Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-30@10:11:28 GMT

هیچ خبری از رونمایی کیت تیم ملی در جام جهانی نیست

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۹۲۵۸۵

هیچ خبری از رونمایی کیت تیم ملی در جام جهانی نیست

رکنا: در حالی تعدادی از تیم های حاضر در جام جهانی به وسیله کمپانی های اسپانسر اقدام به معرفی کیت های رسمی خود در این رقابت ها کرده اند فدراسیون فوتبال ایران تاکنون هیچ اقدامی برای تعیین تکلیف در این باره نکرده است.

روز گذشته کمپانی آدیداس اقدام به معرفی کیت های رسمی مربوط به 8 تیم حاضر در جام جهانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طراحان این کمپانی برای تیم هایی مانند آلمان و اسپانیا و بلژیک طرح هایی نوستالژیک را رو کرد تا بسیاری از فوتبالی ها با دیدن آنها به یاد دوران خاطره انگیز این تیم ها بیفتند. برخی تیم ها مانند آرژانتین نیز با کمترین تغییر لباس های رسمی خود در جام جهانی را شناختند. در میان 8 کشوری که روز گذشته از کیت های رسمی خود پرده برداری کردند تیم ملی ژاپن نیز دیده می شد تیمی که سال هاست با این کمپانی فعالیت می کند.
دیده شدن برنامه یک تیم آسیایی و احتمالا به زودی استرالیا و کره جنوبی و عربستان یک موضوع مهم به هواداران فوتبال در ایران یادآوری می کند و آن هم اینکه هنوز هیچ تصمیمی در رابطه با اسپانسر البسه ایران در ویترین فوتبال دنیا گرفته نشده است و مسئولان فدراسیون فوتبال تاکنون در این باره هیچ اقدامی نکردند و این روزها برای همه هواداران تیم ملی این سوال پیش آمده که ملی پوشان فوتبال ایران در جام جهانی چه خواهند کرد و با پیراهن های منقش به آرم کدام کمپانی به میدان خواهند آمد.
در این میان ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که مهمترین علت بی نظمی ایران در این رابطه عدم قرارداد با کمپانی آدیداس و یا هر اسپانسر دیگر است. فوتبالی ها به یاددارند که پس از گله و شکایت های کی روش از کیفیت البسه سابق ملی پوشان، فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت تا پای آدیداس را برای اولین بار پس از انقلاب به ایران باز کند و اعتبار ویژه ای به پیراهن های تیم ملی بدهد. پس از این تصمیم پای آدیداس به ایران باز شد اما بنا به هر دلیلی قراردادی بین طرفین بسته نشد و به همین دلیل فدراسیون فوتبال ایران اقدام به خریداری البسه این کمپانی کرد.
در آن زمان مهدی تاج در توجیه خریداری لباس ها از آدیداس گفته بود به زودی این شرکت به عنوان حامی مالی ایران به عقد قرارداد با فدراسیون فوتبال ایران تن درخواهد داد چرا که تمام تیم های حاضر در جام جهانی با حامی مالی در این رقابت ها شرکت خواهند کرد. این صحبت در حالی مطرح شد که تاکنون اتفاقی در این باره نیفتاده است.
هر چند اقدام به خریداری کردن لباس جهت استفاده از جنس باکیفیت، تحسین برانگیز است اما برای یک تیم مانند تیم ملی ایران که مدت هاست عنوان بهترین تیم آسیا را یدک می کشد شاید زشت باشد که با هیچ کدام از کمپانی های معتبر دنیا قراردادی ندارد و در بهترین حالت لباس های آدیداس را خریداری می کند. اتفاقی که می تواند توسط هر مسئولی و برای هر تیمی(حتی تیم های محلی) بیفتد. درست به همین دلیل بود که در دور دوم رقابت های مقدماتی جام جهانی هیچ طرح خاصی برای تیم ملی نمی دیدیم و در بهترین حالت سه خط مخصوص آدیداس و یا در چند بازی تنها یوز ایرانی برای پیراهن ها خودنمایی می کرد. خریداری کردن البسه موجود در انبار آدیداس( و نه با طرح مخصوص به تیم ملی ایران) باعث شده بود تا رئیس فدراسیون فوتبال ایران بگوید به دلیل زمان بردن طراحی لباس مخصوص به ایران، فعلا به این ترتیب پیش می رویم.
بنابراین عدم ثبت قراردادی رسمی باعث شده تا هیچ اتفاق جدیدی برای کیت های ایران نیفتد و به همین خبری هم از طراحی مخصوص ایران نیست. مسئله تاسف برانگیز در این باره اینکه حتی یک تیم مانند تیم ملی مصر هم این موضوع را می داند که باید در همین روزها کیت های خود را معرفی کند تا در مدت زمان باقی مانده تا جام جهانی بتواند با فروش لباس های مخصوص این رقابت ها برای خود درآمدزایی کند اما دستگاه عریض و طویل فدراسیون فوتبال به این موضوع پی نبرده است و یا اگر برده اراده ای برای انجام حرکت جدیدی در این باره نیست.
اگر قرار باشد ایران به منوال سابق پیش برود دو راه را پیش روی خود می بیند. یا اینکه باز هم از آدیداس(و یا هر کمپانی دیگر) به مانند تیم های کاملا معمولی البسه خریداری کند. این اتفاق در حالی می افتد که تیم ملی ایران نیز می تواند به عنوان یکی از تیم های حاضر در جام جهانی حامی مالی داشته باشد و علاوه بر دریافت البسه تیم های ملی، از این راه مبالغ بالایی دریافت و وارد چرخه هزینه های تیم ملی کند و یا اینکه بخواهد باز هم با یک کمپانی درجه دو و سه جهانی قرارداد ببندد. به مانند اتفاقی که پیش از این نیز افتاد و هنوز از یادها نرفته است که ایران تنها تیمی بود که در جام جهانی قبلی اسپانسری به غیر از اسپانسرهای درجه یک دنیا مانند آدیداس، نایکی، پوما و ... داشت. اسپانسرهایی مانند جیووا، آل اشپورت، جوما و ... کماکان در نزدیکی ایران قرار دارند و یا البته ممکن است در این میان یک نام درجه چند دیگر از قوطی دربیاید.
به عنوان آخرین مطلب در این باره گفته می شود یک شرکت ایرانی از سوی آدیداس برای عقد قرارداد با فدراسیون فوتبال معرفی شده اما مسئولان در این رابطه اقدامی انجام نداده اند تا همچنان بحث اسپانسر پیراهن تیم ملی در ابهام باشد.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۹۲۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تا همین یکی دو هفته قبل جواد نکونام اصلا در کنفرانس های خبری شرکت نمی کرد که این موضوع اعتراض نمایندگان رسانه ها را در پی داشت تا جایی که سازمان لیگ ادعا کرد پرونده این مربی را به کمیته انضباطی ارسال کرده است اما در سایه حرکت نکونام چند مربی دیگر هم از فرصت استفاده کرده و به قانونی که سازمان لیگ فوتبال آن را سالها است مصوب کرده بی توجهی کردند.

