانیم بازار رقابتی ای را در این حوزه ایجاد کنیم.

وی در پایان گفت: باید برای هر بنگاهی یک موقعیت رقابتی ایجاد کنیم تا بتوانیم میزان سرمایه گذاری در این بخش افزایش دهیم.

انتهای پیام/

حدود یک هزار میلیارد تومان برای حوزه راهداری صورت گرفته است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۰۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهرمانی جهان: والیبال ایران فینالیست شد

به گزارش "ورزش سه" مسابقات والیبال قهرمانی دانش‌آموزان جهان با حضور 29 تیم در صربستان پیگیری می‌شود.

تیم والیبال دانش‌آموزی ایران که با هدایت آرش صادقیانی سرمربی تیم ملی زیر 17 سال کشورمان در این رقابت‌ها شرکت کرده است، امروز (شنبه، هشتم اردیبهشت) در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف چین‌تایپه رفت و با شکست حریف فینالیست شد.

تیم ایران در این دیدار سه بر دو به پیروزی رسید تا ششمین برد خود در این رقابت‌ها را به دست آورد و راهی دیدار نهایی شود. تیم ایران در ست‌های اول و دوم با امتیاز مشابه 26 بر 24 مغلوب حریف شد، اما در ست‌های سوم تا پنجم به ترتیب با امتیازهای 25 بر 19، 25 بر 16 و 20 بر 18 به پیروزی رسید تا فینالیست شود.

سرمربی تیم والیبال دانش‌آموزی ایران درباره عملکرد تیم کشورمان در این رقابت‌ها گفت: تیم ایران در گروه D با تیم‌های اوگاندا، آلمان و بلژیک همگروه بود که در سه مسابقه مرحله مقدماتی موفق به شکست حریفان با نتیجه دو بر صفر شد و به عنوان صدرنشین گروه به مرحله بعد صعود کرد.

آرش صادقیانی تصریح کرد: والیبالیست‌های کشورمان در مرحله دوم مسابقات قهرمانی جهان با هلند روبرو شدند و این تیم را نیز شکست دادند تا در مرحله یک چهارم نهایی با ایتالیا روبرو شوند و این تیم را نیز از پیش رو برداشتند.

وی با بیان این‌که از ساعت 10:30 امروز (شنبه، هشتم اردیبهشت) به وقت تهران و در مرحله نیمه‌نهایی به مصاف چین‌تایپه رفتیم، گفت: خوشبختانه با شکست این تیم راهی دیدار نهایی شدیم.

سرمربی تیم والیبال دانش‌آموزی ایران با یادآوری حضور چهار تیم قدرتمند ترکیه، ایران، چین‌تایپه و آلمان در مرحله نیمه‌نهایی گفت: ایران با شکست چین تایپه به فینال صعود کرد و در طرف مقابل تیم آلمان هم موفق به شکست سه بر دو ترکیه شد و به دیدار نهایی صعود کرد تا حریف ایران در فینال شود.

وی در پایان گفت: تا کنون مسابقات به صورت دو برد از سه ست برگزار شده بود و در مرحله نیمه‌نهایی و دیدارهای رده‌بندی و فینال، رقابت‌ها به صورت سه برد از پنج ست برگزار می‌شود.

دیدار نهایی مسابقات والیبال قهرمانی دانش‌آموزان جهان ساعت 19 روز یکشنبه نهم اردیبهشت به وقت محلی (صربستان) برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • درخشش گلستانی‌ها در رقابت‌های والیبال دانش آموزی جهان/ ایران با ۴ گلستانی قهرمان جهان شد
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • ۲۰ درصد امکانات دستگاه‌های دولتی در اختیار زوج‌های جوان قرار گیرد
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • قهرمانی جهان: والیبال ایران فینالیست شد
  • نزول رشد اقتصادی دور از انتظار اولین اقتصاد جهان
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • زنگ خطر برای کشتی ایران؛ آزادکاران نفس کم آوردند