یکی از این مربیان ساکت الهامی است که از روزی که هدایت نساجی را بر عهده گرفته مصطفی صداقت را به جای خود راهی کنفرانس های خبری می کند. البته الهامی دو سه هفته محروم بود اما وی به جز آن چند هفته در نشست های خبری قبل و بعد از بازی ها اصلا شرکت نکرده است. جالب اینجا است که خبرنگاران استانی هم در این شرایط بیشتر جنبه هوادار پیدا می کنند و اصلا ایرادی به عدم رعایت قانون به سرمربیان نمی گیرند و در مازندران هم دقیقا این اتفاق برای الهامی رخ داده است.

دیگر مربی که در این هفته ها در نشست های خبری شرکت نمی کند مسعود شجاعی است. مربی جوان هوادار هم که ظاهرا از بزرگتر های خود در مربیگری غیبت در کنفرانس خبری را یاد گرفته به جای خود محمود شجاعی برادرش را راهی نشست خبری می کند و جالب اینجا است که مدیران رسانه ای باشگاه ها هم نقشی در اجرای قانون سازمان لیگ برای حضور سرمربیان تیم خود در نشست های خبری ایفا نمی کنند. همین عدم بی توجهی باعث شده مربی مثل عنایتی در کنفرانس خبری با عصبانیت اعلام کند او هم منبعد پزشک تیمش را به نشست های خبری خواهد فرستاد.

اینکه مربیانی چون اوسمار ویرا، ژوزه مورایس،ماریوس اوزونیدیس، سعید دقیقی، محرم نویدکیا، محمد ربیعی، مجتبی حسینی، مهدی تارتار و ... در کنفرانس های خبری در هر شرایطی شرکت می کنند ولی بقیه مربیان خود را ملزم به قوانین سازمان لیگ فوتبال ایران نمی دانند نکته ای است که حتما باید توسط کمیته صیانت فدراسیون فوتبال که برای اجرای دقیق و نظارت در فوتبال تشکیل شده، چه در این هفته های آخر و چه از ابتدای فصل آینده مورد بررسی قرار بگیرد.

به صحبت های معسود شجاعی در یکی از معدود نشست های خبری که شرکت کرده دقت کنید: او رسما اعلام می کند نیازی نمی بیند هر هفته حرف های تکراری بزند اما ظاهرا شجاعی که مرتب از حرفه بودن حرف می زند  نمی داند حضور در نشست های خبری یکی از قوانین مسابقات لیگ برتر است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبری عجیب برای الهلالی‌ها درمورد آقای گل
  • ویروس غیبت در نشست‌های خبری به مربیان دیگر سرایت کرد/ شجاعی و الهامی خود را بالاتر از مورایس می‌دانند؟
  • رونمایی غیررسمی از جام زیبای فوتبال ایران (عکس)
  • پیام تبریک اینفانتینو و شیخ سلمان برای قهرمانی فوتسال ایران در آسیا + عکس
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعادملی، منطقه‌ای و جهانی برترین باشد
  • مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس: تصمیم ما برای حمایت از استقلال جدی است
  • علی عسکری: استقلال باید در ابعاد ملی، منطقه‌ای و جهانی جزو برترین‌ها باشد
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن؛ محصول هوشمند چینی چه زمانی به ایران می‌رسد؟
  • بمب خبری فوتبال؛ آنتونیو کونته مربی ناپولی شد
  • اولین کنسرت در خانه رئال مادرید؛ برنابئو، میزبان فستیوال «دیوانه موسیقی» / عکس